desen tasarım programları / 5 Ücretsiz Grafik Tasarım Programı

Desen Tasarım Programları

desen tasarım programları

SİMETRİ

Bir desen tasarımcısının tüm gereksinimlerini karşılamak için üretildi. Sürekli güncellenerek çağa ayak uydurdu. Yüzlerce kullanıcısından gelen önerileri önemsedi ve kendini bugüne bir marka olarak taşıdı. Desen stüdyoları, fabrikalar, halk eğitim merkezleri, eğitim vakıfları, meslek liseleri, yüksekokul ve üniversitelerde kullanılıyor. O, bir yerli yazılım ve Türkçe.

Görevini MS Windows® işletim sistemi altında yürütüyor. Donanım seçmiyor; herhangi bir bilgisayar, tarayıcı, kamera, yazıcı ile sorunsuz çalışıyor. En basit ve en karmaşık işlemler arasında pratiklik ve süratinden ödün vermiyor. Ağ üzerinde veya bir sunucu ile sorunsuz çalışabiliyor. Tümleşik çalışma ve dosya yapısıyla size kolaylık sağlıyor; ağ üzerinde veya bilgisayarınız içinde kaybolmanıza izin vermiyor.

Kurulumu kolay, yedeklemesi çok daha kolay. Kurulumu taşınabilir bir disk sürücü üzerine yapabilir ve inanılmaz bir rahatlıkta çalışabilirsiniz. Çıkarılabilir sürücülerinizin sayısı ve türü önemli değil. USB flash bellek, USB disket/disk sürücü, çeşitli bellek kartları, diğer çıkarılabilir depolama birimleriyle ve tüm aygıtlarla sorunsuz iletişimin keyfini sürün. Desen stüdyoları ve özellikle fason işler veren fabrikalar için hedef jakar türü hiç sorun değil: Stäubli®, Bonas®, Grosse®, Schleicher® marka jakarlar için desen üretebilirsiniz.

Simetri desen tasarım yazılımının dili Türkçe. Görsel temalarla desteklenmiş ama aynı zamanda etiketlenmiş bileşenleri, kolay anlaşılır ve yönlendirici mesajları, kolaylaştırılmış kullanımı güçlü yapısının ana hatlarını oluşturuyor. Yardım dosyası ve interaktif yardım yazılımın her bölümünde kolayca kullanılabiliyor.

Yazılım sadece kurulum aşamasında değil, çalışma sırasında çoklu dil desteği sunuyor. Çok yakında Rusça, Arapça, Farsça, İngilizce ve Almanca dilleri destekleniyor olacak.

seafoodplus.info no longer supports Internet Explorer.

To browse seafoodplus.info and the wider internet faster and more securely, please take a few seconds to upgrade your browser.

HALI DESENİ TASARIM PROGRAMLARI Makbule Sibel ODA & Doç. Dr. Filiz Nurhan ÖLMEZ P * (X n % / J % / A t 4 * O U J s O* ‘v palmiye yayınları HALI DESENİ TASARIM PROGRAMLARI MAKBULE SİBEL ODA Doç. Dr. FİLİZ NURHAN ÖLMEZ ISBN: Yayın Koordinatörü: Lokman SİS Kapak Tasarım: Palmiye Ajans Mizanpaj: Palmiye Ajans Baskı: Stüdyo Star Ajans Grafik Hiz. Tic. Ltd. Şti. Alaaddin Bey Mah. Sok. Nilüfer Ticaret Merkezi - Ayaz Plaza No Nilüfer / Bursa Sertifika No: 1. Baskı Eylül PALMİYE YAYINLARI Atatürk Cad. Gül Sok. No: 13/8 Görükle / Nilüfer / BURSA Sertifika No: TEL: () 71 98 50 61 - 20 45 seafoodplus.infoeyayinlari. com bilgi@palmiyeyayinlari. com Copyright © FİLİZ NURHAN ÖLMEZ & MAKBULE SİBEL ODA Tüm hakları yazarına aittir. Yazarın izni alınmadan kısmen ya da tamamen çoğaltılması veya farklı biçimlere çevrilmesi yasaktır. İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ ve TEŞEKKÜRvi İÇİNDEKİLER vii ŞEKİLLER DİZİNİ viii G İR İŞ 1. KAVRAMSAL TEMELLER Halıların Sınıflandırılması Halılarda Desen Faktörü İle İlgili Tanımlar ve Kavramlar 8 Dokunacak Halının Düğüm Sıklığı (dm2’deki İlmek Sayısı ya da Kalitesi) 11 Tasanma Yönelik Tanımlamalar ve Kavramlar 2. BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM PROGRAMLARI Bilgisayar Destekli Tasarım Programlarının Gelişim Süreci 13 Vektörel Tabanlı Tasarım Programlan 13 Piksel Tabanlı Tasarım Programları Nedgraphics Texcelle Programı 15 File M enüsü Edit Menüsü View Menüsü Design M enüsü 20 Colour M enüsü 22 Transform Menüsü Tools M enüsü 29 Window Menüsü 34 Help Menüsü Program Üzerindeki İkonlar ve Görevleri 35 Nedgraphics Texcelle Programında Desen Çizimi ve Çizilen Desenin İşletmelerde Uygulanması 45 Paint Shop Pro (PSP) Programı 86 File M enüsü Edit Menüsü View Menüsü Image Menüsü 92 Effects M enüsü 94 Colors Menüsü 94 Layers Menüsü 96 Objects M enüsü 97 Selections M enüsü 98 Masks Menüsü 98 Window Menüsü 99 Help Menüsü 99 Program Üzerindeki İkonlar ve Görevleri Paint Shop Pro (PSP) Programında Desen Çizimi ve Çizilen Desenin İşletmelerde Uygulanması 3. DEĞERENDİRME VE SONUÇ KAYNAKÇA MAKBULE SİBEL O D A FİLİZ NURHAN ÖLM EZ m ßflÈW i k àS'< Ëmf e W B* 2 s m ISBN 1

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir