eskişehir ankara tren bileti fiyatı / Eskişehir şehrinden Ankara şehrine tren yolculuğu ‘dan başlayan fiyatlarla € | railcc

Eskişehir Ankara Tren Bileti Fiyatı

eskişehir ankara tren bileti fiyatı

Eskişehir Ankara hızlı tren bilet fiyatları standart bilet ücreti

ESKİŞEHİR-Ankara arasında sefer yapan hızlı tren seferleri 1 Haziran itibariyle normale döndü. Buna göre Ankara-Eskişehir hızlı tren seferleri için ilk sefer saat &#;de yapılıyor. Ankara Eskişehir arası saat sürüyor ve bilet fiyatı bussines 79,00 TL lira normal bilet liradan satılıyor.

Abone ol

Eskişehir-Ankara arasında sefer yapan hızlı tren seferleri normale döndü. Birçok vatandaş Eskiehir-Ankara arasındaki hızlı tren seferlerini araştırmaya başladı. Buna göre Eskişehir'den kalkan ilk YHT sefere saat 'de başlıyor ve Ankara'da saat 'da oluyor. Yani Eskişehir Ankara arası hızlı trenle saat sürüyor.

 Ankara İstanbul hızlı treninin seyahat süresi, 4 saat 15 dakikadır. Bu süre sonunda kalkış noktası olan Ankara istasyonundan İstanbul istasyonuna varış gerçekleştirilir. Ankara İstanbul hızlı tren seferi kapsamında 7 farklı istasyon durağı ziyaret edilir. Varış ve kalkış durakları dahil olmak üzere toplamda 11 durağa ulaşım sağlanır.

Ankara İstanbul Hızlı Tren Saatleri Kaçla Kaç Arasında?
Ankara İstanbul hızlı tren saatleri,  ila olarak belirlenmiştir. Bu saat aralığı içinde Ankara istasyonundan biniş yapılıp, İstanbul Söğütlü Çeşme lokasyonuna ulaşım sağlanır. İstanbul Halkalı istasyonuna varış yapmak isteyenler ise; en son saatinde Ankara’dan hızlı trene biniş gerçekleştirmelidirler.

Eskişehir-Ankara seferi için bir YHT bileti 43,5 TL iken yılında 52,5 TL oldu. Bu iller arasında gidiş-dönüş biletleri ise 74 TL’den 90 TL’ye yükseltildi. Konya-Ankara arasındaki yüksek hızlı tren bileti yılında 45 lira iken bu fiyat yılında 53,5 liraya çıkarılmış oldu. Konya-İstanbul arası için bilet fiyatlarında ise TL’den TL’ye bir yükseliş gözlemlendi. Konya-Ankara arasındaki sefer biletleri yüzde 16 zamlanırken, bu oran Konya-İstanbul için yüzde 21 oldu.

Ankara-İstanbul arasında gerçekleştirilen seferler için alınacak biletler ise 98,5 TL’den ,5 TL’ye yükseltilmiş oldu. Aynı sefer için gidiş-dönüş biletleri de TL’ye çıkarıldı.

Öğrenci indirimi var mı: yılı için yüksek hızlı tren bilet fiyatlarına gerçekleştirilen zamlar, genç tarifeyi de etkiledi. Genç tarife olarak adlandırılan indirimli tarifelerde Eskişehir-Ankara arası için bilet fiyatı 37 liradan 45 liraya çıkarıldı. Eskişehir-İstanbul arası için ise bu fiyat 54,5 TL’den 65,5 TL’ye yükseltilmiş oldu.

İstanbul- Eskişehir hızlı tren bilet fiyatları

2 Yataklı 1. Mevki TL
Business Bilet(Esnek) Fiyatı: ,50 TL
Business Bilet(Standart) Fiyatı: ,50 TL
Esnek Bilet Fiyatı: 77 TL
Standart Bilet Fiyatı: 77 TL

İstanbul-Konya hızlı tren bilet fiyatları:

Business Bilet (Esnek): ,50 TL
Business Bilet (Standart): ,50 TL
Esnek Bilet: ,50 TL
Standart Bilet: ,50 TL

İstanbul-Ankara hızlı tren bilet fiyatları

Business Bilet (Esnek): TL
Business Bilet (Standart): TL
Esnek Bilet: TL
Standart Bilet: TL

Ankara-Konya hızlı tren fiyatları

Business Bilet (Esnek): 79,00 TL
Business Bilet (Standart): 79,00 TL
Esnek Bilet: 52,50 TL
Standart Bilet: 52,50 TL

Ankara-Eskişehir hızlı tren bilet fiyatları

Business Bilet (Esnek): 79,00 TL
Business Bilet (Standart): 79,00 TL
Esnek Bilet: 52,50 TL
Standart Bilet: 52,50 TL

Eskişehir-Konya hızlı tren bilet fiyatları

Business Bilet (Esnek): TL
Business Bilet (Standart): TL
Esnek Bilet: 66 TL
Standart Bilet: 66 TL

eskişehirankarahızlı tren bileti

Tren Bilet Fiyatları

TCDD hızlı tren bilet fiyatları belirli zaman aralıklarında değişmektedir. YHT biletlerinin fiyat bilgisi aşağıdadır:

  • İstanbul - Ankara YHT
    Fiyatı: ,00 TL (Ekonomi), ,00 TL (Business)

  • İstanbul - Eskişehir YHT
    Fiyatı: ,00 TL (Ekonomi), ,00 TL (Business)

  • İstanbul - Kocaeli YHT
    Fiyatı: 69,00 TL (Ekonomi), ,00 TL (Business)

  • İstanbul - Konya YHT
    Fiyatı: ,00 TL (Ekonomi), ,00 TL (Business)

  • İstanbul - Karaman YHT
    Fiyatı: ,00 TL (Ekonomi), ,00 TL (Business)

  • İstanbul - Sakarya YHT
    Fiyatı: 97,00 TL (Ekonomi), ,00 TL (Business)

  • Ankara - Eskişehir YHT
    Fiyatı: ,00 TL (Ekonomi), ,00 TL (Business)

  • Ankara - Konya YHT
    Fiyatı: ,00 TL (Ekonomi), ,00 TL (Business)

  • Konya - Eskişehir YHT
    Fiyatı: ,00 TL (Ekonomi), ,00 TL (Business)

Halkalı, Bakırköy, Söğütlüçeşme, Bostancı, Pendik, Eryaman, Bilecik, Karaman, Sakarya ve diğer hızlı tren durakları arasındaki ücretler için siteyi ziyaret edebilirsiniz.   

İndirimli ve Ücretsiz Biletler

Yaş: Ücretsiz (Koltuksuz)

Yaş: %50 İndirimli (Koltuklu) 

65 Yaş ve üzerindeki yolcular: %50 İndirimli

TCDD Personel Yakını: %20 İndirimli

yaş arasındaki gençler ve üniversite öğrencileri için liste fiyatı üzerinden %15 İndirim uygulanmaktadır.

Öğretmen, Asker ve Yaş Kişiler : %15 İndirimli

Basın Kartı sahipleri: %15 İndirimli

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası