protokol grup güvenlik / Protokol Grup Güvenlik Ve Temizlik Hizmetleri İş İlanları - ElemanJet

Protokol Grup Güvenlik

protokol grup güvenlik

Aca Su site yönetimi ve Protokol Grup&#;un yaptığı mobbinge karşı temizlik işçisi basın açıklaması gerçekleştirdi

Protokol Grup ve Aca Su site yönetimi tarafından işe alınan taşeron temizlik işçisi, çalıştığı yerin isteği dışında değiştirilmek istenmesinin ardından yönetim tarafından yaşadığı mobbinge ve baskıya karşı, bugün çalıştığı sitenin önünde basın açıklaması yaptı.

15 Haziran yılında, Aca Su sitesi yönetimi ve Protokol Grup’un imzaladığı sözleşmeyle temizlik işinde işe başlayan işçi, 1 buçuk yıllık süre boyunca yoğun çalışma koşulları ve baskı altında çalışıyordu.

Önceki hafta site yönetimi tarafından sözleşmesi olan firmaya yönlendirilerek başka bir yerde çalışmaya devam edeceği söylendi. Ancak uzak bir yere gitmenin çalışma koşullarını daha da zorlaştıracağı için bu karara karşı çıkmasına rağmen kendisine hiçbir muhatap bulamayan işçi bugün &#;Ekmek ve Onur Gazetesi&#; ile beraber çalıştığı Aca Su Rezidans önünde basın açıklaması gerçekleştirdi.

&#;TAŞERON SİSTEMİNDE YAŞANANLAR HEP BÖYLE OLUYOR&#;

Taşeron sisteminde yaşananların hep benzer şeyler olduğunu vurgulayan işçi, &#;İnsan başına gelince öğreniyor. İşçilerin rızası alınmadan, zorunlu bir durum yaratılıp başka bir iş yerine geçiriliyor. Bu noktada işçi diğer projeye geçmezse mobbing yapılıyor. Daha sonra da işçinin kendi isteğiyle işinden ayrılmasına sebep olunuyor. Eğer işçi diğer projeye de geçerse orda türlü bahanelerle işten istifa etmesine neden olunuyor. Sonra da kıdem ve ihbar hakları ortadan kalkıyor. Bunları söylememin nedeni ben artık ne Protokol Grup’un ne de Site müdürünün iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Yavuz hırsızın ev sahibini bastırması gibi beni suçlu duruma düşürüp haklarım çalınmak istenmektedir.

Taşeron sisteminin en çarpık özelliğinin ve emeklilik hakkının çalınması olduğunu da bu süreçte öğrendim. Protokol grup ve Aca su site yönetimi sigorta primlerimi maaşım üzerinden değil daha düşük yatırarak suç işlemektedir. Konuyla ilgili de çalışma bakanlığına gereken bildirimde bulundum.&#; dedi.

&#;SİTE YÖNETİMİ BU KONUNUN KENDİLERİ İLE İLGİLİ OLMADIĞINI İFADE EDİYOR&#;

İşçi, ayrıca çeşitli bahanelerle görüşmeyi erteleyen site yönetiminin ise kendilerini olaydan uzak tutmaya çalıştığını belirtiyor: &#;Israrla bu konunun kendileri ile alakalı olmadığını ifade etmişlerdir. Oysa benim maaşım Aca Su site sakinlerinden toplanan aidatlarla site yönetimi tarafından verilmektedir. Dolayısıyla benim asıl işverenim sitenin yönetimidir. Bunun böyle olduğunu zaten kendileri de ifade etmişler ancak iş sorunun çözümü noktasına gelince geri adım atarak temiz kalmaya çalışmaktadırlar.&#;

&#;Protokol grup ve Aca Su site yönetimi ile bağı kuran site müdürünün yaptıkları da kamuoyuna açıklanmalıdır. Sitedeki evlerin satışı veya kiraya verilmesi üzerinden komisyon alınması da sanki güvenlik görevlileri ve temzik işçileri tarafından yapılıyormuş gibi anlatılmaktadır. Bu da kandırmacadır. Bize açıklanan kira veya satış üzerinden komisyon alınacak bu komisyon da çalışan işçilere paylaştırılacak. Bunu yapan da site müdürüdür. Zaten bizim evlerin kiralanması ya da satışı üzerinden herhangi bir yetkimiz olmadığı da ortadadır. İşimin tanımında site temizliği olsa da bu evlerin temizliğinin bana yaptırılması da kayda değer bir diğer bilgidir.&#;

&#;Taşeron sisteminin keyfi uygulamalarıyla her zaman karşılaşıyoruz. Taşeron sistemde işçilerin hak gasplarının önü açılmıştır. İşçiler haklarını aramak istediklerinde ise muhatap bulamamakta ve ne yapacaklarını bilememektedirler. &#; diyen işçi, mücadelesine devam edeceğini ve arkadaşları için de hakkını arayacağını belirtti.

 

Adres: Gürsel Mahallesi, Yavrucak Sk. No, Kağıthane/İstanbul

İstanbul'un En İyi Özel Güvenlik Şirketlerinden Olan Protokol Güvenlik Şirketine Konuk Olduk

İstanbul Özel Güvenlik Şirketleri, İstanbul ilindeki en çok tercih edilen Özel Güvenlik şirketlerini sizler için tek başlıkta topladık ve Anadolu ve Avrupa yakasındaki faaliyet gösteren firmaları sizler için araştırdık.

Özel güvenlik sektörünün de önde gelen firmaların başında yer alan Protokol Güvenlik Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Süleymanoğulları'na konuk olduk.

Özel Güvenlik sektörü ve firma hakkında bilgi veren Süleymanoğulları;

Öncelikle tüm özel güvenlik sektöründe yer alan çalışanlarını sizlerin aracılığı selam göndermek funduszeue.infool Grup Şirketler Topluluğu’nun bir kuruluşudur. Geçmiş yılların vermiş olduğu bilgi birikimi ve tecrübesiyle güvenlik sektörüne yepyeni bir imaj kazandırmıştır. Avrupa’da ve Türkiye’de ilk ve tek kendine özgü hizmet uygulamalarıyla kendini farklı kılmıştır. İnsanı, mal varlığını, eşyayı korumakla kalmamış; doğayı da korumayı kendine bir görev saymıştır.Şirket olarak en büyük amacımız kaliteli bir hizmet vermektir.

Temel görevimiz görevli olduğumuz yerlerde insanlarımızın canını malını korumak ve onların kendilerini güvende hissetmesini sağlamaktıfunduszeue.info yüzden Protokol güvenlik bünyesine alanında bilgi sahibi olan ve devamlı eğitimlerimiz ile desteklediğimiz çalışanlarımız bulunmaktadır.Çalışanlarımız yapmış olduğumuz işin bilincinde haraket ederek korudukları iş yerlerine,vatandaşlarımıza güven vermektedir.Özelikle metropol da bu işi yapıyorsanız ok dikkatli olmanız funduszeue.info zamanlarda maalesef işyerlerinde çok hırsızlık meydana funduszeue.info yapılan hırsızlıkların önüne geçmek adına özel bir eğitim sürecimiz vardır.Kısa zaman içersinde güvenliğini üstelendiğimiz bazı işyerlerinde hırsızlık vakaları ile karşılaştık,çalışanlarımızın yakın takibi ile hırsızlık girişimleri önlenerek hırsızlar yakalandı.

Protokol Güvenlik faaliyeti ile ilgili  sayılı kanun ve ilgili yönetmeliğinin ve diğer kanunların yükümlülüklerini şartsız koşulsuz yerine getirerek ispatlamıştır. Bünyesinde çalıştırdığı personelinin özlük haklarını, aylık ücretini fazla çalışma mesaisini, resmi tatil mesaisini, haftalık ve yıllık izin hakkını, mazeret iznini (doğum, ölüm, hastalık, düğün) vb. personelinin haklarını eksiksiz zamanında yerine getirmiştir ve getirmeye devam etmektedir. Eğitimli özel güvenlik personeli ve uzman yönetici kadrosuyla avm, market, hastane, okul, spor salonları, stadyum, belediyeler, kamu kurumları, fabrikalar, site (konut) işyeri, inşaat alanları gibi iş alanlarında müşterilerine layık oldukları güvenilir, kaliteli hizmetini sunmaktadır. Aynı zamanda organizasyon güvenliği (konser, festival, fuar, kongre, spor müsabakaları, özel toplantı, tanıtım organizasyonları, piknik vb.) hizmetinde yapmış olduğu referanslarıyla birçok kurum ve kuruluştan teşekkür almıştır. VİP (yakın koruma) hizmetinde profesyonel hizmet anlayışıyla harekat eden Protokol Güvenlik bünyesindeki personeli iyi derecede yabacı dil (İngilizce, Arapça, Rusça, Almanca, Fransızca, İtalyanca) bilgisine sahip, yurtdışında özel yakın koruma eğitimi almış, konusunda uzman, tehlikeyi anında fark edip savabilme yeteneğine sahip, tam profesyonel prezantabl VIP kadrosuyla ülkemizdeki ünlü işadamları ve sanatçıları 7 / 24 saat korumaktadır. Personel eğitimine önem gösteren firmamız özel güvenlik temel eğitiminin yanı sıra oryantasyonel eğitimle de personelin mesleki eğitimini tamamlamasını sağlamaktadır dedi.

 

 

AdminAdmin

ETİKETLER:

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası