selanik örgüsünden bere yapımı / Selanik Örgü Modeli ile Çocuk Beresi Yapımı -

Selanik Örgüsünden Bere Yapımı

selanik örgüsünden bere yapımı

Süper Kolay Selanik Bere

Süper Kolay Selanik Bere
Bere örmenin belki de asli modellerinden biri Selanik modelidir. Sizlere en basit bir şekilde nasıl Selanik bere örebileceğiniz bu anlatımda gösterilmektedir. Anlatımda yetişkinler ve çocuklar amacıyla kaç ilmekle başlanması gerektiği ile berenin nasıl bitirilmesi ile alakalı bulgular sunulmaktadır.
Bundan evvelcede basit Selanik bere yapımı ile alakalı paylaşımlar sunmuştuk. Bu da örmek isteyenler amacıyla yararlı olabilecek bir anlatım olduğunu düşündüğümüz amacıyla sizlere sunmak istedik.
Aşağıdaki anlatımdan ve videosundan yararlanarak sizler de süper basit bir şekilde şişle Selanik bere örebileceksiniz.
En basit selanik bere yapımı
İki Şişle Çok Kolay Selanik Bere Yapılışı
İlk evvelce lastik kısmından başlanır. Bunun katlanabilir mi ya da düz bir lastik mi olacağına eskiden karar vermelisiniz. Katlamak amacıyla lastiği biraz uzun tutmanız gerekir. Diğer halde lastik bölümünü biraz kısa geçebilirsiniz.
Bu anlatımda da lastik biraz uzun tutulmuştur. 6 numara şişle ve orta kalınlıkta bir iple 20 sıra 1 düz 1 ters lastik örülmüştür. Selanik bere yetişkinlere uyacak şekilde düşünülmüştür. Bunun amacıyla de şişe 78 ilmek atılarak bereye başlanmıştır. Çocuklar amacıyla bu 66 ilmek olabilir.
Süper basit selanik bere
1+1 Lastikten sonra Selanik örneğine geçilmiştir. Selanik, 1 ters ve sonrasında istikbal olan düz aşağıdan girilerek örüldükten sonra boşa çıkarılarak örülmektedir.
Bu yöntemle yetişkinler amacıyla cm örülmüştür. Sonra eksiltmelere başlanarak berenin tepesi toparlanmıştır. Bitiminde tepesine ponponu dikilerek en basit Selanik bere modeli tamamlanmıştır.

ETİKETLER:Bere ilmek SAYISI, Bere ModelleriCrochet Atölyesi Bere, Çift Lastik Bere YAPILIŞI, Erkek Bebek bere modelleri anlatımlı YAPILIŞI, Erkek Bere Modelleri, Kadın Örgü Bere Modelleri anlatımlı, Misinalı şişle Selanik Bere Yapımı, Örgü bere Ölçüleri, Selanik Örgü Bayan Bere YAPILIŞI, Süper Kolay Selanik Bere, Yalancı selanik bere yapilişi

SELANİK ÖRGÜ İKİ RENKLİ BERE YAPILIŞI



0 Yorum8, Görüntülenme30 Aralık

Selanik Örgü İki Renkli Bere Yapılışı

Gününüz hayırlı ve güzel olsun hanımlar. Rabbim her güzelliği sizler için nasip eylesin. Soğuk günlerin gelmesiyle birlikte bere modelleri yapılıyor, iki şişle bere modelleri arasında yerini alacak, güzel görünümlü Selanik Örgü İki Renkli Bere Yapılışını sizlerle paylaşıyorum, modelimiz çift taraflı olarak kullanılabiliyor, bu yüzden iki renkli olarak kullanabilirsiniz.

Selanik Örgü Bere Yapımı

Bere modelimiz Sevil Örgü İki Şişle Bere Modelleri arasında yerini almış, Selanik Örgü İki Renkli Bere Yapılışında iki çeşit ip kullanılmış, düz renk bir ip ve renk geçişli bir ip seçilmiş, sizler zevkinize göre farklı renklerle bu modeli yapabilirsiniz, her şekilde çok güzel olacaktır. Bere modelimiz misinalı şişle yapıldığı için, sadece üst kısmı büzülerek dikiliyor, onun dışında dikiş gerektirmiyor. Yapacak olanlara şimdiden kolay gelsin, en güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

Çift Taraflı Bere Modeli

Daha önceden sizlerle paylaştığım İki Şişle Bere Modelleri arasında yerini alan, Hem Boyunluk Hem Bere Olabilen Bere Yapılışına da bir bakın derim.

Sevil Örgü Youtube Kanalına bizlerle paylaşmış olduğu Selanik Örgü İki Renkli Bere Nasıl Yapılır? anlatımlı videosu için teşekkür ederiz.

Selanik Örgü İki Renkli Bere Yapılışı Video

İlk Yorum Yapan Siz Olun.
En güzel ve merak ettiğiniz örgü modellerini ve el işlerini sizler için seçiyoruz. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Yayınladığımız örgü ve el işlerini paylaşarak ve yorum yaparak bize destek olabilirsiniz.
Copyright

Selanik Bere Kolay Anlatım

Selanik Bere Kolay Anlatım
Merhaba arkadaşlar sitemize hoşgeldiniz .Videoda kullandığım malzemeleri aşağıdan bulabilirsiniz,funduszeue.info sitemiz sizler en güzel örgüleri bularak paylaşıyoruz,
Kadın, erkek ve çocuk amacıyla kolaylıkla kullanabileceğiniz yeni bir bere modeli ve anlatımını paylaşıyoruz. Selanik örgü ile çalışıldığı amacıyla adına Selanik bere modeli denilen bu bereyi çok süratli bir şekilde bitirip derhal kullanmaya başlayacaksınız.
Şalların örülmesinde sarfedilen Angora iplerin iki kat yapılarak örülmesi ile elde edilmiş bir bere modelidir. İki katlı kullanılmasının sebebi de çok ince ipte Selanik örgü modelinin iyi durmamasıdır. Selanik beresi 7 numara şiş kullanılarak örülmüştür. Eğer bu şekilde kalın bir ip tüketiyorsanız erişkin amacıyla toplamda 61, 63 ya da 65 ilmekle başlanması öngörülmüştür. Eğer ip ince ise 81, 83 ya da 85 ilmekle başlanmalıdır.
Selanik Bere Modeli Nasıl Örülür,
Model, berenin boğaz kısmından tepe kısmına kadar Selanik örgü ile örülmektedir. Tamamı ile ters örgü üstünde ilerlemektedir. İlmeklerin kesinlikle tek sayı olması gerekmektedir. Selanik örgüden kısaca konuşmak gerek görülürse örgü 1 ilmek ör, başka ilmeği örmüş gibi çıkar şeklinde gelişmektedir. Ön ve arka yüzde aynı şekilde örülmektedir.
Bu şekilde erişkinler amacıyla 25 santim kadar, çocuklar amacıyla de arası örebilirsiniz. Örgü sonucunda düz bir dikdörtgen örgü parçası elde edildikten sonra tepesi amacıyla daraltma işlemine geçilmektedir. Daraltma amacıyla de düz örgü yapılmaktadır. Son olarak tepesi toplanıp dikilerek ister bu şekilde dilerseniz tepesine ponpon dikerek kullanabilirsiniz.

Tweetle

BereKolay örgü şapkaLastikli Bere YAPIMIÖrmeSelanik BereSelanik Bere Kolay AnlatımSelanik Bere Kolay ModeliSelanik Bere Kolay YapılışıSelanik Bere Kolay YapımıSelanik örgüSelanik Örgü Bayan Bere YAPILIŞISelanik Örgü bere kaç ilmek başlanırTIĞ işi Selanik Bere yapımıYalancı Selanik Bere yapilişi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.