lacivert tayt üstüne ne giyilir / İspanyol Paça Tayt Nasıl Kombinlenir? – Comm-Ci

Lacivert Tayt Üstüne Ne Giyilir

lacivert tayt üstüne ne giyilir

Bugünlerde moda dergilerini karıştırdığınızda ispanyol paça taytları çok sık görmekteyiz. Mağaza vitrinlerinde ve reyonlarda sıkça karşımıza çıkan bol paça tayt modeli artık kadınların vazgeçilmez günlük kıyafetleri arasına girdi. Rahatlığın temsili olan taytlara, daha fazla kombinlerinizde yer verebiliriz. Gelin, son zamanların en dikkat çekici parçalarından olan bu tayt modelini birlikte inceleyelim. Moda sektörünün düzenli olarak geriye döndüğünü ve eski parçaları modern kombinlere uyarladığını biliyoruz. Bunun son örneği : İspanyol paça taytlar. ’li yılların temsili İspanyol paça pantolonlar, birçok kişi tarafından hala tercih ediliyor. Tarzın devamı olarak İspanyol tayt kullanımı da hızla yaygınlaşmaya başladı. Neredeyse her markanın renk renk İspanyol paça tayt modelleri mevcut. Fakat ufak bir sorun var. Alışılmış tayt modellerini dahi kombinlemekte sıkıntı çekenler, “İspanyol paça tayt nasıl kombinlenir?” sorusunu merak ediyor. Gelin şimdi bunun cevabını verelim ve küçük ipuçlarını paylaşalım.

İspanyol Paça Tayt Kombinleri

İspanyol paça tayt ilk kez kullanılmaya başlandığında, bol paça tayt düşüncesi birçok kişiye ilginç gelmişti. Fakat devamında, esas önemli olanın doğru parça ve doğru kombin olduğu anlaşıldı. İspanyol paça tayt kombinleri, her tarza uyarlanabilir örnekleriyle karşılaşmaktayız.

Eğer siz de dolabınızda daha önce yer vermediğiniz bir parça için yer açmaya hazırsanız doğru yerdesiniz. İşte İspanyol paça tayt kombinleri için önemli detaylar;

Taytınızın paça boyu size uygun olmalıdır. İspanyol taytların topuğunuzu göstermemesi gerekmektedir.

Yere değmeyecek uzunlukta olmaları gerektiğini unutmayın. Ne çok kısa ne de çok uzun olmamasına dikkat etmelisiniz.

Taytınızı satın alırken günlük mü, yoksa şık bir kombinde mi kullanacağınıza karar vermelisiniz. Zira her iki seçenek için de farklı ürünlere ulaşmanız mümkündür.

Örneğin, şık bir kombinde İspanyol paça tayt pantolon modelini tercih edebilirsiniz. · Mevsime uygun giyindiğinizden emin olun.

Çünkü bu parça için birçok kumaş seçeneği vardır. Kışın kalın, yazın ise ince penye İspanyol paça tayt giyebilirsiniz.

Vücut tipinize uygun bir model bulmalısınız.

Kombin bütünlüğünüzü de düşünerek tarzınıza ve paça boyunuza uygun bir ayakkabı seçmelisiniz.

İspanyol Paça Tayt Üzerine Ne Giyilir?

İspanyol paça taytınızla muhteşem görünmek için tamamlayıcı parçalarınıza gereken özeni göstermelisiniz. Üst giyim tercihinizle hem tarzınızı yansıtmalı hem de rahatlığınızdan ödün vermemelisiniz. İspanyol paça tayt kombinleri için genellikle crop üstler kullanılır. Özellikle yüksek belli İspanyol paça tayt ile crop üstler çok uyumludur.

Bu tayt modelini yazın crop bluz ile kombinleyebilirsiniz. Kışın ise crop kazak, sweatshirt veya ceketlerle kombinleyebilirsiniz. Bol giyinmekten hoşlanıyor ve günlük tarzınızda crop üstlere yer vermiyorsanız, vücut ölçülerinize uygun kombinler yapmalısınız. Bunun için belinizi ince gösterecek, fakat dar olmayan üstler tercih edebilirsiniz.

Kimler İspanyol Paça Giymeli?

İspanyol paça tayt, her vücut tipine ve her tarza uygun bir parçadır. Bacakları tamamen sarması nedeniyle bazılarınızın giymekten çekindiğini biliyoruz. Fakat dileyen herkes bol paça tayt giyebilir. İçerisinde rahat hissettiğiniz ve mutlu olduğunuz kombinler için size en uygun modeli tercih edin. İsterseniz üst bacağı tamamen saran isterseniz de hafif bol duran modelleri satın alın. Bu noktada asıl dikkat etmeniz gereken, renk ve desen tercihidir. Düz renklere yönelmeniz hem kolay kombinlenmesi hem de proporsiyonunuz açısından doğru olacaktır. Eğer daha ince bir görünüm yakalamak istiyorsanız, İspanyol paça tayt desenli olmamalıdır. Özellikle desenli taytların üst bacağınızı saran modelleri, daha kilolu veya orantısız görünmenize neden olabilir.

March 24,

Oversize Tişört Nasıl Kombinlenir ?

Oversize modası yıllar sonra geri döndü. Slim fit veya regüler fit standart seçeneklerine alternatif olarak vitrinleri süslemeye başladı. Bu modaya yabancı olanlar oversize tişört ne demek araştırmasını yapmaya başladılar. Oversize araştırmaları yapılırken, moda dünyası da oversize t shirt kombinleri paylaşımına devam ediyor. Bu yazımızda hayatımıza renkli bir giriş yapan oversize tişörtleri ve kombinleri hakkında detaylı bilgiyi bulabilirsiniz.

Oversize, İngilizce bir sözcüktür. Over, "üzerinde", size de "beden" demektir. Türkçemize "olduğundan büyük " anlamına geçmiştir. Genelde kıyafet bedenleri Small (S - 1no), Midium (M - 2 no) ve Large (L - 3 no) şeklinde küçükten büyüğe doğru sıralanmaktadır. Oversize Small beden bir kıyafet, normal bir kıyafetin Small bedeninden daha büyüktür.

Oversize Kalıp Ne Demek?

Oversize Kalıp Ne Demek?

Kıyafetlerde beden "kalıp" olarak nitelenmektedir. Bir tişört, pantolon veya gömlek alırken kalıbına dikkat edersiniz. Kıyafetlerin üzerinde S-M-L gibi beden ölçüleriyle birlikte ince, dar, geniş, bol gibi kalıp ifadeleri de yer alıyor. Oversize kalıp, bu tarifler içerisinde "geniş, bol, büyük" tanımına girmektedir.

Bu demek değildir ki, M beden giyen biri oversize tişört kalıbı olarak L giyecektir. Kalıplar ne olursa olsun, beden büyüdükçe ürünün kol ve omuz uzunluğu, boyun etrafı genişliği ölçüsü de büyüyecektir. Oversize'da sadece göğüs, bel gibi rahat görünmeyi sağlayan yerler geniştir. Diğer ölçüler de diğer beden ölçülerinde olduğu gibi aynıdır. Sadece halk dilinde "dökümlü" tabirinin karşılığını vermektedir.

Oversize Tişört Nasıl Olur?

Tişörtler günlük hayatın vazgeçilmez kıyafetlerinden biridir. Özgürlük hissi vermelerinin yanı sıra rahatlık hissi vermeleri, kolay giyilip, çıkarılmaları nedeniyle birçok insanın tercihidir. Giyim sektöründe farklı model ve tasarımlarda pek çok tişörtler bulunuyor. Neredeyse herkes istediği tarz ve ölçüde tişört bulabilmektedir. Kilo sıkıntınız varsa veya "salaş, özgür" bir tarz benimsiyorsanız oversize basic tişört modellerinden birini tercih edebilirsiniz.

Oversize tişörtlerin standart tişörtlerden tek farkı göğüs ve bel bölgesinin geniş olmasıdır. Tişörtün tasarımına göre boyu veya kollarında belirli bir uzunluk gösterebilir. Bu ayrıntıların dışında diğer beden ölçüleriyle aynı standarttadır. Yani, normal bir küçük beden tişörtle, küçük beden bir oversize tişörtün standart ölçüleri aynıdır. Bu nedenle oversize tişört alırken beden ölçülerinizi dikkate alarak seçim yapmanızda yarar vardır.

Oversize T- shirt Nasıl Giyilir?

Oversize T- shirt Nasıl Giyilir?

Bir tişört bir kot pantalon gençlik başta olmak üzere rahatlığını düşünenlerin klasik kombinidir. Tişörtün ve giyilen pantalonun rengi pek önemsenmez. Fakat, günümüzde gençler de dahil büyük bir kesim görünümüne dikkat etmeye başladı. Durum böyle olunca da oversize t shirt kombin seçenekleri de önem kazanmaya başladı.

Öncelikl olarak overize tişörtler günlük hayatın vazgeçilmez kıyafetlerinden biridir. Evde iş yaparken, pazara, alışverişe giderken, arkadaşlarla buluşurken rahatlıkla giyilecek kıyafettir. Onun dışında resmi toplantı ve davetlerde giyilecek kıyafet değildir.

Birçok insan tişörtlerini yanlış giyip, çıkarmalarından dolayı boğaz bölgesinin aşırı genişlemesine, omuz kısımlarının yırtılmasına yol açıyorlar. Bu nedenle tişörtünüzü önce kollarınızı geçirerek, giymenizde yarar vardır. Çıkarırken de boyun bölgesinden tutup, çekmeyin. Alt taraftan iki elinizle sıyırıp, tersten çıkarabilirsiniz.

Oversize tişörtlerin de zengin renk ve model skalası bulunuyor. Kendinize yakışanı giymenin dışında, şort, pantolon ve renk uyumunuza göre seçim yapmanızda yarar vardır. Özellikle kilo problemleriniz varsa, görünüşünüzden rahatsız oluyorsanız oversize modelleri sizin imdadınıza yetişecektir. Bir beden büyük alarak, kendinizi rahat hissedebilirsiniz.

Oversize tişörtler geniş ve büyük kesim olduklarından, tişörtünüzün alt kısmını pantolonun içine sokmayın. Kıyafet geniş kesim olduğundan, uçlarını pantolon içine sokuşturduğunuzda çirkin bir görüntü ortaya çıkacaktır. En güzeli tişörtünüzün pantolonun üzerinde dökümlü olarak durmasıdır.

Oversize Tişört Altına Ne Giyilir?

Tişört denilince ilk akla gelen kot pantolondur. Kot pantolon tek seçenek değildir. Kot pantolon genç kız ve erkeklerin önceliği olsa da moda dünyası farklı seçenekler de sunuyor. Kadınlar ve erkekler için farklı oversize tişört kombinleri bulunuyor. Kadınlar için ve erkekler için kot, kumaş, keten, kanvas, deri pantolonlar ideal tişörtle birlikte giyilecek kıyafetlerdir. Size sadece beden, renk ve modelini seçmek kalıyor.

Kadınlarda tişört altına giyilecek kıyafet seçeneği daha fazladır. Mini etek, şort, şort pantolon seçeneği fazladır. İsterseniz dar bir elbisenizin üzerine giyerek, farklı bir tarz sergileyebilirsiniz. Erkeklerde oversize altına şort giymek pek ideal değildir. Oversize dökümlü olduğu için mini etek giymişsiniz gibi görünecektir. Fakat bermuda seçeneğini tercih edebilirsiniz.

Oversize tişört ve pantolon giyiminizi seçeceğiniz uygun bir ayakkabıyla tamamlayabilirsiniz. Genel olarak spor ayakkabı tercih edilse de, giydiğiniz pantolonun özelliğine göre sandalet, makosen, topuklu, beta, dolgu topuk ayakkabı seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz.

Oversize Tişört Üstüne Ne Giyilir?

Oversize Tişört Üstüne Ne Giyilir?

"Tişörtü giydim, daha üzerine ne giyeceğim" düşüncesinde olabilirsiniz. Fakat stilistler ve görünümüne önem verenler sizin gibi düşünmüyor. Bu konuda alternatif uygulamaları şöyle sıralayabiliriz;

1- Tişörtünüzün üstüne kot ceket giyebilirsiniz.

2- Hırkanızın kollarını omuzlarında bağlayıp, önden sarkıtabilirsiniz.

3- Kareli veya renkli gömlek, kot gömlek, yelek giyip, önünü açık tutabilirsiniz.

4- Oversize tişörtünüzün üstüne bisiklet yaka başka bir tişört giyebilirsiniz.

5- Tişörtünüzün üstüne crop şeklinde askılı badi giyebilirsiniz.

6- Şık bir korseyle farklı bir tarz sergileyebilirsiniz.

Oversize Tişört Nasıl Kombinlenir?

Hangi kıyafetleri kombin yaparsanız yapın, öncelikli olarak renk uyumuna dikkat etmelisiniz. Özellikle oversize tişört kombin yaptığınızda alta giyeceğiniz kıyafetin kalıbına dikkat etmelisiniz. Oversize tişörtler bol ve büyük kesim olduklarından alta giyeceğiniz etek, şort, pantolon kesimleri dar olmasında yarar vardır. Kadınlar için oversize kombin önerilerini şöyle sayabiliriz;

-Etek kombini; oversize tişört kombinleri kadın giyiminde bol seçenek sunmaktadır. Mini etek seviyorsanız, önce oversize tişörtünüzü giyin. Daha sonra dar ve mini eteğinizi giyerek, tişörtü eteğin içine sokun. İsterseniz tişörtünüzü eteğin içine sokmak yerine, eteğin üstünde bağlayabilirsiniz. Uzun veya midi boy etek giyecekseniz, eteğin üstüne beyaz düz oversize tişört giyip, belinizin biraz üstünde uçlarını bağlayabilirsiniz.

- Elbise kombini; Kim demiş, elbisenin üzerine tişört giyilmez diye! Askılı düz dar model elbisenizin üzerine tişörtünüzü giyip, özgürlüğün ve rahatlığın tadını çıkarın. İsterseniz belinize taşlı bir kemer de takabilirsiniz.

- Pantolon kombini; Bisikletçi veya beğendiğiniz başka model bir taytın üzerine ventage etkisi oluşturacak oversize tişörtünüzü giyebilirsiniz. Bol pantolon giyiyorsanız, dökümlü tişörtünüzün pantolonun üzerine salın. Kumaş pantolon giymek istiyorsanız, tişörtünüzü pantolonun içine sokabilirsiniz.

- Şort kombini; Tişörtünüzü, şortun içine sokarak salaş bir görüntü sergileyebilirsiniz. İsterseniz bol dökümlü tişörtünüzu mini elbise olarak kullanıp, altına mini şort giyebilirsiniz.

-Ayakkabı kombini; Kumaş veya kot pantolon giyiyorsanız uzun topuklu ayakkabı veya spor ayakkabı giyebilirsiniz. Deri veya kumaş bermuda şortta topuklu ayakkabı giyebilirsiniz. Spor bermuda şortta sneaker veya converse tarzı bir ayakkabı, dar ve mini etek seçiminde kovboy çizme, tişört ve ceket birlikte giyildiğinde sneaker iyi seçim olacaktır.

-Aksesuar kombini; Çanta, kemer ve takılar kombinlerin vazgeçilmez öğeleridir. Etek, ceket, tayt oversize tshirt kombin seçiminde küçük ve zincirli çantalar şıklık katacaktır. Her türlü saati takabilirsiniz. Kalın zincir kolye spor, ince zincir kolyeler de estetik oluşturacaktır.

Kadınlara göre oversize tişört kombin erkek seçenekleri belirlidir. Oversize tişörtünüzün altına ya bermuda şort ya da pantolon giyeceksiniz. Burada öne çıkan pantolonun model ve kesimidir. Uzun boyluysanız skinny ve dar kesim pantolonlarla kombin yapabilirsiniz. Bacaklarınız küt ve kısaysa jogger pantolonlarla rahatlığınızdan ödün vermezsiniz. Yaz döneminde bermuda şortlarınızla oversize tişört giyen erkek grubuna katılabilirsiniz. Altına da sandalet, sneaker, converse tarzı ayakkabıları tercih edebilirsiniz.

Oversize Tişört Nasıl Giyilir?

Oversize tişörtler özgürlüğün ve rahatlığın simgesi olduğundan, kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız o şekilde giyebilirsiniz. Fakat rahat hissedeceğim diyerek de aşırı bol ve abes kaçacak kıyafetlerle kombin yapmaya çalışmayın. Yaz döneminde sadece şort veya mini etekle kombin tişört yapabilirsiniz. İlkbahar ve sonbahar dönemlerinde tişörtünüzün altına tayt, pantolon çeşitlerinden birini giyebilirsiniz. Tişörtünüzün üstüne tarz olsun diye gömlek, ceket, hırka, yelek veya kayıkçı, geniş yaka oversize tişört geçirebilirsiniz.

Oversize Tişört Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Oversize modası; bol, belli bir şekli olmayan, rahatlık hissi veren, özentisiz bir şıklık sunmaktadır. Hangi tarz ve modeli beğeniyor olsanız olun, öncelikle kendi vücut tipinizi ve ölçülerinizi göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Oversize tişört giyimi "birkaç beden büyük giyinme" olarak düşünmeniz, yanlış düşünmenize yol açabilir. Bu nedenle yanlış oversize tişört beden seçimi yapmamak adına şu hususlara dikkat etmenizde yarar vardır;

1- Oversize tişört alırken kendi bedeninize en yakın büyüklükte beden tercih etmelisiniz. Bol ve dökümlü bir görünüm istiyorsanız bedeninizden en fazla iki beden büyüğü seçmelisiniz.

2- Tişörtteki detaylara dikkat edin. Çok fazla doku ve ayrıntı içerenlerden uzak durun. Dantel süslemesi, dokulu yaka gibi ince vurgular taşıyanlar önceliğiniz olsun.

3- Kadınların, büyük, bol ve şekilsiz kıyafetlerde karşılaştıkları en büyük sorun, bu kıyafetlerin kendilerine şekilsiz göstermesidir. Bunu ortadan kaldırmak istiyorsanız, geniş yaka tişörtlerle bir omzunuzu gösterebilirsiniz.

4- Oversize tişörtler her ne kadar bol ve büyük görünseler de, tasarımı şekilsiz ve yuvarlak görünenlerden uzak durun.

5- Kumaş türüne dikkat edin. Pamuklu ve nefes alan özellikte olmasını tercih etmelisiniz.

6- V yaka tişörtler, boynunuzu daha uzun gösterir. Olduğunuzdan çok daha ince bir şekilde görünmenize yardımcı olur. Bisiklet yaka modeller, derinlik katmazlar. Bu nedenle sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterebilir. Kayık yaka modeller, omuzlarınızı daha geniş gösterir.

Oversize Tişört Hangi Beden Alınmalı?

Bir oversize tişört almadan önce omuz ve göğüs genişliğiniz, boy ölçünüzü dikkate almalısınız. Uzun boyluysanız iki beden büyük oversize tişört üzerinizde rahat duracaktır. Hangi beden ölçüsü tişört giyiyorsanız, bedeninize en yakın oversize beden ölçüsü tercih etmenizde yarar vardır. Genel olarak 2 beden büyük almanız tavsiye edilse de burada belirleyici olan sizin beden ölçünüz ve görünüm tarzınızdır. Rahat bir görünüm sergileyeyim derken aşırı geniş tişört içinde boğulmayın.

Oversize tişört almadan önce, tişörtün üzerinde "oversize t-shirt" yazdığından emin olun. Daha sonra kendi beden ölçünüzü çok iyi bilin. Unutmayın ki kıyafetlerde beden ölçüleri kesimlerden dolayı farklılık gösterebiliyor. Genel olarak M (midium - 2 no) giyiyorsanız oversize tişörtte de M alabilirsiniz. Sadece bel ve göğüs kısmı geniş olur, rahat giyim sergilersiniz. Fakat, salaş ve aşırı bol kesim seviyorsanız L (büyük -4 no) veya XL (5 no) tercihi yapabilirsiniz.

Kilo ve göbek probleminiz varsa, göbeğinizi kapatmak için iki beden büyüğe kadar alabilirsiniz. Burada dikkat edeceğiniz ayrı bir husus da omuz genişliğinizdir. Omuz genişliğinize göre beden seçimi yapmanız da önemlidir. Normal bir tişörtü hangi beden ölçüsünde giyiyorsanız giyim anlayışınıza göre beden yükseltebilir veya aynı beden ölçüsünde alabilirsiniz.Örneğin geniş omuzlara sahipseniz, normal kalıp L tişört giyiyorsanız. Göbek probleminiz yoksa aynı bedende kalabilirsiniz. Göbeğinizi kapatmak ve rahat giyim istiyorsanız XL veya XXL beden ölçüsünde tişörtünüzü alabilirsiniz.

Oversize Tişört Beden Tablosu

Tişörtlerde beden ölçüleri XS-S-M-L-XL-2XL-3XL-4XL şeklinde sıralanmaktadır. Beden ölçüsü büyüdükçe göğüs, bel, boy, kol boyu da değişmektedir. Dar ve normal kalıp tişörtlere göre oversize tişört ölçüleri farklılık göstermektedir.

Oversize tişört almadan önce aşağıdaki oversize tişört beden tablosunu incelemenizde yarar vardır.


BedenGöğüsOmuzdan Boy
XS5842
S5952
M6052
L6152
XL6252


Kadınlar İçin Oversize Tişört Beden Tablosu

BedenGöğüsOmuzdan Boy
XS5476
S5677
M5878
L6079
XL6280
2XL6481
3XL6682


BedenGöğüsOmuzdan Boy
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL

Oversize tişörtlerde beden tabloları farklılık gösterebilmektedir. Kadınlar için olan beden tablosu, bazı markalarda erkekler için de uygulanabilmektedir. Örneğin, bir markada XS oversize t shirt erkek göğüs ölçüsü 85 cm iken, başka bir markada 86 cm olabilmektedir. Bu nedenle beden ölçüsüyle birlikte markanın uyguladığı beden tablosunu da göz önünde bulundurmanızda yarar vardır.

Oversize Tişört Markaları

Piyasada farklı model ve markalarda oversize tişört satan yerler bulunuyor. Bedeninize ve tarzınıza göre bir oversize tişört seçmek kadar kaliteli ve ucuz oversize tişört bulmak da o kadar önemlidir. Dünya markalarını, farklı renk ve model seçeneklerini bulabileceğiniz bir adres bulunuyor. Gap ve nike oversize t shirt markalarını outlet seçeneğiyle funduszeue.info adresinden hem de indirimli oversize tişört fiyatları ile satın alabilirsiniz.

Oversise tişörtlerin tamamı unisex modeldir. Yani hem erkek hem de kadınlar birlikte giyebilirler. Böylece hem eşinize, nişanlınıza, sevgilinize veya kardeşinize de en az bir tane alarak birlikte giyebilirsiniz. Tek yapacağınız bol seçenekler arasından model ve renk seçimini yapmaktır. Kararsız kalırsanız indirimli ve uygun fiyat sayesinde birden fazla satın alabilirsiniz.

- Sıfır yaka modeller; Basic ve baskılı renk modelleri mevcuttur. Basic GAP oversize siyah tişört ön tarafında sadece büyük harflerle GAP yazmaktadır. Bu modelin yeşil ve beyaz renkleri de mevcuttur. Sıfır yaka olarak Nike'ın da basic modelleri bulunuyor. Ön tarafta sadece logosu yer alıyor. Beyaz, mavi, siyah ve fuşya renkleri bulunuyor.

Bu markalar dışında; basic sıfır yaka düz renk tişört modelleri de yer alıyor. Sadelikten yanaysanız beyaz, mavi, haki, siyah, lacivert, kırmızı, kahverengi, mint renk seçeneklerinden seçiminizi yapabilirsiniz.

Sıfır yaka modellerde yazı ve sembol baskılı olanlar da bulunmaktadır. Rack Em Up, Caeleste, Surreal, Tokyo Revengers, Akira, Kokoshi, Dragon, Walls, Palm Angels, Moon, W bunlardan bazılarıdır.

-V yaka modeller; Daha ziyade kadınlara hitap etmektedir. Boston V yaka modeller basic olup sadedirler. Sadece sol göğüs üstünde "boston" yazıyor. Turuncu, mavi, siyah, beyaz, yeşil renkleri mevcuttur. Bisikletçi ve normal taytlarla güzel kombin yapabilirsiniz.

Bisiklet yaka modeller; Sade ve tek renk giyinmeyi sevenlerin ilk tercihi olmaktadır. Bol dökümlü ve rahat giyimiyle, rahatlık ve özgürlük hissi uyandırmaktadır. Beyaz, mavi, haki, siyah, lacivert, kırmızı, kahverengi, mint gibi zengin renk seçenekleri bulunmaktadır. Erkekler bir kotla, keten pantolonla veya bermuda şortla kombin yapabilir. Kadınların kombin seçeneği daha fazladır. Mini etekle veya taytla mini elbise gibi kullanabilirsiniz.

Lacivert Tayt

Günlük hayatın karmaşasında bazen üzerinizdeki yükleri atmak isteyebilirsiniz. Bu gibi anlarda üzerinizde ki kıyafetlerin yükünü de hafifletmek isteyebilirsiniz. Bu noktada uygun tercih taytlar olabilir. Taytlar çok hafif ve esnek yapılarıyla sizi rahat hissettirirken öte yandan fit bir görüntüye sahip olmanızı da sağlar. Renklerin psikolojideki karşılıkları genellikle doğruya yorulur. Lacivert rengi, kişinin sakin ve dingin olma duygularını pekiştirir, ruhsallığı ve uyumu ifade eder. Kendinize vakit ayırdığınız böylesi sakin bir günde renklerde ruhunuzu dinlendirmeye çok büyük katkısı olacak bir etkendir. Lacivert taytlar, modaya yön veren ürünlerden biridir ve kolaylıkla kombinlenebilir.

Lacivert Taytlar ve Moda

Lacivert Taytlar ve Moda

Kendi tarzınıza uygun olarak sade bir kombin yapıp üzerinize birazcık hareket katmak ve göz kamaştırmak istiyorsanız lacivert parlak tayt ve lacivert disco taytlar birer alternatif olmaktadır. Bu taytlarla ışıltılı gününüze daha çok ışıltı katabilirsiniz. Lacivert toparlayıcı tayt sayesinde hem daha fit bir görüntü elde edebilir hem de rahatlığınızdan ödün vermemiş olursunuz. Lacivert toparlayıcı taytlar vücut hatlarınıza uygun bir şekilde biçimlenen, hatlarınızı mümkün oranda incelten bir yapıya sahiptir. Yoğun geçen bir haftadan sonra birazcık yürüyüş veya egzersizle ruhunuzu dinlendirmeye ihtiyacınız varsa lacivert spor taytınızı giyebilirsiniz. Esnek ve kolay hareket etmenizi sağlayan kumaşı ile rahatlıkla dilediğiniz gibi hareket edebilirsiniz.

Lacivert Tayt Modelleri

Lacivert Tayt Modelleri

Kombinlenmesine ve rengine göre kullanımı da değişiklik gösteren lacivert taytlar, günlük hayatınızın vazgeçilmezi olmaya adaydır. Anne olacak adayların en iyi bildiği unsurlardan birisi de hamile iken sizi sıkmayacak, rahat hissettirecek kıyafetler giymenizdir. Trendyol, hamile anne adaylarını da düşünerek satış kategorisine lacivert hamile taytları da eklemiştir. Tayt alırken dikkat etmeniz gereken önemli bir faktör vardır. Bu faktör satın aldığınız taytın kumaşıdır. Kimileri hassas bir cilt yapısına sahip olabilir ve bu durum giydiğiniz taytın cildinize zarar vermesine sebep olabilir. Bu durumun en iyi şekilde önüne geçilmesinin yolu kumaş türüne dikkat ederek satın almaktır. Lacivert penye taytlar hassas cilde sahip kişiler için büyük oranla pamuklu yapıya sahip olmaları yönüyle tercih edebileceğiniz ürünler arasındadır. Öte yandan kumaşlar konusunda cilt hassasiyeti olmayan kişiler için satışa sunulmuş çok çeşitte ürün alternatifleri bulunur. Dikkat çekici bir giyim tarzına sahip olanlara çarpıcı görünmelerini sağlayacak lacivert deri taytlar; spor yapmaya giderken veya yaz aylarında yaptığınız kombinlere hareket katmak isterken giyebileceğiniz lacivert kapri taytlar, spor yaparken kolayca ter atabilmeniz için lacivert termal taytlar, lacivert fitilli ve kadife taytlar gibi daha birçok model Trendyol’da pek çok markanın alternatifleriyle beğeninize sunulmaktadır. Ayrıca lacivert tayt pantolon, lacivert ispanyol paça tayt, koyu lacivert tayt ve lacivert kadife tayt seçeneklerine yine Trendyol üzerinden göz atabilirsiniz.

Lacivert Taytlar ve Şıklık

Lacivert Taytlar ve Şıklık

Lacivert taytlar hem şıklığıyla hem de konforuyla en çok tercih edilen ürünler arasındadır. Günlük hayat koşuşturmacaları içinde rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu giyim ürünü sayesinde her an kendinizi rahat ve şık hissedebilirsiniz. Pek çok ürün alternatifine sahip olan ürünler arasından dilediğiniz modeli kolayca kombinleyebilir, spor şıklığı yakalayabilirsiniz. Ürünlerin pamuksu yapısı sayesinde cildinizi tahriş etmemesi sağlığınız için oldukça önemli bir etkendir. Hareket ederken her anınızda rahat olmanız çok önemlidir. Esnek kumaşa sahip yapıları sayesinde bu ürünler, hem günlük hayatta hem de egzersizler sırasında en çok tercih edilen ürünler arasındadır. Trendyol’da pek çok ürün alternatifinin bulunması, seçim yaparken zevkiniz doğrultusunda bir ürüne sahip olmanızı kolaylaştırmaktadır. Dilediğiniz ürünü Trendyol üzerinden satın alabilir, ürün özelinde yapılan kullanıcı yorumlarını okuyarak seçtiğiniz ürünle ilgili daha kapsamlı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Gri Tayt

Gri, sakin ve soft renkler arasında yer alır. Ayrıca daha parlak tonları dengeleyebildiği için mükemmel bir nötrdür. Siyah ve beyazın karışımı olan grinin binlerce tonu vardır. Bu sayede tüm renkler ile uyum sağlar ve diğer renklerin bir arada kullanılmasına imkân verir. Giyimden ayakkabıya ve dekorasyona kadar hayatın tüm alanlarında en çok kullanılan renklerin başında gelir. Kıyafet olarak baskın bir renk olmadığı için özellikle iş kıyafetlerinde tercih edilir. Kolay eşleştirilebildiği için ise ev giyiminden spor kıyafete, takım elbiselerden parti kıyafetlerine kadar birçok kıyafet türünde sık kullanılan renklerdendir. Günlük ve her durum için giyilebilen taytlarda da kullanıcılar tarafından yoğun ilgi görür. Gri tayt modelleri kumaşı, renk tonu, deseni ve kesim seçenekleri ile kadınların rahat ederken aynı zamanda şık olabildikleri kıyafetlerdendir.

Gri Tayt Modelleri

Gri Tayt Modelleri

Her geçen gün artan kıyafet tasarımları arasında gri taytlar da oldukça çeşitli hale gelir. Koyusundan açığına, parlağından matına renk seçeneklerinin yanı sıra yaz ve kış giyilebilecek materyallerde de üretilir. Gri termal, toparlayıcı, biker, kapri, simli, nubuk, mat tayt en çok tercih edilen modeller olup her bedene ve her vücut tipine uygun seçeneklerdir. Gri deri tayt modelleri siyah deri taytlar gibi birçok formda olabilir. Düz deri, yırtık, işlemeli ya da fermuarlı modeller klasik tarzda her tür kıyafet ile kullanıma uygundur. Popüler bir kıyafet olan parlak disco tayt gri tonlarında tercih edilecek ise diğer renkler kadar göz alıcı olmayacağı için canlı renklerle eşleştirebilir. Gri metalik tayt modelleri ise disco taytlardan daha farklıdır. Daha mat bir görünüme sahip olan bu taytlar, klasik ve günlük kullanılarak mükemmel kombinler yapmak için oldukça uygundur. Gri hamile tayt seçenekleri ise kadınların bu dönem boyunca rahat etmelerini sağlayacak kıyafetlerin başında gelir. Çok seçeneğe sahip olmaları sayesinde de hamilelik süresince istenen her türlü kıyafet ile kombinlenebilir.

Gri Tayt Kombin Seçenekleri

Gri Tayt Kombin Seçenekleri

Akla gelebilecek her renk gri ile uyumludur ve gri taytlar da bunun bir parçasıdır. Yaz-kış yılın tüm zamanları kullanılabilen kıyafetler arasında yer alan gri tayt modelleri size birçok kombin seçeneği sunar. İster klasik ister spor isterseniz tüm tarzları antrasit gri tayt ile oluşturabilirsiniz. Spor ve rahat giyinmeyi seviyorsanız siyah bir kapüşonlu ya da hemen hemen her koyu renkli üst ile gri tayt giyebilirsiniz. Gri kırçıllı tayt modellerini, sonbahar ve kış aylarında uzun kollu üstler ve ceketlerle, ilkbahar ve yaz aylarında ise sevimli üstler ve tişörtlerle eşleştirebilirsiniz. Bir de mevsimsiz modeller olan gri sporcu taytı seçenekleri mevcuttur. Sporcu taytları hem tüm spor aktivitelerinize hem de günlük kullanıma uygundur. Sweatshirt ve t-shirt ile yaz kış giyilebilir. Gri fitilli tayt modelleri yapısı gereği daha fit gösteren taytlar arasında yer alır ve deri ceketler ve crop üstlerle mükemmel kombini oluşturur. Gri kısa tayt, bir başka adıyla biker taytlar spor tarzın vazgeçilmez ögeleridir. Grinin renk avantajıyla birleştiğinde sınırsız kombin seçeneği sunar. Kışlık modeller arasında bulunan gri kadife tayt hem rengi hem kumaşı gereği soft bir görünüme sahiptir. Bordo ve siyah gibi koyu renklerle ya da krem gibi pastel renklerle yumuşak görünümlerini korur.

Tüm Gri Tayt Modelleri Trendyol’da

Tüm Gri Tayt Modelleri Trendyol’da

Trendyol’da bulunan binlerce giyim ürününden bir de gri tayt modelleridir. Her renk tonunda ve her kesime, süslemeye sahip gri taytı kolayca bulabilirsiniz. Gümüş gri tayt seçenekleri gibi parti ve gece eğlencelerine uygun olanlardan deri veya toparlayıcı modellere kadar pek çok ürün Trendyol’da mevcuttur. Kadın gri tayt modellerinden gri tayt erkek modellerine dek oldukça geniş bir yelpaze sunulur. Gri erkek taytları, hem spor giyim ürünleri hem de iç giyim ürünleri arasında yer alır. Siz de gri taytların çok yönlü kullanım avantajından faydalanmak istiyorsanız Trendyol üzerinden sipariş vererek ürünlere hemen sahip olabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası