phantomers kayıt ol / Phantomers Online N-Point Satın Al

Phantomers Kayıt Ol

phantomers kayıt ol

 Phantomers İndir


Phantomers NPoint Satışları yine her zaman olduğu gibi MaxiGame'de hizmetinizde. Aşağıdaki listeden Phantomers NPoint Fiyatlarına ulaşabilir, sitemizden Phantomers NPoint satın alabilirsiniz. Sitemizde satılan Phantomers NPoint Epin kodluolduğu için hesabınıza kolayca Phantomers NPoint yükleyebilirsiniz.

Phantomers En Düşük / Minimum Sistem Gereksinimleri:

- İşletim Sistemi / OS : Windows XP

- İşlemci / CPU: Intel Core2 Duo GHz veya AMD Athlon 64 X2 GHz

- RAM / Bellek: 1 GB

- Ekran Kartı / GPU: NVIDIA Geforce veya GT Radeon HD

- Gerekli Boş Harddisk Alanı / HDD: 3 GB

- Direct X: 9


Phantomers Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:

- İşletim Sistemi / OS: Windows 7 64 Bit

- İşlemci / CPU: Intel Core2 Duo GHz veya AMD Phenom X4

- RAM / Bellek: 2 GB

- Ekran Kartı / GPU: NVIDIA GTS veya Radeon HD

- Gerekli Boş Harddisk Alanı / HDD: 3 GB

- Direct X: 9

kaynağı değiştir]

Phantomers devasa çevrimiçi birinci kişi açısından vuruş (MMOFPS) oyunudur. Her maç öncesinde oyuncular Phantomers, Knosis takımları veya izleyici modunu seçerek maça katılırlar. Maç sırasında ise kazanmak için oyun moduna göre değişkenlik gösteren görevleri yaparlar ya da düşman takımı alt etmeye çalışırlar.

Takım Ölüm Oyunu: Belirlenen süre içerisinde düşmanları öldürerek hedefe en hızlı ulaşan takım kazanır. Eğer hedefe ulaşamadan süre biterse, en yüksek skoru elde eden takım kazanır.

Bul ve Yok Et: Takımlar hücum ve defans olmak üzere ikiye ayrılır. Bu moddaki amaç, hücum takımının bombayı kurması ve patlamasını sağlaması, defans takımının ise zaman dolmadan bombayı etkisiz hale getirmesidir.

Herkes Tek: Her bir oyuncu rekabet içerisine girerek, belirlenen süre içerisinde hedeflenen öldürme sayısına ilk ulaşan olmak için mücadele ederler. Eğer hedefe ulaşamadan süre biterse, en yüksek skoru elde eden oyuncu kazanır.

Ele Geçir: Her iki takımın da hedefi, belirlenen süre içerisinde, koordinatı belirlenmiş üç bayrak bölgesini ele geçirmek ve düşmandan daha çok puan toplamaktır. Takımların kazandığı puan, öldürülen düşman sayısına göre değil, bayrak bölgelerinin ele geçirilme sayısına dayanarak belirlenir. Raunt 1 bittikten sonra her iki takımın da doğacağı taraf değişir ve her iki raunt da toplamda en yüksek puanı alan takım kazanır. Öldükten sonra yeniden doğma sınırı yoktur. Eğer oyun belirlenen süre içerisinde hedefe ulaşamadan biterse en yüksek skora sahip olan takım kazanır.

Keskin Nişancı Maçı: Takım Ölüm Oyunu mantığı ile aynı olduğu için, oyuncular öldüğünde raunt sonuna kadar tekrar doğacaktır. Eğer belirlenen süre içerisinde gerekli hedeflere ulaşamazlarsa, süre sonunda en yüksek puana sahip olan takım kazanır. Eğer, karakterinde keskin nişancı tüfeği, uzun menzilli piyade tüfeği ve bıçak dışında farklı bir silah var ise, o halde silahlar otomatik olarak temel silahlar ile değiştirilir. Keskin Nişancı tüfeği, Uzun menzilli piyade tüfeği ve bıçaklar kullanılabilir. Eğer oyun belirlenen süre içerisinde hedefe ulaşamadan biterse en yüksek skora sahip olan oyuncu kazanır.

Pro Keskin Nişancı: Karşı takımı yok eden ilk ekip oyunu kazanır. Karşılaşma esnasında oyuncu ölürse bir sonraki rauntu beklemelidir. Kazanma/Kaybetme iki takım için de her turda sayılır. Belirlenen sürede rakibi saf dışı bırakan taraf kazanır. Süre biterse, daha fazla hayatta kalan oyuncusu olan takım kazanır. Eğer, karakterde keskin nişancı tüfeği, uzun menzilli piyade tüfeği ve bıçak dışında farklı bir silah var ise, o halde silahlar otomatik olarak temel silahlar ile değiştirilir. Keskin Nişancı tüfeği, Uzun menzilli piyade tüfeği ve bıçaklar kullanılabilir.

Karakterler[değiştir

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir