alex pro lazer / Lazer Epilasyon Cihazları, Tüm Lazer Cihazları, Fiyatlar – Medlaser NeXT PRO Alex

Alex Pro Lazer

alex pro lazer

Alibaba.com, yüksek kaliteli ve verimli geniş bir yelpazeye sahiptir. Çeşitli estetik ameliyatlar ve prosedürler gerçekleştirmek için alexandrite lazer lazer için satış. Bu ürünler optimum standartlara sahiptir ve bu ekipman parçalarını her kuruşa değer kılan üstün verimlilikle çalışır. . alexandrite lazer lazer için satış, çeşitli estetik prosedürlere yardımcı olan ve çevre dostu ürünler olan gelişmiş teknolojilerle donatılmıştır. En iyi yanı, bunların verimli olması. alexandrite lazer lazer için satış size genç ve yenilenmiş bir estetik görünüm kazandırmak için en profesyonel kozmetik bakım tedavisine yardımcı olur.

Tüm cilt endişelerinizi ortadan kaldırmak ve neşeli, canlanmış bir görünüm elde etmek istiyorsanız ve büyüleyici görünüm, bunlar. alexandrite lazer lazer için satış kısaca en iyisidir. Bu ekipmanlar, cildinizi içeriden tedavi etmede oldukça etkilidir ve size yenilenmiş bir estetik görünüm kazandırmak için sivilce, siyah noktalar, kırışıklıklar, sarkık cilt ve daha fazlası gibi her türlü endişeyi giderir. Bunlar. alexandrite lazer lazer için satış, cildinizi tedavi etmelerine ve tüm kusurları kalıcı olarak ortadan kaldırmalarına yardımcı olan CO2 ile çalışır. Bunlar. alexandrite lazer lazer için satış ayrıca optimum seviyelerde performans göstermesi için diyot lazerler, kavitasyon, RF, selülit giderme teknolojisi gibi en yeni özelliklerle zekice donatılmıştır.

Alibaba.com'un farklı özellikleri. alexandrite lazer lazer için satış tüm gereksinimlerinizi karşılamak için birden çok modelde erişilebilir. Ayırt edici ABS çevre dostu malzemeler, ekipmanın daha iyi dayanıklılığını ve sürdürülebilirliğini sağlar. Bunlar. alexandrite lazer lazer için satış cilt bakımı, yağ aldırma, tüy aldırma ve çok daha fazlası gibi farklı prosedürleri yürütmede etkilidir. Yetkin. alexandrite lazer lazer için satış, otomatik kontrollü, kullanımı kolay makinelerdir ve ticari kullanımlar için de enerji tasarrufu sağlayan ürünlerdir.
Alibaba.com geniş bir ürün yelpazesi sunar. alexandrite lazer lazer için satış bütçenize uyacak ve paradan tasarruf ederken bu ürünleri satın almanıza yardımcı olacak. Bu ürünler OEM siparişleri olarak bulunmakta ve satış sonrası hizmetlerle sunulmaktadır. CE, ISO, ROHS sertifikalıdır ve beklentilerinize göre tamamen özelleştirilebilirler.

Alex pro lazer max makinesi alexandrite 755 ve ND:YAG 1064 lazer epilasyon cihazı

Pulse width:5-100msLazer türü:Nd: YAG lazeriKeyword:alexandrite laser 755nm hair removal machineÖzellik:Cilt sıkılaştırma,Tüy dökücü,Cilt gençleştirme,Pigmentasyon düzelticilerQ-Switch:NOMarka adı:SINOCHERENTür:AyaktaSpot size:8-18mmMenşe Yeri:ChinaGaranti:1 yılWavelength:755nm+1064nmWeight:95kgDimensions(mm):400(W)x800(L)x1150mm(H)Type:LaserSatış sonrası hizmet sağlanan:Ücretsiz yedek parça,Online destek,Video teknik destek,OtherCooling system:internal air cooling + cold air coolingStyle:Stationaryuygulama:ticariPaketleme Detayı:Aluminum alloy case/Carton case/Wooden casesatış Birimleri:Single itemtek paket boyutu:64X46X79 cmtek brüt ağırlık:15.000 KGPaket Önizleme:

Alexandrite lazer epilasyon nedir? Avantajları nelerdir?

İstenmeyen tüylerden kurtulmanın en popüler yöntemlerinden biri olan lazer epilasyon uygulama metotlarından biri olan alexandrite lazer epilasyon, başarılı sonuçlar vermekte ve diğer uygulama metotlarına göre birçok avantajı bulunmaktadır. Bu yazımızda alexandrite lazer nedir, alexandrite lazer nasıl yapılır, alexandrite lazer epilasyonda dikkat edilmesi gerekenler nelerdir ve alexandrite lazer epilasyonun avantajları nelerdir konuları hakkında bilgiler vereceğiz. Lazer epilasyonun ne olduğu hakkında ayrıntılı bilgi almak ve diğer lazer epilasyon yöntemlerini öğrenmek için lazer epilasyon nedir yazımızı okuyabilirsiniz.

Alexandrite lazer epilasyon nedir?

Alexandrite lazerler kalın ve siyah kıllarda kullanılan bir lazer çeşididir. Diğer lazer çeşitlerinde olduğu gibi vücudun bütün bölgelerinde kullanılır fakat yüz için hekim kontrolünden geçmek şarttır. Alexandrite lazer epilasyon hem erkek hem de kadınlar için kullanıma uygundur. Alexandrite lazer kıl köklerinde bulunan melanin pigmentini hedef alır ve kıl köklerini öldürür.

Alexandrite lazer nasıl yapılır?

Alexandrite lazer acısız ve ağrısız, belirli seans aralıklarıyla yapılan lazer ışın yöntemidir. Cilde teması olmadan cilde üç cm uzaklıkta olacak şekilde uygulanır. Kişinin kıl tipine ve cildine göre seans süreleri değişiklik gösterebilir. Alexandrite lazer açık cilt tiplerinde kullanılır.

Alexandrite Lazer EpilasyonAlexandrite lazer epilasyonda dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Diğer lazer epilasyon metotlarında olduğu gibi alexandrite lazer epilasyonda da dikkat edilmesi gereken en önemli konu, epilasyondan bir kaç hafta öncesinden cımbız, ağda gibi yöntemlerinin bırakılmış olması gerektiğidir. Uygulama öncesi tüylerin sararmasına engel olunmalıdır.

İşlem sonrası kişide ufak belirtiler baş gösterebilir. Kişi uygulama yapılan bölgeleri nemlendirmeli, güneşten korumalı ve sıcak suyla temasından kaçınmalıdır. Bunlara dikkat edildiği sürece pürüzsüz bir cilt ve memnun bir hayatınız olur. Sağlıklı ve başarılı sonuçlar için lazer epilasyon yaptıracağınız kurumun bir sağlık kuruluşu olması gereklidir. Lazer epilasyon yapan hastaneler gerekli hijyenik koşulları ve uzman ekibi sağlamaktadır. Operasyon öncesi ve sonrasında dikkat edilmesi gerekenlere riayet edildiği takdirde başarılı sonuçlar alınmaktadır.

Alexandrite lazer epilasyon avantajları nelerdir?

En popüler lazer epilasyon metotlarından biri olan alexandrite lazer birçok avantaj sağlamaktadır. Bunlardan bir tanesi kalıcı ve uzun süreli epilasyon sağlar. Etkili bir pürüzsüzlüğü yakalamak mümkündür. Kıllar tekrar oluşacak bile olsa zayıf ve çok seyrek bir görünüm olacaktır. Güvenilirdir ve kanserojen içermez. Diğer lazer yöntemlerine nazaran hızlı sonuçlar verir. Diğer bir avantajı ise enfeksiyon ve bulaşıcı hastalık riski bulunmamaktadır. Kişiler uygulama ve seans sonunda memnun bir şekilde ayrılabilir.

Alexandrite lazer epilasyon sonrası kıllar ne zaman dökülür?

Çoğu kadının bazen korkulu rüyası haline gelen istenmeyen kıllar sonucu lazer epilasyon uygulamaları devreye girmektedir. Ağda, epilasyon cihazları, jiletler istenmeyen kılların giderilmesinde geçici bir etki sağlar fakat bu tekniklerle pürüzsüz bir cilt elde edilmez. Lazer epilasyon hem erkek hem de kadınlarda uygulanan oldukça etkili sonuçlar veren bir uygulamadır. Lazer epilasyon yüz bölgesi, koltuk altı, kol, bütün bacak, genital bölge, sırt bölgesi, göbek, el ve ayaklarda yapılmaktadır ve seans sayıları kişiden kişiye değişmektedir. Lazer epilasyon cihazları kıl köklerine milimetrik atışlar yaparak çalışmaktadır ve kıl kökleri yok edilmektedir. Lazer epilasyon yöntemleri; ağda, epilatör ve jilet gibi tekniklerin yanında daha konforlu ve hijyeniktir. Lazer epilasyon yaptırmayı düşünen çoğu kişinin nasıl yapıldığı konusunda soru işaretleri vardır. Oldukça konforlu ve kalıcı bir yöntemdir.  Günümüzde epilasyon amaçlı olarak kullanılan diode lazer, alexandrite lazer ve Nd Yag lazer epilasyon olmak üzere 3 çeşit lazer epilasyon cihazı  vardır. Hastanemizde lazer epilasyon konusunda en etkililerinden olan Alexandrite lazer epilasyon cihazı (Candela Pro marka) kullanılmaktadır.  Bu cihaz FDA onaylı çok güvenilir bir cihazdır ve epilasyon konusunda çok başarılıdır.

Alexandrite lazer epilasyon kaç seansta biter?

Lazer epilasyon için kişilere verilen seans süreleri her kişide aynı olmamaktadır. Alexandrite lazer epilasyon, 4-6 seans sonrasında gözle görünür sonuçlar vermektedir.

Alexandrite lazer epilasyon acıtıyor mu?

Lazer epilasyon yöntemlerine başvuracak kişiler lazer epilasyonun acıtıp acıtmadığı konusunda şüpheye düşmektedir. Alexandrite lazer epilasyon sırasında kişide soğutucu aparatlar kullanılmaktadır ve bu sayede kişiler minimum seviyede acı hissetmektedirler.

Alexandrite lazer epilasyon zararlı mı?

Alexandrite lazer epilasyon sadece kıl köküne etki eder, kıl ve kökünün etrafındaki dokulara herhangi bir zararı yoktur. Lazer epilasyon cihazlarının genital bölgede zararlı olduğu konusunda bazı inanışlar olsa da derinin altındaki iç organlara etki etmez ve cilt kanserlerine sebebiyet vermezler.

Lazer epilasyon yaptırırken nelere dikkat etmeli?

Seanslar arasında güneş banyosu yapmamalı,  solaryuma girilmemelidir. Ayrıca kıllara ağda vb kökten çekecek bir işlem uygulanmamalı, ihtiyaç duyulursa makas veya jilet gibi bir yöntem tercih edilmelidir.

Alexandrite lazer vücudun hangi bölgelerine uygulanır?

Alexandrite lazer açık tenli kişilerde; koltuk altı, genital bölge, bacak ve diğer bölgelerde kullanılır. Lazer epilasyon yaptırmak isteyen kişiler alanında uzman kişilerle  görüşmeli ve kendilerini uzman kişilere emanet etmelidir.

Alexandrite lazer epilasyon fiyatları ne kadar?

Alexandrite lazer epilasyon fiyatları; kişinin ten rengine, kıl köklerine ve uygulamanın yapılacağı hastaneye bakılarak belirlenmektedir. Alexandrite lazer epilasyon, lazer epilasyon, lazer epilasyon fiyatları ve alexandrite lazer epilasyon fiyatları için ayrıntılı bilgiye hastanemiz medikal estetik servisinden ulaşabilir ve merak ettiklerinizi whatsapp iletişim hattından bizlere sorabilirsiniz.

Lazer epilasyon, vücudun herhangi noktasında çıkan istenmeyen tüyleri yok etmeye yarayan operasyonun adıdır.  Epilasyon sayesinde tüyler kökleri lazer aracılığıyla yakıldığı için tamamen kaybolur.

Lazer epilasyon hem kadına hem de erkeğe uygulanabilir. Genel olarak kadınların rağbet gösterdiği bir hizmet olan epilasyonu, son yıllarda erkeklerin de yaptırdığı gözlenmektedir. Bu bakımdan kadınların tekelinden çıkmıştır. Lazer epilasyon ile kıl kökleri hedef alınır. Böylece birkaç seansın sonunda kökler yok olur ve o bölgeden bir daha tüy çıkmaz.

Lazer kavramı her ne kadar 1910’larda çıkmış olsa da tıp sektörüne girmesi 1980’leri bulmuştur. O dönemden başlayarak bugüne kadar birçok lazer epilasyon türü ortaya çıkmıştır. Bu noktada kişilerin üzerinde hangisi daha etkili ise o epilasyon türü uygulanmaktadır.

Lazer epilasyon türleri nelerdir?

Lazer epilasyonun 3 türü vardır. Bu türleri, Diode Lazer Epilasyon, Alexandrite Lazer Epilasyon, Nd Yag Lazer Epilasyon şeklinde sıralayabiliriz. Lazer epilasyona doğru bir türle başlamak en iyi sonucu almanızı sağlayacaktır. Bu açıdan bakıldığında uzman yardımı oldukça önemlidir. Kıl ve cilt yapısı değerlendirilerek hangisi ile yola devam edeceğinize karar verebilirsiniz.

Alexandrite lazer epilasyon etkili mi?

Alexandrite lazer epilasyon açık renk ten ve yine açık renk kılları tespit edebilen bir türdür. Dolayısıyla Alexandrite lazer epilasyon hemen herkesin üzerinde etkili olmayabilir. Ancak bu şartları sağlayan biriyseniz Alexandrite sizin için uygun olacaktır.

Birçok kişi lazer epilasyonun acıttığı algısına sahiptir. Ancak Alexandrite lazer sistemleri acısız ve ağrısız bir işlem yapar. Soğutma sistemleri sayesinde kişilerin kıl köklerine yapılan müdahale sayesinde herhangi bir his yaşanmaz ve başarılı operasyon geçirilir. Başarı şansı oldukça yüksek bir epilasyon türü olan Alexandrite, son dönemlerde birçok kişi tarafından tercih edilmektedir.

Alexandrite lazer epilasyon ile yapılan işlemlerden sonra dökülen tüylerin yerine yenisi çıkabilir. Ancak daha sonra 3 hafta içerisinde bu tüyler de tamamen yok olur. Böylece vücudunuzdaki tüylerin bir daha çıkması söz konusu olmaz.

İstanbul Alexandrite Lazer Epilasyon

İstanbul Alexandrite lazer epilasyon konusunda oldukça gelişmiş bir bölgedir. Metropol olması dolayısıyla hem sağlık komplekslerinde hem de lazer epilasyon alanında uzmanlaşmış noktalarda Alexandrite lazer epilasyon işlemi rahatlıkla yapılmaktadır. Bu açıdan bakıldığında İstanbul Alexandrite lazer epilasyona yurt dışından da rağbet vardır. Kısacası kendisini geliştirmiş uzman kadrolardan alacağınız destek ile tüy sorununu kısa sürede ortadan kaldırabilirsiniz.

Alexandrite Lazer Epilasyon Yapan Hastaneler

Alexandrite lazer epilasyon yapan hastaneler genellikle özel sağlık kuruluşları olmaktadır. Alanında uzman dermatologlar ile çalışan hastaneler, cildinizin ve tüy tipinizin Alexandrite epilasyona uygunluğunu tespit eder ve gerekli yönlendirmeleri yapar.

Lazer EpilasyonHemen hemen tüm özel sağlık kuruluşları bu tür epilasyonu yapabilir. Siz hem kendinize hem de bütçenize uygun olanı seçip, buna göre seçim yapmalısınız.

Alexandrite lazer epilasyon ve lazer epilasyon fiyatları hakkında bilgi için medikal estetik servisimize telefon numaramız ve whatapp bilgi hattımızdan ulaşabilirsiniz.

Lazer epilasyon, vücuttaki tüylerden kurtulmak için kullanılan etkili yöntemlerden birisidir. İstenmeyen tüm vücut tüylerinden kısa sürede arınmak ve daha pürüzsüz bir cilde kavuşmak için yapılan bu işlemde kıl köklerine ışın yardımı ile ısı uygulaması yapılır. Bu da köklerin tahrip olmasına neden olur ve bir daha çıkmasının önüne geçer.

Lazer epilasyon vücudun hemen her bölgesine uygulanabilmektedir. Dolayısıyla hem tüm vücut hem de istediğiniz bölgede epilasyon yaptırabilirsiniz.

Koltuk Altı Bölgesinde Lazer Epilasyon

Koltuk altı bölgesi en hassas alanlarımızdan birisidir. Bu nedenle en fazla talep gören lazer epilasyon türlerinden olmuştur. Koltuk altı bölgesinde lazer epilasyon yaklaşık olarak 8 seans sürmektedir. Elbette bu rakam kişilerin vücut ve tüy yapısına göre değişiklik göstermektedir.

Tercih edilme nedenlerine gelirsek, en fazla estetik sebeplerden dolayı yaptırılmaktadır. Koltuk altı bölgesindeki tüylenmelerin önüne geçmek için sürekli olarak önlem alan kişilerin bu duruma kesin bir biçimde son vermek istemesi dolayısıyla bu tür operasyonlar yaptırdığını söyleyebiliriz. Dolayısıyla koltuk altı lazer epilasyon için en fazla talep kadınlardan gelmektedir. Ancak son dönemlerde erkeklerin de bu tür epilasyon yaptırdıkları bilinmektedir.

Genital Bölgede Lazer Epilasyon

Genital bölge de koltuk altı gibi oldukça hassastır. Kadınların bu bölgede gelişen tüylenmeleri önlemek ve cinsel yaşamda daha rahat şekilde hareket etmelerine olanak tanıyan genital bölge lazer epilasyon genel olarak 5 ila 6 seans arasında sona ermektedir. Seans aralıklarının da 2 ay olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Genital bölge lazer epilasyon konusunda kadınların en fazla çekindiği konulardan birisi kısırlık yapıp yapmadığıdır. Ancak 20 seneyi aşkın bir süredir dünyanın hemen her noktasında uygulanan bu operasyon, hiçbir şekilde kısırlığa yol açmamaktadır.

Bikini Bölgesinde Lazer Epilasyon

Yaz ayları yaklaşırken kadınların en fazla rağbet gösterdiği operasyonlardan birisi de bikini bölgesi lazer epilasyon oluyor. Deniz ya da havuz kenarında bikini kenarlarından görülen istenmeyen tüylerin profesyonel bir şekilde yok edilmesini sağlayan bu lazer epilasyon operasyonu, aynı genital bölge gibi 5 ila 6 seans arasında sürmektedir. Yine seanslar 2 ay gibi bir süreye yayılır.

Bölgede var olan kıl köklerinin yok edilerek, temizlenmesi ve kıl yoğunluğunun gözle görülür bir biçimde azalmasına olanak tanınır. Lazer epilasyon bölge için de kesin çözüm sunmaktadır.

Bacak Bölgesinde Lazer Epilasyon

Genel olarak kadınların yaptırdığı bir epilasyon türü olan bacak bölgesi, son dönemlerde metroseksüel ve buna bağlı olarak gelişen bakımlı erkeklerin de tercihi olmaktadır. Kadınların etek giyerken pürüzsüz bacaklara sahip olmak istemesi dolayısıyla yaptırdığı bacak bölgesi lazer epilasyon, kıl yoğunluğu, cilt yapısı ve rengine göre değişen seanslarda kesin çözüme kavuşuyor. Ortalama olarak 8 seans önerilse de bahsettiğimiz durumlara bağlı olarak ek 1 ya da 2 seans daha konabilmektedir.

Son yıllarda popüler olan uygulamalardan olan lazer epilasyon, kadınlarla özdeşleşen yöntemlerinden birisi olması ile öne çıkıyor.  Genellikle kadınlarla özdeşleşen bu uygulama son dönemlerde kendisine bakan erkeklerin de tercihi haline geldi.

Hem pratik olması hem de kalıcı bir şekilde tüylenme sorununu ortadan kaldıran lazer epilasyon, pek çok yöntemi barındırması bakımından önemlidir. İlk çıktığı dönemlerde ten rengine ve tüy yapısına göre ayrım gözetilmeyen ve bu nedenle kimi kişilerce etkisiz olmakla suçlanan lazer epilasyon yönteminde zaman içerisinde geliştirilen teknikler sayesinde istenen sonuç kısa süreler içerisinde tüm cilt tiplerinde elde edilebilmektedir.

Ayrıca lazer epilasyon vücudumuzun hemen her noktasında rahatlıkla uygulanabilmektedir. Yüz, sırt, göğüs, kol ve hatta genital bölgelerdeki tüm tüylenmeler kısa süre içerisinde çözüme kavuşturuluyor.

Yüz Bölgesinde Lazer Epilasyon

Yüz bölgesi oldukça hassas bir alandır. Birçok kişi yüz bölgesine lazer epilasyon yapılabildiğini bilmiyor. Yüzümüzdeki tüm istenmeyen tüylenmelerden epilasyon sayesinde hem sorunsuz hem de sonsuza dek kurtulabiliriz. Böylece herhangi bir ek işlem yapmadan kusursuz bir yüz hattına kavuşabiliriz. Kadınlarda özellikle bıyık ve favori bölgesindeki aşırı tüylenmeler bu sayede sona erdirilir. Buna ek olarak bazı kadınlarda çene bölgesinde de tüylenme görülebilmektedir. Bu noktada da lazer epilasyon devreye girer.

Erkeklerde ise sakal bölgesinin üst kısmında yanak dediğimiz alanda oluşan sakal benzeri sert kıllanmalar, lazer epilasyonun gücü ile çözüme kavuşur.

Sırt Bölgesinde Lazer Epilasyon

Kadınlarda sırt bölgesinde çok fazla tüylenme görülmez. Ancak hormonal değişimlerden ve genetik faktörlerden bazı kadınların sırtında az da olsa tüy görülebilir. Karşı tarafı iten bir görüntüye sebep olması dolayısıyla sırt bölgesindeki tüylere lazer epilasyon ile müdahale edilebilir.

Sırt bölgesinde tüylenme en çok erkeklerde görülmektedir. Özellikle genetik ve coğrafi koşullar bu noktada önemli rol oynamaktadır. Erkeklerde sırt bölgesinde kadınları iten bir görüntünün oluşması lazer epilasyon yapılması anlamına gelmektedir. Dolayısıyla bu işlemi son derece hızlı ve sorunsuz bir şekilde yaptırarak soruna çözüm bulabilirsiniz.

Göğüs Bölgesinde Lazer Epilasyon

Göğüs bölgesinde yine aynı sırtta olduğu gibi erkeklerde çok fazla tüylenme görülmektedir. Hem erkeklik hormonunun etkisi hem de yine coğrafi koşullar bu alanın aşırı tüylenmesine sebep olabilir. Elbette genetik faktörler de zaman zaman devreye girmektedir. Bu bölgedeki tüyler yapılması gereken seansların sonunda yok olur.

Kadınlarda ise göğüs bölgesinde özellikle hamilelik döneminde yaşanan hormonal değişimlerle bu tarz tüylenmeler görülebilir. Bu noktada eğer rahatsız oluyorsanız ve emzirme işlemi yapmıyorsanız lazer epilasyon yaptırabilirsiniz.

Kol Bölgesinde Lazer Epilasyon

Kol bölgesinde tüylenme kadınların kabusudur. Buradaki yapıyı aldıkça daha gür ve sık çıkması kişinin zaman içerisinde lazer epilasyona başvurmasına neden olur. Bunun için uzman size kaç seans gelmenizi belirtecek ve operasyon süresince yapmanız gerekenleri aktararak, soruna çözüm getirecektir.

Lazer epilasyon, vücudun herhangi bir bölgesinde istenmeyen tüylerden kurtulmak için uygulanan ışın tedavisinin genel adıdır. Bedeninizdeki hemen hemen tüm noktalara rahatlıkla uygulanabilen teknik, tüylerdeki pigment (melanin) tarafından emilen bir ışık dalgasının verilmesi ile uygulanır.

Lazer epilasyon cihazı ışık enerjisini ısı enerjisine dönüştürür ve tüy üretimi yapan keselere gönderir. Bu da tüylenmeyi geciktiren teknikte belirli seans sonrasında işlem kalıcı hale gelebilir.

Bıyık Bölgesinde Lazer Epilasyon

Bıyık bölgesi kadınların en fazla etkilendikleri alanlar arasında yer almaktadır. Sürekli olarak çeşitli yollarla bu bölge tüylerden arındırılsa da bir süre sonra yeniden tüyler çıkmaya başlar ve bu döngü can sıkıcı bir hal alır. Bıyık bölgesinde lazer epilasyon ile kalıcı ve hassas bir şekilde tüylenmeden kurtulabilmek mümkündür. Bu bölge için ortalama 8 seanslık bir süreç sonunda tüm tüylerden kurtulabilirsiniz.

Çene Bölgesinde Lazer Epilasyon

Bıyık bölgesi gibi çene de kadınların en fazla tüy aldığı yerler arasında bulunuyor. Erkeklerde sakal bölgesi olduğu için herhangi bir sorun oluşturmasa da kadınlarda bu bölgede gelişen tüylenme estetik açıdan önemli bir eksiklik olarak belirmektedir. Lazer epilasyon yöntemi ile bu bölgeye de müdahale edilebilmektedir. Bu bölge hormonal yoğunluğun olduğu yerler arasında bulunmaktadır. Dolayısıyla 6 ila 12 seans aralığında bir süreç sonunda çene bölgesi tüylerinden kurtulabilirsiniz.

Ense Bölgesinde Lazer Epilasyon

Ense bölgesi hem erkeklerde hem de kadınlarda tüylenmenin çok olduğu ve zaman zaman kabus yaşattığı yerlerden birisidir. Lazer epilasyon boyun kıllarını, jilet yanığına bağlı kaşıntı ve tahrişi ve her gün tıraş olma ihtiyacını tamamen ortadan kaldırabilir. Bu bölgeye uygulanacak lazer epilasyon seansları kişiden kişiye göre değişiklik gösterse de yaklaşık olarak 8 seanslık bir uygulama söz konusudur. Bu süreç sonunda bölgedeki tüylenmeler biter ve bir daha orada herhangi bir şekilde tüy çıkmaz. Lazer epilasyon, kaba veya ince, kalın veya seyrek boyun kıllarında ve tüm cilt tiplerinde işe yarar. Bu sayede kısa süreler içerisinde yapılan kuaför ziyaretleri de sona ermiş olur.

Sakal Üstü Bölgesinde Lazer Epilasyon

Erkeklerin en fazla lazer epilasyon yaptırdığı bölgeler ense ve sakal üstü dediğimiz yanak bölgesidir. Sakalların doğru bir şekilde çıkmaması veya kesim hatasından kaynaklanan bu bozukluk lazer epilasyon ile düzeltilebilir. Şekilsiz ve biçimsiz bir durumda olan bu bölgeye yapılan müdahale ile doğru bir çizgi kazandırılır ve epilasyon sayesinde elmacık kemikleri üzerinde bir daha sakal çıkmaması için gerekli çalışma yapılır. Bu işlem 8 seans kadar sürer.

Boyun Bölgesinde Lazer Epilasyon

Bazı erkeklerde genetik olarak sırtta ve devamı olan boyun bölgesinde tüylenmeler olabilir. Özellikle boyun bölgesi lazer epilasyon uygulamaları son dönemde sıklıkla yaptırılmaktadır. Aynı sakal üstü bölge gibi yaklaşık olarak 8 seanslık uygulama ile tüm sorun tarihe karışır.

İstanbul Bağcılar’daki hastanemizde alanında uzman doktorlar ve medikal estetik ekibimiz ile hijyenik hastane ortamında lazer epilasyon imkanı sunmaktayız. Lazer epilasyon, lazer epilasyon fiyatları ve alexandrite lazer epilasyon fiyatları hakkında ayrıntılı bilgiyi hastanemiz medikal estetik servisinde bulabilirsiniz. Alexandrite lazer epilasyon, lazer epilasyon yöntemleri ve lazer epilasyon fiyatları hakkında merak ettiklerinizi telefon numaramız ve whatsapp bilgi hattımızdan bize ulaşarak sorabilirsiniz.

Alex-Pro Soğuk Hava Üflemeli & Buz Başlıklı

ALEX-PRO sıradan cihazların aksine teknolojiyi ve teorileri tamamı ile birleştiren eşsiz bir teknoloji sunmuştur. H-Plus ve OPT teknolojisi kullanılan cihazlarımız yeniliğe  bir kere daha öncülük etmiştir.

Bu eşsiz teknoloji ve ışığın benzersiz kombinasyonu İle chiller soğutma sistemi ihtiyaç duyulan maksimum enerjinin verilebilmesini sağlayarak cilde zarar vermeden güvenli ve etkili tedavi imkânı sunar.

ALEX-PRO güzellik enstütüsünün en çok tercih ettiği sistem Alexsandrate lazer konforunda bir cihaz sunmuştur.

Müşteri memnuniyetine önem veren firmamız tarafından üretilen bu cihaz jilet ve jel gerektirmeden soğuk hava üfleyerek mükemmel sonuçlar elde etmiştir. Aynı zamanda buz başlığı da bulunan bu cihaz çağın teknolojilerini bünyesinde barındıran tüm fototerapi sistemlerinin tamamını bütünleştiren kompakt bir cihazdır.

Kategoriler: IPL CihazlarEtiketler: Alex-Pro

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir