earn to die 2 2016 / Earn to Die 2 Steam'de

Earn To Die 2 2016

earn to die 2 2016

Earn to Die 2

Bu oyun hakkında

Birçok kişi tarafından takip edilen, liste başı Earn to Die oyununda arabanızla bir zombi kıyametine doğru yol alın!

Ülkenin diğer ucunda bir tahliye gemisi bekliyor. Yolunuzda karşınıza çıkacak tek şey, zombiler tarafından istila edilmiş şehirler. Hurda bir araba ve çok az miktarda parayla tanıdık bir durumla karşılaşacaksınız… hayatta kalmak için bir zombi sürüsünün üzerine arabanızı sürme!

YEPYENİ HİKAYE MODU
Earn to Die 2, önceki sürümden beş kat daha uzun, yepyeni bir Hikaye Modu sunuyor. Oyun, bildiğiniz çöl ortamından ayrılarak zombiler tarafından kuşatılmış şehirlerin derinliklerine yol alıyor.

ÇOK AŞAMALI SEVİYELER:
Seviyeler artık çok aşamalı! Yer altı tünellerinden geçip harap üst geçitlerde yol alın ya da zombilerle dolu epik fabrikaları darmadağın edin. Hangi yolu seçerseniz seçin, zombi sürülerinden kaçmayı başaramayacaksınız. Tek çareniz, onları ezip geçmek!

BİR ZOMBİ BOĞAZLAMA MAKİNESİ OLUŞTURUN
Spor araba, itfaiye aracı ve hatta bir dondurma kamyoneti dahil 10 farklı aracın kilidini açın ve modelini yükseltin. Her bir araç zırhlı kaporta, tavana monte silahlar, yardımcı roketler ve benzeri bir dizi yükseltme ile donatılabilir. Bu zombilerin hiç şansı olmayacak.

TAHRİP OLABİLEN ARAÇLAR
Araçlar artık tamamen tahrip olabiliyor.. Hayata sımsıkı tutunun çünkü, çok dikkatli olmazsanız aracınız paramparça olacak.

DAHA FAZLA ZOMBİ. DAHA FAZLA TAHRİBAT. DAHA FAZLA KARGAŞA.
Ne için bekliyorsunuz? Kurtarma gemisi sonsuza kadar sizi beklemeyecek! Kendinizi vahşi bir sürüşe hazırlayın. Gerçekten, zombi dolu fabrikaları darmadağın etmek gibisi yok!

Earn to Die 2 oynaması ücretsizdir fakat 3. tarafların reklamlarını ve isteğe bağlı uygulama içi satın alımları içermektedir. Reklamlar hakkında daha fazla bilgi için lütfen Gizlilik Politikamıza bakın: seafoodplus.info


Gerekli İzinler SSS:
Oyundaki reklamları yüklemek ve görüntülemek için WRITE/READ_EXTERNAL_STORAGE gereklidir (Earn to Die 2 bir reklam destekli oyundur).

Güncellenme tarihi

15 Şub

Earn to Die 2 indir. Yarış Oyunu kategorisindeki bu uygulama iPhone (mobil) içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Earn to Die 2 oyununu iOS işletim sistemine sahip olan tüm tablet ve mobil cihazlarınıza, cihazınız ve oyun arasında hiç bir uyum sorunu yaşamadan çok kolay bir şekilde yükleyebilir ve çok severek oynayacağınız inanılmaz bir araba yarışı oyununa sahip olarak dilediğiniz her an eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

iOS veri tabanlı olan iPhone ve iPadlerinizde rahatlıkla oynayabileceğiniz bu heyecan dolu yarış oyunu ile artık boş zamanlarınızı en eğlenceli şekilde değerlendirebileceksiniz. Oyunda zombilerin şehri işgal etmesi ile birlikte kurtulmaya çalışan kahramanı yönetecek ve onun zarar görmeden kaçmasını sağlayacaksınız. bu şehirden ve acımasız zombilerden kurtulmanın sadece ve sadece tek bir yolu var. O yol da hareket etmek üzere olan gemiye binip uzaklaşmak. Ancak gemi şehrin öteki ucunda bulunuyor. Bu gemiye ulaşmak o kadar da kolay değil. Çünkü gemiye giden her yolda, her köşe başında sizi yemek için bekleyen zombiler var.

Güçlü silahlar ile donanmış olan arabanıza atlayacak ve karşınıza çıkan tüm zombilere ateş edip öldürerek gemiye ulaşmaya çalışacaksınız. Ancak dikkatli olmalısınız. Çünkü yolunuzda tümsekler var ve bu tümseklerde aracınız hasar görüp patlayabilir. İyi eğlenceler.

Earn to Die 2 indir

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir