başakşehir anadolu yakasında mı / Bahçeşehir Nerede, Nereye Bağlı, Hangi Yakada | Gezilecek Yerler

Başakşehir Anadolu Yakasında Mı

başakşehir anadolu yakasında mı

Başakşehir Nerede

Başakşehir Nerede? Türkiye’nin kuzeybatısında bulunan Marmara Bölgesinde yer alan İstanbul kentinin bir ilçesidir. İstanbul’un Avrupa yakasında yer alan bu ilçenin nüfusu yaklaşık olarak ’dir. Başakşehir ilçesinin sınır komşu ilçeleri; güneyde Avcılar ve Küçükçekmece, güneydoğuda Bağcılar, doğuda Esenler ve Sultangazi,  kuzeydoğuda Eyüp Sultan, kuzeyde Arnavutköy ve batıda da Esenyurt ilçeleridir. Başakşehir ilçesinin İstanbul kent merkezi ile arasındaki uzaklık yaklaşık olarak 30 km’dir. İlçenin yüzölçümü yaklaşık olarak km2’dir ve Türkiye’nin en büyük ilçesidir. Başakşehir ilçesi harita konumu olarak 41° 4&#; &#; Kuzey ve 28° 49&#; &#; Doğu koordinatları arasında yer almaktadır. İlçenin ortalama deniz seviyesine göre yükseltisi metredir. İlçede toplamda 9 mahalle bulunmaktadır.

Başakşehir Nerede? Başakşehir Haritası

Başakşehir Nerede

Başakşehir’e Nasıl Gidilir?

Başakşehir ilçesine ulaşım en kullanışlı ve rahat olarak tercih edilebilecek toplu taşıma alternatifinde otobüs yer almaktadır. Başakşehir’e kentin pek çok farklı bölgesinden farklı ulaşım alternatifleri ile erişim sağlanabilmektedir. Başakşehir ilçesine ayrıca, metrobüs, Marmaray ve vapur hatları kullanarak da ulaşım sağlanabilmektedir.

Başakşehir Nerede, BaşakşehirYol Tarifi, Başakşehir&#;e rota oluşturmak için tıklayınız…

Başakşehir Nerede? Karayolu ile Başakşehir’e Ulaşım

Karayolu ile Kadıköy’den İstanbul Çevre Yolu’nu kullanarak yaklaşık 1 saat 24 dakikada Başakşehir ilçesine ulaşılabilmektedir. Ayrıca O-2 Otoyolunu kullanarak yaklaşık 1 saat 35 dakikada ulaşım sağlayabilirsiniz. Üsküdar’dan ise E80 otoyolunu kullanarak yaklaşık 1 saat 17 dakikada ulaşım sağlanmaktadır. Farklı alternatif olarak İstanbul Çevre Yolunu kullanarak yaklaşık 1 saat 43 dakikada Başakşehir’e ulaşım sağlanmaktadır. Beşiktaş ilçesinden D üzerinden yaklaşık 46 dakikada Başakşehir’e ulaşım sağlanmaktadır. Fatih ilçesinden O-3 üzerinden yaklaşık 1 saat 6 dakikada Başakşehir’e ulaşım sağlanmaktadır.

İstanbul ili Başakşehir ilçesi ulaşım bağlantılarını İETT Nasıl giderim sisteminden ulaşmak için tıklayınız.

Denizyolu ile Başakşehir’e Ulaşım

Başakşehir Nerede? Denizyolu ile ulaşım alternatifinde, öncelikle vapur yolculuğu için İstanbul Şehir Hatlarını kullanarak Beşiktaş’tan Eminönü’ne ulaşım sağlayabilirsiniz. Beşiktaş’tan Eminönü’ne gün içinde farklı zamanlarda birden çok vapur seferleri düzenlenmektedir. Ardından Eminönü’nden farklı otobüs ve Marmaray hatlarını kullanarak Başakşehir ilçesine ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kadıköy tarafından önce Üsküdar’a ulaşarak ardından İstanbul Şehir Hatlarını kullanarak Eminönü’ne ulaşabilir ve oradan farklı otobüs ve metro aktarmaları ile Başakşehir ilçesine ulaşabilirsiniz.

Farklı bir alternatif olarak Üsküdar iskelesinden İstanbul Şehir Hatlarını kullanarak Eminönü’ne ulaşabilir, otobüs ve Marmaray aktarmaları ile Başakşehir’e ulaşabilirsiniz.

Toplu Taşıma ile Başakşehir’e Ulaşım

Başakşehir'e Nasıl Gidilir

Avrupa Yakasında bulunan ilçelerden otobüs ve Marmaray hatlarını kullanarak Başakşehir ilçesine rahatlıkla ulaşım sağlanabilmektedir. Beşiktaş’tan otobüs ve Marmaray aktarmaları Başakşehir’e ulaşmak mümkündür.

Esenyurt’tan farklı otobüs hatları doğrudan ve rahatlıkla Başakşehir’e ulaşım sağlayabilirsiniz. Farklı alternatif olarak birkaç farklı otobüs aktarmalarıyla Başakşehir’e ulaşmanız mümkündür. Ayrıca farklı alternatif olarak minibüste tercih edilebilir.

Fatih ilçesinden ise farklı otobüs aktarmalarını kullanarak Başakşehir’e ulaşım sağlayabilirsiniz. Fatih güzergâhında ayrıca farklı otobüs ve minibüs hatlarını kullanarak Başakşehir’e ulaşılabilmektedir.

Anadolu yakası tarafından Başakşehir’e Marmaray ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Kadıköy’den Marmaray kullanarak farklı aktarma noktalarında inip otobüs hatlarını kullanarak Başakşehir’e ulaşabilirsiniz. Farklı bir alternatif olarak Üsküdar taraflarında Marmaray kullanarak Avrupa Yakası’na geçebilir ardından otobüs aktarmaları ile Başakşehir’e gidebilirsiniz.

Başakşehir İlçesinden İstanbul Havalimanı’na Ulaşım

Aracınız ile O-7 otoyolu üzerinden yaklaşık olarak 20 dakikada İstanbul Havalimanı’na ulaşım sağlayabilirsiniz. Eğer toplu taşıma kullanacaksanız otobüs ve minibüs hatlarını kullanarak Havalimanı’na ulaşabilirsiniz.

Başakşehir&#;de gezilecek yerler yazımızı okumak için tıklayınız.

Bahçeşehir Nerede, Nereye Bağlı, Hangi Yakada

Kategori: İstanbul - viewsYorum Yazın

Bahçeşehir Nerede, Nereye Bağlı, Hangi Yakada

Bahçeşehir semti, İstanbul&#;un sonradan kurulma ve genelde zengin sınıfın kaldığı, Esenyurtun hemen dibin, Küçükçekmece gölüne bakan Anadolu yakasında bir semttir.

İstanbul ilimizin Başakşehir ilçesinde yer alan Bahçeşehir semti, İstanbul&#;un Anadolu yakasında yer almaktadır. Küçükçekmece gölüne nazı konumu nedeniyle güzel bir konumu bulunmaktadır.

Bahçeşehir Nasıl Gidilir?

Bahçeşehir&#;e gidebilmek için Esen yurttan kalkan dolmuşlara binebileceğiniz gibi, Taksim tünelden kalkan 76E, 76D gibi otobüs hatlarıyla da gidebilirsiniz.

Bahçeşehir Nerede, Nereye Bağlı, Hangi Yakada

Bahçeşehir Nerede, Nereye Bağlı, Hangi Yakada


Bu Yazıyı Paylaş!Paylaş!Tweetle!Google+!Pinterest!

kaynağı değiştir]

Mahalleler[değiştir

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir