msü tercih yapma 2021 / MSÜ tercih nasıl yapılır? MSÜ HO ve MYO tercihleri! İşte MSÜ tercih yapma - Eğitim Haberleri

Msü Tercih Yapma 2021

msü tercih yapma 2021

MS&#; tercihleri başladı! Milli Savunma &#;niversitesi askeri &#;ğrenci aday tercih işlemleri alınıyor

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 30,

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

Merakla beklenen MSÜ tercih haberi geldi. Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre, MSÜ askeri öğrenci aday tercih işlemleri bugünden itibaren 19 Mayıs'a kadar sürecek.

1/5 MSÜ tercihleri başladı Milli Savunma Üniversitesi askeri öğrenci aday tercih işlemleri alınıyor
2/5 MSÜ tercihleri başladı Milli Savunma Üniversitesi askeri öğrenci aday tercih işlemleri alınıyor
3/5MSÜ TERCİHLERİ NASIL YAPILACAK
4/5 MSÜ tercihleri başladı Milli Savunma Üniversitesi askeri öğrenci aday tercih işlemleri alınıyor
5/5HESAPLAMALAR NASIL YAPILIR

MSÜ tercihleri için ÖSYM tercih kılavuzu yayınlandı! Milli Savunma Üniversitesi MSÜ tercih işlemleri nasıl ve nereden yapılacak, ne zaman bitecek?

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Tercih işlemleri 30 Nisan tarihi itibarıyla başladı. Kurumun resmi sitesi üzerinden yapılan açıklama doğrultusunda MSÜ tercihleri monash.pw üzerinden yapılacak. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen sınavın ardından sonuçlar açıklanmış ve gözler tercih işlemlerine çevrilmişti. Bu kapsamda, Milli Savunma Üniversitesi MSÜ tercih işlemleri nasıl ve nereden yapılacak, ne zaman bitecek? İşte MSÜ tercihleri süreci!!

MSÜ tercihleri bugün itibarıyla başladı! Milli Savunma Üniversitesi MSÜ tercih işlemleri nasıl ve nereden yapılacak, ne zaman bitecek?
MSÜ tercihleri bugün itibarıyla başladı! Milli Savunma Üniversitesi MSÜ tercih işlemleri nasıl ve nereden yapılacak, ne zaman bitecek?
MSÜ tercihleri bugün itibarıyla başladı! Milli Savunma Üniversitesi MSÜ tercih işlemleri nasıl ve nereden yapılacak, ne zaman bitecek?
MSÜ tercihleri bugün itibarıyla başladı! Milli Savunma Üniversitesi MSÜ tercih işlemleri nasıl ve nereden yapılacak, ne zaman bitecek?
SON DAKİKA

MSÜ tercihleri başladı! MSÜ Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercih işlemleri ve tarihleri…

Milli Savunma Üniversitesi, askeri öğrenci adaylarına yönelik tercihler hakkında duyuru yayımladı. MSÜ Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihleri monash.pw adresinden yapılabilecek. Adaylar, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihlerini 30 Nisan Mayıs yapabilecek.

Yayınlanma:

MSÜ tercihleri başladı! MSÜ Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercih işlemleri ve tarihleri…

Askeri öğrenci adaylarının MSÜ tercih işlemleri başladı. Milli Savunma Üniversitesi tarafından yapılan açıklamaya göre, MSÜ Harp Okulları ve Meslek Yüksekokulları tercih işlemleri 19 Mayıs tarihine kadar monash.pw adresi üzerinden yapılabilecek. MSÜ tercih işlemleri ekranı ve detaylı bilgiler…

MSÜ TERCİH SAYFASI

MSÜ TERCİHLERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca 04 Nisan tarihinde yapılan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı’na (MSÜ) başvuru yapan, sınav ücretini yatıran ve YKS başvurusu bulunan adaylar tercih yapabilecektir. Adayların, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihlerini 30 Nisan (saat ’dan) Mayıs (saat ’a kadar) yapmaları gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde tercihini yapmayan adaylar, 2’nci Seçim Aşamalarına çağrılmayacaktır.

MSÜ TERCİH İŞLEMLERİ NASIL YAPILACAK?

Okul türüne göre belirlenen taban puanlar ve adayların ilgili MSÜ puan türündeki sırasına göre 2’nci Seçim aşamalarına çağrılması ile ilgili bilgilendirme monash.pw genel ağ adresinden yapılacak olup sınav çağrıları Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Dairesi Başkanlığınca monash.pw adresinden yapılacaktır. Sınava çağırılan adaylar, sınava başvuru yaparken / tercih yaparken verdikleri cep telefonlarından bilgilendirilecektir. Bu nedenle adayların iletişim bilgilerinin doğru olması ve özellikle cep telefon numaralarının güncel olması çok önemlidir.

Yerleştirmede Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları kendi içinde ayrı ayrı değerlendirmeye alınacaktır. Harp Okullarına yerleşmeye hak kazanıp intibak eğitimine katılıp ayrılan adayların Meslek Yüksek Okulları tercihleri dikkate alınmayacaktır.

Adaylar “Yerleştirme İşlemleri” süresince tercih öncelikleri ve Aday Değerlendirme Puan (ADP) sıraları dikkate alınarak yerleştirileceklerdir. “Ek Yerleştirme” sürecinde ise intibak eğitimlerinin belirlenen zamanda ve etkin olarak icrası ile Harp Okulları ve monash.pw’ların belirlenen zamanda eğitim ve öğretime başlayabilmesi maksadıyla okullardaki eksik kontenjanlarda tercih önceliğine bakılmaksızın tercihleri arasında bulunması halinde sırası gelen adaylar ilgili okullara yerleştirilecektir. Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulu tercihleri olan adaylardan Harp Okulları intibak eğitimine katılan hiçbir aday Astsubay Meslek Yüksekokulu tercihlerinde sıra gelse dahi geçiş yapamayacaktır.

Tercihinizi yaparken “Aday Yerleştirme İşlemleri” sürecinde tercih önceliğinize ve Aday Değerlendirme Puanı (ADP) sıranıza göre yerleştirileceğinizi ancak, “Ek Yerleştirme” sürecinde tercihlerinizin arasında bulunan herhangi bir tercihinize de yerleşebileceğinizi UNUTMAYINIZ.

Ek yerleştirmeMilli Savunma BakanlığıöğrenciokulÖSYMseçimsınavYKS

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır