krysten ritter filmler ve tv şovları / Krysten Ritter Biyografi, Aile, Koca, Kariyer, TV Şovları ve Filmler - Abd'deki Ünlüler

Krysten Ritter Filmler Ve Tv Şovları

krysten ritter filmler ve tv şovları

Jessica Jones süper ama sadece şu şekilde, diyelim ki, Vampir avcısı Buffy idi. Süper gücü var ve hepsi bu. Ama aynı zamanda (kötü bir şekilde) onu ailesiz bırakan bir çocukluk travmasıyla da uğraşıyor. İçiyor. Yabancılarla yatıyor. Çoğu durumda kötü bir tavrı var. Krysten Ritter (Gece Kitapları) baş edemeyen ve bu yüzden geçinmek için kendini ahlaksızlığa ve alaycılığa atan bir kadını mükemmel bir şekilde temsil ediyor. Yetenekli bir özel dedektif, viski akışını sürdürmek için yeterli parayı getirmek için Alias ​​Investigations'ı yönetiyor.

Seri 1'de, Kilgrave'in (David Tennant) etkisi altında esir tutulmaktan hala travmatize olmuş halde tanışıyoruz. Kilgrave, ister binadan atlasın, ister kafasına kurşun sıksın, herkesin kendisine söylediği şeyi yapmasını sağlama yeteneğine sahiptir. Dizi, Jessica'nın bir süredir onun kölesi olduğunu ve onu yapmaya zorladığı bazı şeyleri gösteriyor. Yüzeysel düzeyde, komployu yöneten güç mücadelesi ve intikam unsurları var. Ancak bunun altında cinsel saldırı, toksik erkeklik ve travma sonrası stres bozukluğunun zihinsel yansımaları hakkında övgüye değer miktarda alt metin var.