paranit şampuan kullanımı / Nasıl Kullanılır? - Paranit

Paranit Şampuan Kullanımı

paranit şampuan kullanımı

Paranit Bit Sampuan 100ml

KOZMETİK VE DERMOKOZMETİK ÜRÜNLERİNDE TANITIM VE SAĞLIK BEYANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI Kozmetik ve dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı: Kozmetik ürün: İnsan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.

Paranit Bit Şampuanı 100 ml

En iyi Paranit Bit Şampuanı

Ürün Adı:

Paranit Bit Şampuanı 100 ml

Ürün Kuruluş Markası:

Paranit

Ürün Boyutu:

Paranit Bit Şampuanı 100 ml’dir.

Paranit Bit Şampuanı Nedir?

Paranit Bit Şampuanı; saç bitinin saç dibinden beslenmesi esnasında salgıladığı tükürüğün oluşturduğu kaşıntı, hassasiyete karşı gelerek bu tip etkilerin önlenmesine yardımcı olmaktadır. Paranit bit şampuan, bit ve yumurtaları ortadan kaldırmaya yardımcıdır. Kullanımı rahat ve etkisi hızlı olan Paranit bit şampuanı, bit kapmış çocuk ve yetişkinlerde kullanılabilir.

Saçların aniden kaşınması özellikle çocukların okula gittiği dönemlerde, akla hemen saç bitini getirir. Saç biti, insan saç derisine yapışan bir parazittir. Bu parazit ancak vücut sıcaklığında işlevsel hale gelir. Bitler saç, sakal, vücut veya kasık da görülebilir. Saç bitleri; küçük çocukların fiziksel teması sonucu daha hızlı bir biçimde bulaşan bir hastalıktır. Küçük çocuklarda, yetişkinlere göre daha fazla görülen saç biti; kadınlarda da erkeklere oranla daha fazla görülmektedir. Yayılımı oldukça hızlı olan saç bitinin önüne geçmenin doğal yolları olsa da biz insanlar için daha kolay yollar mevcut.

Ürün Faydaları:

-Çocuk ve yetişkinlerin kullanımına uygundur.

-Hızlı ve etkili sonuç vermeye yardımcıdır.

-Paket içinde tarak ve şampuan vardır. Şampuan öncesinde tarağı kullanmayı ihmal etmeyiniz.

Ürünün Uygun Kullanım Durumları:

Saç biti kapmış çocuk ve yetişkinlerde kullanıma uygundur.

Ürün Kullanım Şekli:

-Kutudan çıkan ince dişli Paranit bit tarağı kullanarak ailedeki tüm bireylerin saçlarını kontrolden geçiniz. Kontrol esnasında şunlara dikkat ediniz:

+Kuru saçlar, ıslak saçlara göre daha kolay bir biçimde kontrol edilir.

+Saçı 4 ana bölüme ayırarak kontrolden geçiriniz.

+Bitler genellikle; saç kökü, kulak arkası ve enseyi kontrol ediniz.

+Her kullanım sonrasında bit tarağını ılık ve sabunlu bir suyla yıkamanız, bitin bulaşımını engelleyecektir.

-Kullanım öncesinde şişeyi çalkalayınız. Yeterli miktarda şampuanı kuru saça yediriniz. Burada şampuanı saç kökleri, kulak arkası ve enseye masaj yaparak yediriniz.

-Masajla uygulamış olduğunuz bu şampuanı saçlarda 15 dk kadar bekletiniz.

-Beklettiğiniz şampuanı, suyla köpürtüp sabun kalmayıncaya kadar durulayınız.

Ürün Saklama Koşulları, Kullanım Süresi ve Uyarılar:

-Paranit bit şampuanını kuru ve serin bir ortamda saklayınız.

-2 yaş ve altındaki çocuklarda kesinlikle kullanmayınız.

-Paranit Şampuan içerisindeki herhangi bir maddeye karşı alerjiniz varsa kesinlikle kullanmayınız.

-Hamilelik veya emzirme durumlarında kullanım öncesinde doktor veya eczacınıza danışınız.

-Göz ve burun çevresi ile temastan kaçınınız. Böyle bir temas gerçekleştiğinde bol suyla durulama yapınız.

-Paranit bit şampuanı kullanımı sonrasında kızarıklık, hassasiyet gibi durumlar gerçekleşirse tedaviyi durulamalı ve saçınızı normal şampuan ile yıkamalısınız.

-Bebek ve çocukların erişemeyeceği yükseklikte saklayınız.

Ürün İçerik Bilgisi:

Osmolone, Köpük Yapıcı Ajanlar, Yumuşatıcı Ajanlar, Yardımcı Maddeler, Parfum, Citral, Citronellol, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Lemonene, Linalool.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası