konya whatsapp ihbar hattı / Whatsapp Trafik İhbar Hattı Güncel Numaraları İnternetten Şikayet

Konya Whatsapp Ihbar Hattı

konya whatsapp ihbar hattı

Konya polisi engelliler için WhatsApp İhbar Hattı kurdu

Konya Emniyeti Engelli İhbar Hattı () WhatsApp Grubu kuruldu, engellilerin trafikte yaşadığı sorunlar anında çözüme kavuşturulacak.

Peki Konya Emniyet Müdürlüğü Engelli İhbar Hattı Whatsap () numarası ne? Konya’da engelliler hangi durumlarda Engelli İhbar Hattı Grubu WhatsApp gurubuna şikayette bulunabilecek?

İşte tüm detaylar.

KONYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ WHATSAPP “ENGELLİ İHBAR HATTI” FAALİYETE GEÇTİ

Konya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından engelli vatandaşlar için örnek bir çalışma başlatıldı. 7/24 engelli vatandaşlara hizmet edecek olan WhatsApp ihbar hattı çalışmaya başladı.

ENGELLİLER HANGİ ŞİKAYETLERDE BULUNABİLECEK?

Konya kent merkezinde yaşayan engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak amacıyla trafik içinde engelli park yerlerine ve engelli rampaları önüne geçişi engelleyecek şekilde park eden araçlara anında müdahale etmek için, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından “Engelleri Kaldırıyoruz” adıyla oluşturulan WhatsApp grubu ihbarların anlık ve etkin şekilde değerlendirilmesini sağlayacak.

funduszeue.info

KONYA POLİSİ ENGELLİLER İÇİN WHATSAPP’TA DA 7/24 ONLİNE  OLACAK

Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalarda şehir genelinde engellilere özel tertibatlı yaklaşık 12 bin araç bulunuyor. Engelli vatandaşlar, gün içerisinde trafikte yaşadığı aksaklıkları ve mağduriyetleri bu ihbar hattından bildirerek trafik ekiplerine ulaşacak. Engelli park yerlerine park eden araçlar, engelli yürüyüş yoluna park eden araçlar, kaldırımlarda engelli iniş rampalarının ihlalleri gibi durumlar bildirilerek trafik ekiplerince anında müdahale edilecek.

konyada-polisi-engelliler-icin-whatsapp-ihbar-hatti-kurdujpg

KONYA ENGELLİ İHBAR HATTI WHATSAPP TELEFON NUMARASI ( - )

Konya’da engelli vatandaşlar, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı Engelli İhbar Hattı WhatsApp grubuna  30 81 telefon numarası üzerinden başvuruda bulunabilecekler.

ENGELLİLERE ÖZEL PARK YERLERİ 80 KAMERA İLE İZLENİYOR

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce Kent Yönetim Sistemi görevlileri tarafından teknolojinin tüm imkânlarından yararlanılarak cadde, sokak, alan ve parklar 7/24 izleniyor. Alışveriş Merkezleri, hastane ve ana arterlerde bulunan engelli park yerleri 7/24 izlenerek kural ihlali yapan ve engelli park yerlerini ihlal eden sürücüler uyarılıyor. Aracını çekmediği takdirde cezai işlem uygulanıyor.

funduszeue.info

Kent Yönetim Sistemi, engelli alanı olan bölgelerin kamera sistemlerine uydu üzerinden bağlanarak yaklaşık 80 kamera ile engellilere özel park alanlarının takiplerini gerçekleştiriyor.

konyada-polisi-engelliler-icin-whatsapp-ihbar-hatti-kurdujpeg

Haber Dairesi

Konya'da engelliler trafikte sorun yaşamayacakKonya'da engelliler trafikte sorun yaşamayacak

Konya’da engellilere ayrılan park alanları 80 kamera ile takipteKonya’da engellilere ayrılan park alanları 80 kamera ile takipte

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Whatsapp Trafik İhbar Hattı Güncel Numaraları İnternetten Şikayet

Alo trafik şikayet ve Whatsapp trafik ihbar hattı sayesinde bir çok sorun çözüm kavuşturuluyor. Özellikle İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerde yaşayan vatandaşların en büyük sorunu trafik sıkıntısıdır ve bazı durumlar gerçekten can sıkıcı bir hal alabilmektedir. Trafikte usulsüz park yeri, emniyet kemeri, hatalı sollama, geçiş önceliği, sinyalsiz geçiş, yayalara hak tanımamak gibi birçok sebep ile oluşan trafik sorunlarının çözümü için Whatsapp trafik ihbar hattı hizmeti sunulmaktadır.

Bu bağlamda Adana, Konya, Bursa Whatsapp trafik ihbar hattı, Trafik şikayet nasıl yapılır, nereye yapılır, ALO trafik şikayet, EGM online ihbar nedir, Whatsapp ihbar hattı var mı? tüm merak edilenleri detaylandırdık.

Trafik Şikayeti Nasıl Yapılır?

Trafikte rastladığınız usulsüz, kural ihlali olan davranışlardan birine rastladıysanız hemen polis imdat, ihbar hatlarını ve online seçeneklerini kullanarak bulunduğunuz yerdeki EGM trafik şikayetlerini online bildirebilirsiniz. Hattınız üzerinden ihbar hatlarını veya &#;i arayarak bildirim yapabilirsiniz.

Trafik Şikayeti Nereye Yapılır?

Bulunduğunuz yerde, yollarda oluşan hatalı davranış ve trafik kural ihlal davranışlarını bildirmek için oluşturulan şikayet numaraları ve günümüz trafik şikayet numarası olarak polis imdat kullanarak her hat üzerinden şahit olduğunuz trafik problemlerini bildirebilirsiniz.

Trafik Kural İhlalleri Nelerdir? Neler Şikayet Edilir?

Karayollarında meydana gelen kazaların çoğu en temel trafik kurallarının çiğnenmesi ve dikkatsizlikten kaynaklanmaktadır. Vatandaşların ve yol güvenliğini sağlamak için atlamadan en basit kurallara uymaktır. En çok ihlal edilen kurallar aşağıdaki gibi sıralanmıştır.

  • Hatalı sollama
  • Emniyet kemeri takmamak
  • Alkollü araç kullanma
  • Sinyal vermeden şerit değiştirmek yada dönüş yapmak
  • Araç kullanırken telefon ile konuşmak
  • Geçiş önceliği kurallarına uymak
  • Takip mesafesine uymamak
  • Hız limitlerine uymamak
  • Kırmızı ışıkta geçerek kurallara uymamak
  • Yayaların geçiş önceliği hakkını gasp etmek.

Vatandaşların trafik kurallarına uymayanları şikayet etme hakkı var. Şikayet hatları hakkında bilgi almak için yazımızın devamını inceleyebilirsiniz.

Whatsapp Trafik İhbar Hattı Kaçtır?

Trafikte ilerlemenizi güçleştiren veya trafik kural ihlali yapan sürücüleri şikayet edebileceğiniz, WhatsApp Trafik İhbar Hattı numarası “0 “&#;tir.

Emniyet Genel Müdürlüğü, trafikte sorun yaşayan kişilerin sorunlarını öğrenmek için Whatsapp bildirim hattı oluşturdu. Oluşturulan bu hat, polis ve halk arasında köprü görevi gördü.

Whatsapp bildirim hattı ile güvenlik birimlerinin ulaşamadığı bazı noktalardaki sorunlar da dahil olmak üzere kural ihlallerinin önüne geçmek için şikayetlerinizi kolayca iletebilirsiniz.

Genelde İstanbul içinde kullanılan bu numaralar trafiğin bir nebze de olsa olumsuz etkilenmesini engellemektedir. Göndereceğiniz yol güzergahını olumsuz etkileyen fotoğraf ve videoları bu numaralar üzerinden gönderebilirsiniz.

ALO Trafik Şikayet

Araç kullanırken rahatsız olduğunuz bir durumda trafik kurallarını ihlal eden, hız limitlerine uymayan, kırmızı ışıkta geçen, takip mesafelerine uymayan kişileri trafik Whatsapp hatlarından ve &#;ten bildirebilirsiniz.

Whatsapp Trafik İhbar Hattı Numaraları (İstanbul, Ankara, İzmir)

  • İstanbul Whatsapp İhbar Hattı: 0 0 0 0
  • Ankara Whatsapp İhbar Hattı: 0 06 06
  • İzmir Whatsapp İhbar Hattı: 0

Türkiye&#;de 81 ilde tüm vatandaşlar, il ve bölgelerde yolların akışını bozan kişi ve olayları ilgili birimlere bildirme hakkına sahiptir. Sokaklarda hatalı park şikayeti yapılabilir veya yollarda şahit olduğunuz olumsuzlukları şikayet edebilirsiniz. Bildirim satırları aşağıda listelendiği gibidir.

  • Yaşanan olumsuzlukları bildirmek amacı ile yollarda oluşan şikayetleri bildirme hattı uzun yıllar kullanılmıştır.
  • Günümüzde ise trafik şikayet numarası olarak polis imdat hattı kullanılmaktadır.
  • ihbar hattı arandığında sizden ihlal tespiti ettiğiniz bölgenin ayrıntılı adresi istenecektir.

Ayrıntılı adreslerle birlikte ihmali kanıtlamak için fotoğraf ve video çekmeniz istenebilir.

Polis İhbar Mesaj Hattı Numarası

Türkiye&#;de güvenlik hizmeti alanındaki faaliyetlerine ek olarak geliştirilmiş polis ihbar hattı hizmetidir. İnsanların güvenliği vatandaşın hakkıdır. Vatandaşların şikayetlerinin güvenlik sistemine iletilmesi amacıyla polis acil durum mesaj hattı kurulmuştur. Bu sistem, polis acil servisinin çağın değişen koşullarına ve beklentilerine cevap verebilecek şekilde güvenlik servisine ulaşması için düzenlenmesini içermektedir.

  • Acil çağrı servislerinin daha etkin kullanılması için operatör operatörleri ile birlikte yapılır.
  • Engelli ve diğer vatandaşlara yönelik SMS bildirim hizmetinin aktivasyonu tamamlanmıştır.
  • polis hattına yapılan aramalar ücretsizdir.

Vatandaşlar şikayetlerini kısa mesaj hattına iletebiliyor.

EGM Online İhbar Uygulaması Nedir?

Emniyet Genel Müdürlüğü&#;nün internet sitesinde kullanıma sunulan yeni bir uygulama olan online tebligat adresinden birçok hizmetin sunulduğunu online olarak bildirmemi sağlayan uygulamadır.

Online ihbar: Android kullanıcıları için hazırlanan uygulamayı yükleyerek, başta otopark sorgulama olmak üzere online ihbar, bilgi edinme, en yakın polis merkezi, insan hakları ihlali başvuru formu, Emniyet Genel Müdürlüğü sınavları sonuç sorgulama ve hizmet uygulamasıdır. Bu uygulama ile ilgili görüş ve öneri menüleri vatandaşlar yararlanabilirler.

Polise İnternetten Şikayet Formu Sayfası

Eğer internet üzerinden form doldurarak Emniyet Müdürlüğüne şikayette bulunmak istiyorsanız funduszeue.info ziyaret ederek başvuru yapabilirsiniz.

Trafik İhlalleri İçin Online İhbar Nasıl Yapılır?

Yukarıda belirtilen herhangi bir ihlali tespit ederseniz, fotoğrafını veya videosunu çekebilirsiniz. Ancak kural olarak fotoğraf uzantılı dosyalar 10 MB&#;ı geçmemelidir. 10 mb&#;ı aşan dosyalar forma eklenemez. E-postanıza yanıt almak istiyorsanız kişisel bilgileriniz için ayrılmış alanları doldurmanız gerekmektedir.

Ayrıca sisteme birden fazla resim ekleyebilirsiniz. Bunun için ataçlarla başka bir dosya ekle&#;ye tıklamanız gerekiyor.

Formdaki zorunlu alanlar şunlardır:

  • İl,
  • Konu,
  • Olay Yeri,
  • Açıklama gibi bilgileri doldurarak online ihbar da bulunabilirsiniz.

Trafik Şikayet Numaraları

Tanık olduğunuz trafik sorununu, yollardaki aksaklıkları bildirmeniz için oluşturulan şikayet numaralarından ve günümüzde polis yardım hattı olarak kullanılan numaralı trafik şikayet hattından bildirebilirsiniz. Nerede olursanız olun polis hattını da arayıp ihbarda bulunabilirsiniz.

Konya Engelli İhbar Hattı WHATSAPP Telefon Numarası

Konya’da engelli vatandaşlar, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı Engelli İhbar Hattı WhatsApp
grubuna 30 81 telefon numarası üzerinden başvuruda bulunabilecekler.

Whatsapp Trafik İhbar Hattı Nedir?

Trafik kurallarını ihlal eden kullanıcıları engellemek adına ALO trafik şikayet ve Whatsapp ihbar hattı ortaya çıkmıştır.

Whatsapp İhbar Hattı Var mı?

Evet, tane whatsapp bildirim hattı var. Kurumun resmi duyurusunda tanık olduğunuz olayları anında bildirebileceğiniz, fotoğraf yazıp gönderebileceğiniz Whatsapp hattı faaliyete geçti.

Whatsapp Trafik İhbar Hattı Numaraları Nelerdir?

Vatandaşlar, WhatsApp uygulaması üzerinden 0 01 55 ve 0 01 54 numaralı telefonlara trafik sorunlarını ihbar ve şikayet edebilirler.

Seda Editör

Seda Editör

yılında İstanbul&#;da doğdum. İstanbul Üniversitesi&#;nde Uluslararası İlişkiler bölümünden mezunum ve 5 yıldır editörlük yapıyorum. Ekonomi bölümü editörüyüm.

FacebookPinterestLinkedInInstagram

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası