rambo okan trabzonspor bayrağı / 'Rambo Okan' üçüncü denemesinde Boğaz'daki Trabzonspor bayrağını kesti

Rambo Okan Trabzonspor Bayrağı

rambo okan trabzonspor bayrağı

Rambo Okan bu kez de Trabzonspor bayrağına saldırdı! Sonu hiç iyi olmadı

Fenerbahçe''nin ünlü isimlerinden Rambo Okan (Okan Güler), yine bir bayrak indirme olayına karıştı

61saat''in haberine göre; Psikolojik sorunları olduğu ifade edilen ve daha öncede onlarca olaya karışan Rambo Okan, Trabzonspor''un Boğaz Köprüsü''ne asılan şampiyonluk bayrağını indirmeye çalışırken yakalandı.

Rambo, çevrede bulunan emniyet ekipleri tarafından anında müdahale edilerek gözaltına alındı.

GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA seafoodplus.info BAYRAĞINI İNDİRMEK İSTEMİŞTİ

Okan Güler geçtiğimiz hafta ise Galatasaray taraftarlarını çileden çıkarmıştı. Galatasaray''ın eski Ali Sami Yen Stadyumu''nun bulunduğu bölgeye giden Rambo Okan, kata çıkarak asılı olan Galatasaray bayrağını indirdiği anları sosyal medyada paylaştı.

İlgili Haberler

r. okan'ın boğaz'daki trabzon bayrağını indirmesi

  • "rambo okan 3. denemesinde boğazdaki trabzonspor bayrağını kesti." twitter
    adam eşref bey'in yaveri (bkz: sudanlı zenci musa) gibi. binlik altını itilaf devletlerinden kaçırır kimsenin ruhu duymaz. rambo.

  • 3 büyüklerin namusunu tek başına kurtarmıştır.

  • 7 kere denedi polis gözaltına alıp serbest bıraktı, 8. denemede kesmiş bayrağı, provakatör. umarım deli bir trabzonlu yakalayıp götünü kesmez okan.

  • senesinde biz de fenerbahçe bayrağını indirip videoya alıp kurtlar vadisi operasyon müziği arka planıyla taraftar grubu sitemize* eklemişik. birkaç gün sonra başka bayrak bu sefer çelik halatla bağlanıp tekrar asıldı.

    şimdi düşününce hazımsızlık ve çocukça bir hareket olarak geliyor.

  • helal kardeşime mahallede gördüğüm zaman kral bi yemek ısmarlıycam hak etti.

    not: jimnastik.

  • biz 10 saniye arabayı sağa çeksek 10 tane ekip gelir amk.
    adam köprünün üzerinde çalışma yapıyor ne gelen var ne giden.

  • şu jimnastikçiler komple fenere satılsada rahatlasalar.

  • tek başına `profesyonel türk futbolunun yasaklanması gerekliliği`ni gözler önüne seren saçma sapan faaliyet. ağzını açan atatürkçüyüm diyor ama ülkemizde. yok atatürk fenerbahçeliymiş. yok atatürk beşiktaşlıymış felan filan diye övünmeler bitmiyor ama iş atatürk'ün, ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim sözüne gelince herkes kafayı kuma gömüyor. siyasal islamcılardan ne farkınız kalıyor la sizin bu durumda. onlarda kuran-ı kerim'in emirlerine geldiğinde kafayı kuma gömüyorlar.

    yahu normal olmayan bu insan neden bu kadar başıboş gezebilir bir ülkede? futbol liginde şampiyon olmuş bir takımın bayrağı neden indirilir? trabzonspor'un bayrağı neden istanbul'da bir köprüye asılır? bayrak indirdiği için normal olmayan bir insan neden yüceltilir? nerden baksan ahmakça bir durum. zaten ülkemizde demokrasinin gelişmemesinin sebeplerinin başında bu tahammül edememe durumu var. demokrasi farklılıklara optimum seviyede tahammül edebilmektir azizim. edemiyorsan mevzu orman kanununa döner. (ülkemiz için en ideal kanun orman kanunudur, çünkü herkes haddini, hududunu bilir. daha güzeli ise padişahlıktır zaten)

    (bkz: ebleh)

  • boğaziçi köprüsü, (değişen adıyla 15temmuz) tüm halkın vergileriyle yapılmış kamu malıdır.

    bir şampiyon türk takımının bayrağının asılması neden rahatsız ediyor anlamadım.

    namusmuş, şehrin namusuymuş.
    şehirlerimizin ve ülkenin namusu için yapılması gereken başka şeyler var.

  • halki kin ve nefrete tesvik etmek gibi bir suc vardi. tam bilmiyorum adini. ha iste bu kapsamda yargilanmasi gerekir. hatta bir de 'halkin bir kesiminin inanclarini asagilamak' falan gibi bisey vardi, bu kapsamda da sorusturma ailabilir.

    bence buyuk terbiyesizliktir. suc degildir belki ama en basit tabiriyle hazimsizlik eziklik ve ayiptir.

  • Rambo Okan yine Trabzonspor bayrağını kesmek i&#;in k&#;pr&#;ye &#;ıktı! G&#;zaltı

    Haberin Devamı

    Trabzonspor’un şampiyonluğu nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde asılan bayrak, plakası henüz belirlenemeyen araç ile saat sıralarında gelen Rambo Okan lakaplı Okan Güler tarafından indirilmek istendi. Elinde bıçakla Trabzonspor bayrağının bir kısmını kestiği ve ardından intihar girişiminde bulunduğu öğrenilen Okan Güler, polisler tarafından ikna edilerek gözaltına alındı. Okan Güler’in Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri sürüyor.

    Şampiyonluk sonrasında da bayrağı köprüden indirmeye çalışmıştı

    "Rambo Okan" lakaplı fanatik Fenerbahçe taraftarı Okan Güler, 3 Mayıs günü de köprüye yeni asılan Trabzonspor bayrağını kesmeye çalışmış ve gözaltına alınmıştı.

    Rambo Okan yine Trabzonspor bayrağını kesmek için köprüye çıktı Gözaltı

    nest...

    batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir