oyun yükleme siteleri / Ücretsiz Oyun İndirme Siteleri - Webtekno

Oyun Yükleme Siteleri

oyun yükleme siteleri

World of Warcraft" width="" height="" onload="Wpfcll.r(this,true);" data-wpfc-original-src="funduszeue.info#3ZtedjN1JXY?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

En iyi oyun indirme siteleri için 10 öneriyi yukarıda liste halinde sizin için paylaştık. Tamamen ücretsiz oyunlar indirip oynayabileceğiniz bu platformlar oldukça hoşunuza gidecek. Basit, az yer kaplayan ve kaliteli oyunlar tercih ediyorsanız Gameloop‘u tercih etmenizi öneririz. ‘de çıkan oyunlar ise;

  1. God of War Ragnarok
  2. Rainbow Six Extraction
  3. Pokemon Legends: Arceus
  4. Uncharted: Legacy of Thieves Collection
  5. Life is Strange Remastered Collection
  6. Dying Light 2 Stay Human
  7. Sifu
  8. Dynasty Warriors 9 Empires
  9. The King of Fighter XV
  10. Horizon Forbidden West
  11. Elden Ring
  12. Gran Turismo 7
  13. Stranger of Paradise Final Fantasy Origin
  14. Tiny Tina’s Wonderland
  15. T.A.L.K.E.R Heart of Chernobyl
  16. Vampire: The Masquerade &#; Swansong
  17. Saints Row
  18. Sons of the Forest
  19. Starfield

Haberimizde En iyi 10 Oyun İndirme Siteleri ve programları (Ücretsiz) ile ilgili merak edilen soruları yanıtladık. Oyun indirme siteleri arasında en çok hangisi hoşunuza gitti? Ayrıca sizin önerebileceğiniz oyun siteleri var mı? Yorum kısmından yazmayı unutmayın.

Başlıklar

Oyun indirme siteleri ve oyun indirme sitesi en iyiler. En iyi oyun indirme sitesi ücretsiz oyunlar hakkında detaylar.

Oyun indirme siteleri, online ve çevrimdışı oyun severler tarafından sık araştırılan konular arasındadır. Online oyunlarda gerçek zamanlı rakiplerle mücadele ederken offline oyunlarda hikaye modunu oynayabilirsiniz. Oyun oynamak, vakit geçirmek ve eğlenmek için en sık tercih edilen yöntemlerden biridir. Online oyunlar ise son yıllarda en popüler oyunlar arasında yerini alıyor. Online oyun oynamak isteyenlere öneride bulunacak olursak; Valorant, CS:GO, Pubg ve Pubg Mobile ayrıca Fortnite gibi oyunları sıralayabiliriz.

Oyun indirme siteleri ücretsiz oyunlar da sunmaktadır. Burada sizler için üçüncü parti bilgisayarlarınıza zarar verebilecek oyun indirme platformu paylaşılmayacak. Bunun yerine dünyaca tanınmış güvenilir oyun siteleri ve oyunlar listelenecektir. Son dönemde dünya çapında ekonominin kötüye ilerleyişi ile insanlar artık dışarda vakit geçirmek yerine evlerinde vakit geçiriyorlar. Evde vakit geçirmek hem daha masrafsız hem de daha az yorucu oluyor. Örneğin bir kafede iki arkadaşınızla oturup sadece birkaç tane çay dahi içseniz en az 50 TL civarı hesap ödemeniz gerekiyor. Bunun yerine arkadaşlarınızla bilgisayara internetten indirilecek online bir oyunda buluşarak daha eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz hem de sınırsız.

Aksiyon, Savaş, Bulmaca ya da hikâyeli gibi oyunlardan birini bilgisayarınıza yükleyip hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Steam, Epic Games ve Amazon Game gibi platformlardan bilgisayarınıza yükleyebileceğiniz online ücretsiz ve virüssüz oyunlar ile keyifli vakitler geçirin.

Oyun İndirme Sitesi Ücretsiz

Oyun İndirme Siteleri, ücretsiz Oyun İndirme Sitesi

Ücretsiz oyun indirme sitesi olarak birden fazla steam benzeri site bulunmaktadır. Bu internet sitelerine giriş yapıp aradığınız türdeki oyunları listeleyerek bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Oyunu bilgisayarınıza indirirken bilgisayar işlemcisi, internet download hızı gibi özelliklere göre indirme süresi farklılık gösterebilir. Arkadaşlarımla takımlı halde aksiyon oyunu oynamak istiyorum diyenler için Pubg Mobile, Fortnite, Valorat, CS:GO, PointBlank ve LOL gibi oyunları önerebiliriz.

Oyun indirme sitesi arayanlar aşağıdaki listeden hangi indirme sitelerini nasıl kullanabileceklerine dair bilgilere ulaşabilirler. Ayrıca oyunları indirirken bilgisayarınızın oyun için gerekli sistem gereksinimlerini taşıyıp taşımadığını da kontrol edin. Aynı zamanda bilgisayarınızda oyun için yeterli depolama alanının da boş olması gerekir. En iyi oyun indirme sitesi hangisi siz seçin.

Oyun indirme Siteleri

Oyun yükleme siteleri ücretli ve ücretsiz çeşitli oyunlar sunmaktadır. Örnek verecek olursak Steam, Epic Games gibi platformlar çeşitli ücretli oyunları haftalık olarak bedava dağıtmaktadır. Bu oyunları bilgisayarınıza indirip istediğiniz zaman güvenli şekilde oynayabilirsiniz. Oyun indir siteleri için;

1. Steam

blank

Steam oyun indirme sitesinde hem ücretli hem de ücretsiz oyunlar bulunmaktadır. Video oyun indirme sitesi olan Steam‘in programını bilgisayarınıza yükleyip ardından ücretsiz olan oyunları ya da ücretli oyunları bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.

Steam programını buradan bilgisayarınıza yükleyip, uygulama içinde bulunan ücretsiz oyunları bilgisayarınıza hemen yükleyebilirsiniz.

2. Origin

blank

Origin oyun indirmek için en sık kullanılan sayfalardan biridir. Piyasadaki bütün oyunları Origin platformundan bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Origin de tek elleşmenin sona ermesi sebebiyle çeşitli oyunları ücretsiz olarak bilgisayarınıza indirmenize olanak sağlayan bir platformdur.

3. Gameloop Oyun indirme

blank

Oyun denince online oyun severlerin ilk aklına gelen sağlam platformlardan biridir. Steam ve Origin platformlarına göre çok daha basit bir platformdur ve oyunların hepsi ücretsizdir bedavaya alma işlemi yapabilirsiniz. Gameloop uygulamasını bilgisayarınıza yükledikten sonra çeşitli oyunları bilgisayarınıza ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz sizin için en çok indirilen oyunları listeledik. Gameloop Oyunlar;

Buradan Gameloop indir ve hemen kurulumu yaptıktan sonra oyunları bilgisayarına yükleyip oynamaya başla.

4. Epic Games Store

blank

Epic Games Store çıktığı günden beri en sevilen oyun indirme sitelerinden biri haline geldi. İlk çıktığı zamanlar Gta 5 gibi ücretli oyunları ücretsiz olarak oyun severlere sunmuştur. Halen daha epic games tarafından ücretli oyunlar ücretsiz olarak yayınlanmaktadır. Piyasadaki rekabeti arttırmak amacıyla bu tür ücretsiz oyun fırsatları devam edecektir.

5. Amazon Prime Gaming

blank

Amazon Prime Gaming platformu da yeni çıkan platformlardan biridir. Bu platform oyun indirme siteleri arasına yeni katılmış sayılsa da milyonlarca kullanıcıya kısa bir sürede ulaştı. Dönemlik olarak yaptığı ücretsiz oyun kampanyaları ile oyun oynamayı sevenlerin en sık ziyaret ettiği platformlardan biridir. Piyasadaki Aksiyon, Savaş, Bulmaca, Hikaye türü oyunların hepsini bu platformdan bulabilirsiniz.

6. Acid Play

blank

Temel ve ücretsiz oyunları bulup oynamak için Acid Play başarılı bir internet sitesidir. Acid Play’de çalışmalarını ücretsiz olarak paylaşmayı seven bir platformdur. Burada daha önce hiç rastlamadığınız oyunlarla karşılaşmanız olasıdır.

Bu linke giriş yapıp Acid Play’e gidebilirsiniz.

7. G2A

blank

G2A, oyun tutkunlarının en yeni video oyunu türlerinde indirim kazanabileceği bir platformdur. Bu platformdan oyunlara çok daha indirimli bir şekilde sahip olabilirsiniz. Ayrıca bu platformda kasa takası ve buna benzer bir çok özellik bulunmaktadır.

8. Play Valorant Oyun İndirme

blank

Valorant oyun indirme sitesi üzerinden Valorant oyununu indirip arkadaşlarınızla bir takım kurabilir ya da tek başınızaysanız bir takıma dahil olabilirsiniz. Çeşitli ajanları, ajan özellikleri, harita kaplamaları ve silah desenleri ile bu oyuna hayran kalacaksınız. Eğer oyun oynayacak arkadaşlarınız yoksa bu platform sayesinde yeni arkadaşlar da edinebilirsiniz. Çünkü oyunda sesli sohbet ve arkadaş ekleme özellikleri bulunmaktadır.

9. LOL &#; League of Legends Ücretsiz Oyun indir

blank

Yine arkadaşlarınızla birlikte online ve ücretsiz bir oyun oynamak istiyorsanız LOL &#; League of Legends oyunu tam size göre. İki takımın birbirlerinin kalelerini yok etmeye çalıştığı bu oyunu bilmeyen yoktur. Eğer daha önce hiç oynamadıysanız şimdi oynamanın tam zamanı.

Mega Games

blank

Mega Games online savaş türü oyun oynamayı severlerin adeta gözbebeğidir. Bu internet sitesi, oyun dünyasına kendini adamış gerçek oyunculara yönelik bir sayfadır. Piyasadaki en popüler oyunlar için rehberler, yamalar, modifikasyonlar ve çeşitli eklentileri içerisinde barındırır. Bulmaca türü, arena, korku ve nişancı oyunları gibi bir çok bağımsız oyunu yine bu internet sitesinden bulabilirsiniz.

‘de Çıkan Oyunlar