logo start demo / Logo Muhasebe Programı İndir, Go3 Fiyat, Özellikleri, Demo İndir

Logo Start Demo

logo start demo

demo.logo.com.tr web sitesi (“Web Sitesi”) üzerinden tarafınıza, Logo Yazılım Sanayi ve Ticaret A.Ş. (“Şirketimiz”) on premise ürünlerinin süreli ücretsiz deneme sürümü (“Deneme Sürümü”) talep imkanı tanınmaktadır. Söz konusu Deneme Sürümü talepleriniz Web Sitesi üzerinden doldurduğunuz form üzerinden Şirketimize iletilmekte olup, form ile ad-soyad, e-posta adresi, çalışılan firma bilgisi, telefon numarası, şehir bilgileriniz Şirketimize açıklanabilmektedir.

Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) kapsamında, Kanun’un 10. maddesine uygun olarak, gerçek kişilere (“Veri Sahibi”), kişisel verilerinin toplanma, işlenme, saklanma, korunma ve imha süreç, şekil ve amaçları ile Kanun uyarınca haklarına ve haklarını kullanma yöntemlerine ilişkin bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmıştır.

Bu Aydınlatma Metni’nde belirtilen Logo Grubu Şirketleri listesine ulaşmak için tıklayınız.

Veri Sorumlusu:

Logo Yazılım Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Adres

Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Şahabettin Bilgisu Cad. No:609 Gebze/Kocaeli

MERSİS No

0609012207400023

Ticaret Sicil No

12750

Tel

+90 (262) 679 80 00

Web Sitesi

https://www.logo.com.tr

1. Kişisel Veriler

Kanun hükümleri uyarınca, kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgi kişisel veridir. İlgilendiğiniz Logo yazılımına ait Deneme Sürümü talebinizin iletimi için doldurduğunuz form ile ad-soyad, e-posta adresi, çalışılan firma bilgisi, telefon numarası, şehir bilgilerinizi Şirketimize açıklamayı iletmeyi tercih etmiş olabilirsiniz.

2. Kişisel Verilerinizi Hangi Amaçlarla İşliyoruz?

2.1. Kanun Kapsamında İşleme

Tarafınızdan Şirketimize iletilmiş, açıklanmış, kaydedilmiş Kişisel Verilerinizi, Kanun’un 5. maddesi uyarınca “sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması, ve veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması” hukuki sebeplerine dayanılarak tamamen veya kısmen otomatik yollarla işleyebilmekteyiz. Bu kapsamda Kişisel Verileri;

i. Deneme Sürümü taleplerinin karşılanması, tarafınızdan talep edilen yazılımın Deneme Sürümü lisansının sağlanması,

ii. Deneme Sürümü’nün yüklenebilmesi için lisans anahtarı ve kurulum dokümanının gönderilmesi,

iii. Deneme Sürümü’nün kullanım imkanı tanınan alanlardan hangisi (ticari/eğitim) için kullanıldığının takibi,

iv. Adli/idari süreçlerin yönetimi, kamu kurum kuruşlarından gelen taleplere cevap verilmesi, yasal düzenlemelere bağlı olarak hukuki yükümlülüklerin yerine getirilmesi, hukuki uyuşmazlıkların çözümlenmesi,

v. Başvuru, bildirim, soru ve/veya taleplere cevap verilmesi, cevap sürecinde gerekli iç araştırmaların yapılması, başvuru kayıtlarının tutulması,

amaçları doğrultusunda kullanabiliriz, işleyebiliriz, saklayabiliriz, veri tabanlarında tasnif edebiliriz, veri tabanındaki verilerden yararlanabiliriz.

Bu maddede belirlenen amaçlar ve kapsam dışında kullanılmamak kaydı ile çevrimiçi ve çevrimdışı olarak toplanan bilgiler gibi farklı yöntemlerle veya farklı zamanlarda toplanan bilgileri eşleştirebilir ve bu bilgileri üçüncü taraflar gibi başka kaynaklardan alınan bilgilerle birlikte kullanabiliriz.

2.2. Verilen İzin Kapsamında İşleme

Talep formunu doldurduğunuz aşamada başvuru tipini “ticari amaçlı” olarak belirttiğiniz takdirde ve mevzuat hükümleri uyarınca açık rızanızın olduğu hallerde, toplanan kişisel verilerinizi Kanun’un maddelerine uygun olarak,

i. Deneme Sürümü süresi içerisinde ve/veya deneme süresinin bitimini takiben asıl ürünün lisans veya abonelik hizmetlerinin satışı ve pazarlanması için iletişime geçilmesi, müşteri kazanımı, süreç takibi, ihtiyaçlarının tespiti için bizzat Şirketimiz veya Yeniden Satıcılar aracılığıyla iletişim sağlanması,

ii. Tarafınızdan alınması halinde ticari elektronik ileti izni kapsamında, Logo Grubu Şirketleri’ne ait mevcut ve/veya yeni ürün ve/veya hizmetlerin ve/veya özelliklerin tanıtılması, kampanyaların duyurulması, reklam, pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi

amaçlarıyla kullanabiliriz, işleyebiliriz, saklayabiliriz, veri tabanlarında tasnif edebiliriz, veri tabanındaki verilerden yararlanabiliriz;

Bu maddede belirlenen amaç ve kapsam dışında kullanılmamak kaydı ile çevrimiçi ve çevrimdışı olarak toplanan bilgiler gibi farklı yöntemlerle veya farklı zamanlarda toplanan bilgileri eşleştirebilir ve bu bilgileri üçüncü şahıslar gibi başka kaynaklardan alınan bilgilerle birlikte kullanabiliriz.

3. Kişisel Verileri Kimlere Hangi Sebeplerle Aktarabiliriz?

Kişisel verilerinizi yukarıda 2.maddede belirtilen amaçlar doğrultusunda, ilgili amacın gerektirdiği kapsamla sınırlı olmak üzere ve amacın dayandığı hukuki sebeple sınırlı olmak üzere aşağıdaki kişilere aktarılabilmektedir:

2.1.maddede belirtilen amaçlar doğrultusunda;

  • Hukuken Yetkili Özel Hukuk Kişileri
  • Kamu Kurum ve Kuruluşları

2. 2.maddede belirtilen amaçlar doğrultusunda;

4. Veri Sahibi Olarak Haklarınız Nelerdir?

Kanun’un 11. maddesindeki haklarınızı kullanmak istemeniz durumunda, başvuru formunu doldurarak, şirketimizin “Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Şahabettin Bilgisu Cad. No:609 Gebze/Kocaeli” adresine veya aşağıda belirtilen e-posta adreslerine Veri Sorumlusuna Başvuru Usul Ve Esasları Hakkında Tebliğ’de yer alan usullerle gönderebilir veya aynı adrese bizzat ya da vekili aracılığıyla elden ulaştırabilirsiniz. Bu hakkınızı vekiliniz aracılığıyla kullanmak istemeniz durumunda, özel yetkiyi içeren vekaletname suretinin formun ekinde iletilmesi zorunludur.

Kayıtlı Elektronik Posta (KEP): [email protected]
E-mail: [email protected]

Kimliğinizi tevsik edici belgelerin, varsa talebinizi destekleyici belgelerin, bu hakkınızı vekiliniz aracılığıyla kullanmak istemeniz durumunda, özel yetkiyi içeren noter onaylı vekaletname suretinin formun ekinde iletilmesi zorunludur.

Başvuruda; bilgilerin eksik veya yanlış paylaşılması, talebin açık ve anlaşılır bir şekilde dile getirilmemiş olması, talebi destekleyici nitelikteki belgelerin hiç veya gereği gibi iletilmemesi, vekil suretiyle yapılan başvurularda vekaletname suretinin eklenmemesi gibi durumlarda, taleplerinizi karşılamakta güçlük yaşayabiliriz ve araştırma sürecinde gecikmeler olabilir. Bu nedenle haklarınızın kullanımında bu hususlara riayet etmeniz önem arz etmektedir. Aksi durumda yaşanacak gecikmelerden şirketimiz sorumlu olmayacaktır. Hatalı, gerçeğe/hukuka aykırı, kötüniyetli başvurular karşısında şirketimizin yasal hakları saklıdır.

Logo Yazılım Yetkili Bayi olarak denemenizin için Logo Muhasebe Programı İndirebilirsiniz. Demo olarak indirip kurabilir ve deneyebilirsiniz. Program boyutları farklılık göstermekle beraber Part Part indirmeniz gerekmektedir. Logo Muhasebe Programlarını deneyin. Logo Muhasebe Programı İndir Muhasebe Programı almaya karar verdiyseniz Her İşletme büyüklüğüne uygun Logo Yazılım Muhasebe Programlarını Yetkili Bayi Alp Bilge Yazılımdan Satın Alabilirsiniz.

Logo Muhasebe Programı Demo İndir

Logo Muhasebe Programı kurulumu hakkında detaylı bilgiye sahip değilseniz; Demo talep formunu doldurarak mail adresinize deneme sürümünü yüklemeniz için gerekli yönlendirmeler yapılacaktır. Gerekli bilgiye sahipseniz Bilgisayarınızda Sql server kurulu olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak demo indirebilirsiniz. 

Logo Muhasebe Programı Satış, Destek, Danışmanlık ve Eğitim hizmetlerimiz bulunmaktadır. İstanbul, Kocaeli ve Azerbeycan şubelerimizden birine gelerek detaylı bilgi ve fiyat teklifi alabilirsiniz..

444 4 319 numaralı telefonumuzdan bizlere ulaşabilirsiniz. Sizde işletmeniz için kurumsal bir logo çözüm ortağı arıyorsanız: Alp Bilge Yazılım tercih edin.

Logo Muhasebe Programı

Şirketimiz; logo çözümleri, bilişim teknolojileri, ağ çözümleri, logo bayi, logo destek, logo satış ve logo servis hizmetleri, yazılım ve entegrasyon çözümleri, danışmanlık hizmetleri, e-ticaret web çözümleri, raporlama ve iş zekası çözümleri alanında hizmet vermek amacıyla kurulmuştur.

Logo Yazılım Muhasebe Programı, Logo Muhasebe Programı İndir Firmamız kurulduğu 2006 yılından bugüne Logo Yazılım ticari yazılımlarının satışını yapmakta ve firmalara uygulama danışmanlığı hizmeti vermektedir. Uzman ve tecrübeli kadromuz ile orta ve büyük ölçekli firmaların iş verimliliği artırmaktayız. Logo Muhasebe Programları Logo Yazılım ile kuruluşumuzdan günümüze devam eden beraberliğimiz ile Logo Çözüm Ortağı statüsündeyiz. İhtiyaçlarınız doğrultusunda işletmenize uygun olan Logo Ticari Programlarının satış öncesi ve sonrası tüm işlemlerini gerçekleştirmekteyiz.

Alp Bilge olarak Satış, Destek, Danışmanlık, Proje Yönetimi, Teknik Destek Kurulduğumuz tarihten günümüze kadar farklı bir çok sektörde edindiğimiz tecrübe ile müşterilerimizle sizlerin ihtiyaçlarını doğru belirliyor bu doğrultuda çözümler üretiyoruz. 

Logo Yazılım Proje Yönetimi

Projenin hedeflerine ulaşabilmesi için kaynakların planlanması, organizasyonu, kurulum, ayarların yapılması, eğitim süreçlerinin tamamlanması ile anahtar teslim projeler yapıyoruz.

Logo Yazılım Programı Satış

Ön Muhasebe Start 3, Muhasebe Programı Go3, Üretim Destekli Erp Yazılımı Tiger 3, Tiger 3 Enterprise yanı sıra Bordro Plus ve logo çatısı altındaki bir çok farklı ürünün satışını yapıyoruz. Satış öncesi ve sonrası tüm süreçlerinizde yer alıyoruz.

Logo Destek ve Eğitim Hizmeti

Logo Kobi, Erp, Hr, CRM, İş Zekası ve diğer ürün ailesi içerisindeki bütün ürünler için logo destek hizmetlerini; yerinde, uzak ve telefon destek hizmetleri olarak sunuyoruz.

Logo Yazılım Demo İndir

Anahtar Kelimeler: Logo Muhasebe Programı İndir Logo Tiger3 Demo Logo Go3 Demo Logo Demo Sürümü Logo Demo İndir Logo Muhasebe Programı Fiyatları Logo Muhasebe Programları Logo Lks2 Demo Logo Go Plus Demo

Logo demo kurulumları, sihirbaz yardımıyla yapılır. Sihirbazdaki gerekli adımları takip ederek Logo uygulamalarını rahatlıkla bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Kurulum öncesinde SQL Server uygulamasının bilgisayarınızda yüklü olması gerekmektedir.

Logo programlarının yüklemesi için kullanılacak, setup dosyaları adresinden indirilerek yapılır.
Örneğin Kobi ürünleri için, bu linkteki klasörden istenilen güncel versiyonlara ulaşılabilir.
Bu kurulum dokümanında kurulum işlemlerinde örnekler “Go Plus” ürünü üzerinden yapılmıştır. Kurulum işlemleri, diğer tüm ürünlerimiz için de aynı şekilde yapılmaktadır.

İndirilen mevcut ürünün “Setup.exe” dosyası çalıştırılır. Kurulum ekranında; kurulum süresince size yardımcı olacak
“InstallShield Sihirbazı” devreye girer.
blank

 

Sihirbazin devreye girmesiyle ileri tuşuyla yükleme işlemine geçilir.

Kurulumun “Yükleme Türü” ekranında ; “Ürün Kur”, “Versiyonu Güncelle” ve “Deneme Paketi Kur” seçenekleri yer alır.

blank

Bu aşamada deneme paketi kur seçeneği işaretlenerek tekrar ileri butonuna basılır.
Deneme Paketi Kur: Kısıtlı kullanım için üretilmiş programların kurulumu için kullanılır. Deneme paketleri kayıt ve süre kısıtı vardır.

Bu aşamadan sonra gerekli bilgiler doldurularak kurulumun tamamlanması sağlanır.

blank

Uygulama çalıştırılmadan önce bilgisayarınızda mutlaka “SQL SERVER” uygulamasının kurulu olması gerekmektedir.

SQL Server Kurulumu resimli anlatımı için tıklayınız.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası