era 111 temizlik ürünleri fiyatları / 3En Halı Perde Koltuk Yorgan Yıkama ve Kuru Temizleme

Era 111 Temizlik Ürünleri Fiyatları

era 111 temizlik ürünleri fiyatları

Ağır profesyonel halı şampuanı

ERA moleküler sistemi

Era molekülleri yüzeyden su ortamına yapışmış kirleri giderir:

Era 'nın hidrofobik kısmı (ucu) kir ile etkileşime girer, kirli bir halı dönemi ile fırçalandığında onları yakalar.
Öte yandan, çağın moleküllerinin hidrofilik parçaları (üst kısmı) su molekülleriyle güçlü bir şekilde etkileşime girer ve kir ile etkileşime girmez.
Negatif üst kısımların pozitif yüklü su molekülü olan hidrojenle ayrılması, Era kiri çeker ve suya geçerek çözer.
Böylece, kir kazık dışına ayrılır (alt ve yüzeye tutunur). Kir ve yağın, tırmıkla bağlandığı yerden ayrılmasıyla komple bir temizlik sağlanır.

Boraks takviyeli ERA halı şampuanı: boraks, su, oksijen, sodyum ve bordan oluşan antiseptik, antifungal, antiodor ve dezenfektan doğal mineraldir. Era halı şampuanı boraks ile daha güçlü hale geldi.
Sabuncuoğlu Kimya, halı şampuanındaki boraks doğru formülizasyonu hakkında bilgi sahibi olur.

Sürekli testlerin sonucu: artan parlaklık, daha fazla leke çıkarma gücü, daha düşük kullanım oranları ve daha etkili sonuçlar boraks takviyeli Era halı şampuanı ile yıkanmış halılardan gözlemlenir.


ERA kullanmak için çok önemli nedenler var

Maliyet etkin: Era halı şampuanı kullanarak aylık ve yıllık toplam deterjan maliyetlerini azaltabilirsiniz.

Kaliteyi geliştirin: parlaklık, yumuşaklık ve üstün temizlik gücü sayesinde hizmetinizi ve temizlik kalitenizi artırın.

Marka değerinizi artırın: Era , kalitesi ile iyi bilinen bir markadır. Era kullanarak yüksek kaliteli sonuçlara ulaşabilir ve müşteri memnuniyetini ve marka değerini en üst düzeye çıkarabilirsiniz.

Diğer avantajlar: sabuncuoğlu Kimya ile çalışarak, bazen düzenlenmiş tatil, toplantılar, iş gezisi, broşür ve diğer reklam destekleri gibi avantajlar sizin için erişilebilir. Eski müşterilerin çeşitli avantajları vardır. Halı yıkamanın her adımında müşterilerimiz için danışman olarak davranıyoruz.

Era Halı Şampuanı Nasıl Çalışır?

halı nasıl temizlenirERA MOLEKÜLER ÇALIŞMA SİSTEMİ

Era moleküllerinin kiri yapıştığı yüzeyden koparıp su ortamına taşıması:

Kirli bir halı Era ile fırçalandığında Era in hidrofobik kısmı (uç kısmı) kir ile etkileşir, onları sarar ve kire tutunur.

Diğer taraftan Era moleküllerin hidrofilik kısımları (baş kısmı) su molekülleri ile kuvvetli şekilde etkileşip kirlerle etkileşmez.

Eksi olan baş kısımların, su molekülünün kısmi olarak artı yüklü olan hidrojenleri tarafından çekilmesi sureti ile Era kiri bulunduğu ortamdan çekmiş ve suya geçmesini, çözünmesini sağlamış olur.

Böylece kir hav arasından (yapıştığı dip ve yüzeyden) ayrılmıştıfunduszeue.infoıştığı dipten ayrılan kir ve yağlar gelberi yapmak sureti ile uzaklaştırılarak tam bir temizlik sağlanır.

Kir yüzdürme özelliği olarak da nitelendirilen bu özellik Era in sahip olduğu aktif köpük formülasyonunun bir sonucudur.

eraBORAKS KATKILI ERA HALI ŞAMPUANI:

Boraks; su, oksijen, sodyum ve bordan meydana gelen antiseptik antifungal,koku giderici ve dezenfaktan özellikleri olan doğal bir mineraldir.
Boraks Katkısı Konsantre Era Halı Şampuanının gücüne güç katmaktadır.
Boraksın Halı Şampuanında doğru formülüze edilişinde, ülkemizde bilgi birikimine sahip tek Firma Era Halı Şampuanı üreticisi Sabuncuoğlu Kimya dır.
Aylar süren denemelerde Boraks katkılı Era Halı Şampuanı ile yıkanan halıların parlaklık oranlarında artış, lekeler ile daha etkili mücadele, suyun iyon yapısındaki bozulma nedeni ile daha az ürün kullanımı ve daha etkili sonuçlar elde edilmiştir, ve bu durum aşağıda görebileceğiniz Ege Üniversitesi Raporu ile kanıtlanmıştır.

ERA KULLANMAK İÇİN BAŞKA NEDENLER DE VAR&#;
Daha Az Ödersiniz: Era Halı Şampunanı kullanarak aylık ve yıllık toplam deterjan maliyetlerinizi aşağıya çekersiniz.
Kaliteyi Artırırsınız: Parlaklık, yumuşaklık ve üstün temizleme gücü sayesinde çıktı kalitenizi yükseltirsiniz.
Marka Değerinizi Yükseltirsiniz: Era Halı Şampuanı gibi kalitesi ile marka olmuş bir ürünü kullanarak ulaştığınız yüksek kaliteli sonuçlar ile müşteri memnuniyetinizi ve marka değerinizi yükseltirsiniz.
Her Yıl Düzenli Büyüme Sağlarsınız: Yaptığımız istatistikler Düzenli Era Halı Şampuanı kullanan işletmelerin her yıl ortalama % 70 in üzerinde büyüdüklerini göstermektedir. Era ile oluşturduğunuz müşteri memnuniyeti size yıllar içinde artarak devam eden sadık müşteri kitlesi ve tavsiye ile eklenen başka yeni müşteriler olarak geri döner.

ÜçEnTemizlik

Beyhekim Mah. Gülsaray Sok. No: 10 P/7 Selçuklu, Konya


Ay boyunca %25'e varan indirimler!


Neden ÜçEnTemizlik?

Evden Eve Teslimat

Evden Eve Teslimat

Halılarınızı ya da kuru temizlemenizi evinizden alıp evinize teslim ediyoruz! Böylece vaktiniz daha değerli kullanmış oluyorsunuz.

Hizmet Garantisi

Hizmet Garantisi

Emanet ettiğiniz eşyalarınızı, bir zarar gelme ihtimaline karşı garanti altına alıyoruz. Bizimle çalıştığınız sürece güvende hissedersiniz.

ERA Halı Şampuanı

ERA Halı Şampuanı

Antistatik, antibakteriyel halılara parlaklık veren Türkiye ve Avrupa'nın 1. sınıf halı şampuanı olan Era Halı Şampuanı kullanıyoruz.

Teknoloji ve Tecrübe

Teknoloji ve Tecrübe

Teknoloji ve tecrübeyi bir arada sunuyoruz. Firmamız size daha kolay hizmet verebilmek için teknolojik çözümlere yatırım yapmaktadır.

Müşteri Servisi

Müşteri Servisi

Müşteri ilişkileri yönetimi, sürekli kalite ve sizlere en iyi hizmeti sunmak için sürekli iyileştirme felsefesi ile çalışıyoruz. Sorularınız ve siparişleriniz için bize ulaşın.

Yüksek Standartlarda Temizlik

Yüksek Standartlarda Temizlik

Bazı firmalar halılarınızı yerde, sert fırçalarla ve ucuz deterjanla yıkayarak zarar verirler. Biz ise profesyonel halı yıkama makinelerinde yıkamaktayız.


Sizden Gelenler

Firmamız toplam müşteri oyuyla ortalama yıldız almıştır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz!

Rabia Bağcı

,
Verilen hizmetten ve esnafliklarina verdim bu puani ürünler gercekten yeni alinmis gibi suan cok tesekkur ederim

Serhat Kılıç

,
Çok memnun kaldık elinize saglık 3en kuru temizleme

Furkan Alpmen

,
İşlerini özveriyle yapan emekçi insanları funduszeue.infolerinden çok memnun kaldıfunduszeue.infoşekkür ederim.

Bize ulaşın

SSL site seal - click to verify

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası