il il korona haritası / Bakan Koca paylaştı! İşte güncel il il koronavirüs vaka haritası

Il Il Korona Haritası

il il korona haritası

İl il koronavirüs vaka haritası güncellendi Türkiye geneli yeni koronavirüs vaka haritası

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Şubat tarihleri arasında illere göre her bin kişide görülen koronavirüs vaka sayılarını paylaştı.

COVID vaka sayısı her bin kişide İstanbul'da ,58, Ankara'da ,97, İzmir'de ,38 oldu.

 

Şubat arasında, kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid vaka sayısı il bazında neydi? Bilgiler, haftalık İnsidans haritasında. funduszeue.info

— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) February 21,

 

Samsun ,91 vaka yoğunluğu ile zirvede yer aldı. Samsun'u ,63 ile Tokat, ,06 ile Amasya takip ediyor.

En az vaka ise 91,84 ile Bingöl'de kaydedildi. 

Vaka yoğunluğu en çok artan iller

Bakan Koca, vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ili de paylaştı. 

"Amasya, Osmaniye, Karaman, Burdur, Adıyaman, Çorum, Kırşehir, Hatay, Kayseri, Samsun."

 

Şubat arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ilimiz: Amasya, Osmaniye, Karaman, Burdur, Adıyaman, Çorum, Kırşehir, Hatay, Kayseri, Samsun. funduszeue.info

— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) February 21,

İl il risk haritası g&#;ncellendi mi? 19 Nisan İllere g&#;re haftalık koronavir&#;s vaka sayıları artan ve azalan iller!

Türkiye’nin illere göre vaka oranları haftalık olarak, Türkiye'nin risk haritası ise Sağlık Bakanlığı tarafından iki haftada bir yayınlanıyor ve vaka sayılarına göre düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli iller olarak ayrılıyor.

İL İL RİSK HARİTASI GÜNCELLENDİ Mİ, NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı Nisan tarihlerindeki illere göre haftalık vaka sayısını yayınladı. İl il risk haritası ise Mart haftasına ait olduğundan yeni tablo henüz güncellenmedi. Güncellemenin bu hafta yapılması bekleniyor. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Nisan arasında illere göre her bin kişide görülen koronavirüs vaka sayılarını açıkladı. Insidans tablosuna göre her bin kişide vaka sayısı İstanbul'da ,57, Ankara'da ,14, İzmir'de ,97 oldu. Çanakkale ile en çok vaka görülen il olurken Şırnak ise ile en az vaka görülen il oldu. Öte yandan koronavirüs haritası içerisinde Marmara'nın en çok vaka görülen bölge olması dikkat çekti.

İl il risk haritası güncellendi mi 19 Nisan İllere göre haftalık koronavirüs vaka sayıları artan ve azalan iller

EN ÇOK VAKA OLAN İLLER

Çanakkale:

İstanbul:

Yalova: ,25

Kırklareli:

Tekirdağ:

EN AZ VAKA OLAN İLLER

Şırnak:

Siirt:

Van:

Şanlıurfa

Hakkari:

Öte yandan illere göre haftalık Covid vaka sayısı, her bin kişide İstanbul'da ,57, Ankara'da ,14, İzmir'de ,97 oldu.

ÇANAKKALE'DE 26 KAT ARTIŞ

Türkiye’nin bin nüfusta haftalık vaka sayılarını gösteren tablosu 8 Şubat’tan bu yana Sağlık Bakanlığı tarafından paylaşılıyor. Çanakkale’de vaka sayıları, 8 Şubat’tan bugüne kadar 26 kat artış gösterdi. 8- 14 Şubat haftasında 37,61 olan vaka sayısı, 16 Nisan haftasında ise ,98 oldu. Vaka sayısındaki artışın haftalardır hız kesmediği Çanakkale, son rakamlarla birlikte haftalık vaka sayısının en yüksek olduğu kent oldu. Bir önceki hafta Türkiye üçüncüsü olan Çanakkale’nin Türkiye birinciliğine yükselmesi kentte yaşayanları tedirgin etti.

Çanakkale bir önceki haftaki haftalık vaka sayıları ile Türkiye’de 3’üncü olmuş ve toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, yeni tedbirler alarak, kentteki sahil bantlarının ve bazı parkların kapanmasına karar vermişti. Bu doğrultuda park ve bahçelerin kapıları kapatıldı, kordon boyuna girişler de konulan demir bariyerlerle önlendi.

KIRKLARELİ'DE VAKA SAYISI DÜŞTÜ, TEKİRDAĞ VE EDİRNE'DE ARTTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın 16 Nisan arasında illere göre her bin nüfusa göre açıkladığı tabloda, daha önce ilk sırada yer alan Kırklareli’de vaka sayısı azaldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın illere göre her bin nüfusa göre 3- 9 Nisan tarihleri arasında açıkladığı vaka haritasında Kırklareli ’le ilk sıradaki il oldu. Koca’nın açıkladığı 16 Nisan arasındaki tabloda ise Kırklareli’de vaka oranı ’e düştü. Kırklareli bu düşüşle en fazla vaka artışı olan 4'üncü il oldu.

Tekirdağ’da 3- 9 Nisan tarihleri arasında olan vaka sayısı ’e yükseldi. Tekirdağ bu artışla Türkiye’de vaka sayısı artan 5’inci il oldu.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası