kiyi istanbul restaurant / Kiyi Restaurant menü fiyatları 2022-2023.Tarabya, İstanbul Sağlıklı - YummyAdvisor

Kiyi Istanbul Restaurant

kiyi istanbul restaurant

Kıyı

  • Haydar Aliyev Caddesi No:186/A, Tarabya, Istanbul, 34457, Türkiye
  • ₺₺₺ · Seafood

Add to favorites

MICHELIN Guide’s Point Of View

If you're looking for a traditional fish restaurant with a stunning view of a picturesque marina, then this is definitely the place to come! Start with a selection of mezze and then choose from the vast array of seafood. If you order the turbot, for instance, it will be perfectly grilled before being cut up at your table. The produce couldn't be any fresher!

Facilities & Services

  • Air conditioning
  • American Express credit card
  • Credit card / Debit card accepted
  • Diners Club credit card
  • Great view
  • Mastercard credit card
  • Visa credit card
  • Wheelchair access

Kıyı Restaurant

Kıyı’ya senede bir gidiyorum. En takdir ettiğim özelliklerinden biri de tutarlılık. Kalite hep aynı. Dolu olmak, yüksek sürüm demek. Bu durumda taze balık almak ve sürekli almak mümkün. Duyduğuma göre Kıyı, mezatlarda en çok parayı verip en iyi balıkları alan bir-iki lokantadan biri. Pişim de başarılı ve yerine oturmuş olunca ortaya çıkan sonuç dört dörtlük. Tek değişen, ziyaret ettiğiniz zamana göre balık türlerinin farklılaşması. Örneğin ağustosta giderseniz belki kalkan olmaz ama nefis bir sardalye bulursunuz. Kıyı’da beni cezbeden sadece balıklar değil. Mezeler de iyi. Klasik ve geleneksel meze ve deniz ürünleri, çağdaş bir anlayış ve ambiyansla birleşince müşteriyi mest ediyor.

Tavsiyeler:

– Tarama
– Kerevizli ahtapot carpaccio
– Mevsiminde çiroz
– Yaprak ciğer
– Lakerda
– Lüfer
– Palamut
– Boğaz tekiri
– Kalkan

14İncelemeler

Mesut23 Mart 2023 00:44

Mekan guzel. Soguk, sicak baslangiclarin hic bir ozelligi yok. Sezonluk baliklar menu kartinda var ama musteriye yok. Arkadas levrek istedi tavada yaptilar. Baliga yazik musteriye yazik.Fiyatlar inanilmaz kazik. Hayatimda ilk defa verdigim paraya acidim.

Ozlem27 Aralık 2021 20:05

Bizim icin hayal kirikligi oldu. Mezeler cok standard idi ve de menude olan bir cok meze yok idi. Kalamar citir degildi, boylesine klasik ve koklu bir restorandan beklemezdim. Lufer buyuk istedigimiz halde kucuk geldi. Sicak mezeler henuz tabagimizda iken balik hazir edildi. Devamli musterileri oncelige aldiklarindan bize servis bizden sonra gelen iki musteriden de sonra yapildi. Dekorun verdigi mesaj belli olmamakla beraber muzik secimi hos idi

Egemen Özdemir30 Aralık 2019 20:19

Kıyı restaurant şüphesiz İstanbul’un en nezih restaurantlarından. Mekanın tasarımı ve ambiyansı gayet iyi. Ahtapot carpacciosu tavsiye edildiği kadar var, lakerdası çok iyi, genel olarak tüm mezeleri hafif ve hepsinin tadı yerinde. Abartılı soslardan, karışımlardan uzak durup, bilinen klasik mezelere genellikle geleneksel yaklaşmaları takdire değer.

Eksilerine gelirsek, ana yemek yemediğiniz takdirde bile çok pahalı. İçkili ve balıklı bir yemekten sonra ödeyeceğiniz ücret Türkiye standartlarının epey üstünde.

Aycan19 Kasım 2019 10:00

Unlu/unsuz musteri ayrimi yapan bir restoran, mezeler ve balik lezzetli olsa da odenen ucret ve gorulen muamele, degmez dedirtiyor. Hulya avsar, vedat milor falan olursaniz gidebilirsiniz kapida karsiliyorlar, yoksa suratiniza bakan olmaz.

Yavuz Tumer4 Kasım 2019 11:27

Musterileri arasinda bariz bir sekilde ayrim yaptigi icin bir daha asla ve kat’a gitmeyi dusunmedigim bir yer. Yasadigimiz olayi soyle anlatayim:

Gittik, mezelerimizi, rakimizi soyledik. Daha sonra yemegin ilerleyen dakikalarinda bir de balik yemeye karar verdik. Ne balik var diye sordugumuzda bize o gun hicbir baligin olmadigi soylendi. Bir balik lokantasinda, ustelik Istanbul’un en unlu balik lokantalarindan birinde hicbir balik turunun olmamasi ilgincligi (!) uzerine cok fazla kafa yormayarak karides soyledik. Aradan yarim saat gectikten sonra garson bize gelip “Baska bir musterimiz bir porsiyon balik ayirtmisti, vaz gectiler, isterseniz onu size verelim” dedi, “Istemeyiz, tesekkurler.” dedik.

Kisacasi bu mekanda zengin, unlu ve mudavim olmayanlara yapilan muamele bu, baskasinin “ayirttigi ama vaz gectigi” baligi size kakalamak. Bu terbiyesizlige maruz kalmak istemiyorsaniz gitmeyin, goturmeyin, zaten onlarin da cok umrunda degil!

M.A.T5 Ekim 2019 13:51

Çok kaliteli ve nezih bir mekan
Öyle diğer balık rest.olduğu gibi onlarca gereksiz meze yok.Lakerda,tarama,yaprak,barbunya pilaki, ciğer ve asma yaprağında sarı kanat çok başarıydı..

Zafer7 Eylül 2019 22:43

Carpaccio, lüfer ve mezeler çok başarılı çok memnun kaldik

Ugur25 Temmuz 2019 12:29

Tarama çok lezzetliydi. Ahtapot Carpaccio enfes. Serviste verilen ekmeğe daha çok dikkat etmeliler. Soğuk ve kuru olmaması gerekiyor.

T.E15 Mart 2019 13:37

İyi gerçekten çok iyi. Balığa çok düşkün bir izmirli olarak diyebileceğim hiçbirşey yok. Müşteri ağırlama ve ailem sebebiyle ayda asgari 7-8 kez İStanbul’da balık restoranlarında yemek yiyorum. Burasının üzerine yok. Fiyatlar ise diğer balıkçıların vasat yemeklerine istedikleri paraları düşündüğünüzde ucuz bile kalıyor.

Mutlu Çalışkan5 Kasım 2018 19:13

Vedat beyin tavsiyesi hiç değişmediği için hep gitmek istediğim bir yer olmuştu ama fiyat konusunda çekincelerim olduğu için ancak bu sene eylül ayında gidebildim. Baştan söyleyeyim Ankara Sur Balık buradan pahalı. Mevsimin ilk sarıkanatını burada yedik. Yanında kalamar tava ve karides güveç aldık salata ile birlikte. Tabi bir de ahtapot ızgara aldık. Bütün yediklerimiz gerçekten güzeldi. Tabi şarap listesindeki en temel beyaz şaraptan aldık hesap çok fazla gelmesin diye. Genel olarak çok memnun kalarak çıktık. Bir dahaki istanbul ziyaretinde bir daha gideceğiz kesinlikle. Karides ve sarıkanat kesinlikle masanın yıldızıydı.

Cudidelen29 Ekim 2018 11:39

Eskiden daha sık giderdim ama kalitesinden lezzetinden hiç bir şey kaybetmemiş.

Orcun Bakır27 Ekim 2018 08:58

Kıyı ucuz olmamakla birlikte özel bir günde, arkadaşlarla veya iş yemeği için gidebileceğiniz, servis kalitesi ve lezzeti tutarlı bir restoran

EMRE ÖZAYDIN22 Ekim 2018 15:16

İlk defa bu sene gidebildim. Balık yemedim ama birçok mezesini tattım. Herşey mükemmel ama tarama ve lakerda olağanüstü idi. Fiyatlar kaliteye göre normal.

Evren Bilgin21 Ekim 2018 11:58

2016 yilinda 3 kere gittigim Kiyi’dan her seferinde memnun olarak ayrildim.

Kiyi Restaurant, İstanbul - Restoran Yorumları - Tripadvisor

Yorumların bazılarını okudum. Tek kabul edebileceğim, fiyatların belki diğer yerlere göre üzerinde olması olabilir. Onun dışında hiç bir şeyi kabul etmek mümkün değildir Kıyı'da. İlk gittiğim gün nasılsa bugün de hala o. 15-20 sene önce yediğim mezenin, salatanın, balığın tadı neyse, bugün de kalite hep...aynı. 3 kişi cumartesi akşamı, 1 sarıkanat (porsiyonda 2 adet geldi) ve 1 porsiyon levrek söyledik, paylaştık. 3 kişiye yetti. Böyle güzel pişmiş balık her yerde yenmez. Kurutulmamış, temizlenmiş, harikaydı. Yanında biri domates, soğanlı, diğeri yeşil, 2 tane duble salata geldi. Turşu, barbunya, patlıcan salatası aldık. Bir kaç şey daha aldık ama şu an hatırlayamıyorum. Bir kadeh beyaz şarap, bir Diyet cola ve bolca su içildi. Sınırsız çay içtik, sayısını hatırlamıyorum. Sonrasında Bir Türk kahvesi, bir Amerikano içtik. Tatlı olarak 1 ayva tatlısı ve Kremalı çilek aldık. Kişi başı 200 TL ödedik. Evet, ödediğimiz hesap ucuz değil ama bembeyaz kolalı örtüler, son derece kibar ve ilgili bir personel, boğazda kaliteli bir yerde balık yemek de böyle. Tuvaleti söylemeye gerek yok, tabi ki devamlı kontrol altında. Pırıl pırıl. Kıyı'ya teşekkürler.Devamı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası