gelinim mutfakta 26 nisan / Gelinim Mutfakta günün puan durumu! 26 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Çeyrek altının sahibi

Gelinim Mutfakta 26 Nisan

gelinim mutfakta 26 nisan

Gelinim Mutfakta g&#;n&#;n birincisi kim? 26 Nisan &#;arşamba Gelinim Mutfakta puan durumu!

Birçok kişi Gelinim Mutfakta programında günün birincisini merak ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta 26 Nisan Çarşamba puan durumu ne, Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, günün birincisi kim oldu? Nursel Ergin kaç puan verdi?

GELİNİM MUTFAKTA GÜNÜN YEMEĞİ NE?

Bugün gelinler çeyrek altını alabilmek adına en lezzetli 'Pırasa sarma tarifi' yapabilmek için kıyasıya mücadele ettiler.

NURSEL ERGİN KAÇ PUAN VERDİ?

Nursel Ergin bugün Tuğba'ya 5, Merve Tekin ve Miyase'ye 4, Merve Adalı'ya 1 puan verdi.

KAYINVALİDE PUANLARI

Sevilay gelini Miyase'yi buldu ve 5 puan verdi.

Gönül gelini Tuğba'ya 4, rakibi Miyase'ye 5 puan verdi.

Türkan gelini Merve Tekin'e 1, rakibi Merve Adalı'ya 5 puan verdi.

Derya gelini Merve Adalı'yı buldu ve 5 puan verdi.

Gelinim Mutfakta g&#;n&#;n puan durumu! 26 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? &#;eyrek altının sahibi

TELEVİZYONfunduszeue.info

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

ABONE OL

Gelinim Mutfakta günün puan durumu! 26 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Çeyrek altının sahibi

"Gelinim Mutfakta çeyrek altını bugün kim kazandı?" sorusu programın takipçileri tarafında sorgulanmaya başladı. Kanal D'nin büyük bir izleyici kitlesine sahip olan yemek programı hafta içi her gün ekranlara funduszeue.infociler, günün birincisini ve çeyrek altını kazanan ismi merak ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte, 26 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu

"Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu?" sorusunun cevabı araştırılıyor. Kanal D'nin büyük bir izleyici kitlesine sahip olan yemek programı hafta içi her gün ekranlara funduszeue.infociler günün sonunda çeyrek altını kazanan ismin kim olacağını merak ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte, 26 Nisan Çarşamba Gelinim Mutfakta puan durumu

26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Haftanın üçüncü gününde Gelinim Mutfakta stüdyolarında günün birincisi belli oldu. Merve Adalı sarması kalın olduğu için -2 puan aldı. Günün en yüksek puanını alarak çeyrek altını kazanan gelin ise Miyase oldu.

PUAN DURUMU

MİYASE- 17 puan

MERVE ADALI- = 11 puan

MERVE TEKİN- 10 puan

TUĞBA- 15 puan

25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA ÇEYREK ALTINI KİM ALDI?

Kanal D'nin sevilen programı Gelinim Mutfakta izleyiciler tarafından yoğun ilgi görüyor. Her hafta 5 çeyrek altın ve 7 bilezik veren Gelinim Mutfakta altın yağmuruna devam ediyor. Gelinim Mutfakta Günün Birincisi Abant kebabının en çok sevildiği ve en yüksek puanı alarak çeyrek altının da sahibi olan yarışmacı Merve Adalı oldu.

27 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu! Bugün Gelinim Mutfakta&#;da kim birinci oldu?

Saat 'de başlayan Gelinim Mutfakta yarışmasının sunuculuğunu Nursel Ergin üstleniyor. Nursel ve 4 kayınvalidenin puanlama yaptığı gelinler, her puanda elemeden kurtuluyor. 

26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU!

27 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu! Bugün Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

27 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Saat 'de başlayan Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın finali öncesi yarışmacılar en yüksek puanı almak için yarıştı. Günün yemeği ıspanaklı volovan olurken günün en yüksek puanını alan yarışmacı Miyase oldu.

27 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu! Bugün Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

VOLOVAN TARİFİ!

  • 12 milföy hamuru
  • 1 soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 kırmızı biber
  • g ıspanak
  • 10 mantar
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı pul biber
  • Yarım su bardağı rendelenmiş taze kaşar peyniri
  • 1 yumurta sarısı

Yapılışı;

  • Mynet'te yer alan habere göre; milföy hamurlarını mutfak tezgahına alın ve yuvarlak bir kurabiye kalıbıyla parçalar kesin. Yuvarlak hamurlardan 4 tanesini yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Diğer 4 yuvarlak hamurdan daha küçük bir kurabiye kalıbıyla yine yuvarlak parçalar kesin. Küçük yuvarlakları tepsideki büyük yuvarlak hamurların üzerine yerleştirin. Milföy hamurlarının üzerlerini, çok kabarmaması için çatalla delin. Önceden ısıtılmış derece fırında hafif kızarıncaya kadar pişirin.
  • Yemeklik doğradığınız soğan ve rendelediğiniz sarımsağı zeytinyağında soteleyin. İnce doğradığınız kırmızı biber, ıspanak ve küçük doğradığınız mantarı ekleyip sotelemeye devam edin. Tuz ve baharatlarla tatlandırıp ocaktan alın.
  • Fırından aldığınız volovanların içini ıspanaklı harç ile doldurun ve rendelenmiş taze kaşar peyniri serpin. Kenarlarına yumurta sarısı sürün. Fırının ısısını dereceye indirin ve volovanları tekrar fırına alın. Kaşar peyniri eriyip kenarları kızarıncaya kadar pişirin. Fırından alıp sıcak servis yapın.

 

26 Nisan Salı Gelinim Mutfakta Puanları Puan Durumu Günün Birincisi

Gelinim Mutfakta 26 Nisan Salı günün birincisi ve Salı puanları sonucu açıklandı! 26 Nisan Salı Gelinim Mutfakta Puanları sonucu bugün çeyrek altını kim aldı? Bugün kim birinci oldu? Nursel Ergin Salı kaç puan verdi? Sunucu kime beş puan verdi? 26/04/ tarihinde bugün günün birincisi kim oldu? 26 Nisan Puan durumu sonucu çeyrek altını kim kazandı? Miyase bugün kaç puan aldı? Hangi kaynana gelinin buldu? Kaynanalar gelinlere kaç puan verdi? İşte merak edilen tüm bu soruların detaylı cevapları bu haberimizin devamında sizleri bekliyor.

=>26 Nisan Çarşamba Gelinim Mutfakta Puan Durumu hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız.

=> Güncelleme (27/04/) 26 Nisan Salı günü Senanur 21 puan alarak günün birincisi olan gelin oldu ve çeyrek altını kazandı. Diğer yandan Damla 11 puanla günün sonuncusu olan yarışmacı oldu.

=>24 Mayıs Salı Gelinim Mutfakta Günün Birincisi ve sonucu için lütfen tıklayınız.

Gelinim Mutfakta 26 Nisan Salı Puanları ile Salı puan durumu % belli olduğunda, gözler Damla ile Miyase&#;nin alacağı puanlar üzerinde olacak.

=>17 Mayıs Salı Gelinim Mutfakta Puan Durumu sonucu için lütfen tıklayınız.

26 Nisan Salı Gelinim Mutfakta Puanları Verecek Kaynanalar

Damla hafta başında aldığı yüksek puanlara çok ciddi avantaj elde ederken, en güçlü rakibi Miyase aldığı ceza puanın da etkisi ile günü sonuncu kapattı. Damla bu hafta beş bileziği kazandırıp, Miyase&#;yi de yarışmadan göndermenin hesaplarını yapıyor.

=>10 Mayıs Salı Gelinim Mutfakta Günün Birincisi ve sonucu için lütfen tıklayınız.

Bugün 26 Nisan Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? 26 Nisan Puanlama sonrasında bugün çeyrek altını kim aldı? Sorularının cevapları alt kısımda kesin olarak açıklanmıştır.

=>Gelinim Mutfakta 3 Mayıs Salı Puanları sonucu için lütfen tıklayınız.

Gelinim Mutfakta Günün Birincisi Puanlaması resmi 3

Geçtiğimiz hafta Senanur yarışmaya ilk defa dahil olsa da daha eski Bahar&#;dan çok daha iyi puanlar almayı başarmıştı. Bu hafta ilk bölümde yine buna benzer bir sonuç olması dikkatlerden kaçmadı.

=>29 Nisan Cuma Gelinim Mutfakta Beş Bileziği Kim Aldı öğrenmek için tıklayınız.

26 Nisan Salı Gelinim Mutfakta Puanları % netlik kazandığında, Salı toplam puanları sonucu da kesinleşecek. Damla ilk bölümde elde ettiği avantajı Miyase&#;ye kaptırmamak için ayrıca çaba göstermek zorunda.

=>Gelinim Mutfakta 29 Nisan Cuma Yarışmadan Kim Gittiöğrenmek için tıklayınız.

Gelinim Mutfakta 26 Nisan Salı Puanları Verecek Kaynanalar

Miyase ilk bölümde aldığı düşük puanları önemsemezken, bugün alacağı puanlara odaklanması da dikkatlerden kaçmadı. Miyase kaynanasından ilk bölümde istemediği düşük puanlar aldığı için büyük tepki göstermiştir. Miyase&#;nin kaynanasına söylediği sözler, sosyal medyada büyük tepki topladı.

=>Gelinim Mutfakta 29 Nisan Cuma Günün Birincisi ve sonucu için tıklayınız.

Yeşim&#;in gitmesi ile Damla ve Miyase&#;ye kalan meydan da yeni ve güçlü rakiplerin çıkması, eski yarışmacıları bir hayli rahatsız edecek. Bunun farkında olan Senanur da bugünGelinim Mutfakta 26 Nisan Puanlama sonucunda, en yüksek puanları alıp, rakiplerine karşı kendisini kanıtlamak istiyor.

=>28 Nisan Perşembe Gelinim Mutfakta Puanları sonucu için lütfen tıklayınız.

26 Nisan Salı Gelinim Mutfakta Günün Birincisi Kim Oldu - Bahar

Miyase Pazartesi günü kaynanasından aldığı düşük puanın adeta intikamını alırcasına, stüdyoya getirdiği mektuplar gündem oldu. Miyase o anlarda şöyle söyledi. İşte Miyase&#;nin o sözleri;

&#;Hafta sonundan beri saklıyordum bunları. Hatırladın mı bunları kaynanacığım!&#; Yarışmacı Miyase

Sözleri ile Miyase, kaynanasına ait olan mektupları programa getirmesi ile dikkatleri üzerine çekerken, Sevilay kaynana o mektupların Miyase&#;nin eline geçmesine büyük tepki gösterdi.

=>27 Nisan Çarşamba Gelinim Mutfakta Puan Durumu sonucu için tıklayınız.

Bahar programa dahil olduğu günden beri hep kendisini kanıtlama çabası içerisine girse de henüz dişe dokunur bir başarı elde edemedi. Bunun farkında olan Bahar da kendisini kanıtlamak için 26 Nisan Salı Gelinim Mutfakta Günün Birincisi olup, bugün çeyrek altını almak istiyor.

26 Nisan Salı Gelinim Mutfakta Puan Durumu Sonucu Açıklandığı An Senanur ve Kaynanası Songül

Senanur Bahar&#;dan sonra yarışmaya dahil olsa da ondan daha iyi performans göstermeye devam ediyor. Hafta başında Miyase her ne kadar düşük puanlar alsa da bu hafta finalinde, Senanur ile Bahar arasında eleme mücadelesi olacağını sağır sultan bile biliyor.

Eleme potasına düşmek istemeyen Bahar ile Senanur da kendi içlerinde büyük bir rekabet var. Senanur bu hafta Bahar&#;ı eleme potasına sürüklemek ve onun elenmesini sağlamak için bugün Gelinim Mutfakta Puanlama sonucunda, ne yüksek puanı almak için kolları sıvadı.

Hafta başında tabaklarında ki görsel tüyodan dolayı Miyase 2 puan ceza adlı. Kaynana Sevilay ise gelinine bir puan verirken, Miyase sadece Melek kaynanadan beş puan almayı başardı. Sunucu Nursel Ergin de Miyase&#;nin neden 2 puan ceza aldığını şöyle açıkladı. İşte sunucu Nursel Ergin&#;in o sözleri; 

&#;Batuhan şefimiz sizden bıçak sırtı olarak ölçü vermesine rağmen kalın doğramışsın. Bundan dolayı 2 puan ceza aldın!&#; Yarışmacı Damla

Sözleri ile sunucu Nursel Miyase&#;nin neden 2 puan ceza aldığını açıklarken, Miyase de vakti dengeli kullanmadığını, yetiştirmek için çabalarken ölçüye dikkat edemediğini açıkladı.

26 Nisan Salı Gelinim Mutfakta Puanları Puan Durumu Günün Birincisi

Gelinim Mutfakta son bölüm de Damla tam olarak 21 puan ile günün birincisi olan yarışmacı oldu. Miyase aldığı 2 puan cezanın da etkisi ile günün sonuncusu olurken, Bahar 13 Senanur ise 15 puanla haftaya başlayan isimler oldu.

Senanur hafta başında Bahar&#;dan tam 2 puan fazla almasını avantaja çevirmek istiyor. Tecrübeli yarışmacı Miyase çok yüksek puan almayı başarması halinde, eleme potasında Bahar ile karşı karşıya kalacağını bilen Senanur&#;un da ilk hedefi, bugün Gelinim Mutfakta 26 Nisan Salı puanlaması sonucunda, Bahar&#;dan fazla puan almak olacaktır.

Gelinim Mutfakta 26 Nisan Salı Puan Durumu

Haftanın ilk bölümünde yüzü gülen taraf Damla olurken, Miyase günü sonuncu olarak kapattı. 26 Nisan tarihinde Nursel Ergin&#;in vereceği, 26 Nisan Salı Gelinim Mutfakta puanları ile haftanın ikinci puanları verilmeye başlanacak. Günün sonunda bir sunucu ve dört kaynananın verdiği puanların toplamı olan, Gelinim Mutfakta 26 Nisan Salı puan durumu sonucunda kimin birinci sıraya yerleşeceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Gelinim Mutfakta Puan Durumu Sonucu resmi 3

Geçtiğimiz hafta yarışmada eleme olmadı. Bahar normal şartlarda yarışmadan elenecek isim olarak netleşmişti. Bahar kendisine altın tepsi de sunulan bu fırsatı iyi kullanmak için bugün günün birincisi olup, bugün çeyrek altını alan gelin olmanın planını yapıyor.

Senanur Bahar&#;dan bir hafta sonra yarışmaya dahil olsa da Bahar gibi günlük tartışmalar içerisinde yer almayıp, yemeklerine odaklanması ile Bahar&#;dan çok daha iyi puanlar almayı başlardı.

Gelinim Mutfakta 26 Nisan Salı Puan Durumu Netlik Kazandığı An Damla ve Nuray Kaynana

Hafta başında yakaladığı avantajı bugün de devam ettirmeyi düşünen Damla, bugün 26 Nisan Salı Gelinim Mutfakta Puan tablosu sonucunda, en yüksek puanı almak için harekete geçti.

26 Nisan Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? Bugün Nursel Ergin kaç puan verdi? 26 Nisan Salı çeyrek altını kim aldı? 26 Nisan Salı en yüksek puanı kim aldı? Damla kaç puan aldı? İşte bu soruların cevapları, hemen alt kısımda ki puan tablosu içerisinde kesin olarak açıklanmıştır.

LÜTFEN BİZİ GOOGLE DE BÖYLE ARAYIN!

Gelinim Mutfakta ads

Dikkat:bugün ve her gün yarışmada olanları konun altındaki yorum kısmından tartışıyoruz. Sizde katılabilirsiniz.

Gelinim Mutfakta 26 Nisan Puanları (26/04/ Salı)

*************************

Gelinim Mutfakta Puanları (Nursel Ergin Kaç Puan Verdi)

*************************

26 Nisan Nursel Ergin Kaç Puan Verdi

Miyase:3
Damla:4
Bahar1
Senanur:5

*************************
&#;Her kaynana puan verdikten sonra sayfayı güncellemeyi unutmayınız.&#;
*************************

Kaynana Melek&#;in verdiği Puanlar

Miyase:4
Damla:2
Bahar: => Melek&#;in Gelini5
Senanur:1

*************************
&#; 26 Nisan Salı Puanları anlık değişiyor. Güncel ve anlık puanlar için sayfayı lütfen güncellemeyi unutmayınız.&#;
*************************

Kaynana Nuray&#;ın verdiği Puanlar

Miyase:1
Damla: => Nuray&#;ın Gelini1
Bahar:4
Senanur:5

*************************
Bizi google de ararken
<<<>>>
şeklinde aradığınızda karşınıza en doğru sonucu veren dizicenter çıkacaktır.
*************************

Kaynana Sevilay&#;ın verdiği Puanlar

Miyase: => Sevilay&#;ın Gelini4
Damla:3
Bahar:1
Senanur:5

*************************
#Kaynanalar puan verdikten 35 saniye sonra sayfayı güncellerseniz, yeni puanları görebilirsiniz.#
*************************

Kaynana Songül&#;ün verdiği Puanlar

Miyase:4
Damla:1
Bahar:2
Senanur: => Songül&#;ün gelini5

*************************

Gelinim mutfakta 26 Nisan Salı Toplam Puanlar

Miyase3414416
Damla4213111
Bahar1541213
Senanur5155521

************************

Gelinim Mutfakta Toplam Puan durumu ( Nisan Haftası) &#; Salı

*************************

Miyase: 7 + 16 = 23
Damla: 21 + 11 = 32
Bahar: 13 + 13 = 26
Senanur : 15 + 21 = 36

*************************

Gelinim Mutfakta 26 Nisan Salı Puanlama Sonuçları

*************************

26 Nisan Salı Gelinim Mutfakta Günün Birincisi
⇒ SENANUR
Gelinim Mutfakta 26 Nisan Çeyrek Altını Alan Kim
⇒ SENANUR
26 Nisan Gelinim Mutfakta Günün Sonuncusu
⇒ DAMLA

*************************

Gelinim Mutfakta 27 Nisan Çarşamba Fragmanı İzle

26 Nisan Salı Gelinim Mutfakta Puanları ile puan durumu sonucu % belli olduğunda bugün çeyrek altını kim aldı sorusunun cevabı netlik kazanacak. Gözleri ise haftanın ortasın ekrana gelecek olan, Gelinim Mutfakta 27 Nisan Çarşamba fragmanı alt kısımda sizleri bekliyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası