rifat ozbek yastiklari / Rıfat Özbek’in yastıkları…

Rifat Ozbek Yastiklari

rifat ozbek yastiklari

Son Güncellenme:

LinkedinFlipboardLinki Kopyala

Bir şey eksik gibiyse ya da bir değişikliğe ihtiyaç duyuyorsanız, yastık en pratik çözüm. Mobilyalarınızın üzerine koyacağınız birkaç yastık evinizin tüm havasını değiştirebilir. Birbirinden özel yastık tasarımlarını bulmak içinse en doğru adres Nişantaşı.

Haberin Devamı
Nişantaşı: Yastık üssü

Casa de Ella, Anadolu kadınının ev ve tekneler için hazırladığı havlu grupları, bornoz, masa ve yatak örtüsü, peçete ve dekoratif yastıklarla fark yaratıyor.

Bu yıl ev tekstilindeki yedinci senesini dolduran Casa de Ella, Adress İstanbul deneyiminden sonra üç yıldırTeşvikiye’de hizmet veriyor. Koleksiyonlar firma sahibi Aslı Kartal tarafından hazırlanıyor. Üretim, Adapazarı’nda. Yastık gruplarında el işleri, makine nakışları, Anadolu ve Osmanlı motifleri tercih ediliyor. İspanyolca ‘Kadının Evi’ anlamına gelen ‘Casa de Ella’nın atölyesinde çalışan tüm personel kadın. Hatta beyaz işlenen nevresim grubu ve oyalar da ev kadınlarına yaptırılıyor. Böylece kadınlara ev bütçelerine katkıda bulunmaları için destek veriliyor. El işi yastıklar TL’den alıcı bulurken, deniz ve spor tutkunlarının favorisi ‘Mania de Ella’ serisiyse 70 TL’ye satılıyor. Hedefini, yatak giydirme kavramında ‘kalite ve zarafetin kusursuz biçimde buluşmasını sağlamak’ olarak belirleyen Casa de Ella’nın, Azerbaycan, Kuveyt ve Suudi Arabistan’da satış noktaları bulunuyor. ABD’de ise internet sitelerinde yer alıyor. seafoodplus.info

Haberin Devamı
Nişantaşı: Yastık üssü

HOME COUTURE

Müge Krespi

Mimar Sinan Üniversitesi Tekstil Tasarım Bölümü’nü bitiren Müge Krespi, sektörde 24 yıl çalıştıktan sonra kendi markasını oluşturmuş. Nişantaşı’ndaki mağazasında hizmet veren Krespi, özgün tarzıyla beğeni topluyor.
seafoodplus.info

SEKTÖRÜN MERKEZi

Deco Center

Nişantaşı’nda dört yıldır faaliyet gösteren Deco Center’ın üretim merkezi Bursa. Firma sahibi Tülin Türkün, koleksiyonları tasarımcı grubuyla hazırlıyor. Bu ekip aynı zamanda Tepe ve Boyner’lerin koleksiyon yastıklarını da tasarlıyor. Kumaşın üretimi, boyası, dijital ya da normal baskısı, dikimi, kısaca her şeyi Bursa’da yapılıyor. Zaten Erol Türkün’ün sahibi olduğu Türkün Holding bünyesinde üretilen yatak örtüleri, masa örtüleri, kumaşları, yastıkları bütün dünyaya gidiyor. İç piyasada sadece Persan’a kumaş veriliyor. Şu sıra yüzde 50 indirim var. İstanbul’da franchise vermeye yeşil ışık yakan firma, piyasada en uygun fiyat etiketlerini taşıyor. Yastıklar TL arasında değişiyor. Bir tek ithal goblenler TL arasında.
seafoodplus.info

Haberin Devamı
Nişantaşı: Yastık üssü

LAVANTA KOKUYOR

Yastık by Rıfat Özbek

Rıfat Özbek ve Erdal Karaman’ın ortak kurdukları yastık mağazasında etnik desenler dikkat çekiyor. Evine dekor amaçlı rahat şekilde kullanabileceği bir yastık ararken her yerde incikli boncuklu yastıkları görünce isyan eden Erdal Karaman, tasarımı kendi yapmaya karar vermiş. Hem evi güzel gösterecek hem de rahat bir yastık hayaliyle başlamış. Daha sonra da işe dönüşmüş. Kaz tüyü yastıklar, el dokuması ve organik boyalarla üretiliyor. İçinde de bir su bardağı lavanta var. Defiledeki elbiselerin kumaşlarının tercih edildiği koleksiyonlar üç ayda bir yenileniyor. Her tasarımdan en fazla 10 tane üretiliyor. Fiyatlar ’ten başlıyor bin TL’ye kadar çıkıyor.
seafoodplus.info

DOKUMACI FARKI

Piculet

Dekorasyonun tamamlayıcı unsurlarından biri olarak yükselişe geçen yastıklar, özellikle modern mobilyaların farklılaşarak bireyselleşmesini sağladığı için son yıllarda büyük önem kazandı. Yüzlerce orijinal tasarımın bir araya geldiği koleksiyonlar sunan Piculet, bu anlamda özel bir marka. Modern veya klasik tüm dekorasyon tarzlarına uygun yastık koleksiyonlarının yer aldığı Piculet’te ipek, kadife, saten, goblen, emprime gibi dokuları görmek mümkün. Persan ve Dokumacı mağazalarında satılan Piculet yastıkların fiyatları,
TL arasında değişiyor. Dikiş ve malzeme kalitesinin yanı sıra Piculet yastıkların en önemli özelliği desenlerinin tamamen o yastığa özel tasarlanmış olması.

Haberin Devamı

ARTIK CITY’S’DE

Boyner Evde

Ev ve dekorasyona dair tüm ihtiyaçları tek çatı altında toplayan Boyner Evde, mayıs ayında City’s Nişantaşı Alışveriş Merkezi’nde kapılarını açtı. Ev tekstilinden banyoya, mutfaktan sofra aksesuarlarına, dekoratif ürünlerden hediyeliğe kadar uzanan Boyner Evde’nin yastık koleksiyonları da dikkat çekici. Her sezon değişen konseptleriyle farklı tarzlara hitap eden yastık tasarımları, 25 TL’den başlayan fiyatları ve çeşitliliğiyle baştan çıkarıyor.
seafoodplus.info

Haberin Devamı

ÖZEL KOLEKSiYONLAR

Vakko Home

Ev ürünlerinde ünlü markalardan biri olan Vakko Home, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki mağazasında hizmet veriyor. Kendi tarzının dışına çıkarak birçok farklı ürüne uzanan Vakko Home, dekorasyonda son yenilikleri evlerinize taşıyor. Yastık sevenler için de salondan yatak odasına özel koleksiyonlarıyla çekici seçenekler sunuyor. Döşemelik kumaş ve perdelerle uyum arayanlar için de doğru adres burası. Bu hafta yüzde 50 indirimde olan mağazada yastık fiyatları, TL civarında.
seafoodplus.info

ASIRLIK DENEYiM

Haremlique istanbul

Giraud ailesi, 20’nci yüzyılın başından bu yana İzmir’de tekstil ürünleri imalatıyla özdeşleşmiş bir isim. Aile üyelerinden Caroline N. Koç ve tasarımcı N. Banu Yentür tarafından kurulan Haremlique İstanbul, lüks havlu ve yatak örtülerinin yanı sıra, seçkin evler, yatlar, butik oteller için en üst kalitede ipekli kumaşlar, kaşmirler, döşemelik kumaşlar ve lüks ev aksesuarları üretiyor. Yastık fiyatları
TL’den başlıyor.
seafoodplus.info

&#;zbek'ten ikinci 'yastık'

Haberin Devamı

İŞTE İKİNCİ YASTIK

Türk tasarımcı kimliğiyle dünyaya adını duyuran ve başarılarıyla yüzümüzü güldüren Rıfat Özbek, Teşvikiye’nin arka sokaklarında ‘Yastık’ adlı mağazasının ikinci şubesini açtı. Yaklaşık üç yıl boyunca ünlü İtalyan firması Pollini için tasarımlar yapan ve ardından İtalya’nın moda Oscar’ı sayılan La Kore – Oscar della Moda Ödülü’nü kazanan Özbek, geçtiğimiz yaz Bodrum Yalıkavak Marina’da ‘Yastık’ adı verdiği ilk mağazasını açmıştı. Ünlü modacı Bodrum’daki evinin dekorasyonu sırasında istediği gibi bir yastık bulamamış ve yazlık evler için yaptığı tasarımlarını bu mağazasında satmaya başlamıştı. Yılın altı ayını Yalıkavak’ta geçiren Rıfat Özbek, buradaki dükkanıyla da meşgul oluyor. İkinci mağazasını ise Teşvikiye’nin arka sokaklarında açan ünlü tasarımcıyı bu özel açılış gününde dostları da yalnız bırakmadı. Üstelik neredeyse tüm dükkanı boşaltan davetlilerin satın aldığı yastıkların fiyatları ise 50 YTL ile YTL arasında değişiyordu.

Haberin Devamı

Rıfat Özbek yastıklarını oluştururken kendi kumaşlarını ve yıllardır topladığı kumaşları kullanıyor. Yastıkları tıpkı tasarladığı elbiseler gibi görüyor; arka yüzleri de en az ön yüzleri kadar özenli kumaş ve materyallerden seçiliyor. Özbek, elbiseleri mücevher ve aksesuvarların tamamladığı gibi, ev dekorasyonunu da tamamlayan ana unsurun yastıklar olduğu söylüyor. Ona göre, birkaç farklı yastıkla bir evin salonunu yenilemek mümkün. Ünlü modacı İstanbul’daki ilk mağazasının açılış gününde yakaladığı başarıdan ötürü de oldukça mutlu oldu.         

Özbekten ikinci yastık

Yatlarda &#;Yastık By Rıfat Özbek&#; şıklığı

En az evler kadar şık bir dekorasyonu hak eden yatlar, özel işlemeli, suzeni ve ikat desenli yastıklarla şıklık yarışına giriyor. Yastık By Rıfat Özbek’in Modern Classics 2 koleksiyonundaki farklı dekorasyon alternatifleri sunan yastıkları, tekne ve yat tutkunlarının tarzını yansıtıyor.

Yastık By Rıfat Özbek, yatlara özel muhteşem tasarımlarıyla tekne yaşamını seven macera tutkunlarını yepyeni bir serüvene davet ediyor. Mavi, yeşil ve kırmızı gibi marin renklerin hakim olduğu Modern Classics 2 koleksiyonu, özel kumaş ve desenleriyle göz dolduruyor. Yastık By Rıfat Özbek’in lüksü ve estetiği yatlara taşıdığı yeni yat konseptli tasarımlarıyla farklı coğrafyalarda keşfe çıkabilirsiniz.

Koton, ipek kumaşlar üzerine işlenmiş suzeni, ikat ve geometrik desenlerin soft renklerle buluştuğu tasarımlara“Yastık By Rıfat Özbek”in Nişantaşı ve modanın kalbi Londra’da yer alan mağazalarından ulaşabilirsiniz.

ETİKETLER:Yatlarda 'Yastık By Rıfat Özbek' şıklığı

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir