instagram story bakma sitesi / Instagram Anonim Hikâye Görüntüleyici

Instagram Story Bakma Sitesi

instagram story bakma sitesi

İnstagram&#;da Hikayelere Gizli Olarak Bakmak / Gizlice Story Görme

 İnstagram’da Hikayelere Gizli Olarak Bakmak Mümkünmü?

İnstagram hikayesine gizlice bakmak son dönemlerin en popüler sosyal medya uygulaması olan İnstagram‘da en çok merak edilen konular arasına girdi. Ayrıca biliyorsunuz ki uygulamada her geçen gün yenilikler gelmeye devam ediyor, son olarak IGTV eklentisini uygulamaya sokan Instagram toplam 1 milyar aktif kullanıcıya hitap ediyor. İnstagram’ın son yeniliklerinden biri de Hikayeler yani Story özelliği. Bu özellikle 24 saat boyunca istediğiniz görsel veya videonun profilinizde sabitlenmesini sağlıyor. Ancak bu hikayelere baktığınızda profil sahibi sizin ismini görebilir. Stalk yapmayı sevenler için kötü bir durum. Peki İnstagram’da Hikayelere Gizli Olarak Bakmak nasıl yapılır?

Gizli Olarak Story İzleme Uygulaması

Takip ettiğiniz kişilerin çoğu instagram üzerinden günlük olarak hikaye paylaşıyordur. Bu hikayeleri her zaman izleyebilmenize olanak tanıyan İnstagram tabi ki izledikten sonra da hikaye sahibine izlediğinize dair bildirimler gitmekte. Ancak bazı kişilerin attığı hikayeleri izlemek isteyip isminizin gözükmesini istemiyorsanız instagram story izle uygulamasına bir göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

İnstagram Story Gizlice Bakma Sitesi

Instagram storyleri gizli olarak izlemenin bir çok alternatifi var fakat bu yazımızda sizlere uygulama kurmadan instagram gizlice story bakma sitesi üzerinden hikaye bakmaktan bahsedeceğiz. İnternet tarayıcısından giriş yapabileceğiniz İnsta Saved sitesi sayesinde takip ettiğiniz kişilerin hikayelerini kayıt dışı ve gizli olarak izleyebilecek ve aynı zamanda storylere gizlice bakma sorununu da çözmüş olacaksınız.

Gizlice Hikaye Bakma Videolu Anlatım