jeremy renner son durum / Kar küreme aracı altında kalan Jeremy Rennerın sağlık durumuna dair yeni açıklama

Jeremy Renner Son Durum

jeremy renner son durum

Jeremy Renner'ın yakınlarından üzücü açıklama

Jeremy Renner kendi kullandığı 6,5 ton ağırlığındaki kar küreme aracının altında kalmış, bu kocaman araç tarafından ezilerek ciddi şekilde yaralanmıştı.

1 Ocak ’te kar küreme aracının altında kalarak helikopterle hastaneye kaldırılan ABD’li oyuncu Jeremy Renner’ın (52) iyileşmesinin yıllar süreceği ve durumunun “herkesin bildiğinden daha kötü” olduğu iddia ediliyor.

Renner kazadan kısa süre sonra, Instagram''da bir selfie paylaşarak durumunun iyiye gittiğini söylemişti.

Ünlü aktör, Instagram hesabından bir selfie paylaşarak hayranlarına bilgi vermişti.

AKTÖRÜN YAKINLARI İYİLEŞMESİNİN İKİ YILI BULACAĞINI SÖYLEDİ

Ancak, künt göğüs travması ve ortopedik yaralanmalar geçiren Renner’ın yakınları tarafından yapılan açıklamalara göre, ünlü aktörün iyileşmesi için önünde en az 2 yıl bulunuyor.

Renner’ın durumun ciddiyetinin farkında olduğu ve ailesinin de hem fiziksel hem de manevi olarak yanında olduğu belirtildi.

Bir kaynak, “Jeremy’nin göğsündeki hasar o kadar büyüktü ki, ameliyatla yeniden yapılandırılması gerekti.”

“Şimdiye kadar iki ameliyat geçirdi ve muhtemelen önümüzdeki haftalarda bacağına tekrar ameliyat gerekecek. Doktorlar, vücudun doğal iyileşme sürecinin başlamasına zaman tanımak için operasyonlara ara verme eğiliminde ve son durum bu şekilde” dedi.

İlgili Haberler

Kaza geçiren ünlü aktör Jeremy Renner hakkında üzücü açıklama

1 Ocak ’te kar küreme aracının altında kalarak helikopterle hastaneye kaldırılan ABD’li oyuncu Jeremy Renner’ın (52) iyileşmesinin yıllar süreceği ve durumunun “herkesin bildiğinden daha kötü” olduğu iddia ediliyor.

Bir aile üyesine yardım etmek isterken kar küreme aracının altında kalarak yoğun bakıma kaldırılan ve sağlık durumu bir süre ciddiyetini koruyan aktör, Instagram'da bir selfie paylaşarak durumunun iyiye gittiğini söylemişti.

Ünlü aktör, Instagram hesabından bir selfie paylaşarak hayranlarına bilgi vermişti.

Ancak, künt göğüs travması ve ortopedik yaralanmalar geçiren Renner’ın yakınları tarafından yapılan açıklamalara göre, ünlü aktörün iyileşmesi için önünde en az 2 yıl bulunuyor.

Renner’ın durumun ciddiyetinin farkında olduğu ve ailesinin de hem fiziksel hem de manevi olarak yanında olduğu belirtildi.

Bir kaynak, “Jeremy’nin göğsündeki hasar o kadar büyüktü ki, ameliyatla yeniden yapılandırılması gerekti.”

“Şimdiye kadar iki ameliyat geçirdi ve muhtemelen önümüzdeki haftalarda bacağına tekrar ameliyat gerekecek. Doktorlar, vücudun doğal iyileşme sürecinin başlamasına zaman tanımak için operasyonlara ara verme eğiliminde ve son durum bu şekilde” dedi.

Kar temizlerken kaza geçiren oyuncu Jeremy Renner yoğun bakımdan çıktı, sağlık durumu iyi

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki (ABD) evinde kar temizlerken kaza geçiren ve hastanede yoğun bakımda tedavi altına alınan Hollywood yıldızı Jeremy Renner’ın durumunun iyi olduğu açıklandı.

Marvel'in Hawkeye (Şahingöz) dizisinde baş rolde oynayan 51 yaşındaki sinema sanatçısı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, kendisine geçmiş olsun dileklerini gönderen hayranlarına teşekkür etti.

Nevada’daki hastane odasında poz veren ve yüzünde oksijen maskesinin izleri görülen sanatçı paylaşımında, “Kibar dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim, uzun yazamayacak kadar yorgunum ama hepinize sevgilerimi gönderiyorum" diyerek hayranlarının sıcak mesajlarına kısa bir yanıt verdi.

Kar temizlerken hava koşullarına bağlı bir kaza geçirdiği belirtilen Jeremy Renner'in göğüs travması ve ortopedik yaralanmalar sonucu ameliyat geçirdiği bildirilmişti.

Yetkililer, Renner'in, kar nedeniyle yolda kalan bir yakınına kar küreme aracıyla yardım etmeye çalıştığı, bu sırada sürüklenmeye başlayan aracı kontrol etmeye çalışırken altında kaldığını aktarmıştı.

The Hurt Locker (Ölümcül Tuzak) ve The Town (Hırsızlar Şehri) filmlerindeki rolleri için geçmişte Oscar'a aday olan Jeremy Renner, son haftalarda yoğun yağışların görüldüğü Reno'da yaşıyor.

Yılbaşında meydana gelen kar fırtınasından dolayı bin kişilik şehirde 35 bin ev elektriksiz kaldı.

Jeremy Renner yoğun bakımdan mesaj paylaştı: "Şu anda yazamayacak kadar dağılmış durumdayım"

Jeremy Renner yoğun bakımdan mesaj paylaştı: "Şu anda yazamayacak kadar dağılmış durumdayım"

Kaynak, INSTAGRAM

ABD'de Pazar günü evinin yolunu kapatan karı temizlemeye çalışırken 6,5 tonluk kar küreme aracının altında kalarak hastaneye kaldırılan oyuncu Jeremy Remmer, yoğun bakımdan hayranlarına teşekkür mesajı yolladı.

51 yaşındaki oyuncu Instagram paylaşımında hasta yatağındaki fotoğrafının altına, "Nazik sözleriniz için teşekkür ederim. Şimdi yazamayacak kadar dağılmış durumdayım. Ama hepinize sevgilerimi gönderiyorum" dedi.

Marvel'ın Avengers filmlerinde oynadığı Clint Barton/Hawkeye rolüyle tanınan oyuncu Nevada eyaletine bağlı Reno kentindeki evinin önünde kaza geçirmiş ve helikopterle hastaneye kaldırılmıştı.

Reno polisinin açıklamasına göre Renner'ın ailesinden bir kişinin aracı, evin yakınlarında kalınlığı bir metreye ulaşan kara saplandı. Renner kar temizleme aracına binerek arabayı kardan çıkardı.

Daha sonra sohbet etmek için aşağı inen Renner'ın kendi kendine hareket etmeye başlayan kar temizleme aracının altında kaldığı belirtiliyor.

Göğüs travması geçiren ve bir bacağı ezilen Renner'ın iki kez ameliyat edildiği ve durumunun stabil olduğu açıklandı.

Renner’ın ailesi, yardımları nedeniyle polis, itfaiye ve doktorlara teşekkür etti.

İki kez Oscar'a aday gösterilen Renner, Hawkeye için çekilen TV dizisinde de rol almıştı.

ABD bir haftadan uzun süredir kar fırtınasının etkisi altında.

Sadece geçen hafta sonu sekiz eyalette 60’tan fazla kişi hayatını kaybetti.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası