hb depo transfer merkezi hepsijet / HepsiJet Bornova Dağıtım Merkezi Nerede? – Çok Yaz'ıyoruz; Siz de görün!

Hb Depo Transfer Merkezi Hepsijet

hb depo transfer merkezi hepsijet

Hepsiburada üzerinden sipariş verilen ürünlere ait kargo hareketleri bölümünde, konum Anadolu TM Aktarma Merkezi olarak görünüyor. Bir çok kişi bu konuda Anadolu TM Aktarma Merkezinin yeri neresi ve hangi ilimizde gibi sorular soruyor. Bu yazıda kendi şahsi tecrübelerimi sizlerle paylaşacağım.

Hepsiburada üzerinden bir cep telefonu sipariş ettim ve dün itibariyle yola çıktı. Kargo hareketlerini incelediğimde “HepsiJet Anadolu Tm Aktarma Merkezi – Kargoya Verildi” olarak görünüyordu. Öncelikle müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim ve Anadolu TM aktarma merkezinin hangi ilimizde olduğunu öğrendim.

HepsiJet Kargo Kaç Günde Teslim Oluyor?

Hepsijet, hepsiburada üzerinden verilen siparişleri satın alan kişiye teslim eden bir teslimat firması. Genellikle benim verdiğim siparişler hepsijet ile teslim edilecek ise gün içerisinde elime ulaşıyor. Sipariş verdiğiniz zaman aralığı gün içerisinde olursa paketiniz hemen yola çıkabiliyor. Kampanya dönemlerinde ise bazen yoğunluk yaşanabiliyor ve teslimat gecikebiliyor.

yılında kurulan hepsijet’in 35 ilde dağıtım noktası var. Merkezi noktası olan Anadolu TM üzerinden kargolar transfer ediliyor ve bulunduğunuz şehirdeki dağıtım noktaları üzerinden de teslimatı yapılıyor. İnternet sitesinde belirttiği kadarı ile ’e yakın taşıma aracı ve 50 civarı filo aracı bulunuyor.

Not : Perşembe gecesi sipariş ettiğim telefon hepsi jet ile cumartesi günü teslim edildi. Telefon ile birlikte şarj aleti de sipariş etmiştim o ise sürat kargo ile daha hızlı bir şekilde cuma günü geldi.

Anadolu TM Aktarma Merkezi Nerede?

Anadolu transfer merkezinden çıkan kargom yolda görünüyordu, aktarma merkezinin yerini öğrenmek için müşteri hizmetlerinden destek istedim. Müşteri hizmetlerindeki yetkilinin belirttiğine göre Anadolu TM aktarma merkezi, Kocaeli ilinde bulunmaktadır. Kocaeli ilinden çıkan kargo öncelikle muhtemelen bulunduğunuz şehirdeki dağıtım merkezine gelecek, oradan sonra dağıtıma çıkıp teslimatı gerçekleştirilecek.

Not : Kargonuzu bu 4 yöntem ile sorgulayabilirsiniz: BURAYA TIKLAYIN.

Ben Ankara’da ikamet ediyorum ve siparişlerim genelde gün içerisinde elime ulaşıyor. İstanbul’da oturanlar için bu sürenin daha kısa olacağını düşünüyorum. Teslimatınız size hala ulaşmadıysa aşağıdaki whatsapp hattından müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. İlk başta bot size bazı sorular yöneltecek kargo takip numarası vs. Onları hepsiburada>siparişlerim bölümünde bulabilirsiniz. Herhangi bir sorunuz olursa aşağıdaki yorum bölümünden yardım isteyebilirsiniz.

Avrupa TM Aktarma Merkezi Nerede?

Avrupa TM aktarım merkezinin yeri, İstanbul’un Avrupa yakası tarafında Esenyurt mevkiinde yer almaktadır.

HepsiJet Müşteri Hizmetleri İletişim – Whatsapp

Hepsiburada üzerinden verdiğiniz siparişlerin ne zaman ulaştırılacağı, kargonun yeri ve daha fazlası için whatsapp üzerinden müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz. Bunun için 03 03numaralı telefonla iletişime geçebilirsiniz.

Google yorumlar üzerinde genel olarak hepsijet şubelerinin yorumlarını okudum. Fakat pek iç açıcı yorumlar ile karşılaşmadım. Umarım bu yazı vasıtası ile hepsijet yetkilileri kendilerine çeki düzen verirler.

Anadolu transfer merkezi, hepsijet ve diğer konulardaki sorularınız için yorum kısmında sorularınızı sorabilirsiniz. Şahsi tecrübelerimle yardımcı olamaya çalışacağım.

Tepkini Göster

anadoluhepsiburadahepsijetkargopaketteslimattransfer

2 Şubat Güncellemesi: Merhaba sayın ziyaretçimiz. Bu sayfada Hepsiburada’nın dağıtım ağı olan Hepsijet Bornova dağıtım merkezinin adresini paylaşmıştık. Ancak Hepsijet firması bize sayfanın altındaki yorum kısmından (26 Kasım at tarihli yorum) ve e-posta göndererek ulaştı ve sayfadaki adres bilgilerinin şubelerinin gizliliği nedeniyle kaldırılmasını istedi. Biz de kaldırdık. Ancak sayfanın altındaki yorumlara dokunmadık. Bu konuda bir söyleyeceğiniz varsa yorum olarak iletebilirsiniz.


HepsiJet Hepsiburada İzmir Bornova Dağıtım Merkezi Nerede?

Bu yazıyı okuyorsanız siz de benim gibi funduszeue.info’dan aldığınız bir paketi Bornova Dağıtım Merkezinden alacaksınız ama nerede olduğunu merak ediyorsunuz. Öncelikle bu konuda Kasım itibariyle internette net bir bilgi yok. Çünkü funduszeue.info’un haritada gösterdiği yere gittiğinizde ne bir tabela göreceksiniz ne de bir bilgilendirme. O yüzden ben gittim buldum ve size nerede olduğunu aşağıda yazıyorum.

Harita Hepsijet&#;in talebi üzerine kaldırılmıştır.

Şimdi bu haritalarda verilen yere gittiğinizde göreceğiniz tek şey aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi Yiğit Akü tabelası. Gözünüz bir hepsiburada tabelası görmek isteyecek ama yok. Ama aslında hepsiburada Bornova Dağıtım Merkezine geldiniz. Gitmek için Yiğit Akü Tabelasından önceki girişten giriyoruz. Resimde 1 nolu yer. 30 saniye kadar ilerliyoruz ve hepsiburada deposunu ve tabelasını ilerde sağda göreceğiz ki o da resimde 2 numaralı daire içinde gösteriliyor. Oraya gittiğinizde ise yine aşağıda resmini paylaştığım hepsiburada deposunu göreceksiniz.

Resimler Hepsijet&#;in talebi üzerine kaldırılmıştır.

7 Aralık Güncelleme: Aşağıda kullanıcı yorumlarına göre şu anda yukarıdaki depoya gitseniz bile ürününüzü veremiyorlarmış. Aşağıdaki yorumlara göz atmanızı tavsiye ederiz.

Transfer Merkezi Ekip Sorumlusu Yardımcısı

HepsiJet

İlan yayından kaldırılmıştır!

Kocaeli, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İlan yayından kaldırılmıştır!

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Departman

Operasyon

Operasyon

Başvuru Sayısı

+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Başvuru Sayısı

+ başvuru

Departman

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Hepsiburada olarak, e-ticaretin köklü, yenilikçi ve öncü firmalarından biriyiz.HepsiExpress, HepsiJet, HepsiPay, HepsiFly, HepsiGlobal, HepsiLojistik, HepsiMat ve sıradaki pek çok yeni atılımımızla rkiye’nin Hepsiburada’sı olmaktan gurur duyuyoruz.
yılından bu yana e-ticaretin ülkemizde ilk adımlarının atılmasını ve gelişmesini sağlayan ailemiz, Türkiye’nin dört bir yanına hizmet vermekle kalmayıp HepsiGlobal ile dünyaya da açıldı.

Her yıl ekip olarak yazdığımız başarı hikayeleriyle alanlarımızda zirveye oynuyor, rekorlar kırıp sayısız ödüller kazanıfunduszeue.infoşumuzdan bugüne kadar aldığımız sayısız prestijli bir çok ödül ile beraber,  yılında NASDAQ Borsası’nda işlem gören ilk Türk şirketi olmanın gururunu yaşıyoruz. Türkiye’de başladığımız günden bugüne teknoloji gücümüz ile başta  Kadın Girişimcilerimiz olmak üzere tüm iş ortaklarımıza değer katıyoruz ve birlikte gelişerek, değişerek büyüyoruz. Teknolojinin insana değer kattığı bir dünya için çalışmalarımızı yürütürken çalışanlarımızı ve müşterilerimizi bu odağın merkezinde tutuyor ve tüm başarılarımızın temelinde çalışanlarımızla birlikte müşteri odaklılığımızın olduğunu biliyoruz. Birlikte üretmenin ve işe anlam katmanın olduğu çalışma yapımız, farklı karakter, hobi ve özelliklere sahip binlerce çalışanımızla bu hikayenin bir parçası olduğumuz için mutluyuz. Pandemi gibi zor koşullarda dahi takım ruhunu ve birlikte başarmanın verdiği mutluluğu üst seviyede yaşıyor, başarılarımızı paylaşıyoruz.Tüm bunları yaparken ise gerçek bir ekip olmayı başarabildiğimiz için çok eğleniyoruz.Türkiye’yi NASDAQ Borsası’nda temsil eden ilk ve tek Türk şirketinde; geleceğin sektörüne ve teknolojiye yön verip, fırsatlarla dolu bir ailede birlikte büyümek, gelişmek, neşeyle üreterek herkes için #iyikivarsınhepsiburada dedirtecek, heyecan dolu  başarı hikayelerinin bir parçası olmak istersen…geleceğin burada.”

  • Üniversitelerin Lojistik ön lisans vb. bölümlerinden mezun, 
  • Kargo operasyon süreçlerinden en az 2 yıl ekip yönetim tecrübesi olan
  • Microsoft Office programlarını etkin olarak kullanabilen,
  • İş takibi, organizasyon ve planlama becerileri gelişmiş,
  • Hızlı ve analitik düşünebilen,
  • Yoğun tempoya ayak uydurabilecek ve ekibini buna motive ettirecek,
  • Vardiyalı çalışma saatlerine uyabilen,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,

    İŞ TANIMI:

    • Transfer Merkezi Kargo operasyonlarını talimatlar doğrultusunda ve takip etmek ve amirine yardımcı olmak.
    • Transfer merkezinde kargo sevkini sağlamak. Belirlenen zamanlarda aktarma araç çıkış, dağıtım ve toplama işlemlerinin yapılmasını sağlamakta amirine yardımcı olmak.
    • Transfer bağlı çalışan tedarikçi ve taşeronları şirket prensipleri çerçevesinde yönlendirmek.
    • Operasyonel performansların tutturulmasını sağlamak ve bu yönde aksiyonlar almakta amirine yardımcı olmak ve yapmak.
    • Sorumlu olduğu alanda kargonun hasarlanmadan ve kayıp olmadan sevkini sağlamak
    • Bağlı çalışanların yönetimini şirket prensiplerine göre, güncel kanun ve kurallar çerçevesinde yönetmek. İşe giriş çıkışlarını kontrol etmek ve puantajlarını tutmak.
    • Ofis ve saha içerisinde bulunan envanterlerin işlerliğini kontrol etmek, Ekipmanların tamir onarım ve işlerliğini sağlamaya yardımcı olmak.
    • Yeni açılacak birimlerle ilgili kendi sorumluluğu ilgili gerekli operasyonel çalışmaları yapmak, açılış süreçlerini tamamlamak, yönetmek ve yönlendirmek için amirine yardımcı olmak ve yapmak.
    • Çalıştığı tüm alanlarda ve işlerde belirlenmiş olan iş sağlığı ve güvenliği kurallarına uymak.
    • İsg, çevre enerji kalite kapsamında tanımlanmış olan kurallara uymak. Atıkları cinslerine göre tanımlanmış atık kutularına atmak.
    • Çalışanların işle ilgili sağlık ve güvenliğini sağlama konusunda mesleki riskleri önlemek, eğitim ve bilgi verilmesi dahil her türlü tedbiri almak, gerekli araç ve gereçleri sağlamak.
    • İsg ve çevre ile ilgili kpı’ları izlemek ve performansın gelişmesini sağlamak.
    • Yapılan yatırım ve değişikliklerde ( yeni ürün/yeni lokasyon vb.) olumsuz çevresel etkileri ve isg risklerini göz önünde bulundurmak.
    • Acil durumlara hazırlıkların yapılmasını, çalışanların sağlık gözetimini, eğitim ve bilgilendirilmesini sağlamak.
    • Sağlık ve güvenlik tedbirlerinin değişen şartlara uygun hale getirilmesi ve mevcut durumun iyileştirilmesi, işyerinde alınan iş sağlığı ve güvenliği tedbirlerine uyulup uyulmadığının izlenmesi, denetlenmesi ve uygunsuzlukların giderilmesi, risk değerlendirmesi, kontrol ölçüm ve araştırmanın yaptırılmasını sağlamak.
    • Yeni araç tedarikçileri bulmak, taşıyıcılar bulmak. Bu süreçler ilgili olarak tüm evrak işleyişi, hak ediş süreçlerini ve bu süreçlere bağlı diğer detayları yönetmekte amirine yardımcı olmak.
    • Bölgesinde bulunan HB depo veya Hepsiexpres şirketleri ile kendi alanı ile alakalı operasyonel süreçleri yönetmekte amirine yardımcı olmak ve yapmak.
    • MP müşterilerin ve/veya dış müşterilerin tüm operasyon süreçlerinde kendi sorumluluğu ilgili kısımları yönetmekte amirine yardımcı olmak ve yapmak.

    EK GÖREV VE SORUMLULUKLAR:

    • Farklı birim veya bölgelere geçici görevlendirmelerde süreci yerine getirmek
    • Bağlı birimlerin eğitimlerini eğitim süreçlerini merkezi birimlerle birlikte yapmak.
    • Gerektiğinde Transfer Merkezi Yönetici’sinin verdiği iş ve şirketle ilgili diğer işleri ve görevleri yönetmek, yönlendirmek ve kontrol-takip etmek.

    “Bu ilan sebebiyle yapacağınız başvurular aracılığıyla toplanacak kişisel verileriniz veri sorumlusu D-Market Elektronik Hizmetler ve Ticaret A.Ş (“Hepsiburada”) tarafından sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) ve ilgili mevzuat kapsamında iş başvuru süreçlerinin yürütülmesi amacıyla otomatik yollarla işlenecektir. Detaylı bilgi için lütfen Aydınlatma Metni’ndeki Çalışan Adayı kişi kategorisini inceleyiniz.”

  • Aday Kriterleri

    En az 2 yıl tecrübeli

    Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)

    Yapıldı, Muaf

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası