az yer kaplayan oyunlar pc ücretsiz / Her bilgisayarda oynayabileceğiniz düşük sistem isteyen oyunlar - MediaTrend

Az Yer Kaplayan Oyunlar Pc Ücretsiz

az yer kaplayan oyunlar pc ücretsiz

 Google News

Video oyun dünyası, gelişimini hiç durdurmayan bir sektör. Gönül istiyor ki, her yeni oyunu en yüksek grafik ayarlarında 60 kare/saniye&#;de oynayalım. Fakat mâlumunuz, bu hayaller her kesimden kullanıcı için gerçekleşen hayaller olmuyor. Çünkü yeni çıkan oyunların hemen hepsi, yüksek bütçeyle kurulmuş sistemlere ihtiyaç duyuyor. Bu makalemizde ise düşük bütçeli sistemler için oynanması gereken 10 mükemmel oyunu sizlerle paylaşacağız. Lafı fazla uzatmadan, düşük sistem gereksinimine sahip ve mutlaka oynanması gereken oyunlarımıza geçelim. Öncesinde bir şey belirtmek istiyorum ki, oyunlar herhangi bir sıralamaya sokulmamıştır.

1-) Mount & Blade &#; Warband

Mount & Blade&#; Yani gurur kaynağımız. Ankara&#;lı oyun geliştirici şirket TaleWords tarafından geliştirilen bu oyunda, bir karakter oluşturup ordu kuruyor ve bu orduyla fetihler düzenliyoruz. Kimi zaman kaleler kuşatıyor, kimi zaman üzerimize gelen saldırıları savuşturuyoruz. Rol yapma ögelerinin bolca bulunduğu bu oyunda amacımız kurduğumuz her tipten cengaverin bulunduğu büyük orduyla tüm cihânı dize getirmek. Oynarken çok eğleneceğinizi düşündüğüm bu oyunu tüm okurlarımıza şiddetle tavsiye ediyorum. Mount & Blade &#; Warband&#;in sistem gereksinimleri ise şu şekilde:

Minimum Sistem Gereksinimleri

CPU: Intel Pentium 4 GHz veya AMD GHz

RAM:  MB

Ekran Kartı: 3D grafik destekli 64MB ekran kartı

Depolama: MB

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri

CPU: Intel Core Duo GHz veya AMD Athlon 64 X2 +

RAM: 1 GB

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce FX , ATI Radeon

Depolama: MB

2-) Dragon Age: ORIGINS

Rol yapma oyunlarını (RPG-RYO) seven tüm oyun severlere BioWare şirketinin geliştirdiği bu yapımı şiddetle tavsiye ettiğimi belirtmek isterim. Yüksek derecede İngilizce isteyen bu oyunda derin ve kaliteli bir hikaye anlatımı olduğu için spoil vermemek amacıyla olaylardan çok bahsetmeyeceğim. Fakat genel itibari ile dünyayı saran yaratık istilasına karşı gelmeye çalıştığınız bu oyunda karakterinizle adeta sıkı bir bağ kuracağınızdan eminim. Oynarken hem keyif alacak, hem de senaryonun bazı bölümlerinde yeri gelecek şaşıracaksınız, yeri gelecek endişeleneceksiniz, yeri geldiğinde de sinir küpüne döneceksiniz. Unutmadan, oyunun internet üzerinde Türkçe yamasının bulunduğunu da belirteyim. Dragon Age: ORIGINS oyunumuzun sistem gereksinimleri ise aşağıdaki şekilde&#;

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows XP (SP3)
CPU: Intel Core 2 (ya da eş değer) Ghz ya da üzeri AMD X2 (ya da eş değer) Ghz
RAM: 1GB ve üzeri
Ekran Kartı: ATI Radeon X MB ya da üzeri NVIDIA GeForce GT MB
Depolama: 20 GB

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri

CPU: Intel Core 2 Quad Ghz Processor ya da eş değer
RAM: 4 GB (Vista) ya da 2 GB (XP)
Ekran Kartı: ATI MB ve üzeri NVIDIA GTS MB ve üzeri
Depolama GB boş depolama alanı

3-) Super Meat Boy

Team Meat tarafından geliştirilen bu oyun size saçınızı başınızı yoldurtabilir. İlk bakışta iki boyutlu grafikleri gördüğünüzde &#;Bu nedir arkadaş?&#; diyebilirsiniz. Ama oynamaya devam ettiğiniz takdirde bu yapımın sizi ne kadar bağladığını göreceksiniz. Zorluğuyla öne çıkan bu oyunda farklı bosslarla ve eğlenceli platformlarla karşılaşacaksınız. Kız arkadaşımızın Dr. Fetus tarafından kaçırılmasıyla başlayan bu oyunda hem çok eğleneceksiniz, hem de sinirden çıldıracaksınız. Super Meat Boy için istenilen sistem gereksinimleri de şu şekilde:

CPU: Ghz ve daha hızlı bir işlemci

RAM: 1 GB

Ekran Kartı: Direct X 9 destekli, &#;den sonra üretilmiş herhangi bir ekran kartı.

Depolama: MB

4-) PORTAL 2

Efsane Valve şirketi tarafından geliştirilen bu oyunda, ilk oyuna nazaran çok daha gelişmiş haritalarda kafa patlatacağız. Kafa patlatmaktan kastım kafa uçurmak değil, bulmaca çözmek. Evet bu oyunun temel yapısı bulmacalar üzerine kurulu. Portal Gun ismindeki silahımızla bir giriş, bir de çıkış olmak üzere iki adet kara delik misali portal deliği açıyoruz ve bu şekilde oyunda ilerlemeye devam ediyoruz. Esprili diyaloglarıyla, üzerinde çok düşünülerek tasarlanmış haritalarıyla ve eğlenceli co-op moduyla keyifli dakikalar geçireceğinizin garantisini verebilirim.  Çok konuşmadan, buyrun oyunun sistem gereksinimlerine geçelim.

Minimum Sistem Gereksinimleri

CPU: Intel Pentium 4 @ GHz / AMD Athlon 64 +

RAM: 1 GB

Ekran Kartı: nVidia GeForce / ATI Radeon X (Pixel Shader b)

Depolama:  GB

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri

CPU: Intel Core 2 Duo @ GHz / AMD Athlon 64 X2 +

RAM: 2 GB

Ekran Kartı: nVidia GeForce GTX / ATI Radeon HD

Depolama:  GB

5-) Half-Life 2

yılında yine Valve tarafından yapılan bu oyun için tek kelime yeterli. Şaheser. Çıktığı yıla göre inanılmaz grafikler, sizi içerisine sürükleyen mükemmel bir evren ve harika ana karakter ve yan karakterler&#; İlk oyuna benzer şekilde bir trende başlayan oyunda, trenden indiğiniz andan itibaren &#;Nereye geldim ben?&#; diyebilirsiniz. Tek tip insanlar ve onların etrafını saran tırsınç elbiseli asker abiler, sürekli  &#;Adam olun! Ters bir hareket yapmayın&#; anlamına gelebilecek ifadeler kullanıyor ve sizi iyice geriyor. Hikayeden bahsetmek istemiyorum çünkü bundan hoşlanmayacağınızı biliyorum. Çok uzatmadan bu güzel yapımın sistem gereksinimlerine bakalım.

Minimum Sistem Gereksinimleri

CPU: GHz ve üzeri bir işlemci

RAM: MB

Ekran Kartı: DirectX destekli kıytırık bir ekran kartı

Depolama: GB

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri

CPU: Pentium 4 veya Athlon XP

RAM: 1 GB

Ekran Kartı: DirectX 9 destekli bir ekran kartı

Depolama: GB

6-) Age of Empires III

Dünyanın gelişimini konu alan bir seri, Age of Empires&#; Ensemble Studios&#;un ürettiği bu oyun, Age of Empires serisinin ilk üç boyutlu grafiklere sahip oyunu. Strateji oyunu dediğimizde akla ilk gelen isimlerden olan bu oyunda amaç sadece odun kırmak, bina yapmak, taaruza geçmek gibi görünse de eğlence konusunda sizi çok tatmin edeceğini söyleyebilirim. Özellikle LAN ağı üzerinden yapılan karşılaştırmalarda fazlasıyla gaza gelecek ve uzun saatlerinizi bu oyunda geçireceğinizi belirtmek isterim. Unutmadan, oyunda Osmanlı Devleti de var. Verin mehteri, âlem korksun!

Minimum Sistem Gereksinimleri

CPU: Pentium III veya Athlon

RAM: MB

Ekran Kartı: 64 MB ekran kartı

Depolama:  2 GB

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri

CPU: Pentium 4 veya Athlon XP

RAM MB

Ekran Kartı:  MB ekran kartı

Depolama:  2 GB

7-) Pro Evolution Soccer

O bir orta sahadan gol. O bir ayağına top yapışan Messi. O bir kaleciyi sakat bırakırcasına şut çeken Ibrahimovic. O bir efsane! Evet, bu oyun &#;nin son çeyreğinde çıkışını yapan bir oyun. Ama bugün çıkın bir Playstation salonuna gidin, mutlaka PES oynayan birilerini görürsünüz. Bu oyunu bu kadar eğlenceli kılan şey ne grafik ne de başka bir şey. Bu oyunun en büyük olayı arcade olması. Aşırı gerçekçi bir fizik motoru beklemeyin. Birbirinin içinden geçen futbolcular göreceksiniz. Ama garanti veriyorum, özellikle bir arkadaşlarınızla oynarsanız bu oyundan büyük bir zevk alacaksınız. Oyunda kadro konusunda sıkıntı çekmeyeceğinizi de size belirtmek isterim ki, hâlâ çok büyük bir oyuncu kitlesine sahip olduğu için internette pek çok güncelleme ve mod bulmak mümkün. Bu oyunun da sistem gereksinimleri şu şekilde, sevgili hocalar.

CPU:Intel Core 2 Duo GHz veya eş değerde çift çekirdekli AMD işlemci

RAM: 1 GB (xp) / en az 2 GB (windows 7)

Ekran Kartı: Nvidia Geforce veya ATI Radeon x veya Intel HD Graphics

Depolama:  5 GB

😎 CRYSIS 2

Bir Cevat YERLİ oyunu&#; Evet, bu oyun Türk geliştiricilerin kurduğu CRYTEK şirketi tarafından üretildi. Ve bu yapım öyle bir yapım oldu ki, oyunun daha ilk sahnesinde hepimizin ağzını açık bıraktı. O grafikler neydi öyle? Ya tamamen Türkçe seslendirmeler ve altyazılar..? Bu oyun mükemmeldi hocalar. Grafikleriyle, atmosferiyle, karakter tasarımlarıyla ilk iki oyunun üzerine çok şey katmayı başaran bir yapım oldu Crysis 2. İlk iki oyunun devam niteliğinde olan bu oyunu oynamadıysanız, mutlaka öncelikle ilk iki oyun olan Crysis ve Crysis: Warhead&#;ı oynamanız gerektiğini söylemek istiyorum. Çünkü oyun, önceki oyunların devamını anlatıyor. Gelin bu güzel ve gurur verici yapımın da sistem gereksinimlerine göz atalım.

CPU:  Intel Core 2 Duo 2Ghz veya AMD Athlon 64 x2 2Ghz

RAM: 2Gb (Vista için 3Gb)

Ekran Kartı: NVidia Mb RAM GT, ATI Mb RAM HD

Depolama:  9GB

9-) Mafia 2

Dostuyla bir soygun esnasında yakalanan ve cezasını orduda savaşa katılarak ödeyen ana karakter Vito&#;nun hikayesini anlatıyor Mafia 2. Hikaye konusunda birkaç klişesi olsa da, sizi sürükleyecek bir oyun diyebilirim. Kapsamlı ve hareketli Empire Bay şehrinde geçen bu oyunda çok sayıda sıcak çatışmaya gireceksiniz. Hikayeden bahsetmem doğru olmayacağı için, daha önceki oyunlarda yaptığım gibi bu oyunda da hikaye konusunda detay vermeyeceğim. Sizleri sıkmadan, bu güzel yapımın sistem gereksinimlerini sunuyorum.

Minimum Sistem Gereksinimleri

CPU: Pentium D 3Ghz veya AMD Athlon 64 X2 +

RAM: GB

Ekran Kartı: Nvidia GeForce / ATI HD Pro

Depolama:  8 GB

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri

CPU: GHz Dört çekirdekli bir işlemci

RAM: 2 GB

Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX / ATI Radeon HD

Depolama:  8 GB

) Assasin&#;s Creed 2

Ezio Auditore da Firenze. Sanırım tanıdığım en sağlam oyun karakteridir. Bu oyun sadece bu karakter için bile oynanabilirken; müthiş derinlikte bir hikaye, güzel bir atmosfer ve eğlenceli dövüş sistemi de eklenince, oyunu oynamamak için bir neden kalmıyor. Fazla söze gerek yok. Ubisoft&#;un geliştirdiği Assasin&#;s Creed serisini hepimiz duymuşuzdur. Lâkin eğer ki ikinci oyunu oynamadıysanız, büyük bir eksiklik yaşıyorsunuz demektir. Tez vakitte oyunu satın alıp oynamanızı tavsiye ediyorum. Gecikmeden bu efsanenin de sistem gereksinimlerine bir göz gezdirelim.

Minimum Sistem Gereksinimleri

CPU: Core 2 Duo E GHz veya Athlon 64 X2 Dual Core +

RAM: 1 GB

Ekran Kartı: GeForce GS / Radeon HD

Depolama:  8 GB

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri

CPU: Core 2 Duo E GHz veya Athlon 64 X2 Dual Core +

RAM: 3 GB

Ekran Kartı: GeForce GT / Radeon HD

Depolama:  8 GB

Bir makalemizin daha sonuna geldik sevgili hocalar. Umarım tüm okurlarımız adına faydalı bir paylaşım olmuştur. Herkese keyifli saatler, düşük donanımlara sahip sistemleri olan okurlarımıza da tez zamanda yüksek bütçeli güzel bir sistem dilerim.

 

Etiketleroyun

AMD Radeon HD
  • Depolama: 4 GB kullanılabilir alan
  • 6 &#; Bully Scholarship Edition

    bully scholarship edition

    Berbat bir yatılı okulun berbat bir ortamında kendini bulan Jimmy Hopkins&#;in karakteristik gelişimine oyun boyunca tanık oluyoruz. Kötü bir lisede dostluklar edinmeye çalışan ve yaramazlık yapmadan duramayan ana karakter oyun boyunca hayat dersleri alıyor.

    Minimum sistem gereksinimleri:

    Düşük sistem gerektiren oyunlar: 7 &#; Diablo II

    diablo 2

    Kuş bakışı açısından oynanan 2D rol yapma oyunu Diablo II, tüm zamanların en çok satanlarından bir tanesi. Oyun fantezi üzerine kurulu hikayesiyle RPG severlerin ilgisini çekiyor. Oyunun yakın zamanda remastered sürümü beta olarak indirmeye açıldı.

    8 &#; Portal

    düşük sistem gerektiren oyunlar

    İki oyundan oluşan Portal serisi, Valve&#;ın üçüncüsünü getiremediği serilerinden bir tanesi. Oyunda portallar açabilen silahla simülasyonun adımlarını takip ediyoruz. Adımları takip ettikten sonra simülasyonun içinde kaçmaya çalışıyoruz. Oynarken strateji geliştirmeyi gerektiren Portal serisi pek yeni sayılmaz, bu da onu düşük sistem gereksinimli oyunlar listesine koyuyor.

    9 &#; Euro Truck Simulator 2

    euro truck simulator 2

    Kısaca ETS 2 olarak adlandırılan tır şoförlüğü simülasyonunda keyifli vakit geçirebilirsiniz. Oyunun geniş bir haritasının olması ve bu haritanın ek içeriklerle genişletilebilmesi hoş bir deneyim sunuyor. Uzun yolculukları seviyor ve bir yandan işinizi yaptığınız, bir yandan manzarayı seyretmek istiyorsanız bu oyuna bir şans vermelisiniz.

    Düşük sistem gerektiren oyunlar: 10 &#; Max Payne 2

    max payne 2

    Bir Rockstar Games oyunu olan Max Payne 2 hikayesi ve grafiksel gelişimi ile ilk oyuna fark atıyor. yılında çıkmış olsa da oynanmaya değer bir hikayeye sahip olması önemli bir detay.

    Minimum sistem gereksinimleri:

    Düşük sistem gerektiren oyunlar listemizi nasıl buldunuz? Yorumlarda kendi önerilerinizi belirtebilirsiniz.

    En iyi d&#;ş&#;k sistem gereksinimli oyunlar: Her bilgisayarda oynayabilirsiniz

    Düşük sistem gereksinimli oyunlar tavsiyesi 📜

    Oluşturduğumuz listeye elbette eklenebilecek çok sayıda oyun bulunuyor. Bu yüzden değerli okuyucularımızın da yorumlarda beğendikleri düşük sistemli pc oyunları paylaşımlarını bekliyoruz. Bununla birlikte listemizde geniş bir skaladan oyun türleri barındırmaya özen göstermeye çalıştık. Zira düşük sistem gereksinimli oyunlar pc için neredeyse her türde bulunuyor ve farklı zevklere hitap edebiliyor. Bu yüzden listemizi düşük sistemli online oyunlar gibi hikayeli veya fps türünde pek çok farklı örnekle besledik.

    Oluşturduğumuz listenin sıralamasının rastgele olduğunu ve iyiden kötüye gibi bir sıralamada olmadığını da belirtelim. Dilerseniz sözü çok uzatmadan düşük gereksinimli oyunlar listemize geçelim ve neler var görelim.

    1. Spec Ops: The Line 🔫

    Spec Ops: The Line aslında çok fazla bilinmeye üçüncü şahıs nişancı türü bir oyun. Düşük sistem gereksinimli fps oyunları listesinde mutlaka olmasını düşündüğümüz Spec Ops: The Line, yılında çıkışını gerçekleştirmişti. Oyun post-apokaliptik Dubai’de geçiyor ve Delta Force ekibinin lideri Yüzbaşı Martin Walker karakteri yönetiliyor. Oyunu başarılı kılan şey ise şüphesiz ustalıkla işlenmiş olan hikayesi. Üstelik oyunda bir karar alma mekanizması da bulunuyor. Seçtiğiniz seçenekler oyunun sonunu etkiliyor. Eğer düşük sistemli fps oyunları arıyorsanız mutlaka bakmanızı tavsiye ederiz.

    Spec Ops: The Line oynamak için buraya tıklayabilirsiniz.

    Spec Ops: The Line Sistem Gereksinimleri

    2. Mount & Blade: Warband 🤺

    Orta Çağ temalı bir MMORPG oyunları arasında yer alan Mount & Blade için getirilen genişleme paketi olan Mount & Blade: Warband, Türk firması TaleWorlds tarafından geliştirilmiş durumda. tarihinde çıkışını yapay oyun gelmiş geçmiş en iyi RYO'lardan biri olarak gösteriliyor. Düşük sistemli savaş oyunları arasında üst sırada bulunan Mount & Blade: Warband’da kendi hikayenizi yaratabilir ve Kalradya’ya hakim olabilirsiniz.

    Mount & Blade: Warband oynamak için buraya tıklayabilirsiniz.

    Mount & Blade: Warband Sistem Gereksinimleri

    3. Hotline Miami 🗡️

    Miami'de geçen shoot 'em up türündeki oyun, esas olarak, telesekreterine yerel Rus mafyasına karşı katliamlar yapması talimatını veren şifreli mesajlar alan, hayranları tarafından "Ceket" olarak adlandırılan, isimsiz bir sessiz kahramanın etrafında dönüyor. Anlatısı, teması, müziği ve oynanışıyla ilgili övgülerle büyük beğeni toplayan Hotline Miami, en düşük sistem gereksinimli pc oyunları arasında yer alıyor ve neredeyse tüm sistemlerde rahatlıkla oynanabiliyor.

    Hotline Miami oynamak için buraya tıklayabilirsiniz.

    Hotline Miami Sistem Gereksinimleri

    4. Hollow Knight 🕹️

    Düşük sistemli oyunlar pc sisteminiz güçsüz olsa da çalışıyor ancak bu alandaki çoğu oyun tatminkar bir hikaye sunamıyor. Hollow Knight ise öyle değil. Bütünüyle iyi tasarlanmış, harika bir hikaye ile bezenmiş bir platform oyunu olarak karşımıza çıkan Hollow Knight, Team Cherry tarafından yılında geliştirilip piyasaya sürüldü. Oyunda doğaüstü bir hastalık tarafından rahatsız edilen düşmüş bir krallık olan Hallownest'i keşfeden isimsiz bir böcek savaşçısı olan Knight'ı kontrol ediyoruz. Müziği, sanat tarzı, dünya inşası, atmosferi, dövüş mekaniği ve boss fightlarıyla öne çıkan Hollow Knight, düşük sistemli hikayeli oyunlar arasında rakiplerinden sıyrılmayı başarıyor.

    Hollow Knight oynamak için buraya tıklayabilirsiniz.

    Hollow Knight Sistem Gereksinimleri

    5. Limbo 🎮

    Limbo, bağımsız stüdyo Playdead tarafından yılında piyasaya sürülen yine platform türünde bir yapım. Limbo aslında bir ön hikayeye veya bir hikaye anlatımına sahip değil. Ama bu bir eksik değil zira bir şey anlatmadan da karşı tarafa birçok şey “anlatılabilir”. Limbo ise bunu harika bir şekilde yapıyor. Açıklandığı kadarıyla Limbo’da hikayeye katkıda bulunan tek bir durum var o da oyunda kaybolan kız kardeşimizi aramamız. Ama bölüm tasarımları ve oyunun film noir tarzı aslında bize imgesel olarak daha derin şeyleri anlatıyor, daha doğrusu hayal etmemize neden oluyor. Oyunda bir konuşma ve anlatım olmadığından oyuncunun hayal gücüne bırakılmış bir hikaye söz konusu.  Her neyse, eğer düşük sistem gereksinimli hikayeli oyunlar arıyorsanız Limbo’ya mutlaka bir göz atmanızda fayda var.

    Limbo oynamak için buraya tıklayabilirsiniz.

    Limbo Sistem Gereksinimleri

    6. Mafia 2 🕹️

    Mafia 2’yi herhalde bilmeyen yoktur. Düşük sistemli en iyi oyunlar arasında yer alan bu yapıma yer vermesek sanırım büyük yanlış yapmış olurduk. yılında piyasaya giren, yılları arasında geçen oyunda Sicilyalı savaş gazisi Vito Scaletta’yı kontrol ediyor ve şehrin suç dünyasına adım atıyoruz. Sahip olduğu hikayesi ve derin karakterleriyle eleştirmenlerden tam not alan Mafia 2’ye bir göz atmanızda fayda var.

    Mafia 2 oynamak için buraya tıklayabilirsiniz.

    Mafia 2 Sistem Gereksinimleri

    7. To The Moon 🌙

    Çok düşük sistem gereksinimli oyunlar kalitesiz olur algısını herhalde bu oyun yerle bir etmiş olabilir. En azından benim için öyleydi. Bir rol yapma macera oyunu olsa da To The Moon esasında bir roman anlatısı gibi. İnanılmaz bir hikayeyi 8-bit ile harmanlayan küçük bir ekibin yarattığı To The Moon’da Sigmund Agency of Life Generation isimli kuruluşun iki doktorunu kontrol ediyoruz. Bu şirketin amacı ölmek üzere olan insanların anılarına girerek son dileklerini zihinlerinde de olsa gerçekleştirmek. Bu sayede son nefeslerinde onları huzura kavuşturmaya çalışıyoruz. Bizi derin bir hikayenin içine atan şey ise ölmek üzere olan Johnny Wyles’ın “Ay’a gitme” dileğini öğrenmemizle başlıyor. To The Moon muhtemelen sizi zaman zaman güldürecek, çoğu zaman hüzne boğacak ve oyunu bitirdiğinizde ise etkisinden bir süre çıkamayacağınız duygularla iç içe bırakacak.

    To The Moon oynamak için buraya tıklayabilirsiniz.

    To The Moon Sistem Gereksinimleri

    8. This War Of Mine 🪖

    This War Of Mine düşük sistemli hayatta kalma oyunları arasında bulunuyor ve bize farklı bir savaş oyunu deneyimi yaşatıyor. Muhtemelen bir sürü savaş oyunu oynamış ve nasıl bir şey oldukları hakkında bir fikriniz bulunuyordur. Ancak This War Of Mine olaya farklı bir açıdan bakıyor. Savaşın arkasında kalan sefaleti, savaşmayan sıradan sivilleri ve onların zorlu hayatta kalma sekanslarına odaklanıyor. Hayatta kalma mekanikleri açısından çok geniş bir tercih çeşitliliğiniz bulunuyor ve bu alanda aldığınız kararlar karakterinizi ve karakterin sonuna etkide bulunuyor. Gündüzleri sığındığınız döküntü evi geliştirmeye geceleri ise hayati öneme sahip malzemeleri toplamaya çıkıyorsunuz. Ve oyunu oynarken savaşın soğuk yüzünü hissediyorsunuz.

    This War Of Mine oynamak için buraya tıklayabilirsiniz.

    This War Of Mine Sistem Gereksinimleri

    9. Euro Truck Simulator 2 🚛

    Düşük sistemli simülasyon oyunları arasında Euro Truck Simulator 2 ön plana çıkıyor. yılında SCS Software tarafından geliştirilen ve yayınlanan ETS 2 aynı zamanda Steam düşük sistemli oyunlar arasında da yer alıyor. Oyunun adından da anlaşılacağı üzerine Avrupa’da tırımızla birlikte yüklerimizi taşıyor ve zamanında teslimat yapmaya çalışıyoruz. Para kazandıkça kendi tırlarımızı ve sürücülerimizi de alarak şirketimizi büyütmeye çabalıyoruz.

    Euro Truck Simulator 2 oynamak için buraya tıklayabilirsiniz.

    Euro Truck Simulator 2 Sistem Gereksinimleri

    Outlast 😱

    Düşük sistemli korku oyunları arıyorsanız Outlast sizin için güzel bir tercih olabilir. Red Barrels tarafından geliştirilen ve yayınlanan birinci şahıs hayatta kalma-korku oyunu olan Outlast’ta Miles Upshur adındaki gazeteciyi kontrol ediyoruz. Oyun, "Mount Massive Asylum" akıl hastanesine geçiyor ve buradaki gizemini sahip olduğumuz el kamerasıyla çözmeye çalışıyoruz.

    Outlast oynamak için buraya tıklayabilirsiniz.

    Outlast Sistem Gereksinimleri

    League of Legends 🧠

    Düşük sistem gereksinimli online oyunlar arasında yer alan, Riot Games tarafından geliştirilen ve ’da yayınlanan League of Legends, MOBA türü strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Düşük sistemli online oyunlar tarafında LoL günümüzün en popüler oyunları arasında yer alıyor. Oyunda Sihirdar Vadisi adındaki haritada 5v5 olarak mücadele ediyor ve takımlar diğer takımın Merkez’ini patlatmaya çalışıyor. ’den fazla şampiyon (karakter) barındıran yapım e-spor alanında da boy göstermekte. Eğer düşük sistemli ücretsiz oyunlar arıyor ve bir de online olsun istiyorsanız League of Legends aradığınız yapım olabilir.

    League of Legends oynamak için buraya tıklayabilirsiniz.

    League of Legends Sistem Gereksinimleri

    Valorant 🔫

    Düşük sistem gereksinimli oyunlar online tarafta Valorant ile karşımıza çıkıyor. LoL gibi Valorant’da Riot Games tarafından geliştirilmiş ve yılında çıkışını yapmıştır. FPS türü taktik nişancı türündeki oyunda oyuncular, çeşitli ülke ve kültürlere göre tasarlanmış bir dizi ajan karakteri oynayabiliyor. Her ajan farklı yetenekler ve farklı mekanikler sunarak çok çeşitli strateji kurulmasını mümkün kılıyor.

    Valorant oynamak için buraya tıklayabilirsiniz.

    Valorant Sistem Gereksinimleri

    Fallout 3 🕹️

    Bethesda tarafından geliştirilen Fallout 3, kıyamet sonrası dünyayı konu eden, bilimkurgu ve açık dünya temelli bir RPG oyunu olarak karşımıza çıkıyor. ’de çıkan yapım Fallout 2'den otuz altı, ABD-Çin savaşı sebebiyle baş gösteren nükleer felaketten yıl sonra 'de geçiyor. Oyun, karakterimizin babasının bulunduğumuz Vault sığınağından kaçmasıyla başlıyor.

    Fallout 3 oynamak için buraya tıklayabilirsiniz.

    Fallout 3 Sistem Gereksinimleri

    Fallout Shelter 🎰

    Fallout Shelter, Bethesda Game Studios tarafından Behavior Interactive'in yardımıyla geliştirilen oynaması ücretsiz bir inşaat ve yönetim simülasyonu tarzında bir yapım. İlk olarak oyun iOS sonrasında Android ve ardından PC ve konsollarda çıkışını yaptı. Serinin ana oyunlarındaki Vault sığınağını inşa edip yönettiğimiz Fallout Shelter’da yiyecek, su ve enerji bizim temel olan ihtiyaçlarımız arasında yer alıyor. Sığınak geliştikçe nüfusu da artırmak mümkün. Düşük sistemli ücretsiz oyunlar arıyorsanız Fallout Shelter’a bir göz atmanızda fayda var.

    Fallout Shelter oynamak için buraya tıklayabilirsiniz.

    Fallout Shelter Sistem Gereksinimleri

    Path of Exile 🏹

    Path of Exile, Grinding Gear Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan oynaması ücretsiz bir aksiyon rol yapma türünde bir oyun. Hack and slash tarzı bir oynayış sunan Path of Exile pek çok oyuncu tarafından Diablo 2’nin ruhani devamı olarak nitelendiriliyor. Öte yandan oyundaki karakter tasarımları da son derece detaylı ve aynı zamanda bunlar korku temalı tasarımlarla da bütünleştirilmiş. Oyuna Wraeclast adasına sürgün edilmiş 7 karakterden biri seçerek başlıyor ve orada yeni yeteneklerimizi geliştirerek ve eşyalar elde ederek hayatta kalmaya çalışıyoruz. Oyunun çıkış hikayesi sıradan gözükse de oluşturulan evrendeki ipuçlarında çok daha derin hikayelerle karşılaşabiliyorsunuz. Oyunun en güçlü olduğu kısım ise yetenek sistemi diyebilirim. Oyun oynaması kolay fakat öğrenmesi ve karakter gelişimi biraz zaman istiyor zira neredeyse ’den fazla pasif yetenek söz konusu.

    Path of Exile oynamak için buraya tıklayabilirsiniz.

    Path of Exile Sistem Gereksinimleri

    Ve evet düşük sistem gereksinimli oyunlar listemizin sonuna gelmiş bulunuyoruz. İçeriğimizde az sistem isteyen oyunlar ve onların kısa özetlerinden bahsettik. Bu listeyi yapma amacımız yukarıda da dediğimiz gibi sistemi güçsüz olan ve dolayısıyla oynamak için en düşük sistem gereksinimli oyunlar arayanlar için oluşturduk. Bunu yaparken olabildiğince geniş kategoriden oyunlar eklemeye özen gösterdik. Seçtiğimiz oyunların ister sistemi güçsüz isterse güçlü olsun, oyuncuları cezbedecek yapıda olmalarına ayrıca önem verdik. Ancak listemizde olmayı hak eden daha pek çok düşük sistemli oyunlar bulunduğunun da farkındayız. Bu konuda sizde yorumlar kısmında az sistem isteyen oyunlar hakkında beğendiğiniz yapımları bizlerle paylaşabilirsiniz. Düşük sistem gerektiren oyunlarla yetinmek istemeyip her oyunu dilediği gibi oynamak isteyenler ise sistem tavsiyeleri sayfamızda yer alan modelleri inceleyebilir.

    Bilgisayarınızda yeterince iyi bir ekran kartı, işlemci veya harddisk-SSD yok ise, yeni nesil oyunları oynamaya çalışmak hayattan soğumanıza neden olabilir. Çünkü yetersiz donanıma sahipseniz, bu oyunlar ya açılmayacak ya da çok kasacaktır. Ancak düşük sistemli oyunlar söz konusu olunca bu sorunları yaşamazsınız. Bu nedenle sizler için düşük sistemli oyunlar listesi yaptık. İşte düşük sistem gereksinimli oyunlar.

    Ayrıca bu içeriğe bakmak isteyebilirsiniz: &#;Gerçek Bir Denizci Gibi Hissetmenizi Sağlayacak En İyi Denizcilik Oyunları&#;

    1. Path of Exile

    Path of Exile

    Grinding Gear Games’in geliştirdiği Path of Exile, bol aksiyonlu bir rol yapma oyunudur. Oyunda oluşturduğunuz karakter ile zindanlardaki ölümcül yaratıklarla mücadele edip hem seviye atlıyor hem de yeteneklerinizi geliştiriyorsunuz. Ayrıca ister tek oyunculu ister çevrim içi oynayabiliyorsunuz.

    Minimum:

    Önerilen:

    Ayrıca bu içeriğe bakmak isteyebilirsiniz: &#;Telefonu Elinizden Bırakamayacaksınız! Bağımlılık Yaratacak En İyi Mobil Oyunlar&#;

    2. Combat Arms: Reloaded

    Combat Arms

    2 GB RAM pc oyunları arasında bulunan Combat Arms: Reloaded, çıkış yaptığı yılından beri sürekli gelişen bir çevrim içi birinci şahıs nişan oyunudur. 7 milyondan fazla kayıtlı oyuncunun bulunduğu oyunda çeşitli oyun modları ve yüzlerce farklı silah yer alıyor. Özellikle oyundaki zombi modları çok seviliyor.

    Minimum:

    Önerilen:

    Ayrıca bu içeriğe bakmak isteyebilirsiniz: &#;Moneyland’den Office Fever’a: Keyifle Oynayabileceğiniz En İyi Android Oyunlar&#;

    3. Mount & Blade: Warband

    Warband

    Orta Çağ döneminde geçen bir strateji-savaş oyunu olan Warband, serinin en sevilen oyunu olarak görülüyor. Uzun süre geliştirildikten sonra piyasaya çıkan Bannerlord bile Warband&#;in başarısını yakalayamadı. Düşük sistemli oyunlar arasında bulunan Warband, savaş ve strateji oyunlarını sevenler için biçilmiş kaftan.

    Minimum:

    Önerilen:

    4. BlackShot: Mercenary Warfare

    Düşük sistemli oyunlar

    Düşük sistemli FPS oyunlar arasında yer alan BlackShot: Mercenary Warfare, eski bir oyun olmasına rağmen günümüzde hala oynanıyor. Rütbe sisteminin bulunduğu oyunda arama yok etme, takım ölüm savaşı ve bayrak kapma savaşı gibi pek çok farklı mod yer alıyor.

    Minimum:

    Önerilen:

    5. The Witcher 2: Assassins of Kings

    Düşük sistemli oyunlar

    Herkes The Witcher 3&#;ün çok kaliteli ve güzel bir oyun olduğunu duymuştur. Seri oyunlarda hikaye çok önemlidir ve hikayeyi kavrayabilmek için serinin her oyunlarını oynamak şarttır. yılında çıkan The Witcher 2, eski sistemlerde rahatlıkla çalışabilmektedir.

    Miminum:

    Önerilen:

    6. TrackMania Nations Forever

    Düşük sistemli oyunlar

    2 GB RAM oyunlar arasında yer alan TrackMania Nations Forever, yarış severlere hitap eden ve içerisinde 65&#;den fazla pist bulunan harika bir oyundur. Ayrıca hem tek oyunculu hem de çok oyunculu olarak oynanabilmektedir.

    Minimum:

    7. Half-Life 2

    Half-Life 2

    İlk oyunun başındaki kaza ile dünya eskiye dönememekle birlikte büyük bir değişim yaşıyor. İkinci oyunda ise dünyanın kazadan yıllar sonraki değişimine tanık oluyor ve çaresizce mücadele etmeye devam ediyoruz. Düşük sistemli oyunlar arasında bulunan Half-Life 2, neredeyse her sistemde çalışıyor.

    Minimum:

    8. No More Room in Hell

    Düşük sistemli oyunlar

    Ücretsiz bir oyun olan No More Room in Hell, zombilerle dolu post apokaliptik dünyada hayatta kalmaya çalıştığınız bir savaş oyunudur. Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz oyunun pek çok farklı özelliği vardır. Düşük sistemli bir bilgisayara sahipseniz, bu oyunu kesinlikle denemenizi öneririz.

    Minimum:

    9. Team Fortress 2

    Düşük sistemli oyunlar

    Düşük sistemli FPS oyunları arasında yer alan Team Fortress 2, ücretsiz bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyunda dokuz farklı karakter sınıfı vardır ve yüzlerce silah ve eşya ile kendinize bir karakter oluşturabilirsiniz. Ayrıca oyunda Arena, Kontrol Noktası ve Bayrak Kapmaca gibi birçok farklı mod vardır.

    Minimum:

    Önerilen:

    Black Squad

    Düşük sistemli oyunlar

    Düşük sistemli oyunlar arasında bulunan Black Squad, ücretsiz olmasına rağmen içinde pek çok özellik barındırmaktadır. Oyunda 48 harita ve 85&#;ten fazla silah vardır. Ayrıca oyundaki silahları istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.

    Minimum:

    Önerilen:

    RISK: Global Domination

    Düşük sistemli oyunlar

    Hasbro’nun masa oyunu olan RISK: Global Domination&#;daki amaç, haritanın tamamını ele geçirmeye çalışmaktır. Haritayı ele geçirmeye çalışırken ittifaklar kurabilir ve düşmanlarınıza karşı birlikte mücadele edebilirsiniz. Fakat oyunda ittifak olan kişiler birbirlerine saldırabildikleri için güveneceğiniz kişileri doğru seçmemiz gerekir.

    64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    İşletim Sistemi: Windows Vista/7/8/10 64 bit
    İşlemci: 1,7+ GHz ya da üst modelleri
    Bellek: 1 GB RAM
    Ekran Kartı: OpenGL &#;i veya daha yükseğini desteklemeli. Intel HD ya da üst modelleri.
    Depolama: MB kullanılabilir alan

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası