3 1 konteyner ev fiyatları / Konteyner ev nedir? Güncel Konteyner ev fiyatları

3 1 Konteyner Ev Fiyatları

3 1 konteyner ev fiyatları

Konteyner ev fiyatları yılı güncel rakamlarını sizlere aktarıyoruz. 3+1 Konteyner ev fiyatları ve konteyner funduszeue.info fiyatlarını birlikte inceleyelim.

Konteyner ev fiyatları yılında TL’den başlamaktadır. Konteyner evler son zamanlarda oldukça popüler olan ve insanların hızlı bir şekilde ev inşa etmek için kullandıkları pratik evlerdir. Bir alana ev inşa etmek normalde aylar alabilir ancak konteyner evler kurulumu ile birlikte sadece birkaç günde tamamlanabilmektedir.

Konteyner ev fiyatları ise evin malzeme kalitesine, büyüklüğüne ve oda sayısına bağlıdır. Bu etkenlerin her biri fiyatların çeşitlenmesi üzerinde etkili olmaktadır. Konteyner evler hakkında daha fazla bilgiye, fiyat detaylarına ve modellerine dair merak edilenleri yazımızda inceleyebilirsiniz.

Konteyner Ev Fiyatları
Konteyner Ev Fiyatları
Konteyner Ev Fiyatları
Konteyner Ev Fiyatları
Konteyner EvFiyat
21 m2 Tek Oda + WC + Mutfak TL

Konteyner Ev Fiyatları 3+1 Sahibinden

konteyner ev fiyatları 3+1 sahibinden

Konteyner ev fiyatları 3+1 sahibinden evler için evin boyutuna göre TL’den başlamaktadır. Bu tarz konteyner evleri kurulumu yapıldıktan sonra gerçek bir ev gibi kullanılabilmektedir. metrekarelik bir alanda hazır bir ev olduğunu düşünün. Oldukça pratik bir yöntem değil mi?

Konteyner ev fiyatları üzerinde etkili olan bir başka faktör de konteyner tipidir. Ev tipi konteynerlar arasında da satış ofisi ya da işçi yatakhanesi benzeri amaçlarla kullanılan basit dikdörtgen konteyner evlerin fiyatları TL’den başlamaktadır. Konteyner evden gerçek bir ev performansı bekliyorsanız ortalama TL gibi bir ödeme yapmanız gerekebilir.


Daha fazla ilgili içerik;


Konteyner Ev Fiyatları 2+1 Sahibinden

Konteyner ev fiyatları 2+1 sahibinden

Konteyner ev fiyatları 2+1 sahibinden evler için TL’den başlamaktadır. Yaklaşık olarak metrekare civarında olan 3+1 konteyner evlerin içerisinde tuvalet, banyo ve mutfak gibi tüm yaşam alanları bulunmaktadır. Tasarım açısından ise tasarımın modeline ve maliyetine göre 3+1 konteyner ev fiyatları TL’ye kadar çıkabilmektedir.

Aşağıda yer alan tabloda belirtilen fiyatlar ortalama konteyner büyüklüğü ve oda sayısına bağlı olarak çeşitlenen fiyatlardır. konteyner ev fiyatları araştırmalarında ortalama ev fiyatları aşağıdaki gibidir.

Konteyner BüyüklüğüSalon / Oda Fiyatı
21 m2 Konteyner1+0 TL
21 m2 Konut Konteyner1+1 TL
21 m2 Konteyner EvTEK ODA TL
35 m2 Konteyner Ev1+1 TL
21 m2 Konteyner Ev2+1 TL

1+1 Konteyner Ev Modelleri

1+1 Konteyner Ev Modelleri

1+1 konteyner ev modelleri genellikle küçük yapısı ile birlikte ufak bir alana çok fazla işlevsel öğeyi sığdırmak üzere şekillenmektedir. 1+1 konteyner evlerin yapısı ise tamamen üreticiye bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Kocaman bir bahçe ya da üçgen bir tasarım görmek mümkündür.

1+1 konteyner ev modelleri arasında seçim yaparken mevcut alanın en iyi değerlendirildiği, yaşam için en uygun şartları taşıyan evler önceliğiniz olmalıdır. Konteyner evler arasında isterseniz ev tipi gerçek bir yaşam alanı gibi olan seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Başka bir seçenek de genellikle inşaat alanlarında sıkça gördüğümüz dikdörtgen pencereli konteyner evlerdir. Tıpkı bir lego parçası gibi görünen ve genellikle satış ofisi olması benzeri amaçlar ile satın alınan bu konteyner evler de oldukça işlevsel olabilmektedir.

Konteyner ev seçiminde amacınız size ait olan bir alana ev dikmek ise mutlaka 1+1 prefabrik konteyner evler arasında modern tasarımlı olanları tercih etmeye özen gösterin. Çünkü evin size hem içerden hem de dışardan gerçek bir ev gibi hissettirmesi biraz tasarıma biraz da malzeme kalitesine bağlıdır.

1+1 Konteyner Ev Modelleri
1+1 Konteyner Ev Modelleri
1+1 Konteyner Ev Modelleri
1+1 Konteyner Ev Modelleri
1+1 Konteyner Ev Modelleri

Konteyner ev için imar izni gerekir mi?

Konteyner ev genelde son zamanlarda trend haline gelen hobi bahçeleri için tercih edilmektedir. İmarsız tarla vasıflı arsalara yapı izni verilmediğinden konteyner kullanımı yapılmaktadır. Bu yüzden bir taşınmazlık söz konusu değildir. Herhangi bir izine gerek yoktur.

Bahçeye konteyner koymak yasak mı?

Arsa tapunuz olduğu sürece herhangi bir aksilik ile karşılaşmadan konteyner yerleştirmenizi yapabilirsiniz.

Konteyner Ev Modeleri

Konteyner ev modern bir konuttan beklediğiniz her şey

Müstakil ev tercihlerine özel geliştirilen konteyner ev yapı güvenliği, uzun ömür kullanımı ve modern tasarımlarıyla konut trendinin yeni gözdesi. Çok sayıda öne çıkan üstünlüğüyle beraber sevk edildiği gün oturuma hazır konseptiyle hazır ev sahibi olmak isteyenlerin ilk tercihi. Çelik sistem ana karkas taşıyıcılarıyla tam deprem güvenliği, duvardan çatıya sandviç panel kullanımıyla yüksek enerji tasarrufu konteyner evlerde bir arada. Karmod uzmanlığı tüm ev modellerine ustalıkla yansıyor bu evlerde yaşam bir tutkuya dönüşüyor. İç kullanım konforu, estetik dış görünümüyle modern müstakil konuttan beklediğiniz tüm üstünlükler konteyner yapılarda. Üstelik 2+1 ve 1+1 konteyner ev modelleri tüm albenisiyle seçiminize özel.

Huzur verici konteyner ev hikâyesi

Tasarım uzmanlarınca hazırlanan özgün ev modelleri estetik çözümleri ve yapı güvenliği uygulamaları titizlikle gerçekleştirilerek üretim hazırlanıyor. Konteyner ev henüz tasarım aşamasında yapı güvenliği ve tam deprem dayanımı standartlarına yükseltiliyor. Tamamen bilgisayar yazılımında hazırlanan özgün tasarımlar yeni nesil teknolojilerin kullanıldığı bant hattında üretime alınıyor. Ana taşıyıcı karkaslar çelik metal kullanımıyla üretim hattında projeye göre şekilleniyor. Metal aksamlar tamamıyla cıvata – somunlu sisteme sahip olup hiç bir birleşim yerinde kaynak kullanılmıyor. Bu sistemle yapı dayanımı ve güvenliği en üst seviyeye yükseltiliyor. Teknolojik hatta şekillenen çelik karkaslar özel hazırlanmış boya hattına alınıyor. Karmod konteyner boyamasında uzun ömür kullanımını daha da artırmak için otomotiv sanayinde kullanılan boya sisteminin aynısı tercih edildi.

Boyama sonrası özel dayanımlı paslanmaz çelik cıvatalarla birleştirilen hazır evin diğer işlemleri gerçekleştiriliyor. Bu aşamada ilk olarak duvar ve çatı panellerinin montajı yapılıyor. Duvar ve çatıda tamamen sandviç panel sistemi kullanılıyor. Çift ısı camlı pvc pencereler duvar panel uygulamasıyla beraber montajlanıyor. Elektrik ve su tesisatı konteyner ev modeline özel projelendirilmektedir. Elektrik tesisatı proje kapsamında tam yangın güvenliğinde gerçekleştirilmektedir. Kablolamalar, sigorta sistemi, priz ve anahtarlar, aydınlatma armatürleri ana şebeke bağlantı buatına kadar uzmanlıkla hazırlanmaktadır. Atık ve temiz su tesisatları yine proje uygunluğunda gerçekleştirilmekte olup sızdırmazlıkları son kalite kontrol aşamasında test edilmektedir. Konteyner tuvalet atık çıkışı yapı arkasından ana şebeke bağlantısı kolaylıkla yapılabilecek şekilde çıkış verilmektedir. Temiz su tesisatı uygulaması da aynı şekilde bağlantı için yapı dışına çıkartılmıştır. Vitrifiye malzemeleri, musluk ve batarya armatürleri, tuvalet ve duş kabini modern üretim bant sisteminde hazırlanmaktadır.

Konteyner eviniz yola çıkıyor eşyalarınız hazır mı?

Konteynere ev tercih ettiğiniz yere sevk edildiğinde kullanımınıza hazır. Aynı gün eşyalarınızı hazırlayarak sevdiklerinizle birlikte yeni bir yaşama merhaba diyebilirsiniz. Türkiye genelinde en çok tercih gören lüks konteyner ev modelleri 1+1 plana sahip 35 m2 ile 2+1 modeldeki 42 m2 müstakil evler. Bu iki ev modeli de çatı örtüsü dâhil Türkiye’nin her bölgesinde sevk edildiği gün oturuma hazır hale geliyor. Verandasıyla 35 m2 1+1 ev kullanım alanına indirildiğinde yaşam başlıyor. Sahada montajına tek ihtiyaç duyulan evin çatısı. Çatı montajı da sevk günü orada hazır olan Karmod uzmanınca iki saat içerisinde tamamlanarak teslim ediliyor.

42 m2 2+1 konteyner evde de aynı gün yaşam başlıyor. Montaj için iki uzman sevk günü sahaya gelerek vinç yardımıyla evin kurulumunu sadece 6 saat gibi kısa bir sürede tamamlayarak size teslim ediyor. Bu model eve verandadan geçerek giriyorsunuz. Genişçe bir salon ve mutfak sizi karşılıyor. Salon ortasından sağa yöneldiğinizde çift yönde iki ayrı oda sizi karşılıyor. Ev içerisinde ergonomik yerleşime sahip tuvalet ve duş yer alıyor. Bu evler yalıtım üstünlüğüyle yaz kış iklim bölgesi ayırt etmeksizin güvenli ve konforlu kullanıma sahip. Yaz sıcağında gece gündüz serin iç mekâna sahip konteyner ev kışın en az yakıt kullanımıyla kolayca ısınıyor. Sıcaklığını uzun süre muhafaza ediyor. Isıtmada klima, elektrikli ısıtıcı veya soba kullanılabiliyor. Tam sızdırmazlığı sağlanmış çatı sistemiyle kar ve yağmurun yağışı içerden keyifle izleniyor.

Konteyner ev fiyatları yüzünüzü güldürecek

Köyünüzde veya yaşadığınız şehre yakın doğal ortamda müstakil ev sahibi olma hayalinizi hemen gerçeğe dönüştürün. Kullanıma hazır konsepte sahip konteyner ev fiyatlarıyla da yüzünüzü güldürecek. Hayalinizi gerçekleştirmek için arsanızın hazır olması yeterli. Doğa içinde, yaylada veya şehirde Türkiye’nin neresinde olursanız olsun konteyner ev modeliyle ev sahibi olmak şimdi çok kolay. Her yıl binlerce aile bu yöntemle ev sahibi olmanın keyif ve mutluluğunu yaşıyor. Uzun ömürlü, deprem güvenliğine sahip, yalıtım üstünlükleriyle kullandıkça kazanan bir eve sahip olma fırsatı çok yakınınızda. Klasik yöntemlere göre çok daha ekonomik bir eve Karmod kalitesiyle siz de sahip olun. Beklemeden, ustalarla uğraşmadan modern müstakil bir eve sahip olmanın mutluluğunu hemen sevdiklerinizle paylaşın.

Konteyner Ev ve Fiyatları

yılı konut modellerinde minimal yaşam akımının oldukça etkili olduğunu vurgulayabiliriz. Yaşam alanından tasarıma, iç dekorasyondan ev eşyalarına sadeliği amaçlayan bir akım minimalizm. Az eşya ile mutluluğu yakalama fikrinin oluşturduğu bu minimalist akımın etkisi Konteyner ev modelleri tasarımlarında da etkisini hissettirdi. Minimal yaşam alanları için cazip konteyner ev fiyatları da bu akımı izleyenlerin kolaylıkla ev sahibi olmalarının yolunun sonuna kadar açtı.

konteyner ev modelleri ve tasarımlarına ilham veren bir başka olgu ise kuşkusuz yaşanan pandemi süreci oldu. yılı başı itibariyle tüm dünyayı etkisi altına alan covid19 kaynaklı pandemi etkisinin uzun sürmesi yılı koneyner ev modellerine de yansıdı. Konteyner yapı modeli pandemi sürecinde insan sağlığının korunması ve güvenli yaşam alanları oluşturulmasını da oldukça kolaylaştırdı. Kullanıma hazır sevk edilebilen yapı sistemi konteyner ev modellerini pandemi sürecinde ilk tercih edilen konut modelleri arasına yükseltti.

Minimal yaşamı tercih edenlerle pandemi dönemi müstakil ev taleplerinde en çok sorgulanan konteyner ev modelleri 1+1 ve 2+1 oldu. 21 m2 büyüklüğüyle standart 1+1 konteyner ev fiyatları müstakil konut arayanlarının hayallerini gerçekleştirebileceği en iyi fırsatı sundu. Bu konteyner planının içerisinde iki ayrı odasıyla beraber ortaya uzmanlıkla yerleştirilen wc ve duş yer alıyor. Bu modele ekstra çatı uygulaması yapılarak ön cepheye boydan boya veranda kazandırılabiliyor. Veranda ile birlikte bu konteyner ev modelinin büyüklüğü 35 m2’ye yükseliyor. Aynı zamanda ilave edilen verandayla birlikte çatılı konteyner ev fiyatları açısından en cazip konut bütçesi ortaya çıkıyor.

Modern mimari tasarımıyla konut sektörüne yenilikler getiren prefabrik ev müstakil ev beklentilerini karşılanmasına kolaylıklar kazandırıyor. Yeniliklerle hazırlanan tasarımlar özel bilgisayar yazılımında statik hesaplamalardan geçiriliyor ortaya modern prefabrik ev modelleri çıkıyor. Proje detaylarıyla birebir özellikte modern teknolojik hatlarda kısa sürede üretilerek yerinde uzmanlıkla kuruluyor. Villa konforundaki prefabrik evler iki katlı ve tek katlı çok sayıda estetik modellere sahip. Beğeninize özel bu evler 1+1, 2+1, 3+1 hazır ev planlarıyla beraber 5+1 hatta 7+1 prefabrik ev planında üretilebiliyor.

Konteyner ev modelleri ve fiyatlarında bu ev ’ün gözdesi oldu

konteyner ev modelleri arasında öne çıkan yenilikçi bir konut daha var ki daha şimdiden bu yılın en çok satan modelleri arasına girdi. 2+1 konteyner ev planındaki bu konutun büyüklüğü tam 42 m2. Tamamıyla Karmod uzmanlığıyla tasarlanan bu evin iç mimari planı kullanım ergonomisiyle öne çıkıyor. Hazır konteyner ev modelleri arasında en yenilikçi mimari tarza sahip. Konteyner ev içine şık bir verandadan giriliyor. Verandadan içeriye adım attığınızda genişçe bir salon sizi karşılıyor. Salon girişinde sol kısım mutfak alanı olarak tasarlanmış. Mutfak ön kısmından verandaya açılan cam kullanım ergonomisini oldukça yükselterek konforlu hale getiriyor. Salonun ileri kısmı oturma grubu ve tv ünitesi için planlanmış. Salon ortasından sağa yöneldiğinizde sağ ve solda iki ayrı oda ile orta kısımda wc ve duş ünitesi yer alıyor.

yılının konteyner ev modelleri ve fiyatlarında gözdesi olan bu ev çok sayıda avantaja sahip. Tek tıra yüklenerek Türkiye’nin her yerine taşınabiliyor ve sadece 6 saat süren kurulum sonrası kullanımınıza sunuluyor. Aynı gün konteyner ev içine yerleşerek ev sahibi oluyorsunuz. Tamamıyla sandviç panel sisteme sahip duvar ve çatısı, çift ısı camlı pencereleri, özel panel sistem kapısıyla lüks konut beklentilerini de karşılıyor. Veranda ile beraber konutun üzerine ekstra uygulanan çatı konteyner ev yalıtımını üst seviyeye yükseltiyor. Kullandıkça sağladığı yüksek enerji tasarrufuyla tercih eden herkese kazandırarak mutlu ediyor.

Tekerlekli konteyner ev Tiny House ilham verdi

Son birkaç yıldır minimal yaşam mimari trendinin yükseldiği bir ortamda Tiny House modeli bir tutkuya dönüştü. yılında daha fazla konut modelinin geliştirildiği tekerlekli konteyner ev Tiny House modeline geniş seçenekleriyle ilham verdi. Kolay transfer edilebilir römork sistemiyle tekerlekli konteyner ev modeli doğal yaşam tutkunlarına yeni mekanlar keşfedebilecekleri fırsatlar sunuyor. İçerisinde gündelik yaşamda standart bir konutta ihtiyaç duyulabilecek her detayın düşünüldüğü tekerlekli konteyner evi nereye isterseniz oraya park edebilirsiniz. Tiny House tutkunlarına benzersiz keyifli mekan deneyimleri yaşatacak. Bazen bir göl veya ırmak kenarında, bazen eşsiz manzaralı yaylada bazen de deniz kenarındaki harika kumsalın hemen yanı başında. Aynı mekanlarda olmaktan sıkıldığınızda Tiny House modelindeki tekerlekli konteyner evin rotasını dilediğiniz mekana başka bir ortama çevirebilirsiniz. 27 m2 büyüklükteki minimal mimarideki bu şirin evin içerisinde size konforu yaşatacak her detay bulunuyor. Önde küçük bir verandadan salona giriş verilmiş. Salon içerisinde orta sol kısımda şık bir mutfak alanı bulunuyor. Oturma grubu ve yemek masasını dilediğiniz şekilde yerleştirebilirsiniz. Salonun bitiminde en arkada tuvalet ve duş alanı yer alıyor. İçerisinde üniteler kullanımınıza hazır. Bu harika modelde konteyner ev içi asma katla oldukça rahatlatılmış. Girişin üstünde merdivenle çıkılan tek kişilik yatakla arkada wc alanı üstüne gelen iki kişilik yatak gece istirahatleriniz için mükemmel kullanımda.

Konteyner ev fiyatları ve modellerini gözden geçirirken Karmod uzmanlığından yararlanarak seçiminizi kolaylaştırmanızı öneririz. Aile sayınız ve kullanım ihtiyacınıza özel çok sayıda özgün tasarıma sahip uzmanlıkla hazırlanmış konteyner ev modeli arasında tarzınızı yakalayacaksınız.

Karmod Konteyner Ev Modelleri

Uzmanlığıyla yılından beri hazır yapı sektöründe konut üreten Karmod konteyner ev modelleri kalite ve kullanım ergonomisiyle öne çıkıyor. Her birinde en iyi konforu yaşatmayı hedefleyen konteyner ev modelleri arasında çok sayıda konut üretimi bulunuyor. Bununla beraber standartlaştırılmış üretimlerle konteyner ev fiyatları açısından müşterilere kampanyalı satış avantajının kazandırılması amaçlanmıştır. Yatay mimaride birleşimli ve katlı sistemle özel tasarımlı 3+1, 4+1 veya daha büyük konut modelleri bulunurken standart üretimde 1+1 ve 2+1 konteyner ev modelleri öne çıkmıştır. Her birinde uzmanlığın hissedildiği hazır üretimli Karmod konteyner ev modelleri içinde 1+1 planda 21 ve 35 m2 konutlar bulunmaktadır. 2+1 hazır modelde ise 42 m2 konteyner konut yer almaktadır ki bu model Karmod tarafından sektöre kazandırılmıştır. Bu konutun en büyük avantajı tek tırla Türkiye’nin her bölgesine sevk edilerek Karmod uzmanlarınca sadece 6 saat süren kurulumla kullanıma sunulmasıdır.

Yayın olarak 1+1 ve 2+1 planda üretilen modern konteyner ev modeli ile katlı ve istenilen genişlikte büyüklüğe sahip lüks konutlar da hazırlanabilmektedir. İnşa süreçlerini ortadan kaldırarak kısa sürede konutların hazırlandığı modern konteyner ev ekonomik fiyatlarıyla konut sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

1+1 Konteyner ev modelinde en çok satanlar

1+1 planda 21 ve 35 m2 plandaki konteyner evler en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor. 21 m2 konteyner ev modeli bir ailenin kullanımı için her detay düşünülmüş. Girişte yapı sınıfına göre en ideal genişlikte bir salon yer alıyor. Bu salondan diğer bağımsız odaya geçiş verilmiş. Yapı içerisinde tuvalet ve duş tek ünitede en iyi plan yerleşimiyle kullanım ergonomisi de düşünülerek hazırlanmış. Salonda mini bir mutfak evyesi ile mutfak dolabı da yerini almış. Duvardan çatıya sandviç panel sisteme sahip bu evin çatı panel kalınlığı mm ile benzersiz üstünlükte. Çatı panelleri birbirine özel kenet sistemiyle birleştirilmiş olup tam sızdırmazlık sağlanmış. 21 m2 konteyner ev modelinin pencerelerinde tüm Karmod konutlarında olduğu gibi çift camlı birinci kalite pvc pencere özellikle tercih edilmiş. Pencere açılım kanadında boydan boya ispanyolet kilit sistemi kullanılarak tam kapama sağmış ve toza, ruzgara, yağmura geçit verilmemiş. Ana giriş kapısı yine Karmod markasına özgü olup özel sac panel sistemine sahip. Her detayıyla tam yalıtımlı bu ev kullandıkça sağladığı enerji tasarrufuyla kazandırıyor.

1+1 35 m2 konteyner ev modelini 21 m2 konuttan ayıran en önemli detay verandanın da ortaya çıkarıldığı özel çatı sisteminde. Bu modelde 21 m2’lik kapalı alana ön cephede çatı uzatılarak özel veranda da dahil edilmiştir. Ferah verandası özellikle yazlık kullanımlarda konteyner eve ayrı bir konfor kazandırmaktadır.

Karmod Ar-Ge ve ürün geliştirme süreçlerinde müşteri beklentileri de dikkate alınarak hazırlanan 42 m2 konteyner ev modeli kısa sürede büyük ilgi gördü. Müstakil konutta ferah ev beklentilerinin çok iyi analiz edilmesiyle hazırlanan bu ev çok sayıda avantaja da sahip. Türkiye’nin neresine olursa olsun ön üretimle hazırlandıktan sonra tek tırla sevk ediliyor ve Karmod ekiplerince 6 saatte kurulumla kullanıma sunuluyor. Üstelik kurulum ücreti alınmayarak konteyner ev fiyatları dahilinde gerçekleştiriliyor.

Konteyner Ev Fiyatları

Her üründe olduğu gibi konteyner ev fiyatlarını belirleyen önemli kıstaslar var. Kullanılan malzeme kalitesi, üretim şekli, yalıtım özellikleri konteyner ev fiyatlarına doğrudan etki ediyor.

Karmod hazır konut üretimlerini en iyi kalitede malzeme kullanımı ve özel üretim teknikleriyle uzun ömürlü kullanım standartlarına göre gerçekleştiriyor. Dört mevsim kullanılabilen enerji tasarrufu üstünlüğü de Karmod konutlarının genel özelliği arasında yer alır.

Geleneksel kaynak uygulamalarının tamamen sonlandırıldığı cıvata somunlu ve birleşimli sistem Karmod kalitesini benzerlerinden ayırır. Duvarla birlikte çatıda da sandviç panel sistemi kullanılmakta olup çatı kalınlığı mm ile farklıdır. Tam sızdırmaz özelliği yine Karmod konutun öne çıkan farkıdır. Otomotiv boyama teknolojisiyle kullanılan yüksek galvanizli çelik metaller uzun ömürlü dayanımıma sahiptir. Konteyner ev fiyatlarını kıyaslarken teknik özelliklerde yer alan kalite detaylarını mutlaka incelemenizi öneririz. Uzun ömürlü konut modeli ve enerji tasarrufuyla kazandıran yüksek yalıtımıyla Karmod konteyner ev fiyatları ile kullandıkça da kazanın.

Konteyner Prefabrik Evlerin Avantajları

Konteyner yapı sistemi hangi amaçla kullanılırsa kullanılsın çok sayıda avantaja sahip olduğunu vurgulamamız gerekir. Sıklıkla sorulan ve merak edilen konteyner prefabrik evlerin avantajlarını burada kısaca ifade edelim. Öncelikle konteyner ev ön üretimli olarak modern teknolojiler kullanılarak fabrika tesislerinde hazırlanıyor. Sandviç panel duvar ve çatı sistemi, elektrik ve su tesisat sistemi başta olmak üzere her detay fabrikada üretiliyor. Satın aldığınız konteyner prefabrik ev belirttiğiniz yere geldiğinde vinç yardımıyla indirilerek anında kullanımınıza sunuluyor. Zemin döşemeleri, çatı örtüsü, tuvalet ve banyosu tüm armatürleriyle hazırlanmış olarak size gönderiliyor. İnşaat süreçleriyle duvarcı, çatıcı, boyacı, elektrikçi, su tesisatçı gibi çok sayıda usta ile uğraşmanıza gerek olmadan. Konteyner prefabrik evleri avantajlarıyla alın yıllarca nesilden nesile güvenle kullanın.

ABD başta olmak üzere çok sayıda Avrupa ülkesinde çelik ev uzun yıllardır kullanılan bir konut modeli. Çelik yapılar ülkemizde henüz yeni yeni tanınıyor. Bilinirliği arttıkça da çelik yapılara olan talep de artıyor. Deprem gerçeği ile yüzleştiğimizde çelik ev kullanımının teşvik edilerek daha da yaygınlaştırılması son derece önemli.

Klasik yapı modellerine sahip olduğu yenilikçi tarzla önemli alternatif getiren prefabrik yapı sistemi bina projelerinin yapımını hızlandırıyor. Tanındıkça her geçen gün çok sayıda inşaat projesinde kullanımı yaygınlaşan prefabrik yapı bütçe avantajlarıyla da kazandırıyor. Bu yenilikçi yapı sistemiyle devasa büyüklükteki projeler çok kısa sürede tamamlanırken yatırımcılara proje finansman bütçesinden kazandırıyor. Prefabrik yapı modeliyle zamanla yarışan büyük projelerin prefabrik şantiye yapıları başta olmak üzere hastane, okul, sosyal tesis binaları inşa ediliyor. Yeni nesil prefabrik evler de yapı modeliyle üretilen konutlar arasında yer alıyor.

Satılık Prefabrik Konteyner Evler

Müstakil konut sahibi olmak isteyen herkes mutlaka satılık prefabrik konteyner evler hakkında da bilgi sahibi olmak istiyor. Prefabrik konteyner ev modeliyle ev sahibi olmak isteyenlerin kalite farkı hakkında mutlaka bilgi almalarını öneririz. Karmod kalite güvencesiyle üretilen konteyner evlerle konut sahibi olanların olası sorunları geride bırakarak avantajlarla dolu bir eve sahip olacaklarını vurgulayabiliriz.

Karmod prefabrik konteyner evler duvar ve çatıları sandviç panel yüksek yalıtımlı sistemle üretilmektedir. Çatı kalınlığı mm ile benzersiz olup tam sızdırmazlığa sahiptir. Elektrik sistemi konteyner ev modeline özel projeli olup tam yangın güvenliği kontrollerine sahiptir. Sıhhi tesisat ve atık tesisatları da yine yapıya özel projeli olup en iyi kalitede malzemeler kullanılmaktadır. Fabrika sevki öncesi sızdırmazlık testleri mutlaka yapılarak kalite kontrolden geçirilmektedir. Doğramalarında çift camlı pvc pencere kullanılmakta olup kanat açılımı boydan boya ispanyolet kilit sistemine sahiptir. Tam kapamayla ruzgara, toza, yağmura geçit vermez. Özel sac panel sistemli dış kapısıyla yine tam kapama ve sızdırmazlık sağlanmıştır. Satılık prefabrik konteyner evleri incelerken teknik özelliklerdeki Karmod kalite farkını hemen hissedersiniz. Karmod konteyner ev iklimlendirmede benzerlerine göre yüzde 60’a varan tasarrufla kazandırır. Uzun yıllar nesilden nesile güvenle kullanılır.

Konteyner Evler Neden Tercih Edilir?

Prefabrik yapı sektöründeki gelişme ve yenilikler yeni nesil uzun ömürlü konutların hazırlanmasına yol açtı. Modern ve ergonomik konut tasarımları konteyner evlerin tercih edilmesini artıran etkenler arasında yer aldı. Özelikle müstakil konutlar için konteyner ev modelleri son derece modern tasarımlara sahip. Müstakil ev hayali kuranlar bu hayallerini en ideal ve ekonomik şekilde gerçekleştirmek için konteyner evleri tercih etmektedirler.

‘Konteyner evler neden tercih edilir?’ sorusunun temel yanıtı bu evlerin çok kısa sürelerde kullanıma hazır sunulmasında gizli. Yapı teknolojisindeki gelişmelerle konteyner ev ömrünün son derece uzun yıllara uzatılması modele yönelimi önemli ölçüde artırıyor. Konteyner evlerle 1+1 veya 2+1 standart modellerin yanı sıra farklı planlarda özel tasarımların da üretimi gerçekleştirilebiliyor. Bu durum konteyner evlerin tercihi olumlu yönde artırıyor. Konteyner ev siparişi verdiğinizde inşa süreçleri ve ustalarla uğraşmak durumunda kalmadan kısa sürede evin size teslim edilmesi kuşkusuz büyük kolaylık. Duvardan çatıya, elektrikten suya konteyner ev fiyatlarına her şey dahil ve kullanımınıza hazır size teslim. Konteyner eviniz belirlediğiniz yere geldiğinde kullanımınıza hazır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası