antalyaspor bursaspor maç sonucu / Bursaspor Antalyaspor | Maçın özeti ve golleri - Son Dakika Spor Haberleri

Antalyaspor Bursaspor Maç Sonucu

antalyaspor bursaspor maç sonucu

Bursaspor Antalyaspor (Maç sonucu)

Ziraat Türkiye Kupas&#; son 16 turunda Bursaspor ile Fraport TAV Antalyaspor kar&#;&#; kar&#;&#;ya geldi.

Bursa'da oynanan kar&#;&#;la&#;mada gülen taraf 'l&#;k skorla Antalyaspor oldu.

Akdeniz ekibine çeyrek finali getiren goller, 6' Hakan Özmert(p), 33' Gökdeniz Bayrakdar ve dakikada Adis Jahovic'ten geldi.

Kar&#;&#;la&#;may&#;, Türkiye Futbol Federasyonu Ba&#;kan&#; Nihat Özdemir, A Milli Futbol Tak&#;m&#; Teknik Direktörü &#;enol Güne&#;, TFF 1. Ba&#;kan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yard&#;mc&#;, TFF Yönetim ve &#;cra Kurulu Üyesi Hamit Alt&#;ntop ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ça&#;lar da izledi.

Stat: Bursa Büyük&#;ehir Belediye
Hakemler: Yasin Kol, Mehmet &#;ahan Y&#;lmaz, Utku Tunavelio&#;lu

Bursaspor: Ataberk Dadakdeniz, Onur Atasayar, Furkan Emre Ünver (Dk. 46 Ozan &#;smail Koç), Aykut Akgün, Cüneyt Köz, Burak Alt&#;parmak, Emirhan Aydo&#;an, Burak Kapacak, Özer Hurmac&#; (Dk. 21 Kerem &#;en-Dk. 68 Ramazan Keskin), Batuhan Kör (Dk. 68 &#;smail Can Çavu&#;luk), Ali Akman (Dk. 57 Ça&#;atay Y&#;lmaz)
Fraport TAV Antalyaspor: Ferhat Kaplan, Naldo, Eren Albayrak, Do&#;ukan Sinik, Sam (Dk. 86 Serdar Poyraz), Kudriashov (Dk. 46 Ersan Adem Gülüm), Jahovic, Omar Imeri (Dk. 86 Adem Metin Türk), Gökdeniz Bayrakdar (Dk. 72 Nuri &#;ahin), Bünyamin Balc&#;, Hakan Özmert (Dk. 46 Fredy)

Goller: Dk. 6 Hakan Özmert (Penalt&#;dan), Dk. 33 Gökdeniz Bayrakdar, Dk. 36 Jahovic (Fraport TAV Antalyaspor)
Sar&#; kartlar: Dk. 90 Ramazan Keskin (Bursaspor), Dk. 54 Ersan Adem Gülüm (Fraport TAV Antalyaspor)

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Spor Toto Süper Lig'in haftasında Bursaspor deplasmanda Antalyaspor'u dakikada Chedjou'nun attığı golle mağlup ederek önemli bir 3 puanın sahibi oldu. Bu galibiyetle kümede kalma umutlarını diri tutan Bursaspor puanını 33'e yükseltti. Antalyaspor ise 42 puanda kaldı.

Yeşil-beyazlılar önümüzdeki hafta küme düşme hattını çok yakından ilgilendiren maçta Göztepe'yi ağırlayacak.

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Spor Toto Süper Lig'de haftanın açılış maçında konuk ettikleri Bursaspor'un haklı bir galibiyet aldığını belirtti.

Korkmaz, Antalya Stadı'nda Bursaspor'a mağlup oldukları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, karşılaşmada oyun olarak hiçbir şey yapmadıklarını ifade ederek, "Zaten oyun olarak hiçbir şey yapmadığınız zaman kazanma şansınız yok. Bursaspor bizden daha iyiydi ve kazandı. Tebrik ediyorum." diye konuştu.

BAKKAL: "İNANCIM HİÇBİR ZAMAN KAYBOLMADI"

Bursaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise 8 maçtır deplasmanlarda kazanamadıklarını anımsattı.

Bakkal, kaybettikleri zaman lige veda edeceklerini bilerek sahaya çıktıklarını ve stresli bir maç olduğunu dile getirdi.

Futbolcularının üretken bir futbol ortaya koyduğunu anlatan Bakkal, şunları kaydetti:

"Biz bulunduğumuz konumdan çıkacağız' diye mücadele eden oyuncu grubumuz vardı. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Kenetlendik ve kazandık. Oyun disiplinine inanılmaz bağlı bir takım vardı. Bu da net pozisyonlar getirdi. Önemli olan galip çıkmaktı. Biz sadece ipten aşağıya indik. Sehpadan indik. Boynumuza ip geçmişti. Sehpaya bugün vuramadılar. Ben bu ortamlarda çok çalıştım. Çok ipten indim. İnancım hiçbir zaman kaybolmadı."

Antalyaspor karşısında kazanılan 3 puan ile nefes aldıklarını vurgulayan Mesut Bakkal, "Su yüzeyine çıktık. Şimdi yüzme, galip gelme zamanı. Göztepe maçını kazanamazsak bu maçtaki galibiyetin hiçbir anlamı olmaz. Bursaspor, galibiyeti çok ertelemişti. Kendilerine, herkese, camiaya yakışır bir mücadele oldu. Mutluyuz. Süper Lig'de kalma şansımız devam ediyor. Belki de herkesten çok. Hem oyunculara hem de taraftara teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

MAÇTAN DAKİKALAR

7. dakikada sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda arka direkte Chedjou'nun kafa vuruşu az farkla auta gitti.

dakikada sağ kanattan Saivet'in ceza sahası içine yaptığı ortaya iyi yükselen Chedjou'nun kafası ağlara gitti.

dakikada Shehu'nun sağ kanattan ceza sahası içine kestiği ortada kaleciyle karşı karşıya kalan Onur Atasayar'ın vuruşu az farkla yandan auta çıktı.

dakikada paslaşarak ceza sahasına içine giren yeşil beyazlılarda Onur Atasayar'ın, penaltı noktası üzerine yerden çıkardığı pasına müsait pozisyonda Saivet'in vuruşu yandan auta gitti.

dakikada Umut Nayir'in ceza sahası sağ çaprazından sert şutu az farkla yandan auta gitti.

49'uncu dakikada Aytaç'ın ceza alanı içi sol çaprazından sert şutunda top kaleci Boffin'in müdahalesi ile oyun alanına geri döndü.

68'inci dakikada Allano Lima'nın ceza alanı içinden sert şutunu kaleci Boffin iki hamlede kontrol etti.

71'inci dakikada Bursasporlu Allano Lima, sağ kanattan rakip ceza alanına topla ilerlerken, Antalyasporlu Cissokho tarafından düşürüldü. Maçın hakemi Hüseyin Göçek rakibe sert giren Cissokho'ya ikinci sarı kartını göstererek, kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

81'inci dakikada Serdar Özkan'ın sert şutu az farkla auta çıktı.

Karşılaşma Bursaspor'un 'lık üstünlüğü ile sona erdi.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası