proplan puppy kuzu etli / Pro Plan Medium Puppy Kuzu Etli Köpek Maması 12 kg : funduszeue.info: Evcil Hayvan Ürünleri

Proplan Puppy Kuzu Etli

proplan puppy kuzu etli

Proplan Pro Plan Puppy Kuzu Etli Köpek Maması 12 Kg

Evcil hayvanlar, tıpkı ailenin diğer üyeleri gibi özenli bir beslenmeye ihtiyaç duyar. Proplan Puppy Sensitive Digestion 12 kg kuzu etli yavru köpek maması, patili dostların ihtiyacı olan tüm besin değerlerini içerisinde barındırır. Tüm orta ırklardan yavru köpekler için geliştirilen mama, 12 kg miktarı ile uzun süre boyunca yeterli gelir. Bu ürün, aylık tüm ırklar için tam ve yeterli bir öğün yerine geçer. Yoğun enerji ihtiyacını tek başına karşılayan Proplan mama, yavruların sağlıklı ve dengeli bir gelişim göstermesine yardımcı olur. Hassas sindirim özelliğine sahip olan tüylü dostunuz, Proplan mama sayesinde konforlu günler geçirebilir.

  • 10 ile 25 kg Arasındaki Yavrular için Pro Plan Puppy Sensitive Digestion Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 12 kg
  • Kuzu Eti ve Pirinçli Pro Plan Puppy Sensitive Digestion Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 12 kg
  • Protein ve Karbonhidrat Açısından Zengin Pro Plan Puppy Sensitive Digestion Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 12 kg

Pro Plan Puppy Sensitive Digestion Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 12 kg İçeriği Nedir?

Pro Plan Puppy Sensitive Digestion Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 12 kg İçeriği Nedir?

Proplan Puppy Sensitive Digestion 12 kg kuzu etli yavru köpek maması, hassas sindirime sahip yavrular için özel bir içeriğe sahiptir. Bu ürün, besleyici ve doyurucu içeriği ile fazla tüketimin ve iştahsızlığın önüne geçer. Proplan mamanın içeriğinde; kuzu eti, pirinç, mısır glüten unu, tam buğday, tavuk unu, yulaf unu bulunur. Bunun yanında mama; karışık tokoferollerle korunmuş sığır yağı, soya unu, kurutulmuş şeker kamışı, arpa, balık unu, kurutulmuş yumurta ile desteklenir. Bağırsak sağlığı için pro-digest formülü ile geliştirilen besin; soyu fasulyesi unu, hayvan sakatatı, gliserin, tuz ve sarımsak yağı içerir. Bu ürün, göz ve beyin gelişimi için anne sütünde de bulunan DHA maddesi ile desteklenir. Doğal tokoferol antioksidanları ve kolostrum içeren besin, antikor gelişimini desteklerden bağışıklık sistemini güçlendirir.

Pro Plan Puppy Sensitive Digestion Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 12 kg Kaliteli midir?

Proplan Puppy Sensitive Digestion 12 kg kuzu etli yavru köpek maması, hiçbir yavrunun karşı koyamayacağı lezzete sahiptir. Aromasını taze kuzu etinden alan yiyecek, anne sütünden kesilen yavrular için yoğun besleyici ve koruyucu etki gösterir. Tam ve dengeli mama, yavruların sindirim sistemi için tüm besinleri kolay parçalanabilir hâlde sunar. Serbest radikallerin zararlı etkilerini azaltan gıda, kolay sindirilebilir özelliğe sahiptir. Bu sayede dışkılamayı düzene sokan mama, gaz miktarını azaltarak konforlu bir yaşam sunar. Pro Plan Puppy Sensitive Digestion kuzu etli yavru köpek maması, diş ve diş etinde plak ve tartar oluşumunu engeller. Bu ürün az yağ içeren formülü ile dengesiz kilo alımının önüne geçer. Kaliteli ve sağlıklı bu besin, doğru gelişim için ihtiyaç duyulan tüm vitamin ve mineralleri içerir.

Pro Plan Puppy Sensitive Digestion Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 12 kg Sağlıklı mı?

Proplan hassas sindirim yavru köpek maması, sağlıklı ve kalitelidir. Proplan Puppy Sensitive Digestion 12 kg kuzu etli yavru köpek maması, vitamin ve mineral yönünden zengin içeriğe sahiptir. Bu ürün, içeriğindeki doğal antikorlar ile hastalıklara karşı koruyucu bir kalkan oluşturur. Selenyum, e vitamini, c vitamini, beta karoten gibi güçlü antioksidanlar, görme ve beyin fonksiyonlarını iyileştirir. Glutamin amino asidi, sindirim sistemi hücrelerini besler. A vitamini, linoleik asit ve çinko içeren gıda, derinin elastikiyetini ve nem dengesini korur. Bu ürün e vitamininin yanı sıra omega 3 ve 6 yağ asitleri ile parlak ve sağlıklı tüy gelişimini destekler. Optimum; kalsiyum, fosfor ve D vitamini içeriği, sağlıklı kemik ve diş gelişimine katkı sağlar. Bu yiyecek, doğal glukozamin kaynağı ile kemik ve eklemleri güçlendirir. Pro Plan Puppy Sensitive Digestion kuzu etli yavru köpek maması yorumları, ürünün patili dostlarından aldığı memnuniyeti ve ortaya koyar. Siz de evinizin en şirin üyesi için Proplan mamayı bütçenizi zorlamadan Trendyol’dan satın alabilirsiniz.

Proplan Kuzu Etli Yavru Kuru Köpek Maması 3 kg

Proplan Kuzu Etli Yavru Kuru Köpek Maması 3 kg

KARGO BEDAVA

Kurumsal Fatura

Satıcı : Mavi Reyon

Koleksiyona Ekle

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

favori

  • Yaş:Yavru (0 - 1 Yaş)
  • Boyut:Orta (11 - 25 kg)
  • Aroma:Balık
  • Ağırlık:0 - 5 Kg

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün Mavi Reyon tarafından gönderilecektir.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Proplan Kuzu Etli Yavru Kuru Köpek Maması 3 Kg ProPlan Puppy Digestion Yavru Köpekler için Kuzu Etli Kuru Köpek Maması 3 Kg Pro Plan Kuru Mamanın İçeriği
  • Kuzu eti % 21, mısır, mısır gluten unu, kurutulmuş kanatlı proteini, pirinç 8, hayvansal yağ, mısır grizi, sakatat, kurutulmuş pancar küspesi, mineraller, kurutulmuş yumurta 1,9, balık yağı, kolostrum 0,1 Mamanın Kullanımı Gebelik ve emzirme döneminde besleme: Köpeğinizin ideal vücut kondisyonunu korumasına da dikkat ederek, gebeliğin son haftasında mama miktarı 25, emzirirken 2 - 3 kat arttırılmalıdır. Annenin beslenmesini, sütten kesildikten sonra, ideal vücut kondisyonunun sağlanması için uygun şekilde ayarlayınız. Sütten kesilme ve büyüme sürecinde besleme: Yavru köpekler yaşamlarının ilk 3 haftasında bütün besin gereksinimlerini annelerinden sağlarlar. Sonraki hafta sırasında, nemlendirilmiş PRO PLAN Yavru Köpek mamaları ile günde defa besleyiniz. Sütten kesildikten sonra tabloya göre besleyiniz. 3 aydan sonra nemlendirmeyi dereceli olarak azaltınız. Daha sağlıklı gelişim için, büyüme sürecinde ideal vücut kondisyonunun sağlanması önemlidir. Tavsiye edilen günlük besleme miktarını, hava koşullarına, yavru köpeğinizin aktivitesine ve fiziksel kondisyonuna göre 10 ile 15 arasında arttırarak veya azaltarak ayarlayınıfunduszeue.info kabında daima temiz su funduszeue.info ve serin yerde muhafaza ediniz. Net Miktar ve Parti Numarası ambalajın üzerindedir. En uygun, ambalaj üzerinde belirtilen tarihten önce kullanılmalıdır. Günlük Beslenme Tablosu: Vücut Ağırlığı Günlük Beslenme Miktarı 1,5 - 5 Kg Gr. Kg Gr. 9, Kg Gr. ,5 Kg Gr Kg Gr 34, Kg Gr 45 Kg Üstü Gr 45 Kg vücut ağırlığı üzerindeki her 4,5 kg için 37 Gr Kuru Mama Kullanımı Hakkında Genel Hatırlatmalar Nemli, sıcak ve güneş ışığına maruz kalan bir yerde saklamayınız. Kuru mama ile birlikte sürekli taze ve temiz içme suyu bulundurunuz. Ürünün ambalajı üretici firma tarafından değiştirilebileceğfunduszeue.infojı değişik olan ürünler olabilir. Yaş Seçimi : Yavru ( Yaş) Formu : Kuru Mama İçerik Seçimi : Tahıllı Paket Boyutu : 1 - 3 Kg Lezzet : Kuzu Irk Özelliği : Medium Large
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürünün Diğer Satıcıları (45)

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

Proplan Kuzu Etli Yavru Kuru Köpek Maması 3 kg

  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Proplan Kuzu Etli Yavru Kuru Köpek Maması 3 Kg ProPlan Puppy Digestion Yavru Köpekler için Kuzu Etli Kuru Köpek Maması 3 Kg Pro Plan Kuru Mamanın İçeriği
  • Kuzu eti % 21, mısır, mısır gluten unu, kurutulmuş kanatlı proteini, pirinç 8, hayvansal yağ, mısır grizi, sakatat, kurutulmuş pancar küspesi, mineraller, kurutulmuş yumurta 1,9, balık yağı, kolostrum 0,1 Mamanın Kullanımı Gebelik ve emzirme döneminde besleme: Köpeğinizin ideal vücut kondisyonunu korumasına da dikkat ederek, gebeliğin son haftasında mama miktarı 25, emzirirken 2 - 3 kat arttırılmalıdır. Annenin beslenmesini, sütten kesildikten sonra, ideal vücut kondisyonunun sağlanması için uygun şekilde ayarlayınız. Sütten kesilme ve büyüme sürecinde besleme: Yavru köpekler yaşamlarının ilk 3 haftasında bütün besin gereksinimlerini annelerinden sağlarlar. Sonraki hafta sırasında, nemlendirilmiş PRO PLAN Yavru Köpek mamaları ile günde defa besleyiniz. Sütten kesildikten sonra tabloya göre besleyiniz. 3 aydan sonra nemlendirmeyi dereceli olarak azaltınız. Daha sağlıklı gelişim için, büyüme sürecinde ideal vücut kondisyonunun sağlanması önemlidir. Tavsiye edilen günlük besleme miktarını, hava koşullarına, yavru köpeğinizin aktivitesine ve fiziksel kondisyonuna göre 10 ile 15 arasında arttırarak veya azaltarak ayarlayınıfunduszeue.info kabında daima temiz su funduszeue.info ve serin yerde muhafaza ediniz. Net Miktar ve Parti Numarası ambalajın üzerindedir. En uygun, ambalaj üzerinde belirtilen tarihten önce kullanılmalıdır. Günlük Beslenme Tablosu: Vücut Ağırlığı Günlük Beslenme Miktarı 1,5 - 5 Kg Gr. Kg Gr. 9, Kg Gr. ,5 Kg Gr Kg Gr 34, Kg Gr 45 Kg Üstü Gr 45 Kg vücut ağırlığı üzerindeki her 4,5 kg için 37 Gr Kuru Mama Kullanımı Hakkında Genel Hatırlatmalar Nemli, sıcak ve güneş ışığına maruz kalan bir yerde saklamayınız. Kuru mama ile birlikte sürekli taze ve temiz içme suyu bulundurunuz. Ürünün ambalajı üretici firma tarafından değiştirilebileceğfunduszeue.infojı değişik olan ürünler olabilir. Yaş Seçimi : Yavru ( Yaş) Formu : Kuru Mama İçerik Seçimi : Tahıllı Paket Boyutu : 1 - 3 Kg Lezzet : Kuzu Irk Özelliği : Medium Large
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • YaşYavru (0 - 1 Yaş)
  • BoyutOrta (11 - 25 kg)
  • AromaBalık
  • Ağırlık0 - 5 Kg

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası