taksim esenler arası kaç km / İETT - İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü

Taksim Esenler Arası Kaç Km

taksim esenler arası kaç km

İstanbul Şişli ile Taksim Erzincan Arası Kaç Km?

İstanbul Şişli Taksim Erzincan Kaç Km

İstanbul Şişli ile Taksim Erzincan arası kaç km? yaklaşık olarak toplam 1.039 Kilometre mesafededir. İstanbul Şişli Taksim Erzincan arası kaç saat sürer sorusunun yanıtı ise; yolculuk süresi arabanız ile yaklaşık 14 saat 32 dakika sürecektir. Yani şimdi yola çıkarsanız saat varış saatiniz bugün 19:22 olacaktır.

İstanbul Şişli Taksim Erzincan Km Yakıt Hesaplama

İstanbul Şişli ile Taksim Erzincan yol güzergahında benzinli bir araç kullanıyorsanız 1.039 Km mesafede 67,5 Litre yakıt tüketirsiniz. Size maliyeti de ₺1.622 olur. Dizel bir aracınız varsa 57,1 Litre yakıt tüketimi yaparsınız. Yakıt maliyetiniz ise ₺1.360 olur. Şayet LPG takılı bir araçla yol alıyorsanız ₺696 ortalama yakıt maliyetiniz oluşacaktır.

BenzinMotorinLPG
₺1.622₺1.360₺696

NOT: , 25.06.2023 tarihli illerin ortalama yakıt fiyatları baz alınarak yapılmıştır. Benzin: 24.02 TL, Motorin: 23.8 TL, LPG: 10.59 TL'dir. Benzinli aracın 100 Km'de 90 km/s hızında ortalama 6.5 Litre, dizel aracın ise ortalama 5.5 Litre yakıt tükettiği varsayılmıştır. Yakıt maliyetiniz aracınızın hızına, yol koşullarına veya bulunduğunuz ilin yakıt fiyatlarına göre değişiklik gösterebilir.

İstanbul Şişli Taksim Erzincan Yol Tarifi

İstanbul Şişli Taksim Erzincan Yol Tarifi almak için "Yol Tarifi" butonuna basabilirsiniz. Bu sayede yol haritasına ulaşabilir, yol tarifi ile trafik durumuna bakabilirsiniz. Ayrıca "Google Navigasyon" butonunu kullanabilirsiniz. Web yada uygulamayı açabilir, yol tarifi alabilirsiniz. İstanbul Şişli hava durumu veya Taksim Erzincan hava durumu nasıl görmek için sayfayı aşağıya kaydırabilirsiniz.

Esenler Otogarı Yakınındaki Oteller

İstanbul’un Avrupa Yakası’nda yer alan Esenler Otogarı, kentin Bayrampaşa ilçesinde bulunuyor. Dünyanın en büyük otogarları arasında yer alan Esenler Otogarı’nda Türkiye’nin hemen her bölgesine otobüs seferleri düzenleniyor. Burası konumu itibarıyla otellerin çok fazla olduğu bir bölge. Otellerin fiyatları ise sunduğu hizmetler ve bulundukları konuma göre farklılık gösterebiliyor. Dolayısıyla Esenler Otogarı’nın çevresi, kente gelen kişilere beş yıldızlı lüks otellerden butik otellere, daha uygun fiyatlı otellerden pansiyonlara kadar geniş bir konaklama seçeneği sunuyor. Öte yandan Esenler Otogarı’ndan İstanbul’un Anadolu Yakası’na ulaşım da oldukça kolay. Dolayısıyla konaklama seçeneklerini sadece Avrupa Yakası ile de sınırlamamak gerekiyor. Ayrıca buralardaki oteller, kentin birçok tarihi ve kültürel yerlerinin yanı sıra kafe ve restoranlarla, alışveriş merkezlerine de oldukça yakın.

İstanbul’a fuar, seminer, iş toplantısı ya da çeşitli festivallere katılmak için gelenler de söz konusu otellerde konaklama şansına sahipler. Keza pek çok fuar ve festival alanlarına bu otellerden ulaşmak oldukça kolay. İster toplu taşıma araçlarını kullanarak ister araç kiralayarak bahsi geçen alanlara gidebilirsiniz. Ayrıca mevcut otellerde çeşitli seminer, konferans ve iş toplantıları da gerçekleştiriliyor. Hem bu organizasyonlara katılıp hem de orada konaklama imkanına da sahipsiniz. Lüks otellerden birinde kalmayı tercih ettiyseniz burada birbirinden lezzetli yiyecekleri tadabileceğiniz gibi civardaki kafe ve restoranları da tercih edebilirsiniz. Burada hamburger gibi fastfood yiyecekler yiyebileceğiniz yerlerin dışında yerel ve dünya mutfağından lezzetleri de deneyimleyebilirsiniz. Otel bünyesinde yer alan spa merkezinde vakit geçirebilir, masaj yaptırabilir, sauna ya da Türk hamamı hizmetinden de faydalanabilirsiniz.

Otellere yakın lokasyonda onlarca alışveriş merkezi bulunuyor, buralara gidip vakit geçirebileceğiniz gibi alışveriş için tarihi Mısır Çarşısı ve Kapalı Çarşı’yı da tercih edebilirsiniz. Toplu taşıma araçlarını kullanarak rahatlıkla İstanbul Tarihi Yardımada’ya gidip Yerebatan Sarnıcı’nı, Ayasofya ve Sultanahmet Camii’ni, Topkapı Sarayı’nı gezebilirsiniz.

Esenler Otogarı ile İstanbul 3’üncü Havalimanı arası yaklaşık 20, Sabiha Gökçen Havalimanı ile arasında ise 60 kilometre mesafe yer alıyor. Ancak şehre hava yolu ile gelen ve ilgili lokasyondaki otelleri tercih etmek isteyenler için servis araçları da bulunuyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası