kayabaşı toki 2019 / toki kayabaşı kura - 25/06/ - funduszeue.info

Kayabaşı Toki 2019

kayabaşı toki 2019

TOKİ İstanbul konutlarıyla ilgili Kayabaşı kura çekimi sonuçları canlı izle

TOKİ İstanbul kura &#;ekimi sonu&#; sorgulama! TOKİ İstanbul Başakşehir Kayabaşı kura

Haberin Devamı

İSTANBUL KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYINLANIYOR

TOKİ İstanbul kura çekimi sonuç sorgulama TOKİ İstanbul Başakşehir Kayabaşı kura

İstanbul’da talep toplanan 5 projedeki 6 bin konut için ilk kura, Başakşehir Kayabaşı projesinde yer alan 4 bin konut için yapılacak.

Kura törenleri İstanbul Fatih Yenikapı’da bulunan Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde Haziran tarihlerinde saat ’da yapılacak.

26 Haziran Çarşamba günü 2+1 nitelikli 2 bin konutun, 27 Haziran Perşembe günü ise 3+1 nitelikli 2 bin konutun kurası çekilecek.

Alt gelir grubunda satışa sunulan konutların yüzde 25'i emeklilere, yüzde 10'u şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri, yüzde 5'i ise engellilere ayrıldı.

Kura törenleri, 28 Haziran saat ’da Başakşehir Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacak olan Silivri konut kurası ve 1 Temmuz saat ’da Haldun Alağaş Spor Kompleksi’nde yapılacak olan Tuzla konut kurası ile devam edecek.

Haberin Devamı

Başakşehir Ayazma’da inşa edilecek konut ve Hoşdere’de inşa edilecek konutun kura törenleri ise 2 Temmuz saat ’da Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılarak kura törenleri son bulacak.

KURA SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

TOKİ kura çekilişi sona erdiğinde kura sonuçları TOKİ resmi internet sitesinde görüntülenebilecek.

TOKİ SONUÇ SORGULAMA EKRANI

TOKİ KURA ÇEKİLİŞLERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Başakşehir Kayabaşı: Haziran

Silivri Alipaşa: 28 Haziran

Tuzla: 1 Temmuz

Başakşehir Ayazma: 2 Temmuz

Başakşehir Hoşdere: 2 Temmuz

TOKİ Konutları İstanbul Başvuru Şartları Ayrıntılar Belli Oldu

<p>TOKİ İstanbul başvuru şartları</p> <p>Projeye başvuru yapabilmek için, başvuru sahibinin;</p> <p>1- T.C. vatandaşı olması,</p> <p>2- Projenin bulunduğu il /ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya projenin bulunduğu il veya ilçe nüfusuna kayıtlı olması,</p> <p>3- Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması</p> <p>4- Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı / kat mülkiyetli bağımsız bir bölümünün veya müstakil bir konutunun (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) olmaması,</p> <p>5- Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net TL olması gerekmektedir (Başvuru sahibinin ve eşinin gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dâhil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla TL olması gerekmektedir.) (3+1 Konut tipi hariç)</p> <p>6- Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.</p> <p>7- Ayrıca, konut başvuruları yapacak vatandaşların;</p> <p>- 2+1 nitelikli konutlara başvuruda bulunanlar için 25 yaşını tamamlamaları;</p> <p>- 3+1 nitelikli konutlara başvuruda bulunanlar için 18 yaşını tamamlamaları; gerekiyor.</p>

TOKİ İstanbul başvuru şartları

Projeye başvuru yapabilmek için, başvuru sahibinin;

1- T.C. vatandaşı olması,

2- Projenin bulunduğu il /ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya projenin bulunduğu il veya ilçe nüfusuna kayıtlı olması,

3- Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması

4- Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı / kat mülkiyetli bağımsız bir bölümünün veya müstakil bir konutunun (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) olmaması,

5- Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net TL olması gerekmektedir (Başvuru sahibinin ve eşinin gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dâhil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla TL olması gerekmektedir.) (3+1 Konut tipi hariç)

6- Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.

7- Ayrıca, konut başvuruları yapacak vatandaşların;

- 2+1 nitelikli konutlara başvuruda bulunanlar için 25 yaşını tamamlamaları;

- 3+1 nitelikli konutlara başvuruda bulunanlar için 18 yaşını tamamlamaları; gerekiyor.

Video
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) 50 bin yeni sosyal konut projesi kapsamında İstanbul'da 5 projede dar ve orta gelirli vatandaşlar için talep toplanan 6 bin konut için kura çekimi 26 Haziran (bugün) başlayacak. Bugün Kayabaşı konutları için çekiliş gerçekleştirilecek. 2 gün sürecek kura çekiminde 4 bin konut sahibini bulacak. Konuları almak için başvuruda bulanan vatandaşlar kura çekileceği tarihin açıklanmasıyla birlikte internette TOKİ kura çekilişinin canlı yayınını nasıl izleyebileceklerini araştırdılar.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) 50 bin yeni sosyal konut projesi kapsamında İstanbul'da 5 projede dar ve orta gelirli vatandaşlar için talep toplanan 6 bin konut için kura çekimi bugün başlayacak.

TOKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul'da talep toplanan 6 bin konut için ilk kura, Başakşehir Kayabaşı projesinde yer alan 4 bin konut için yapılacak. Fatih Yenikapı'daki Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde Haziran'da saat 'da kura töreni düzenlenecek.

2+1 nitelikli 2 bin konutun kurası bugün, 3+1 nitelikli 2 bin konutun kurası 27 Haziran Perşembe günü çekilecek.

TOKİ İSTANBULKAYABAŞI KONUTLARI KURA ÇEKİMİ - CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Alt gelir grubunda satışa sunulan konutların yüzde 25'i emeklilere, yüzde 10'u şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimlere, yüzde 5'i ise engellilere ayrıldı.

Kuralar, 28 Haziran Cuma günü saat 'da Başakşehir Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapılacak Silivri konut kurası ile 1 Temmuz Pazartesi günü saat 'da Haldun Alağaş Spor Kompleksi'nde yapılacak Tuzla konut kurasıyla devam edecek.

Başakşehir Ayazma'da inşa edilecek konut ve Hoşdere'de inşa edilecek konutun kura törenleri ise 2 Temmuz Salı günü saat 'da Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Ailelerin merakla beklediği kura törenleri, TOKİ'nin kurumsal sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası