yemekteyiz 21 ocak / 21 Ocak Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kim Kazandı [Yemekteyiz Kim Birinci Oldu] | DiziCenter

Yemekteyiz 21 Ocak

yemekteyiz 21 ocak

21 Ocak Cuma Zuhal Topal&#;la Yemekteyiz Kim Kazandı? 17 Ocak Pazartesi başlayan yarışma programında, 21 Ocak Cuma günün Yemekteyiz bu hafta kim kazandı? Bu hafta TL&#;yi kim aldı? 21 Ocak Cuma Zuhal Topal&#;la Yemekteyiz Kim Kazandı? Sorusunun cevabı, bu yazımızda sizleri bekliyor. 

=>Yemekteyiz 4 Mart Cuma Kim Kazandı öğrenmek için lütfen tıklayınız.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Ocak Cuma Kim Kazandı - Nurbanu Doğan

Bu yazımızda; 21 Ocak CumaYemekteyiz haftanın birincisi kim olduZuhal Topal&#;la Yemekteyiz 21 Ocak Cuma Kim Kazandı? Sorularının cevapları, hemen alt kısımda açıklanmıştır. 

=>Zuhal Topal&#;la Yemekteyiz 4 Mart Cuma Haftalık Toplam Puanlar sonucunu öğrenmek için lütfen tıklayınız.

21 Ocak Cuma Zuhal Topal&#;la Yemekteyiz Kim Kazandı

17 Ocak Pazartesi Samet Gürsoy rakiplerinden ve sunucundan 34 puan almayı başardı. Haftanın ilk bölümü olmasına rağmen 33 puan alan Gökhan, 21 Ocak Cuma Zuhal Topal&#;la Yemekteyiz Kim Kazandı sorusuna cevap olacağını düşünse de sonraki rakipleri çok daha yüksek puanlar elde etti.

=>25 Şubat Cuma Zuhal Topal&#;la Yemekteyiz Bu Hafta Kim Kazandı sorusunun cevabı için tıklayınız.

18 Ocak Salı  Hanife Özdemir yarıştı. Yemeklerine istediği lezzeti veremediği için Hanife toplamda 24 puan alabildi. Dolayısı ile 21 Ocak Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? Sorusuna cevap olmaktan bir hayli uzaklaştırdı.

=>Zuhal Topal&#;la Yemekteyiz 4 Şubat Cuma Kim Kazandı Öğrenmek için tıklayınız.

21 Ocak Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kim Kazandı - Nurbanu Doğan

19 Ocak Çarşamba Nurbanu Doğan yarıştı. Nurbanu güzel kadınlarından iyi yemekler yapabildiğini, bunu kanıtlamak için geldiğini ifade eden Nurbanu rakiplerinden ve sunucudan toplamda 39 puan alarak, bugün 21 Ocak Cuma Yemekteyiz kim kazandı sorusuna en yakın isimlerden biri oldu.

20 Ocak Perşembe Yemekteyiz programında Aynur Ateş yarıştı. Lakin Aynur yemeklerine istediği lezzeti veremediği için 21 Ocak Cuma Zuhal Topal&#;la Yemekteyiz Kim Kazandı sorusunun cevabı olamadı.

15 Ocak Cuma günü, haftanın en çok merak edilen şef Murat oldu. Şef rakiplerini alaycı bir dille konuşması, onları alaycı bir dille eleştirmesi nedeniyle rakiplerinden intikam puanları almasına en büyük sebep oldu.

21 Ocak Cuma Yemekteyiz Kim Kazandı sorusunun cevabı yazının en son kısmında açıklanmıştır.

  • 17 Ocak Pazartesi Puanı (Samet Gürsoy) = 34 Puan
  • 18 Ocak Salı Puanı (Hanife Özdemir) = 24 Puan
  • 19 Ocak Çarşamba Puanı (Nurbanu Doğan) = 39 Puan
  • 20 Ocak Perşembe Puanı (Aynur Ateş) = 26 Puan
  • 21 Ocak Cuma Puanı (Murat Giresun) = 33 Puan

Yemekteyiz 21 Ocak Cuma Kim Kazandı

Bu hafta Ocak haftasında; 17 Ocak tarihinde Samet Gürsoy,  18 Ocak Salı Hanife Özdemir, 19 Ocak Çarşamba Nurbanu Doğan, 20 Ocak Aynur Ateş, 21 Ocak Cuma M. Murat Giresun bu hafta yarışan beş yarışmacı oldu.

17 Ocak Pazartesi günü Samet Gürsoy Kaçıran toplamda 34 puan aldı. 18 Ocak Salı Hanife Özdemir yarıştı ve toplamda 24 puan alabildi. 19 Ocak Çarşamba günü Nurbanu Doğan yarıştı. Aynur toplamda 39 puan aldı. Nurbanu Doğan rakiplerinden aldığı yüksek puanlarla 21 Ocak Cuma Yemekteyiz Kim Kazandı sorusunun cevabı olan isim oldu.

21 Ocak Cuma Zuhal Topal&#;la Yermekteyiz Kim Kazandı sorusunun cevabı 39 puanla 19 Ocak Çarşamba günü yarışan Nurbanu Doğan oldu.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz bug&#;n kim birinci oldu? 21 Ocak Zuhal Topal'la Yemekteyiz bu hafta kim kazandı? Kazanan belli oldu

MAGAZİNfunduszeue.info

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

ABONE OL

Zuhal Topal’la Yemekteyiz bugün kim birinci oldu? 21 Ocak Zuhal Topal’la Yemekteyiz bu hafta kim kazandı? Kazanan belli oldu

Zuhal Topal'la Yemekteyiz bugün kim birinci oldu? Sorusunun yanıtı sorgulanan konular arasında yer alıyor. TV8 ekranlarının heyecanla takip edilen yarışma programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kazanan isim merak ediliyor. Bu hafta kıyasıya mücadele eden yarışmacılardan kazanan isim kısa süre sonra belli olacak. İşte, Zuhal Topal'la Yemekteyiz bugün kim birinci oldu? 21 Ocak Zuhal Topal'la Yemekteyiz bu hafta kim kazandı? İşte kazanan isim

Zuhal Topal'la Yemekteyiz bugün kim birinci oldu? 21 Ocak Zuhal Topal'la Yemekteyiz bu hafta kim kazandı? Sorularının cevapları araştırılan konular arasında yer alıyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın kazanan ismi kısa süre sonra belli olacak. Zuhal Topal, kazanan isimi duyuracak. İşte, Zuhal Topal'la Yemekteyiz bugün kim birinci oldu? 21 Ocak Zuhal Topal'la Yemekteyiz bu hafta kim kazandı? İşte kazanan isim

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ HAKKINDA

Zuhal Topal'la Yemekteyiz TV8 ekranlarından haftanın 5 günü, 5 ayrı yarışmacımızın evine konuk oluyoruz. Onlar yemek yaparken, Zuhal Topal'da yemeğin tadına, tuzuna, biberine, yarışmacımızın misafirperverliğine kadar her şeye puan funduszeue.info bu puanlar her cuma, haftanın finalinde büyük önem kazanıyor. Finalde en çok puanı toplayan büyük ödül olan TL'yi kazanıyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası