sakal fön tarağı / Çok İşlevli Stil sakal kurutma makinesi - seafoodplus.info

Sakal Fön Tarağı

sakal fön tarağı

TransForMacion 2 Jiletli Kırık Saç Sakal Düzletme İnceltme Tarağı

Ürün Özellikleri : 

Ne alacaksınız ? : 1 adet ana ünite, içerisinde 2 ad hediye jiletle gönderilr. Standart yaprak jilet takılabilir tasarıma sahiptir. Çok rahatlıkla bulabileceğiniz modeldir.

Ölçüler : U 18 CM X 2,8 cm jilet kısım genişliği - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : 2 taraflı , her yüzey farklı kesme boyutu sunar.


YÜKSEK PERFORMANS : Saç/sakal kesme taraklarımız, saçları/ sakalları kısaltmayı, şekillendirmeyi ve incelmeyi kolaylaştıran ayrık uçlarla tasarlanmıştır, güvenlik korumalı tıraş makinesi cildi çizilmeye karşı korur, saçları şekillendirmek ve kesmek için kullanılabilir

ÇİFT KENARLI BIÇAKLAR : 2 farklı yüzeyle,ince ve kalın saç/sakal kesme ve şekillendirme için kullanılabilir.

GÜVENLİ SAÇ KESİCİ: saç/sakal kısaltmak, şekillendirmek ve inceltmek için jiletli taraklar kullanılır. Güvenlik korumalı tıraş bıçağı cildi çizilmekten korur.

ÇİFT FONKSİYONLU SAÇ KESME TARAKLARI: Çift fonksiyonlu saç/sakal  tarakları, saç/sakal ı bir tarafta tarar ve alır, diğer tarafta ise keser.

Uzun ve kısa saçlar, kalın ve ince saçlar veya kıvırcık ve düz saçlarla iyi çalışabilir, saçlarınızı evde kolayca kesip kısaltabilirsiniz, iç paslanmaz çelik bıçaklar onları güvenli hale getirir, kafa derinize ve ellerinize zarar vermez, ayrıca çocuklarınız için saç kesmek için pratik araçlardır

KULLANIMI VE DEĞİŞTİRİLMESİ ÇOK KOLAY : saç tıraş makinesi tarakları tararken saçınızı kesebilir ve şekillendirebilir, kısa sürede yeni ve çekici bir görünüm elde etmenize yardımcı olur, yanlarda itme blokları ile tasarlanmıştır, kolayca itebilir ve kapakları açabilir, daha sonra eski bıçakları değiştirebilir, bu da onları temizlemeyi kolaylaştırır

TAŞINABİLİR BOYUT : Hafif ve taşınabilir, ev, seyahat ve iş gezisi kullanımı için uygundur, günlük yaşamınız için çok kolaylık sağlar, onları çantalarınıza koyabilir ve istediğiniz zaman kullanabilirsiniz


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

seafoodplus.info'daki bu profesyonel sakal kurutma makinesi serilerinin yardımıyla artık herkes saç şekillendirme uzmanı olabilir. Bu ürünler, müşterilere çok çeşitli saç şekillendirme gereksinimleri konusunda yardımcı olabilecek üstün kaliteli saç şekillendirme ürünleri ve cihazlardır. Bu ürünler, optimum performans için birçok benzersiz ve gelişmiş özellikle donatılmıştır ve salonlarda yapabilecekleri her şeyi kolayca yapabilirsiniz. Burada sunulan sakal kurutma makinesi mükemmel maliyet ve enerji tasarrufu seçenekleridir.

Sitede sunulan çeşitli sakal kurutma makinesi aralıkları, optimum performans için gelişmiş teknolojiler kullanılarak yapılmıştır ve en iyisi, bu ürünlerin saç kalitesini düşürmemesidir. Bu ürünler, yıllar boyunca daha uzun süre dayanıklılık sağlamak için sağlam malzemelerden yapılmıştır. Bu ürünler, günlük olarak kullanılabildikleri ve aşınmaya ve yırtılmaya karşı dirençli oldukları için zorlu kullanımlara karşı da sürdürülebilirdir. Bu ürünler elektrikle çalışır ve aynı zamanda kablosuz pille çalışan versiyonlarda gelir.

seafoodplus.info, gereksinimlerinize göre seçebileceğiniz çeşitli boyutlarda, şekillerde, tasarımlarda ve özelliklerde sakal kurutma makinesi bulunan çarpıcı bir koleksiyona sahiptir. Farklı saç stilleri için saçları şekillendirebilir, kurutabilir, düzeltebilir, düzleştirebilir ve fırçalayabilir ve bu çok işlevli şekillendirme cihazlarıyla her türlü aktiviteyi yapabilirsiniz. Bu ürünler zarif bir tasarıma sahiptir ve aynı zamanda estetik açıdan da çekicidir. Kuru, bozulmuş saçların yok edilmesine yardımcı olur ve her seferinde farklı saç stilleri elde etmeye yardımcı olurlar. Su geçirmezdirler, darbeye dayanıklıdırlar ve daha az miktarda elektrik tüketirler.

seafoodplus.info'daki sakal kurutma makinesi çeşitliliğini keşfedin ve çevrimiçi platformlarda bu ürünler için alışveriş yaparak inanılmaz tasarrufları yaşayın. Burada, bu ürünler rakipsiz fiyatlar ve büyük indirimlerle sunuluyor, oldukça özelleştirilebilir ve daha uzun garanti süreleri ve güvenilir satış sonrası hizmetlerle birlikte geliyor.

Sakal Tarağı

Erkekler için büyük önem taşıyan sakal, doğru şekillendirildiğinde yüzü güzel gösterir. Yüz hatlarına göre düzeltip şekil vermek modern bir görüntü sağlar. Sakal tarağı sayesinde tarama ve şekillendirme işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz. Sakal fön tarağı ile pratik bir şekilde istediğiniz şekli verebilir, rahatça düzeltmek istediğiniz yerlere uygulayabilirsiniz. Her boy bıyık ve saç için kullanıma uygun olan sakal düzeltici tarak, doğru şekillendirmeler için tercih edilir. Kullanılan materyali, sağlamlığı ve işlevselliği gibi birçok detay, bu ürünlerin önemli özelliklerindendir. Farklı materyallerle üretilen modellerin bulunması tüm ihtiyaçlara yönelik seçim yapabilmenizi sağlar. Yapmak istediğiniz işleme göre ürünü satın alabilir, kısa sürede sakal şekil tarağı ile istediğiniz görüntüye kavuşabilirsiniz.

Beğeni Toplayan Sakal Şekillendirme Tarağı Modelleri

Beğeni Toplayan Sakal Şekillendirme Tarağı Modelleri

Erkekler için saç ve sakal önemli bir aksesuardır. Düzgün şekil verilmeyen bıyıklar ve saçlar bakımsız dış görünüşe sebep olabilir. Gerekli bakım yapılmadığında deri sağlığı da bozulabilir. Doğru biçimlendirildiğinde güzel görüntü oluşturan saç ve sakallar için ısıtıcılı saç tarağı kullanabilirsiniz. Elektrikli sakal tarağı sıcaklık sayesinde kolay şekil vermenizi sağlar. Gün içinde ihtiyaç duyulan her an kullanıma hazırdır. Sağlıklı uzama ve biçimlendirme için doğru ürünün seçilmesi büyük önem taşır. Çeşitli materyallerden tasarlanan seçenekler mevcuttur. Materyaline göre seçebileceğiniz bu tasarımlar ihtiyacınıza yönelik kullanım alanı sunar. Bıyık kalınlığına ya da uzunluğuna göre seçim yapabilme avantajı sağlar. Saç ve bıyıklarınızı kısaltmak istediğiniz zamanlarda jiletli sakal tarağı, tercih edebileceğiniz ürünler arasındadır. Şekillendirme işlemi yaparken ürünün dayanıklılığını da göz önünde bulundurmanız gerekir. Ahşap sakal tarağı sağlamlığı ile ön plana çıkar. En sert saç ve bıyıkları bile rahatça düzeltebilir. Sakal şekillendirme tarağı sayesinde saç ve bıyıklarınızı istediğiniz gibi şekillendirebilir, yüzünüze uygun biçimlendirme yapabileceğiniz bu pratik ürünün modellerine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.

İşlevsel Tasarımıyla Öne Çıkan Erkek Sakal Tarağı

İşlevsel Tasarımıyla Öne Çıkan Erkek Sakal Tarağı

Erkek sakal tarağı tasarımlarında her saç ve bıyık tipine uygun ürünler bulunur. Tüy tipine ve işlevine göre seçim yapmaya olanak sağlayan sakal düzleştirici tarak dış görünüşüne önem veren erkekler için idealdir. Sert saça ve bıyığa sahip erkekler için kemik sakal tarağı beklentileri karşılar. İçeriğinde bulunan malzemeleri dayanıklılığını artırır ve uzun ömürlü kullanım olanağı tanır. Yıllarca parlaklığını kaybetmeden kullanabilme fırsatı sunar. İnce tüy tipine sahip erkekler için sık dişli ürünler önerilir. İnce sakal tarağı sık dişleri ile biçimlendirme işlemini kolaylaştırır. Biçimlendirme sırasında ince yapısı bıyıkları rahatça kavrar ve düzeltir. Kişisel bakımın önemli bir parçası olan sakal fırça tarak, erkekler tarafından sıklıkla tercih edilir. Tarzınızı değiştirmek ya da yenilikler katmak istiyorsanız Trendyol’da yüksek işlevselliğe sahip çeşitleri inceleyebilir, size uygun olan ürünü seçebilirsiniz.

Uygun Fiyat Avantajları ile Sakal Bıyık Tarağı

Uygun Fiyat Avantajları ile Sakal Bıyık Tarağı

Yüz hatlarını belirginleştirmek ve bakımlı bir dış görünüşe sahip olmak için sakal düzeltme tarağı kullanılır. Sakal çıkarma tarağı istediğiniz görüntüye kavuşma fırsatı sunar. Her saç ve bıyık tipine uygun seçenekleri bulunan sakal bıyık tarağı, avantajlı fiyat aralıklarıyla sunulur. Kemik ile ahşaptan yapılan doğal ürünlerden ısıtıcılı ve elektrikli pratik şekillendiricilere kadar birçok seçenek bulunur. Bıyık ve saç yapınız sert ise ahşap ya da kemikten üretilen sakal tarama fırçası tercih edebilirsiniz. İnce tüy tipine sahipseniz sık dişli ince şekillendiricileri kullanabilirsiniz. Modern görüntüler istiyorsanız elektrikli ve ısıtıcılı ürünleri satın alabilirsiniz. Üretilen materyale ve işlevselliğe göre fiyatı belirlenen şekillendiriciler, tasarımları sayesinde büyük beğeni toplar. Avantajlı fiyatlar ve indirim fırsatları, beğendiğiniz ürün modellerine ulaşmayı kolaylaştırır. Farklı ürünleri, ihtiyacınız olan seçeneklere göre detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Trendyol’dan uygun fiyatlarıyla sakal için tarak satın alabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir