kontör yükledim ama tarifem yenilenmedi / Selfy'nin Fırsat 25 Paketi

Kontör Yükledim Ama Tarifem Yenilenmedi

kontör yükledim ama tarifem yenilenmedi

Paketinizde dakika, SMS, MMS ve internet haklarınızın kalanını bir arada görmek istiyorsanız, OZET yazıp &#;e ücretsiz SMS göndermeniz yeterli.

  • Paketinizin son kullanma tarihini öğrenebilmek için 2 yolunuz var. Bunları da hemen söyleyeyim. Müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz. Vodafone hattınızdan , diğer operatör veya sabit hatlardan da 0 () 00 00&#;ı aramanız yeterli.

Contents

Tarifemin ne zaman biteceğini nasıl öğrenebilirim Türk Telekom?

GUNCEL servisi ile, mobil hattınıza ait en güncel fatura bilginizi kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip “GUNCEL” yazarak &#;e gönderin ya da *#&#;yi tuşlayın. Cep telefonunuza gelecek olan mesaj ile son birkaç güne kadar olan faturalanmamış kullanım tutarınızı öğrenebilirsiniz.

Vodafone tarife bitimi nasıl öğrenirim?

Kısa mesaj ile tarife bilgileri ve kalan kullanım haklarını öğrenmek için yapılması gereken ise OZET yazarak &#;e ücretsiz SMS göndermek.

Vodafone tarife ne zaman yenilenecek?

Faturasız hatlarda, satın alınan ya da kullanılan tarife ve paketlerin sabit ücretini karşılayan bakiyenin var olması halinde her 30 günde bir yenilenmekte ve bilgilendirme SMS&#;i gönderilmektedir.

En son ne zaman kontör yükledim Vodafone?

Bakiye Öğrenme Servisi

  1. &#;i arayarak.
  2. mesajınıza BAKIYE yazıp &#;e mesaj göndererek.
  3. *# yazıp arama tuşuna basarak USSD ile.

Ne kadar süre TL yüklenmezse hat kapanır?

gün sonunda tekrar TL yüklenmezse hattınız pasif dönem olarak adlandırılan 92 günlük pasif sonunda iptal edilir.

Bal paketi nasıl yapılır?

HESAPLI yazıp &#;e SMS gönderin, Hesaplı Paketi &#;niz cebinize gelsin! HESAPLI yazıp &#;e gönderin. Hesaplı Paketi kapsamında 30 gün boyunca yurt içinde geçerli her yöne dakika ve her yöne SMS sunulacak olup, paket ücreti KDV ve ÖİV dâhil 30 TL&#;dir.

Vodafone tarife yenileme nasıl yapılır?

Yanımda İnternet: Tarife değişikliğinizi Yanımda İnternet &#;Geçebileceğim Tarifeler &#; sayfası üzerinden de hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Sesli Yanıt Self Servis&#;i arayarak ya da telefonunuzun mesaj bölümüne geçmek istediğiniz tarifenin kodunu yazarak &#;e SMS gönderebilirsiniz.

Vodafone hediyeleri nasıl öğrenebilirim?

Vodafone &#;un abonelerine sunduğu sürpriz hediyeler veya diğer avantajlara ulaşmak isteyen tüm kullanıcıların akıllı telefonlarına AppStore ve Android market aracılığıyla &#; Vodafone Yanımda&#; mobil uygulamasını indirmeleri yeterli.

Hattımda ne kadar internet kaldı?

İnternet paketinizde kalan kullanımlarınızı KALAN yazıp &#;ye ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz. Faturalı hatlar için yapılan sorgularda son 1 saat içerisinde yapmış olduğunuz kullanımlar dahil değildir.

Vodafone Faturalı paketim ne zaman yenilenecek?

Faturalı hatlar için; sahip olduğunuz haklar, fatura kesim tarihinizde gece itibarıyla yenilenir, böylelikle yeni haklarınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Faturasız hatlar için; tarifeye giriş yapıldığı tarih ve saat itibarıyla gelen bilgilendirme mesajına bağlı kalarak yenilenmektedir.

Vodafone faturam ne zaman bitiyor?

IVR kanalıyla fatura bilgilerinize ulaşmak için: &#;i ücretsiz arayarak Vodafone Fatura Bilgi Servisi üzerinden fatura tutarınızı ve güncel harcama tutarınızı öğrenebilirsiniz. Cep telefonunuzdan &#;i veya herhangi bir sabit veya GSM hattan () &#;ı arayın.

Kolay paket yenilenir mi?

Kolay Paket kullanım hakları 28 gün boyunca geçerlidir. 28 gün dolduktan sonra kullanımlar devretmez; paket tekrarlamaz.

Hat iptali ne kadar sürer?

Yazılı talebin şirkete ulaştığı tarihten itibaren 7 gün içerisinde hat iptali gerçekleşecektir. 2

Hat iptal olunca ne olur?

İptal edilen hattın numarası üzerindeki haklarınız, operatör tarafından belirlenen süre sonrasında geçersiz olur. Bu süre aşımından sonra aynı numarayı alabilmeniz garanti edilemez. Koşullar operatöre göre farklılık gösterebilir.

Uzun süre kullanılmayan hat nasıl açılır?

Ancak bunun için bir açma ücretinin ödenmesi gerekmektedir. Genelde operatörlerde hattınızın bir yıl içindeki ilk gecikmiş borcunda açma ücreti faturaya yansıtılmamaktadır. Faturalı hattın kapanması halinde borcun ödenmesi durumunda hat tekrar açılır ve hizmet almaya devam edebilirsiniz.

Ne Al&#x;r&#x;m Ne Öderim?

Selfy'nin Fırsat 25 Paketi

Ne Öderim?

85 TL/Ay

Ne Alırım?

Her Yöne  Dakika
+
Her Yöne  SMS
+
25 GB Cepten İnternet

+

10 GB Sil Süpür’den hediye* Cepten İnternet

Nasıl Alırım?

SELFY FIRSAT 25 yaz 'e gönder

*Sil Süpür Hediyesi; Selfy Fırsat Sil Süpür Kampanyası kapsamında sunulmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayınız.

TT Mobil müşterisiysen paketten ayda 85 TL'ye yararlanabilirsin.

Fiyatlara KDV-ÖİV dahildir.

Nas&#x;l Faydalan&#x;r&#x;m?

  • Selfy’nin Fırsat 25 Paketi’ne katılmak için faturasız hattından SELFY FIRSAT 25 yazıp ’e SMS gönderebilirsin. Talebin değerlendirilsin ve seni en kısa sürede SMS ile bilgilendirelim. SMS ile kayıt olabileceğin gibi, müşteri hizmetlerini arayarak da talebini iletebilirsin.
  • Selfy Fırsat Paketleri’ne katılmak için 1 , 1 veya numaralarından birisi arayarak paket seçeneğini tuşlayabilirsin. Paket satın alabilmek için hattında yeterli bakiye bulunmalıdır. 
  • funduszeue.info  adresi üzerinden Kredi Kartı ile Paket Satın Alma sekmesi üzerinden dilediğin pakete sahip olabilirsin. 

Kat&#x;l&#x;m Detaylar&#x;?

  • Paketi alabilmek için Mobil Ofis, Faturasız Bayi, Katlayan, Standart, BIMCELL, POCELL, PTTCELL, VESTELCELL, Teknosa Mobil  tarifeleri dışındaki Türk Telekom mobil bireysel faturasız tarifelerde olman gerekiyor.
  • Paketten faydalanmak için Selfy üyesi olmalısın. yaş arasında olup hala Selfy’li değilsen paketi almak için SELFY FIRSAT 25 TC Kimlik No yazarak ’e SMS gönderebilirsin.
  • Selfy’nin Fırsat 25 Paketi’nin aylık ücreti, son 30 gün içerisinde numara taşıma ve yeni hat tesisi yaparak gelenler için 57 TL, TT Mobil müşterileri için ise 85 TL’dir.

Daha?

  • Pakete Müşteri Hizmetleri ve SMS kanalı yoluyla kayıt olabilirsin.
  • Paketteki yurt içi dakikalar, SMS’ler ve internet avantajı 30 gün boyunca geçerli. 30 gün içinde dakikalarını, SMSlerini ve internetini tüketmen lazım. Paketindeki dakikaların, SMSlerin ve internetin bittiğinde, başka hediye dakikan, SMS’in ve internetin yoksa tarifen üzerinden ücretlendirilirsin. Kullanılmayan faydaların bu süre sonunda silinir.
  • Paket 30 gün içerisinde birden fazla kez alınabiliyor. Bu durumda paket, en son alınan paketi takip eden günde yenilenir.
  • Paket kapsamında sunulan her yöne dakika, yurt içi olmak şartıyla şebeke içi, ev, iş, diğer operatörler, 'lü aramalar, 1xy yapısındaki özel servis numaraları, görüntülü görüşmeleri ve şirketimizce sunulan mobil ile anlaşmalı sabit telefon hizmeti veren işletmeciler yönlerini kapsıyor. Söz konusu her yöne dakikalar; yarışma servisleri, sohbet hatları, tüm katma değerli hizmet sunulan numaraları ve 1xy yapısındaki özel servis numaraları hariç diğer özel servis numaralarına doğru yapılan aramaları, KKTC dahil yurtdışı, faks, data, WAP aramalarını kapsamıyor.
  • Paket kapsamında sunulan SMS yurtiçi tüm operatörler ve sabit hatlara gönderimde geçerli olup, yurt dışı ve KKTC kullanımlarını, web ve wap üzerinden yapılacak SMS gönderimlerini kapsamıyor. Ücretsiz SMS'ler ile başlayan ve 1 ile başlayan 3 haneli numaralara yapılan gönderimleri kapsıyor.
  • Paket kapsamındaki her yöne dakikalar ve SMS hakların tükendiğinde, bulunduğun tarife ücretleri baz alınarak ücretlendirilirsin.
  • Paket kapsamında sunulan 25 GB data hakkı internet apn üzerinden yaratılan yurt içi cepten data için geçerlidir.
  • Paket kapsamında sunulan 10 GB Sil Süpür hediyesi Selfy Fırsat Sil Süpür Kampanyası kapsamında sunulmaktadır. Detaylı bilgi: [Selfy Fırsat Sil Süpür Kampanya sayfası’na yönlendirme linki]
  • Paket kapsamında sunulan cepten internet kullanım hakkın tükendiğinde, paket aşım ücreti her KB için 2 Krş olacak şekilde uygulanır. 
  • TT Mobil, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin tarife kapsamında sunulan internet faydası ile kullanımlarında ve tarife üst bağlantı hızında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Paket kapsamında sunulan dakika, SMS ve internet hakları sonraki aya devretmez.
  • Paket kapsamındaki kullanım haklarını devredemez ve 3. şahıslara transfer edemezsin.
  • Paketten yararlanacak numara eğer daha önce TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş. numarası ise, numaranın tekrar TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş.'ye taşındığı tarih ile numaranın TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş.'den taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün geçmiş olmalıdır.
  • Pakete kaydolarak yurtiçi G servisinin kullanımının açılmasına da onay verirsin. BTK yetkilendirmesi sonucunda herhangi bir ek işlem yapmadan uygun SIM Kart ve Cihaz kullandığın sürece yurtiçinde G servisini kullanabilirsin. İstersen servisi iptal edebilirsin.
  • Bakiyendeki tutar pakete kayıt olmak için yetersizse, 29 gün içinde hattına en az paket tutarı kadar bakiye yüklediğinde paketin otomatik olarak tanımlanır. Otomatik tanımlamayı iptal etmek için paket iptali işlemini gerçekleştirmen yeterli. Paket iptali için IPTAL SELFY FIRSAT 25 yazarak ’e göndermen gerekiyor. İptal durumunda ücretsiz verilen faydaların silinmeyecek ve kullanım sürenin sonuna kadar geçerli olacak.
  • Paketinde kalan dakikalarını, SMS’lerini ve internetini öğrenmek için ’ü ücretsiz arayabilir ya da KALAN SELFY FIRSAT 25 yazıp ’e ücretsiz gönderebilirsin. Böylece ne kadar dakikan, SMS’in ve internetin kaldığını sıkı bir şekilde takip edebilirsin.
  • Paketindeki dakikaların ücretlendirme periyodu 60 saniyedir.
  • TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş. paket fiyatında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Yurtiçinde Türk Telekom mobil hatlarından yapacağın Türk Telekom Müşteri Hizmetleri aramalarının 1. dakikada sonlandırılması halinde 46,25 Kuruş; 1 dakikadan fazla sürmesi halinde 60 Kuruş olarak ücretlendirileceksin.
  •  Tüm fiyatlara KDV-ÖİV dahildir.
  • Yeni hat tesisinde ÖİV ve telsiz ruhsatname ücreti ayrıca alınır.
  • Telsiz kullanım ücreti alınır.
  • TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanan mobil telekomünikasyon hizmetleri bundan sonra Türk Telekom® markası altında devam edecektir.

Her Yöne Arama ve SMS Kapsamı

  • Paket kapsamında sunulan dakika, SMS ve veri kullanım hakları sadece yurt içi kullanımda geçerlidir. Söz konusu haklar, KKTC ve yurt dışı kullanımları kapsamamaktadır.

Ücretlendirme Periyodu

  • Tarifedeki arama fiyatlarının ücretlendirme periyodu 60 saniyedir. İnternet haklarının ücretlendirme periyodu KB’dır TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş. fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.

TL Yükleme Bilgisi

Faturasız hat kullanıcıları, sizin için mobil hayatı daha da kolaylaştıran, TL yükleyebileceğiniz benzersiz sistem!

Cep telefonunuzdan internete, ATM'lerden satış noktalarına kadar birçok kanal, hattınıza TL yüklemek için ücretsiz olarak hizmetinizde. Bu kanalları öğrenmek için tıklayınız.

Hattınıza kredi kartı ile TL yüklemek için tıklayınız.

SMS Aktivasyon

Selfy Fırsat 25 Paketi

PAKETE KAYIT

SELFY FIRSAT 25 -->

KALAN SORGULAMA

KALAN SELFY FIRSAT >

PAKET İPTALİ

IPTAL SELFY FIRSAT >

Ücretlendirme Detayı

  • ile başlayan aramaların yurt içi ücretlendirmesi eğer tarifenizde her yöne ya da sabit hat yönüne kullanım hakkınız var ise bu yönlerden düşer; eğer tarifenizde her yöne ya da sabit hat yönüne kullanım hakkınız yok ise tarifenizin sabit hat yönü dakika fiyatıyla ücretlendirilmektedir.
  • Yurt içinde Türk Telekom mobil hatlarından yapılan Müşteri Hizmetleri aramaları, faturasız müşterilerimiz için 60 Kuruş olarak ücretlendirilmektedir.

Lütfen cep telefonunuza gelen şifreyi giriniz:fasfasfasfasf

Belirlenen süre içerisinde giriş yapmadınız. Lütfen tekrar deneyiniz.

Kalan sure:

Vazgec

Türk Telekom mobil müşterisiysen,nasıl Selfy’li olacağını öğrenmek için tıkla!

Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Aynı zamanda analitik ve pazarlama çerezleri de kullanıyoruz. Çerezler seçimlerinizi değiştirme ve detaylı bilgi için tıklayınız.

OKUDUM

Cep telefonunundan internete, ATM'lerden Türk Telekom satış noktalarına kadar birçok kanal, hattına TL yüklemek için ücretsiz olarak hizmetinde!

Hattıma Lira Yüklemek İstiyorum

funduszeue.info sayfasındaki online işlemler mobil menüsü seçilip, açılan sayfada yükleme yapmak istediğin telefon numaranı ve interaktif hizmet şifreni girdikten sonra, üst taraftaki menüden Ödeme ve TL İşlemlerim / KK ile Lira Yükleme seçilerek yükleme işlemi gerçekleştirilebilir. Yönlendirileceğin banka ekranından 3D Güvenlik Şifreni girerek yükleme yapabilirsin.

Online işlemler'den TL Yüklemek İstiyorum

Lira Karttan Yükleme

Sanal Yükleme Kanalları

Hattınıa BİM, A, PTT, Migros, Tansaş, MacroCenter, anlaşmalı Shell İstasyonları, Multinet Noktaları, Adese, Pehlivanoğulları, Uyum Marketleri, Kim, Yeni Saypa, Praktiker‘den TL yükleyebilirsin.  

Lira Kart Satış Noktaları

Lira Kartları tüm Türk Telekom Grup Mağazaları, CarrefourSA, CarrefourSA Express, Migros, Tansaş, Şok Market, MacroCenter, Kipa, Kipa Ekspres, Media Markt, Electro World, Bizim Toplu Tüketim, Teknosa Mağazaları‘ndan satın alabilirsin.  

Lira Karttan TL Yükle

Lira Kartları; 30, 35, 50, ve TL seçeneklerine sahiptir.  

Netten TL Yükle

Lira kartının arkasındaki bantı kazıyarak 16 haneli yükleme numaranı bul ve Online İşlemler menüsündeki “Netten Yükleme Yap“a tıklayayarak işlemini gerçekleştirebilirsin. Kolay aşamaları izleyerek, yüklediğin kadar konuşmanın rahatlığını yaşa.  

Şifre Göndererek

Lira kartınının arkasındaki bantı kazıyarak 16 haneli yükleme numaranı bul ve **16 haneli lira kart şifresi# arama tuşuna basarak kartın hemen hattına yüklensin.  

'e Mesaj Göndererek

'e ücretsiz bir mesaj gönderin, hattına kolayca yükleme yap! Lira kartınının arkasındaki bantı kazıyın ve 16 haneli yükleme numaranı öğrenerek aşağıdaki aşamaları izlemelisin.  

Mesaj göndermeye girin.

YUK yazıp bir boşluk bırakın. 16 haneli yükleme numaranı yazıp (Örnek: YUK XXXXXXXXXXXXXXXX) 'e gönder.

Böylece bakiyen güncellenecektir.  

‘ı Arayarak

Ücretsiz ‘ı arayın, hattına kolayca yükleme yap! Lira kartının arkasındaki bantı kazıyıp 16 haneli yükleme numaranı öğren. Cep telefonundan ‘ı arayarak aşağıdaki aşamaları izlemelisin.  

funduszeue.info menüye girin.

2.Yükleme seçeneklerine girin.

3.Yükleme işlemini seçin.

4.Yükleme numaranızı girin.

5.Böylece bakiyen güncelleşecektir.  

Asistan Menüsü

Nerede olursan olun, Asistan menüsünden kısa mesajla yükleme yapın! Cep telefonunuzun SimServis menüsünün altında yer alan Asistan menüsünü izleyerek kolaylıkla yükleme yapabilirsin. YÜKLEME menüsünün “Yükleme numaranı” girin ve birkaç basit işlemden sonra bakiyen güncellenecektir.

funduszeue.info'dan Yükle

Türk Telekom hattına veya Türk Telekom hattı kullanan yakınlarına TL yüklemenin en kolay yolu funduszeue.info'de!

Yüklemek için hemen tıklayın.

Adım Adım TL Yükleme

Ana sayfadan tıklayarak TL Yükleme ekranına girin.

Yüklemek istediğiniz TL miktarını seçin.

Kredi kartı bilgilerinizi yazın.

Güvenlik kodunuzu girin.

Onay ekranının ardından Güvenli alışveriş şifresi, "3D Secure" şifrenizi girerek işlemi tamamlayın.

Kullanım Şartı

Kredi kartı ile TL Yükleme Servisi'nden TL yükleyebilmen için kredi kartı bankandan güvenli alışveriş şifresi 3D Secure şifreni alman gerekir.

Güvenli alışveriş şifresi 3D Secure şifresi nedir?

İnternet üzerinden kredi kartı ile yapılan alışveriş işlemlerinin güvenliğinin artırılması için geliştirilmiş bir sistemdir. Visa ve MasterCard'ın geliştirdiği, "güvenli sanal alışveriş" çözümü ile hem kart sahipleri hem de üye iş yerleri sahtekârlıklara karşı güvence altına alınmıştır.

Güvenli alışveriş şifresi 3D Secure şifresi kullanmanın size sunduğu avantajlar;

  • Kendi belirleyeceğin şifre ve kişisel mesaj ile kart bilgilerinin korunması;
  • Şifreni kişi tarafından belirlendiği için daha güvenli alışveriş olanağı;
  • Kolay kayıt olanağı    

Aylık Düzenli Yükleme Talimatı

Kredi kartından vereceğin yükleme talimatıyla hattına otomatik olarak düzenli yükleme yapabilirsin. Mevcut Lira Kartlarından dilediğini seçip, her ayın 1’i ve 26’sı arasında istediğiniz tarihte hattınıza otomatik olarak yükleme yapabilirsin.  

Yükleme yapmanın en kolay yolu…  

Türk Telekom Grup Mağazaları

Tüm Türk Telekom Grup Mağazaları'ndan yerli ve yabancı bankalara ait tüm visa ve mastercard kredi kartlarına aylık düzenli aylık düzenli yükleme talimatı verebilirsin.  

Aylık Düzenli Yükleme Talimatı verebileceğiniz bankalar ve kanallar;

QNBFinansbank

QNBFinansbank şubelerinden ve funduszeue.info adresinden hesabınızdan veya kredi kartınızdan aylık düzenli yükleme talimatı verebilirsiniz.  

Akbank

Akbank şubelerinden ve funduszeue.info adresinden hesabından aylık düzenli yükleme talimatı verebilirsin.    

Türk Telekom Grup Mağazaları

Talimat verebileceğin kanallar aşağıdaki gibidir. Türk Telekom Grup Mağazaları Tüm Türk Telekom Grup Mağazaları'ndan aşağıda belirtilen eşik seviyeleri ile yerli ve yabancı bankalara ait tüm visa ve mastercard kredi kartlarına otomatik yükleme talimatı verilebilir.   

 Eşik Miktarı 

 Yüklenen Miktarı 

4 TL

30 TL

8 TL

50 TL

8 TL

TL

8 TL

TL


Bankalar

Anlaşmalı bankalar aracılığı ile aşağıda belirtilen eşik seviyesi ile otomatik yükleme talimatı verilebilir.  

 Eşik Miktarı 

 Yüklenen Miktarı 

4 TL

30 TL


Otomatik Yükleme Talimatı verebileceğiniz bankalar ve kanallar aşağıdaki gibidir.  

Akbank

Akbank Şubeleri

MüşteriHizmetleri ( 25 25)

funduszeue.info

İş Bankası

Bankamatikler

Müşteri Hizmetleri ( 02 02)

funduszeue.info

Türk Ekonomi Bankası (TEB)

Müşteri Hizmetleri ( 0 )

funduszeue.info

Bayiden Yükle

Geçerken uğra, yükleme yapmak için vakit kaybetmeyin! Yükleme yapmak için, bu işlemi gerçekleştiren herhangi bir Türk Telekom Grup Mağazaları'na uğraman yeterli. Üstelik Lira kart seçenekleri dışında, hattına tablodaki limitlere göre yükleme yapabilirsiniz.  

 Yükleme Kredi Tipi 

5 TL

30 TL

35 TL

40 TL

50 TL

TL

İstersen, Türk Telekom Grup Mağazaları'ndan otomatik yükleme talimatı da verebilirsiniz.

ATM'den Yükle

Mevduat hesabı veya kredi kartı kullanarak;

Odeabank ATM’leri

VAKIFBANK ATM’leri

HSBC ATM’leri; HSBC Bankası müşterisi olman gerekmeden herhangi bir HSBC ATM Express’ten Türk Telekom Mobil hattına NAKİT para ile yükleme yapabilirsin.

QNBFinansbank, Nakit24/Nakit24 Ekstralar

Halkbank ATM’leri; Bunun yanı sıra Halkbank müşterisi olman gerekmeden herhangi bir Bank24 +‘dan Türk Telekom Mobil hattına NAKİT para ile yükleme yapabilirsin.

TEB ATM’leri

Garanti Bankası Garanti24ler; Bunun yanı sıra Garanti Bankası müşterisi olman gerekmeden herhangi bir Garanti24’ten Türk Telekom Mobil hattına NAKİT para ile yükleme yapabilirsin.  

Sadece Mevduat hesabını kullanarak;

Akbank ATM’lerinden

Denizbank ATM’leri

Ziraat Bankası ATM’leri

Türkiye Finans Katılım ATM’leri

Şekerbank, Şeker 24ler

ING Bank ATM'leri  

İş Bankası Bankamatikleri

İş Bankası kredi kartı ile kredi kartından yükleme yapmak için;

"Kredi Kartı Hesabı → Faturasız Hat →Türk Telekom Mobil → Türk Telekom Yükleme" menülerini seçin.  

İş Bankası kredi kartı ile hesabından yükleme yapmak için;

"Mevduat Hesabı → Tüm işlemler → Ödemeler Ve Sigorta → Faturasız Hat İşlemleri → Türk Telekom Mobil → Türk Telekom Mobil Yükleme" menülerini seçin.  

Bankamatik kartın ile hesabından yükleme yapmak için:

"Tüm işlemler → Ödemeler Ve Sigorta → Faturasız Hat İşlemleri → Türk Telekom Mobil → Türk Telekom Mobil Yükleme" menülerini seçin.  

İş Bankası müşterisi değilseniz nakit yatırarak yükleme yapmak için: "Kartsız İşlem" → Faturasız Hat → "Türk Telekom Mobil" menülerini seçin.  

"Yükleme miktarı" seçenekleri arasından hattına istediğin kadar yükleme yap.

Bankamatiklerden otomatik yükleme talimatı da verebilirsin. Böylece bakiyen belirlenen alt limite indiği anda, talimatta belirtilen miktar hattına otomatik olarak yüklenecektir.  

İnternet Bankacılığı  

Vadesiz Mevduat Hesabı ve Kredi kartı ile

funduszeue.info

funduszeue.info

funduszeue.info

funduszeue.info

funduszeue.info

funduszeue.info

funduszeue.info

funduszeue.info

funduszeue.info

funduszeue.info

funduszeue.info

funduszeue.info

funduszeue.info

Vadesiz Mevduat Hesabı İle

funduszeue.info

funduszeue.info

funduszeue.info

funduszeue.info

Telefon Bankacılığı

Vadesiz mevduat hesabından veya kredi kartınla Türk Telekom Mobil hattına aşağıdaki bankalardan yükleme yapılabilir.  

8  Odeabank Çağrı Merkezi 'ni arayarak vadesiz mevduat hesabından veya kredi kartınla Türk Telekom hattına yükleme yapabilirsin.

0   INGBANK Telefon Bankacılığı 'nı arayarak vadesiz mevduat hesabından veya kredi kartınla Türk Telekom hattına yükleme yapabilirsin.

2 Türkiye Finans Çağrı Merkezi'ni arayarak vadesiz mevduat hesabından veya kredi kartınla Türk Telekom hattına yükleme yapabilirsin.

0   Vakıfbank Çağrı Merkezi 'ni arayarak vadesiz mevduat hesabından veya kredi kartınla Türk Telekom hattına yükleme yapabilirsin.

00 00  Ziraat Bankası Çağrı Merkezi 'ni arayarak vadesiz mevduat hesabından veya kredi kartınla Türk Telekom hattına yükleme yapabilirsin.

Akbank'daki vadesiz mevduat hesabından 25 25  Akbank Telefon Bankacılığı 'nı arayarak faturasız Türk Telekom hattına yükleme yapabilirsin.

0   Kuveyttürk Çağrı Merkezi 'ni arayarak vadesiz mevduat hesabından veya kredi kartınla Türk Telekom hattına yükleme yapabilirsin.

0   HSBC Bank  telefon bankacılığını arayarak vadesiz mevduat hesabından veya kredi kartınla Türk Telekom hattına yükleme yapabilirsin.

Denizbank'daki vadesiz mevduat hesabından veya kredi kartınla 0   Denizbank İletişim Merkezi'ni arayarak faturasız Türk Telekom hattına yükleme yapabilirsin.

Halkbankası'ndaki vadesiz mevduat hesabından veya kredi kartınla 0  Halkbank Dialog 'u arayarak faturasız Türk Telekom hattına yükleme yapabilirsin.

TEB'deki vadesiz mevduat hesabından veya kredi kartınla 0  TEB  TelefonŞubesi 'ni arayarak faturasız Türk Telekom hattına yükleme yapabilirsiniz.

0   AloGaranti 'yi arayarak vadesiz mevduat hesabından veya kredi kartınla Türk Telekom hattına yükleme yapabilirsin.

Şekerbank'taki vadesiz mevduat hesabından veya kredi kartınla   ŞekerTel 'i arayarak faturasız Türk Telekom hattına yükleme yapabilirsin.

88 88 Fibabanka telefon bankacılığını arayarak vadesiz mevduat hesabından Türk Telekom hattına yükleme yapabilirsin.  

Şube ve Kiosklar'dan Yükle  

Turkishbank Şubelerinden

Ziraat Bank Şubelerinden

Denizbank Şube ve Kiosklar‘ından

Fibabanka Şubelerinden  

nakit ödeme yaparak veya bankadaki vadesiz mevduat hesabını kullanarak Türk Telekom Mobil hattına yükleme yapabilirsin.  

WAP'tan Yükle  

Cep telefonunda funduszeue.info adresini kullanarak Denizbank'daki vadesiz mevduat hesabın veya kredi kartı hesabın aracılığıyla faturasız Türk Telekom hattına yükleme yapabilirsin.

App Store veya Google Play Store üzerinden QNB Finansbank Cep Şubesini indirerek Finansbankası'ndaki vadesiz mevduat hesabı veya kredi kartı aracılığıyla faturasız Türk Telekom hattına yükleme yapabilirsin.  

Akbank müşterileri cep telefonlarından funduszeue.infosine girerek vadesiz mevduat hesaplarından faturasız Türk Telekom hatlarına yükleme yapabilirler.

Cep telefonunuzdan funduszeue.info adresini kullanarak Garanti Bankası'ndaki vadesiz mevduat hesabı veya kredikartı hesabınız aracılığıyla faturasız Türk Telekom hattına yükleme yapabilirsin.

İşbankası'nın işcep uygulamasını kullanarak İşbankası'ndaki vadesiz mevduat hesabı veya kredi kartı aracılığıyla faturasız Türk Telekom hattına yükleme yapabilirsin.

Türkiye Finans Katılım Bankası müşterileri cep telefonlarından funduszeue.info adresine girerek vadesiz mevduat hesaplarından faturasız Türk Telekom hatlarına yükleme yapabilirler.

SMS İle Yükle  

GARANTİ BANKASI

Garanti Bankası‘ndan Kısa Mesaj (SMS) ile Yükleme yapmak Çok Kolay!

Türk Telekom Mobil Faturasız Hattın’dan sadece bir sms göndererek hattına veya dilediğin bir Türk Telekom Mobil faturasız hatta yükleme yapabilirsin.  

Garanti CepBank’tan alacağın şifre ile CepBank’a tanımlattığın numaraya yükleme yapmak için; (Garanti CepBank şifrenizi almak için tıklayınız.) cep telefonunun mesaj bölümüne “yukleme” yazdıktan sonra boşluk bırakın, yüklemek istediğin tutarı yazın. Ardından bir boşluk daha bırakıp CepBank şifrenizi yazarak cep telefonundan ’e kısa mesaj (SMS) yollayın.  

Örnek mesaj: yukleme 50  

Başka bir numaraya yükleme yapmak için; sırasıyla “yukleme”,bir boşluk bırakarak yükleme yapmak istediğin numara, bir boşluk bırakarak TL tutarı, ardından yine bir boşluk bırakarak Türk Telekom Mobil'in ilk harfi “A” ve bir boşluk bırakarak CepBank şifreni yazarak ’e kısa mesaj göndermen yeterli.  

Örnek mesaj: yukleme 5xxxxxxxxx 50 A  

Mesajı yolladıktan sonra cep telefonunundan ’ten işlemin gerçekleştiğini bildiren ve Referans Numarası içeren bir bilgilendirme kısa mesajı (SMS) ile bilgilendirileceksin.  

30,35,40,50, TL yükleme yapılabilmektedir.  

Bu işlem bir SMS ücreti olarak hattınıza yansıtılacaktır.  

QNBFİNANSBANK

CardFinans’tan sadece bir Kısa Mesaj (SMS) ile Faturasız Türk Telekom Mobil Hattınıza Yükleme Yapın! Türk Telekom Mobil Faturasız Hattın’dan SMS göndererek hattına yükleme yapmak için cep telefonunun mesaj bölümüne bir seferlik TALIMAT yazın, bir boşluk bırakın CardFinans‘ınızın son dört hanesini yazın ve ardından yine bir boşluk bırakarak, doğum yılını yazıp ’e kısa mesaj (SMS) gönderin.  

Örnek mesaj: Talimat  

Mesajı yolladıktan sonra cep telefonunuza ’ten talimatınızın alındığına dair bir bilgilendirme mesajı gelecektir.  

Gelen mesaj: “Talimatiniz alinmistir. TL satin almak icin YUKLE yazin, bir bosluk birakin, almak istediginiz TL miktarini yazin ve ’e gonderin.”  

Cep telefonunundan kısa mesaj (SMS) ile TL yüklemek için kayıt yaptırdıktan sonra, hattına yükleme yapmak için cep telefonunun mesaj bölümüne YÜKLE yazıp boşluk bırakın. Ardından yükleme yapmak istediğiniz tutarı yazarak ’e kısa mesaj (SMS) gönderin.  

Örnek mesaj: Yükle 50  

30,35,40,50, TL yükleme yapılabilmektedir.  

Bu işlem bir SMS ücreti olarak hattına yansıtılacaktır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası