11 mayıs vaka / Koronavirüs tablosu: 11 Mayıs Çarşamba vaka ve ölüm sayısı kaç oldu?

11 Mayıs Vaka

11 mayıs vaka

Bugünkü vaka ve vefat sayısı kaç? Sağlık Bakanlığı 11 Mayıs corona verilerini açıkladı

Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı 11 Mayıs Çarşamba gününün corona virüsü (koronavirüs) tablosuna göre son 24 saatte 9 kişi hayatını kaybetti. Yeni vaka sayısında ise düne göre düşüş yaşandı.

Yayınlanma: - 11 Mayıs Güncellenme:

Bugünkü vaka ve vefat sayısı kaç? Sağlık Bakanlığı 11 Mayıs corona verilerini açıkladı

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID tablosunu açıkladı. 11 Mayıs’a ait verilere göre, bin test yapıldı.

Güncel verilere göre, bin yeni vaka tespit edilirken 9 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan son bir günde bin kişi sağlığına kavuştu.

AŞILAMADA İLK SIRADA HANGİ ŞEHİR VAR?

Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak takip etti.

EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA'DA

Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa'yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.

DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?

Bakanlığın 10 Mayıs verilerine göre, dün bin test yapılmıştı. Dün, bin vaka tespit edilirken, 7 kişi hayatını kaybetmiş ve bin kişi sağlığına kavuşmuştu.

TTB'den çarpıcı Covid açıklaması: Ne yazık kiİlginizi ÇekebilirTTB'den çarpıcı Covid açıklaması: Ne yazık kiBakan Koca: Fırtına geçti amaİlginizi ÇekebilirBakan Koca: Fırtına geçti ama

Koronavirüs tablosu: 11 Mayıs Çarşamba vaka ve ölüm sayısı kaç oldu?

Koronavirüs tablosu: 11 Mayıs Çarşamba vaka ve ölüm sayısı kaç oldu?

seafoodplus.info

Türkiye'de koronavirüs salgınıyla mücadele, aşılama çalışmaları ile devam ediyor. Günlük olarak yayınlanan koronavirüs rakamları ise vatandaşların gündemindeki yerini koruyor.

Aşılar ve alınan önlemler sayesinde salgın kontrol altına alınsa da etkisini sürdürüyor.

Son zamanlarda düşen vaka ve ölüm sayılarının ardından tolu taşıma ve hastaneler hariç kapalı alanlarda maske kullanımı kaldırılmıştı.

Maskeleri tamamen hayatımızdan çıkarmak için ise vaka sayısının biraz daha azalması bekleniyor.

Peki, bugünkü koronavirüs vaka sayısı açıklandı mı? İşte 11 Mayıs Çarşamba koronavirüs vaka ve ölüm sayısı

11 Mayıs koronavirüs vaka ve ölüm sayısı kaç oldu?

Sağlık Bakanlığı koronavirüs salgınına ilişkin verileri güncelledi. Bakanlık günlük koronavirüs tablosunu "seafoodplus.info" sitesinden paylaştı.

Buna göre, son 24 saatte bin Kovid testi yapıldı, bin kişinin testi pozitif çıktı, 9 kişi yaşamını yitirdi, iyileşenlerin sayısı ise oldu.

Türkiye'de bugüne kadar uygulanan aşı miktarı milyon bin doza yükseldi.

18 yaş üstünde en az iki doz aşı yaptıranların oranı en yüksek 10 il, Osmaniye, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak oldu.

En az iki doz aşı uygulananların oranı en düşük iller ise Şanlıurfa, Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ olarak sıralandı.

Koronavirüs tablosu: 11 Mayıs Çarşamba vaka ve ölüm sayısı kaç oldu?

Koronavirüs tablosu: 11 Mayıs Çarşamba vaka ve ölüm sayısı kaç oldu?

maskesağlık bakanlığıkoronavirüs

Google News ile Takip Et

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir