sevgiliye uzun mesajlar / sevgiliye uzun mesajlar whatsapp 📲 en güzel aşk sözleri 2023

Sevgiliye Uzun Mesajlar

sevgiliye uzun mesajlar

Bize Yazın

Sevgiliye Uzun Mesajlar - Whatsapp Durum Aşk Mesajları 2022

Güncellenme tarihi: 2023-06-19

Sevgiliye uzun mesajlar yazımızda sevgiliye uzun mesaj 2023, sevgiliye romantik uzun sözler, sevgiliye uzun aşk sözleri ve sevgiliye uzun duygusal mesajlar bulabilirsiniz.

Aşk, sevdiklerimiz ile aramızdaki güçlü bir bağdır, bu nedenle ne olursa olsun onu her zaman var etmek için en iyi yolu bulmamız gerekir. Bunun için sevgililer birbirlerine sık sık sevgilerini göstermek isterler. Bunun için Sevgiliye uzun mesajlar sevgiliye söylenecek güzel mesajlar ve sevgilye 1. ay mesajı uzun gibi başlıklar araştırılıyor. İşte, Sevgiliye uzun mesajlar...

Sevgiliye Uzun Mesajlar

Sevgilim,
Bu mesajı sana, kalbimdeki derin sevgiyi ve sana olan hayranlığımı ifade etmek için yazıyorum. Sen benim için hayatımın anlamısın. Her gün yanımda olduğun için kendimi çok şanslı hissediyorum. Seninle birlikte olduğumda dünya duruyor ve sadece seninle ilgilenmek istiyorum. Seni sevmek, seninle paylaşmak ve seninle büyümek istiyorum. Sana olan sevgim sonsuzdur ve hiçbir şey bizi ayıramaz. Seni her zaman kalbimde taşıyacağım.

Kaç gün kaç ay geçti seninle. Ben mutluluktan sarhoş gibi yürüyorum, gülümsüyorum herkese. ‘Aptal aşık’ diyorlar benim için. Seni tanısalardı, kalbindeki seni bilselerdi hak verirlerdi bu halime. Neredeyse çıkacağım sokaklara, “aşığım ben” diye bağıracağım. Güzel gözlüm, ne yaptın sen bana böyle ? Yaşamak ayrı bir güzel şimdi bana. Her güne seni görmek umuduyla başlamak güzel; bana ait olduğunu, sana ait olduğumu bilmek güzel. Bitmesini hiç istemediğim bir rüyada gibiyim. Ne olur uyandırmasa kimse… Bu bir rüyaysa bile, sen hayalden ibaretsen bile, gözlerimi hiç açmasam. Artık gerçekleri bir kenara koyup senin cennetinde yaşasam. Bir meleğin kanatları altında gibi, hiçbir şeyden korkmasam. Bu dünyanın tüm masumiyetini, tüm güzelliklerini kalbine sığdırdığın gibi beni de kalbine sığdırdığın için teşekkür ederim sevgilim. Tüm kalbimle sana çok aşığım.

Sevgiliye uzun mesajlar

Resmi İndir

Burada bana içinde yaşama şansı vermen için kalbinin kapılarını çalıyorum bebeğim. Sevgimin en derin parçasını hissedebilmen için kalbine kendinden daha yakın olmak istiyorum. Seni seviyorum!

Kalbim senin aşkın için atıyor, seni düşünebileceğinden daha iyi sevmek için. Sen hayatımda tanıdığım en ilginç insan tutkumun tonusun. Seni seviyorum!

Keşke çocukken tanısaydım seni, küsme diye saçını çekmezdim hiç. En sevdiğim oyuncaklarımı önüne sererdim. Sonra bakkala gidip çikolatalar alırdım sana. Saklambaç oynasaydık, bir sana sobelenirdim. Kovalamaca oynarken çok hızlı koşmazdım mesela, yorulma diye yalancıktan düşerdim. Belki sana ‘pamuk şekerim’ derdim, hatta şimdi bile diyebilirim. Ne bileyim, seninle çocuklaşıyorum sevgilim. Dünya senin kadar güzel geliyor tüm telaşlarıyla, bir o kadar yorulmuyorum da sevmekten seni. Bir ağacın altında gölgelenmek gibiymiş seni sevmek, yazın sıcağında. Annemin oynarken verdiği salçalı ekmek gibi, ilk bayramlık ayakkabılarımı giymek gibiymiş seni sevmek. Herkesin bir ruh eşi varmış bu dünyada. Çocukken tanımasam da seni, inanıyorum ruh eşim olduğuna. Belki çocukken tanışamadık ama, hayat sonunda çıkardı seni karşıma. Şimdi hiç niyetli değilim peşini bırakmaya. Dişlerimiz dökülüp belimiz bükülene kadar hiç ayrılmayalım sevgilim, seni seviyorum.

Sevgiliye uzun sözler

Resmi İndir

Sen benimsin ve kalbimin seçtiği tek kişisin, sensiz bir hayat can sıkıntısından başka bir şey değil. Hayatımda yaptığın her şey için sana gerçekten minnettarım. Benim için orada olduğun için teşekkürler. Seni seviyorum.

Benim için o kadar çok şey ifade ediyorsun ki sana olan sevgimi hiçbir kelimeyle tam olarak anlatamam. Seni özlediğimde yanaklarımdan süzülen sevinç gözyaşlarısın. Hayatımın tutkusu, her şey kalbimi memnun ediyor. Bebeğim seni sonuna kadar seveceğim.

Aşkının gücü bana güç verdi. Şimdi kalbim senin, o yüzden güvende tut. Ben seninim, lütfen beni sımsıkı tut ki aşk köprüsünden düşmeyeyim. Seni gerçekten sevdiğimi itiraf etmeliyim!

Aşkım, Bugün sana olan sevgimi anlatmak için yeterli kelime bulamıyorum. İçimdeki duyguları ifade etmeye çalışsam da, her zaman anlatabildiğimden daha fazlasını hissediyorum. Sen benim güneşimsin, hayatıma ışık getiriyorsun. Seninle geçirdiğim her an, ömür boyu hatırlayacağım anılar yaratıyor. İyi günlerimde seninle gülebiliyorum, kötü günlerimde seninle ağlayabiliyorum. Seninle birlikteyken, dünya benim için mükemmel bir yer haline geliyor. Sana olan sevgim sonsuzdur ve her zaman yanında olacağım.

uzun aşk mesajları

Resmi İndir

İlk gördüğüm anda vuruldum kahverengi gözlerine. Sende sıcacık bir kalp olduğunu biliyordum, o zamandan beri. Artık bu dünyada sevip güvenebileceğim bir sen vardın. Uçurumun kenarındayken, her şeyden soğumuşken sen girdin hayatıma. Çiçeğe bahar, kumsala yaz, derdime şifa gibi geldin. Yanımda sen olunca hiçbir şeyden korkmadım sevgilim, ölmekten bile. Umutlarımı yitirdiğimde gülüşün tuttu beni ayakta. Sesinin ezgisi susturdu hayatımın sancılı çığlıklarını. Hayatımın en güzel zamanlarını yaşadım senle, en çok seninle güldüm. Sevgilim, hayatımdan hiç eksik olma. Seninle içtiğimiz bir kahvenin kırk yıl hatırı varsa, kırk yılımı önüne sererim, yeter ki beni sensiz bırakma. Sen olmazsan yolumu kaybeder giderim, sen yoksan ben de biterim. En güzel cümlelerim seninle başlar benim. Ay nasıl güneşten alıyorsa parlaklığını, ben de seninle aydınlanan ay gibiyim. Seni seviyorum ömrümün en güzel mevsimi.

Resimli Sevgiliye Uzun Mesajlar

Resmi İndir

Kelimeler seni ne kadar sevdiğimi ifade etmekte yetersiz kalabilir ama yaptıklarım sana olan aşkımı asla gösteremez. Seni dün sevdim, bugün seviyorum ve yarın da seni seveceğim! Aşk kelimelerle ifade edilebilecek bir şey değildir. Aşk, eylemlerle ifade edilen ve kalple hissedilen bir şeydir. Sana ne kadar sevildim bilmiyorum ama inan bana canım, sen hayatımdaki en değerli şeysin. Seni seviyorum! Beni masalların gerçek olduğuna inandırdın. Senin sayende, denememize bile gerek yok ve birlikte olduğumuz zamanlar her zaman güzeldir. Seni seviyorum tatlım.

Sevgiliye uzun güzel sözler

Resmi İndir

Önceden kıymetsiz olan hayat, seninle anlam kazandı gözümde. Her şey güzel gitmeye başladı, sonra seni kaybetme korkusu geldi çattı. Hayatımda korkmadım hiçbir şeyden belki de, seni kaybetmekten korktuğum kadar. Düşünmekten korktum sensiz geçen bir günü. Varlığının bana neler kazandırdığını anladım sevgilim. Kıymetinin neden bu kadar çok olduğunu anladım. Şimdi tüm dualarımda adın var senin. Göz kapaklarıma kazıdığım bir resmin var. Şimdi seni sevdiği için kendini seven bir adam var karşında, aşkın ne olduğunu seninle anlayan, bir kadını gökyüzünden sayan. Benim için monoton olan hayat, şimdi hayaller ve umutlarla dolu. Tüm her şey senin sayende kadınım. Gülüşün, yürüyüşün, seslenişin bile hayat şerbeti gibi, bir yudum yetiyor insana. Sarhoş oluyor mutluluktan. Bir zamanlar boş vermiş, hayatını salmış bir adam şimdi senin kıvılcımınla etrafını aydınlatan bir mum gibi.

Romantik sözler

Resmi İndir

Kaç gün kaç ay geçti seninle. Ben mutluluktan sarhoş gibi yürüyorum, gülümsüyorum herkese. 'Aptal aşık' diyorlar benim için. Seni tanısalardı, kalbindeki seni bilselerdi hak verirlerdi bu halime. Neredeyse çıkacağım sokaklara, "aşığım ben" diye bağıracağım. Güzel gözlüm, ne yaptın sen bana böyle ? Yaşamak ayrı bir güzel şimdi bana. Her güne seni görmek umuduyla başlamak güzel; bana ait olduğunu, sana ait olduğumu bilmek güzel. Bitmesini hiç istemediğim bir rüyada gibiyim. Ne olur uyandırmasa kimse… Bu bir rüyaysa bile, sen hayalden ibaretsen bile, gözlerimi hiç açmasam. Artık gerçekleri bir kenara koyup senin cennetinde yaşasam. Bir meleğin kanatları altında gibi, hiçbir şeyden korkmasam. Bu dünyanın tüm masumiyetini, tüm güzelliklerini kalbine sığdırdığın gibi beni de kalbine sığdırdığın için teşekkür ederim sevgilim. Tüm kalbimle sana çok aşığım.

Canımın içi, Birlikte olduğumuz her an, seninle geçireceğim her saniye, benim için çok değerli. Seninle her güne heyecanla başlıyorum ve seninle uyandığımda daha mutlu hissediyorum. Sen benim en iyi dostumsun, güvenebileceğim ve her şeyimi paylaşabileceğim birisin. Seninle hayal kurabiliyorum, hedeflerimi paylaşabiliyorum ve birlikte büyük şeyler başarabileceğimize inanıyorum. Seninle her geçen gün daha da büyüyen bir aşkı yaşıyorum ve seni her şeyden çok seviyorum.

upuzun aşk sözleri

Resmi İndir

Ben aşkın ne olduğunu seninle anladım sevgilim. İçimin buzları eridi, hiçbir şey kızdıramaz oldu beni. Eskisi gibi değilim artık. Islık çalarak yürüyorum sokaklarda, ellerim cebimde de değil hem. Ele geçirdiğin kalbim her şeyine boyun eğmeye hazır. Gözlerinin bir bakışıyla bağlanıyor elim, kolum, ayağım. Dizlerimin bağı çözülüyor sonra, koşa koşa yanına gelmeyi istiyorum. Uyuyorum, seni rüyamda görmek için; uyanıyorum, sana gelip sarılabilmek için. Bir gün, hayallerim gerçek olacak biliyorum; seninle uyuyup seninle uyanacağım. O zaman ben, dünyanın en mutlu insanı olacağım. Mutluluk adına olan her şey bizimle olacak. Biliyorum sevgilim, sevenin duası kabul olurmuş. Elbet bir gün senin gözlerin açıldığında doğacak güneş, senin kokunu içime çektiğimde anlayacağım baharın geldiğini. Sesinle uyanacağım mutlu günlerime, gözlerindeki ışıkla aydınlanacak yollarım. Tüm hayallerimin içinde adı geçen kadın, iyi ki benimsin.

"Aşk" kelimesinin ne kadar güçlü olduğunu anlamamı sağladın ve kesinlikle romantik aşkın gerçek anlamını anlamamı sağladın. Bu kadar nazik, anlayışlı ve cömert bir insan olduğun için teşekkürler. Bana çok ilham veriyorsun. Seni seviyorum bebeğim. Sensiz bir gün, Dünya gezegeninin varlığı sorusunu sormamı sağlıyor. Sevgili aşkım, en savunmasız günlerimde bile devam etmemi sağlıyorsun. Sensiz ben nefes alamam; sensiz ben yarımım. Seni çok seviyorum bebeğim.

En güzel aşk mesajı sevgiliye

Resmi İndir

Sen yüzümdeki tebessümün sebebi, mutlu zamanlarımın mimarısın. Taze kahve kokusu, baharda ilk açan papatyasın. Hiçbir kelime seni, benim gözümdeki güzelliğini anlatmaya yetmez. Hele saflığın, masumiyetin… Bunca kötü insanların arasında kir değmemiş temiz kalbin. Bilmiyorum sana olan aşkımın derinliğini nasıl anlatacağımı. Bir yol bulabilsem tüm dünyaya, senin hayatımdaki en güzel varlık olduğunu haykırsam. Biliyor musun sevgilim, sen yokken ben içi boş bir kutu gibiydim. Sen geldin ve benim içim ışıltılarla doldu, gün ışığı girdi penceremden.

Birini tüm kalbimle sevmek ve aynı miktarda sevgiyi geri almak her zaman bir rüyaydı - bunu mümkün kıldığınız için teşekkür ederim. Sevgili kız arkadaşım, kendimi en şanslı kişi olarak düşünmeden edemiyorum çünkü sana sahibim. Sen güzelliğiyle etrafındaki her şeyi yakma gücüne sahip, yaşayan, nefes alan bir güneş ışınısın. Ayrıca kalbimi eriten en tatlı gülüşün var sevgilim. Aphrodite'e rakip olduğun için teşekkürler, güzel tanrıça seni kıskanıyor- bahse girerim. Tatlım, sen hayatımda yokken günlerimin nasıl geçtiğini hayal bile edemiyorum ve sensiz hayatımın nasıl olacağını hayal etmeye cesaret edemiyorum. Benimle kal bebeğim. Sonsuza kadar benim ol ve beni dünyanın en şanslı adamı yap. Mükemmel olmayabilirim ama kızım, umarım biliyorsundur ki senin için ölebilirim. Sen benim her şeyimsin. Hayatımı her şekilde kutsadın ve seni hayatıma gönderdiği için Yüce'ye sonsuza dek minnettarım. Bir anda hayatıma girdin ve hiç şüphesiz daha iyi bir yer yaptın. Var olduğun için teşekkürler, aşkım leydim. Birlikte geçirdiğimiz her an, benim en değerli anımdan başka bir şey değil. Seni herşeyden fazla seviyorum.

SeWhatsapp Durum Aşk Mesajları

Resmi İndir

Seni özlemenin ağır yükü altında eziliyorum şimdi. Göğüs kafesimin içinde kalbim bir kuş gibi çırpınıp duruyor sevgilim. Sadece yanımda olsan, hiç konuşmasan da olur, yeter ki varlığınla beraber olayım. Kokun olsun olduğum yerde, o da bana yeter. Gülmesen de olur yüzüme, sadece bak gözlerimin içine. Sensiz hiçbir şeyden tat alamaz oldum, aldığım nefesi boğulurcasına alıyor, çırpınarak yaşıyorum. Sonra kendime “Bir insan böyle sevilir mi ? “ soruyorum. Sonra seni sevdiğimi hatırlayıp vazgeçiyorum sormaktan. Aslında fazla söze gerek de yok sevgilim, özlüyorum.

aşk yazılı resim

Resmi İndir

İlk gördüğüm anda vuruldum kahverengi gözlerine. Sende sıcacık bir kalp olduğunu biliyordum, o zamandan beri. Artık bu dünyada sevip güvenebileceğim bir sen vardın. Uçurumun kenarındayken, her şeyden soğumuşken sen girdin hayatıma. Çiçeğe bahar, kumsala yaz, derdime şifa gibi geldin. Yanımda sen olunca hiçbir şeyden korkmadım sevgilim, ölmekten bile. Umutlarımı yitirdiğimde gülüşün tuttu beni ayakta. Sesinin ezgisi susturdu hayatımın sancılı çığlıklarını. Hayatımın en güzel zamanlarını yaşadım senle, en çok seninle güldüm. Sevgilim, hayatımdan hiç eksik olma.

Sevgilim, Yanımda olduğun her an, bana hissettirdiğin huzur ve sevgi için sana minnettarım. Seninle olmak, gerçek anlamda mutluluk demek. Hayatımın en güzel anılarını seninle biriktiriyorum ve her bir anı seninle daha da değerli hale geliyor. Seni ne kadar sevdiğimi anlatmaya kelimeler yetmez, ama seni düşündüğüm her an, kalbimdeki sevginin büyüklüğünü hiss ediyorum...

Sevgililer için uzun mesajlar

Resmi İndir

Güzelliğini geçtim artık sevgilim. Gözlerini, saçlarını, dudaklarının pembesini geçtim. “Yüzü güzele kırk günde doyarsın da, huyu güzele kırk yıl doyamazsın” demişler. Ben sana nasıl doyayım. O yüzden geçtim yüzünün güzelliğinden, beni mest eden bakışlarından geçtim. Saflığın, duruluğundur beni sana bağlayan, yardım isteyeni eli boş göndermeyişindir. Güzel konuşman, duruşun, oturuşundur beni benden alan. Elbet güzel saçların beyazlar da, o saf kalbin hiç kirlenmez benim gönlü güzelim. Yaşlanırız da senin gözlerindeki parlaklık hiç gitmez bilirim. Kendine herkesi hayran bıraktıran edanla, beni de sarhoş ettin sonunda.

Sevgilime uzun mesaj

Resmi İndir

Sen benim milyonda bir bulduğumsun ve seni asla bırakmayacağım tatlım. İnsanlar deneyebilir ama kalbimdeki yerini kimse alamaz; orada hüküm sürüyorsun. Sen benim gerekliliğimsin, beni eksiksiz tamamlıyorsun. Sen hayatımdaki tüm karanlıkları söndüren güneş ışığısın. Sen benim kurtuluş yolumsun. Hiç birini senden daha derinden sevmedim. Seni söyleyebileceğimden daha çok seviyorum. Hiçbir şey sana olan aşkımı değiştiremez!

Sevgiliye Uzun Romantik Sözler

Hayat önceden kıymetli değildi bu kadar. Yaşamanın hiçbir anlamı yoktu, önemi yoktu. Sonra sen çıktın karşıma, üstüne bir de seni kaybetme korkusu çıktı. Ben hayatımda hiçbir şeyden bu kadar korkmadım. Hiçbir düşünce bu kadar ürpertmedi içimi. Düşüncesi bile aklımı başımdan alırken, yaşanmışlığını düşünemiyorum. Varlığın sevgilim, varlığın en büyük dua sebebim. Seni düşündükçe içimin ısınması, yüzümdeki gülümseme seni ne kadar sevdiğimin en büyük kanıtı. Varlığın hiç eksik olmasın hayatımdan, ömrüm boyunca hep yanımda ol. Beraber yol alalım, sen hep yanımda dur, elimden tut, bırakma.

Sen benim için sadece bir sevgili değilsin, aynı zamanda en iyi arkadaşım, sırdaşım ve güvenilir bir limanımsın. Seninle her şeyi konuşabilmek, içimi dökebilmek beni rahatlatıyor. Seninle her konuda anlayışlı ve sabırlı olmanı takdir ediyorum. Sen benim için gerçek bir hazine ve hayatımın anlamı oldun.

Sevgiliye Uzun Romantik Sözler

Resmi İndir

Önceden kıymetsiz olan hayat, seninle anlam kazandı gözümde. Her şey güzel gitmeye başladı, sonra seni kaybetme korkusu geldi çattı. Hayatımda korkmadım hiçbir şeyden belki de, seni kaybetmekten korktuğum kadar. Düşünmekten korktum sensiz geçen bir günü. Varlığının bana neler kazandırdığını anladım sevgilim. Kıymetinin neden bu kadar çok olduğunu anladım. Şimdi tüm dualarımda adın var senin. Göz kapaklarıma kazıdığım bir resmin var. Şimdi seni sevdiği için kendini seven bir adam var karşında, aşkın ne olduğunu seninle anlayan, bir kadını gökyüzünden sayan. Benim için monoton olan hayat, şimdi hayaller ve umutlarla dolu. Tüm her şey senin sayende kadınım.

Sevgiliye romantik sözler

Resmi İndir

Ben aşk neymiş sende gördüm sende yaşadım. İçim seninle doldu, taştı. Ben ben olmaktan çıktım tamamen sen oldum. Seni düşündüğümde daha da güzelleşiyor dünya. Hayat daha yaşanabilir geliyor. Gözlerine baktığımda anlıyorum yaşadığımı. Zerrelerime kadar hissediyorum varlığını. Yokluğun aklıma geliyor bazen.. nefesimin kesildiğini hissediyorum. Düşüncesinin tüylerimi ürperttiği bir şeyi yaşama ihtimalimi düşünmek bile hayattan vazgeçmeme neden olabiliyor. Varlığını sürekli hissettiğim, senin gülüşünle geçireceğim günler yaşama hevesimi arttıran tek şey. Gel sevgilim benim ol, senin olayım. Birlikte mutlu sonsuz olalım.

Seninle birlikte olduğum her an, dünya etrafımızda kayboluyor ve sadece seninle ilgileniyorum. Gözlerinde kaybolmak, ellerinle tutuşmak, sana sarılmak, bu anları sonsuza kadar yaşamak istiyorum. Seninle geçirdiğim her an, bana sevgi, mutluluk ve huzur getiriyor.

Seni seviyorum uzun mesaj

Resmi İndir

Tatlı gülüşün, her güne yeni umutlar ve hayallerle başlamam için ilham kaynağım. Hayatımın bu kadar huzurlu olmasının sebebi senin tatlı sesin. Hayatıma girdiğin ve onu her zamankinden daha harika hale getirdiğin için teşekkürler. Sana her şeyi borçluyum! Seni sevmek benim için bir bağımlılık gibi. Seni sevmekle geçirdiğim her an cennette geçirdiğim anlar gibi. Seni sevmekten vazgeçtiğim gün öldüğüm gündür. Seni kendimden daha çok seviyorum. yüzündeki o tatlı gülümsemeye her zaman devam et!

Artık varlığım da yokluğum da seninle olacak, tıpkı dünüm ve bugünümdeki gibi. Sen kalmayı istediğin sürece hayatımın tam ortasında olacaksın sevgilim. Yıllarca kurduğum hayaller seninle can buldu, seninle güzelleşti. Hayallerimden çok daha güzel bir aşk sundun sen bana. Şimdi ise o hayallerin çok daha ötesinde bir düşüm var. Bir gün senin sesinle uyanıp, gözlerimi her sabaha seninle açmak. Sana kavuşacağım gün dünyaya gelme sebebim de anlam bulmuş olacak. Mutluluk adına ne varsa seninle tamamlanacak, seninle bir bütün olmanın huzurunu ömür boyu yaşayacağım.

Hayatım boyunca seninle birlikte olmak istiyorum. Geleceğimizin birbirimize olan sevgimiz ve karşılıklı anlayışımızla dolu olmasını diliyorum. Birlikte büyük hayaller kurmak, birbirimize destek olmak, birlikte büyümek ve her zorluğun üstesinden gelmek istiyorum.

Sevgiliye Uzun Romantik Sözler

Resmi İndir

Ben aşkın ne olduğunu seninle anladım sevgilim. İçimin buzları eridi, hiçbir şey kızdıramaz oldu beni. Eskisi gibi değilim artık. Islık çalarak yürüyorum sokaklarda, ellerim cebimde de değil hem. Ele geçirdiğin kalbim her şeyine boyun eğmeye hazır. Gözlerinin bir bakışıyla bağlanıyor elim, kolum, ayağım. Dizlerimin bağı çözülüyor sonra, koşa koşa yanına gelmeyi istiyorum. Uyuyorum, seni rüyamda görmek için; uyanıyorum, sana gelip sarılabilmek için. Bir gün, hayallerim gerçek olacak biliyorum; seninle uyuyup seninle uyanacağım. O zaman ben, dünyanın en mutlu insanı olacağım. Mutluluk adına olan her şey bizimle olacak.

Tatlım mesajı

Resmi İndir

Aklıma geldiğinde karışıyor mevsimler. Gözlerini düşündüğüm her yer sanki bir ilkbahar sabahı. Seninle yaşadıklarımız sevgilim, bir hikayenin çok daha ötesindeydi. Biz seninle bir hikayeydik. Mutlu bir hikaye. Sen benim en güzel hikayemsin. Başlayan ve bitmesini asla istemediğim.

Her sabah uyandığımda aklıma gelen ilk şey sensin. Gözlerimi kapatıyorum ve güzel yüzünü kafamda canlandırıyorum, böylece güne pozitiflikle başlayabilirim. Hayatımda olduğun için kendimi şanslı hissediyorum. Sen, hayatımın geri kalanında Allah'a şükredeceğim bir nimetsin. Sen gelmeden önce hayatım eksikti. Seninle tanıştığımdan beri hayatım tamamen değişti. İçinde birçok koku olan bir çiçek gibisin. Hayatımı aşkının renkleriyle süslediğin için teşekkürler.

Günaydın yüzümdeki tebessümün mimarı. Günaydın hayatıma anIam veren güzeI insan. Günaydın kahramanım. Sen bana beIki de kızacaksın ama ben sabaha kadar uyumayıp seni düşündüm. Seni hayaI ettim. Bir sürü hikayeIer yazdım başkahramanIarı sen ve ben oIan. Bütün gece senin uyuyuşunu hayaI ettim. Sanki yanımdaymışçasına her anımızı hissettim. Sanki sen benim soI tarafımda uyuyormuşsun gibi. Sanki senin göğsünde yatıyormuşum gibi. Sanki seni öyIece hiç kıpırdamadan sabaha kadar izIemişim gibi… O meIek yüzünü hayaI ettim. DağıImış saçIarını, eIIerini hayaI ettim. KirpikIerine bakıp iç geçirdim. Bazen nefes aIıp verirken korktum. Sanki uyanacakmışsın gibi geIdi. Uykunu böImek istemedim sevgiIim. DudakIarın öyIe güzeIdi ki öpmek istedim, yapamadım. Çünkü saat gecenin biImem kaçıydı. AnIarsın işte. Uyandırmaya kıyamadım. Kıyamadığım kadar da bir an önce sabah oIsa da uyansa diye geçirdim içimden. Çünkü göz kapakIarını açtığında iIk göreceğin yüz ben oIayım istiyorum sevgiIim.

Seni özlemenin ağır yükü altında eziliyorum şimdi. Göğüs kafesimin içinde kalbim bir kuş gibi çırpınıp duruyor sevgilim. Sadece yanımda olsan, hiç konuşmasan da olur, yeter ki varlığınla beraber olayım. Kokun olsun olduğum yerde, o da bana yeter. Gülmesen de olur yüzüme, sadece bak gözlerimin içine. Sensiz hiçbir şeyden tat alamaz oldum, aldığım nefesi boğulurcasına alıyor, çırpınarak yaşıyorum. Sonra kendime "Bir insan böyle sevilir mi ? " soruyorum. Sonra seni sevdiğimi hatırlayıp vazgeçiyorum sormaktan. Aslında fazla söze gerek de yok sevgilim, özlüyorum. Gurbette gibi özlüyorum, memleketimi özler gibi. Şimdi seni görsem, kutupta güneş, çölde su görmüş gibi sevinirim. Öyle ki sen benim ilkbaharımsın, kara kışlardan sonra hayatımı aydınlatan umutsun. Gel de çiçeklerim açsın, kelebeklerim uçsun semada. Bu özlem bitsin, bu sevgilinin karanlığı aydınlansın bir anda, senin ışığınla.

Sevgiliye uzun mesajlar...

Resmi İndir

Geceden gündüze dönen gökyüzüm gibisin. Öyle huzurlu,öyle sessiz sakin ki hiçbir şey bozamıyor seninle gelen güzelliği. Uyuyamıyorum bak sarılıyorum köpüşe sımsıkı sana sarılır gibi o da yetmiyor artık seni hissettirmeye. Öyle çok seviyorum ki seni gökkuşağı gibi,yağmurdan sonraki toprak kokusu gibi. Ama en çok senin kokunu seviyorum içime çekince sarhoş edebilecek kokunu. Seni böylesine kötü bi dünyada öyle güzel seviyorum ki sana sarılınca papatyalar açıyor her yerde. Seni gökyüzü gibi seviyorum. Sonsuz ve eşsiz.

SEVGİLİYE UZUN ROMANTİK MESAJLAR

Hayat önceden kıymetli değildi bu kadar. Yaşamanın hiçbir anlamı yoktu, önemi yoktu. Sonra sen çıktın karşıma, üstüne bir de seni kaybetme korkusu çıktı. Ben hayatımda hiçbir şeyden bu kadar korkmadım. Hiçbir düşünce bu kadar ürpertmedi içimi. Düşüncesi bile aklımı başımdan alırken, yaşanmışlığını düşünemiyorum. Varlığın sevgilim, varlığın en büyük dua sebebim. Seni düşündükçe içimin ısınması, yüzümdeki gülümseme seni ne kadar sevdiğimin en büyük kanıtı. Varlığın hiç eksik olmasın hayatımdan, ömrüm boyunca hep yanımda ol. Beraber yol alalım, sen hep yanımda dur, elimden tut, bırakma.

Özlemin o kadar ağır ki göğüs kafesimdeki daralmayı hafifletecek tek bir şey bulamıyorum. Hani diyorum yanımda olsaydı da hiç konuşmasaydı öylece otursaydı. Bazen rüzgar getiriyor kokunu, bazen bir şarkının sözünde buluyorum seni. Geçmişe geleceğe dair ne varsa seninle yaşanmış sanki, sensiz tek bir an geçiremiyorum. Kokun aklıma geldikçe burnumun direği sızlıyor. Bir gün kokunu hiç hatırlayamamaktan korkuyorum. Sahi sevgilim sen de özledin mi özlediğim kadar seni?

Uzun anlamlı aşk mesajı

Resmi İndir

Yıllardır, seni görmeden, aşka, tutkuya ve merhamete bakış açım tamamen değişene kadar gerçek aşkı bulamayacağıma inanarak üzüldüm. Bebeğim, bana verdiğin sevgi için seni her zaman çok seveceğim.

Beni anlamanı beklemiyorum senden. Çünkü seni bu kadar nasıl sevdiğimi ben de bilmiyorum. Nefes almak gibi seni sevmek. İçim o kadar seninle dolmuş ki yokluğunu düşünemiyorum. Artık düşlediğim tek bir şey var. Kalan ömrümü seninle, senin yanında geçirmek. Akşam gözlerimi yanında kapatmak, sabaha seninle ulaşmak. Çok mu uzak dersin kokunla uyumaya başlayacağım günler? Baharın kokusu sen gelince geliyor sanki, yokluğun ise kış ortasındaki ayaz gibi. Gel kokunla ömrüme baharı getir.

Ben aşk neymiş sende gördüm sende yaşadım. İçim seninle doldu, taştı. Ben ben olmaktan çıktım tamamen sen oldum. Seni düşündüğümde daha da güzelleşiyor dünya. Hayat daha yaşanabilir geliyor. Gözlerine baktığımda anlıyorum yaşadığımı. Zerrelerime kadar hissediyorum varlığını. Yokluğun aklıma geliyor bazen.. nefesimin kesildiğini hissediyorum. Düşüncesinin tüylerimi ürperttiği bir şeyi yaşama ihtimalimi düşünmek bile hayattan vazgeçmeme neden olabiliyor. Varlığını sürekli hissettiğim, senin gülüşünle geçireceğim günler yaşama hevesimi arttıran tek şey. Gel sevgilim benim ol, senin olayım. Birlikte mutlu sonsuz olalım.

Seni sevmek sonsuza dek hayatımda yaşadığım en tatlı deneyim olacak. Ne zaman seni düşünsem, kalbim sana aşık olmaktan ölüyor. Sadece sevgiden yapılmış bahçede, bulabildiğim en güzel çiçeksin. Tutkuyla inşa edilmiş bir binada neşe kaynağım oldun. Sevgi vadisinde sen benim hayatımdın ve hayallerimden uyandığımda gerçeğim oldun. Seni seviyorum meleğim!

Sana aşık olduğum günü hatırladım sevgili. Bir sonbahar akşamıydı. Sararan yapraklara, kötü havalara inat baharı hatırlatıyordu gülüşün. Gülünce gözlerinin içi gülüyordu. Hayattaki tüm kötü şeylere inat burdayım der gibi bakıyordu gözlerin. Sana o gün aşık oldum. Gözlerimi sanki yeniden açtım hayata. O günden sonra ne kendimi senden alabildim ne de düşüncelerimi. Baktığım gittiğim gezdiğim her yerde sen vardın. Senin hayalinle yaşadım her şeyi. Gel, sensizliğe mahrum etme beni. Ben seni sensiz de severim ama yokluğun günden güne eritir bedenimi. Gel sevgilim. Ruhum seninle dolsun, seninle sonsuz olalım.

Meleğim güzel mesajlar

Resmi İndir

Beni o kadar fazla hasretle bekletme sakın.Saçlarının kokusu geliyor kilometrelerce uzaktan lodos gelir gibi.Ben okyanusun ortasında bir balıkçı , sen ise okyanusun ta kendisi. Sevdanın tarifi , ileride çocuklarımın annesi.Ben yazıyorum evet nedenini sorma.Sana olan sevdamı en iyi bu şekilde anlatıyorum.Dünyada ki en şanslı insana örnek ver deseler.Kesinlikle kendimi seçerdim.Nedenini sorma zaten cevabı cümlelerde gizli.Baktıkça yüzüne gözlerim doluyor , aşkı tadıyorum , seni tanıyorum ve hep benim lesin . Gece hüzün çöktü yine yanımda sen olmayınca sigarayı gerçekten fazla içer oldum.Duvarlar üstüme geldikçe ben izmarit söndürüyordum.Ne yapayım bu kadar da güzel olmak zorunda mıydın ? Belkide saçlarını hasretle koklayacağım.

Artık varlığım da yokluğum da seninle olacak, tıpkı dünüm ve bugünümdeki gibi. Sen kalmayı istediğin sürece hayatımın tam ortasında olacaksın sevgilim. Yıllarca kurduğum hayaller seninle can buldu, seninle güzelleşti. Hayallerimden çok daha güzel bir aşk sundun sen bana. Şimdi ise o hayallerin çok daha ötesinde bir düşüm var. Bir gün senin sesinle uyanıp, gözlerimi her sabaha seninle açmak. Sana kavuşacağım gün dünyaya gelme sebebim de anlam bulmuş olacak. Mutluluk adına ne varsa seninle tamamlanacak, seninle bir bütün olmanın huzurunu ömür boyu yaşayacağım.

Sen kalbimin seçtiği bu güzel kadın, neden tüm kalbimi aldın? Benim için bir tek beni bırakmadan bütünümü aldın. Şimdi tamamen aşık oldum. Artık üzerinde hiçbir kontrolüm yok bebeğim. Hepsini senden aldım. Hayatımın 365 günü seni düşündüm. Seni kalbimde hatırlamam dışında hiçbir gün gelmiyor. Sensiz nefes alamıyorum çünkü sen hayatta kalmak için ihtiyacım olan oksijensin. Seni seviyorum bebeğim!

Aklıma geldiğinde karışıyor mevsimler. Gözlerini düşündüğüm her yer sanki bir ilkbahar sabahı. Seninle yaşadıklarımız sevgilim, bir hikayenin çok daha ötesindeydi. Biz seninle bir hikayeydik. Mutlu bir hikaye. Sen benim en güzel hikayemsin. Başlayan ve bitmesini asla istemediğim.

Sevgiliye manalı mesaj

Resmi İndir

İyi geceler sevgilim , yorganım da ten kokun sen olmayınca yastığıma hasret çöker.Saçlarının rengini kainata benzetiyorum.O kadar güzel o kadar narin ki bakmaya bile kıyamıyorum. Sensizlik olmasın uğramasın yokluğun bana , sonsuz olsun sevdamız bu mesajda kanıtımız.Ben yazıyorum yine seni düşünerek sen uyurken.Yanımda olmasan da hasretle bekleyeceğim seni. Anlatmayalım herkese öyle sevdamızı nazar falan değer.Belki de tüm kainat bilecek aşkımızın ne kadar güzel olduğunu.Kalbim çıkacak gibi oluyor senin yüzünü görünce , gündüz güneş gece ay bile diz çöker önünde.Sen sevdanın tarifi , yemekteki aşım , çorbamda ki tuzumsun.

Kahveme tuz koymazsın biliyorum kıyamazsın bana , adetdendir diye sen yinede koy gülelim o güzel ailenin yanında.Anneme ilk resmini gösterdiğimde bu kız sana nasıl bakmış demiş ti , hayran kalmıştı yüzüne , insanlara seni tanıtmaya korkuyorum ailem haricinde.Sen sevdanın en güzel hali en doğal yanısın .Kelimelerim kifayetsiz kalıyor aşkım , uğurum ve kalp atışım.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!:
emotion

11

emotion

0

emotion

0

emotion

0

emotion

14

emotion

0

emotion

1

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası