kandil mesaji sevgiliye / Eşe, dosta, akrabaya, arkadaşa, sevgiliye Berat Kandili mesajları hazırladık! - Takvim

Kandil Mesaji Sevgiliye

kandil mesaji sevgiliye

Hayırlı kandiller mesajları ve sözleri 6 Mart: Bugün sevdiklerinize gönderebileceğiniz ayetli, dualı, farklı, en güzel ve hadisli mesajlar" width="" height="">

11/12Kandil mesajları (Berat Kandili özel) Kısa, Resimli   Hayırlı kandiller mesajları ve sözleri 6 Mart: Bugün sevdiklerinize gönderebileceğiniz ayetli, dualı, farklı, en güzel ve hadisli mesajlar
2/12Kandil mesajları (Berat Kandili özel) Kısa, Resimli   Resimli, etkileyici kandil mesajlar&#; duyguland&#;r&#;yor

Geçmi&#;in bugünle, &#;&#;&#;&#;&#;n gölgeyle umudun gerçekle, &#;&#;&#;&#;&#;n gölgeyle, üzüntünün ne&#;eyle, öfkenin sevgiyle bar&#;&#;t&#;&#;&#; nice kandillere.

Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainat&#;n en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olmas&#; temennisiyle &#;yi Kandiller..

Gün vard&#;r, bin y&#;ldan uzun gelir bize, bir y&#;l vard&#;r bir günden k&#;sa gelir bize. Bire bin yaz&#;lan bu gecede dua edelim Rabbim iz'e. Hay&#;rl&#; kandiller..

BERAT KAND&#;L&#;N&#;N ÖNEM&#;

Ramazan&#;n müjdecisi olarak bilinen Berat Kandili 27 Mart'ta idrak ediliyor. 13 &#;ubat itibar&#;yla ba&#;layan "Üç aylar"&#;n ikincisi &#;aban ay&#;n&#;n 15'inci gecesine denk gelen Berat Kandili, &#;slam inanc&#;na göre temize ç&#;kma, günahlardan ar&#;nma, ilahi af ve rahmete nail olma anlamlar&#;n&#; ta&#;&#;yor.

Öte yandan hicretin 2. y&#;l&#; &#;aban ay&#;n&#;n 15'inci günü, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed Sallallahu Aleyhi ve Sellem ziyaret için gitti&#;i Beni Seleme yurdundaki mescidde ö&#;le namaz&#;n&#;n 2. rekat&#;n&#; eda ederken, k&#;blenin Mescid-i Aksa'dan Mescid-i Haram yönünde de&#;i&#;ti&#;i hakk&#;nda ayet indi.

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed Sallallahu Aleyhi ve Sellem ile cemaatin bu s&#;rada yönünü Kabe'ye çevirmesiyle birli&#;in sembolü olan bu tarihi olay, Berat gecesini de&#;erli k&#;lan ba&#;l&#;ca sebeplerden birini olu&#;turuyor.

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed Sallallahu Aleyhi ve Sellem’in, Berat Kandili'ne ili&#;kin &#;öyle buyurdu&#;u ifade ediliyor:

"&#;aban ay&#;n&#;n 15'inci gecesini ibadetle geçirin, gündüzünde de oruç tutun. Çünkü Yüce Allah, bu gece dünya semas&#;na rahmetiyle tecelli eder ve 'Yok mu tövbe eden, tövbesini kabul edeyim. Yok mu r&#;z&#;k isteyen, r&#;z&#;k vereyim. Yok mu &#;ifa isteyen, &#;ifa vereyim. Yok mu ba&#;ka iste&#;i olan ona da istedi&#;ini vereyim' buyurur."

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası