alanya çanakkale arası kaç km / Antalya Alanya Balcılar Taşkent Arası Kaç Km? | Antalya, Alanya, Yolculuk

Alanya Çanakkale Arası Kaç Km

alanya çanakkale arası kaç km

Alanya, Antalya ile Biga, Çanakkale arası karayolu mesafesi Km'dir. Bu mesafeyi aracınızla 9 saat 52 dakika gibi bir tahmini bir sürede alabilirsiniz, yani şimdi yola çıksanız, saat gibi varmış olursunuz.

Yakıt konusundan bahsedelim biraz da;
Aracınız benzinli ise ortalama Lt yakıt tüketirsiniz ki bu da TL'ye tekabül ediyor.
Aracınız dizel ise ortalama Lt yakıt tüketirsiniz ki bu da TL'ye tekabül ediyor.
Aracınızda LPG takılı ise ortalama Lt LPG tüketirsiniz ki bu da TL'ye tekabül ediyor.

Bu arada, Alanya, Antalya bölgesinde tahmini hava sıcaklığının olduğunu ve havanın olacağını tahmin ediyoruz. Biga, Çanakkale civarlarında ise, hava sıcaklığı dolaylarında olup, olduğu noktasında ciddi bulgular mevcut.

Yol Haritam size Türkiye'nin bütün il ve ilçeleri arasındaki mesafeyi söyler, gitmeniz gereken en doğru rotayı çizer ve bölgelerin hava durumlarıyla ilgili bilgi verir.

Eminiz, bu uygulamayı çok seveceksiniz..

Çanakkale Çan Antalya Alanya Arası Yol Kaç Km, Nasıl Gidilir Tarifi

Çan, Çanakkale ile Alanya, Antalya arası yol tarifi haritasını inceleyerek Çanakkale Çan - Antalya Alanya arası yol mesafesi km, yol süresi ise ortalama 10 saat 1 dakika saat sürüyor, yol tarifi haritasından aracınız ile nasıl gidilir öğrenebilir ve karayolu yolculuğu yapmak için bu yol güzergahını kullanabilirsiniz. Ayrıca harita yanındaki yol anlatımı ve tarifi alanından alternatif yol güzergahlarını da seçerek ilgili rotaları inceleyebilirsiniz. Alternatif yol tarifleri toplam mesafe ve süre açısından farklılık gösterebilir. Örneğin otobandan gitmek isterseniz otoban alternatifli rotayı kullanabilir böylece dizel araçlarda yakıt tasarufu yapılabilir yada normal çift şerit duble yoldan gitmek isteyenler de bu tipteki yolları tercih edip seyatlerinde bu yolları kullanabilirler. Ayrıca yol üzerindeki turistik merkezleri incelemek isteyen bu yerlere de uğrayıp ardından gitmek istedikleri yerlere ulaşmak için alternatif yolları inceleyebilirler.



Çanakkale Çan ile Antalya Alanya arası yol mesafe ve güzergah haritası


Haritada mavi ile gösterilen yol önerilen ana yoldur, alternatif yol güzergahları ise gri ile gösterilmektedir.

Çanakkale Çan ile Antalya Alanya arası mesafe km dir.
Çanakkale Çan ile Antalya Alanya arasıdaki seyahat süresi yaklaşık olarak 10 saat 1 dakika sürmektedir.
Çanakkale Şehir Haritası

Antalya Alanya ile Çanakkale Arası Kaç Km?

Antalya Alanya Çanakkale Kaç Km

Antalya Alanya ile Çanakkale arası kaç km? yaklaşık olarak toplam Kilometre mesafededir. Antalya Alanya Çanakkale arası kaç saat sürer sorusunun yanıtı ise; yolculuk süresi arabanız ile yaklaşık 14 saat 2 dakika sürecektir. Yani şimdi yola çıkarsanız saat varış saatiniz bugün olacaktır.

Antalya Alanya Çanakkale Km Yakıt Hesaplama

Antalya Alanya ile Çanakkale yol güzergahında benzinli bir araç kullanıyorsanız Km mesafede 58,3 Litre yakıt tüketirsiniz. Size maliyeti de ₺ olur. Dizel bir aracınız varsa 49,3 Litre yakıt tüketimi yaparsınız. Yakıt maliyetiniz ise ₺ olur. Şayet LPG takılı bir araçla yol alıyorsanız ₺ ortalama yakıt maliyetiniz oluşacaktır.

BenzinMotorinLPG

NOT: , tarihli illerin ortalama yakıt fiyatları baz alınarak yapılmıştır. Benzin: TL, Motorin: TL, LPG: TL'dir. Benzinli aracın Km'de 90 km/s hızında ortalama Litre, dizel aracın ise ortalama Litre yakıt tükettiği varsayılmıştır. Yakıt maliyetiniz aracınızın hızına, yol koşullarına veya bulunduğunuz ilin yakıt fiyatlarına göre değişiklik gösterebilir.

Antalya Alanya Çanakkale Yol Tarifi

Antalya Alanya Çanakkale Yol Tarifi almak için "Yol Tarifi" butonuna basabilirsiniz. Bu sayede yol haritasına ulaşabilir, yol tarifi ile trafik durumuna bakabilirsiniz. Ayrıca "Google Navigasyon" butonunu kullanabilirsiniz. Web yada uygulamayı açabilir, yol tarifi alabilirsiniz. Antalya Alanya hava durumu veya Çanakkale hava durumu nasıl görmek için sayfayı aşağıya kaydırabilirsiniz.

İstanbul-Çanakkale arası kaç km? Uçakla, otobüsle ve arabayla İstanbul-Çanakkale arası kaç saat?

Havayolu, karayolu ve denizyolu olmak üzere 3 temel ulaşım şekli günümüzde tüm dünyada kullanılmaktadır. Peki, Çanakkale İstanbul arası arabayla, otobüsle ve uçakla kaç saat sürüyor? İşte, tüm detaylar

İstanbul Çanakkale Arası Kaç Km?

Bu iki şehir arasında yapılması amaçlanan bir yolculukta seçilen vasıtanın türü, seyahat esnasından gidilecek olan yolun uzunluğunu da belirlemektedir. İstanbul ile Çanakkale arasında kişiye özel araçla yapılan bir yolculukta yaklaşık olarak kilometre mesafe kat edilmekte; şehirlerarası yolcu taşıyan bir otobüsle ise bu mesafe kilometreye düşmektedir. Bu iki şehir arasında en kısa mesafe ise kilometre ile uçak yolculuğudur.

İstanbul Çanakkale Arası Kaç Saat?

Bir önceki ara başlığımızda bahsettiğimiz mesafe hususunda olduğu gibi, İstanbul ile Çanakkale arasındaki seyahatlerde seçilecek olan ulaşım şekli, yolculuk esnasında harcanan zamana da etki etmektedir. Bu iki şehir arasındaki bir yolculuk hususi bir araçla yapılırsa yaklaşık olarak 4 saat, şehirlerarası yolcu taşıyan otobüsle yapılırsa 5 saat, uçak ile yapılırsa da 40 dakika civarı sürmektedir.

Çanakkale İstanbul Arası Arabayla Kaç Saat Sürüyor?

Bu iki nokta arasında yapılan yolculuğun süresi, tercih edilecek güzergahın hangisi olduğuna göre farklılık gösterebilmektedir. Çanakkale İstanbul arasında Malkara Çanakkale Otoyolu/O6 ve E84 karayolu üzerinden yapılacak bir seyahat 4 saat, Malkara Çanakkale Otoyolu ve D üzerinden yapılan bir seyahat 4 saat 14 dakika, Avrupa Otoyolu/O3 ve E80 üzerinden yapılan bir seyahat ise 4 saat 37 dakika sürmektedir. Bu üç seçenekte de hesaplanan sürelere, tüm karayolları hız sınırları dahil edilmiştir.

Çanakkale İstanbul Arası Otobüsle Kaç Saat Sürüyor?

Çanakkale ile İstanbul arasında şehirlerarası otobüsle yapılan bir yolculuk, verilecek olan molalar da dahil olmak üzere 5 saat 5 dakika sürmektedir.

Çanakkale İstanbul Arası Uçakla Kaç Saat Sürüyor?

Bu iki şehir arasında bir uçak yolculuğunun süresi yaklaşık olarak 40 dakikadır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.