fonksiyon grafiği çizme programı online / Graph İndir - Ücretsiz İndir - Tamindir

Fonksiyon Grafiği Çizme Programı Online

fonksiyon grafiği çizme programı online

wolframalpha sitesini matematikle ilgilenen çoğu kişi biliyordur funduszeue.info sitede aklınıza gelen her türlü matematiksel,fiziksel,istatistiksel, hesaplamayı yapabilir ve fonksiyon grafiklerini online çfunduszeue.info elinizdeki bilgisayarda program yüklemeden matematiksel işlem ve grafik çizimi funduszeue.info kayıt olarak belirli bir süre ilave özellikler de kullanabiliyorsunuz.Şimdi birkaç örneğe bakalım:

1) y=log(x-1) fonksiyonunun grafiği:

Öncelikle  funduszeue.info funduszeue.info motoru benzeri bir sayfa açılıfunduszeue.info boş kutuya " plot log(x-1) from x=0 to 10" yazıyoruz.
Burada;
plot := kartezyen düzlemi
log(x-1)  := y=log(x-1) fonksiyonunu

from x=0 to 10 := x ekseni yönünde 10 birim

olarak anlaşılmalıdıfunduszeue.info tuşuna bastığımızda ise,

grafiğimiz yukarıdaki gibi çfunduszeue.info çizgi aradığımız grafiktir.

2)Polinom Grafiği:

y=x^2 - 20x + parabolünü çfunduszeue.info seferde; açılan sayfadaki boş kutuya " plot x^2 - 20x+ from x=0 to 50 y=0 to 50 " yazıyoruz.x ve y eksenleri yönünde 50 birimlik grafik resmini elde edeceğiz.

3)y=e^(sinx) fonksiyonun grafiği:

Bu sefer , " plot e^(sinx) from x=0 to 20 from y=0 to 4 " yazarak x ekseni üzerinde 20 birim, y ekseni üzerinde 4 birimlik resme bakalım:

4)Hiperbol Çizimi:   

9x^2 - 4y^2 = 36 hiperbolünün grafiğide aşağıdaki gibi çıkıyor:

ve daha birçok örnek varfraktal örnekleri meselaörneklerden birini seçiyorum." Julia set +i " yazıfunduszeue.info aşağıdaki gibi oluyor.

inceleyin daha fazlasını göreceksiniz;)

Türev , integral , diferensiyel denklemler ve daha nicesiilerleyen zamanlarda bakacağız






Fonksiyon grafiği çizici

Bu uygulama hakkında

Bu ücretsiz uygulama bir fonksiyonu çizici ve matematik hesap makinesidir. Yor, çok fonksiyonlu grafik çizmek fonksiyon değerleri ve değer tabloları hesaplamak için edebiliyoruz. Kolay extremal değerleri (minimum ve maksimum) hesaplayabilirsiniz. Bu sayısal bir entegrasyon için de mümkündür.

Aşağıdaki matematiksel fonksiyonları mevcuttur:
polinomlar, rasyonel fonksiyonlar, trigonometrik fonksiyonlar, ters trigonometrik fonksiyonlar, hiperbolik fonksiyonlar, doğal logaritma, üstel fonksiyon ve bunların tüm olası kombinasyonlar.

Okul ve üniversite için en iyi matematik aracı! Eğer bir öğrenci iseniz, bu matematiksel analiz ve cebir öğrenmek için yardımcı olacaktır!

Not: Matematik Analiz farklılaşma teorileri, entegrasyonu, ölçü, sınırları, sonsuz seriler ve analitik fonksiyonlar içeren bir matematik dalıdır. Bu fizik, ekonomi ve mühendislik uygulanabilir.

Güncellenme tarihi

17 Tem


Web browserınızla online grafik çizimi yaptırabileceğiniz, hızlı, kullanışlı ve detaylı özellikleri olan harika bir site.

Verileri girin ve anında grafik önünüzde.

Ne program yükleme ne de bilgisayarın diskini doldurma.

Kullanımı videomuzda



Program yüklemeden, kolaylıkla grafik çizimi yapabilirsiniz.



Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi seyirler




SIFIRDAN MATEMATİK ÖĞRENİN


Photon ücretsiz bir grafik çizim yazılımıdır. Programın arayüzü son derece anlaşılır ve sade bir tasarıma sahip.

Pencerenin sol tarafındaki bölümden fonksiyon denklemini giriyorsunuz ve sağ tarafta girdiğiniz değerlere göre grafiğini otomatik olarak çiziyor.

İşlemleri yaparken derece modunu, radyan modunu veya kesirli modu seçebilirsiniz.

Tüm fonksiyon türlerini destekler. Örneğin trigonometrik fonksiyonlar, genel aritmetik, tam sayılar, karmaşık sayılar, vektörler ve ters trigonometrik fonksiyonları girebilirsiniz.

Dilerseniz el yordamıyla da bir grafik oluşturabilirsiniz. Böylece çizdiğiniz grafiğin fonksiyonunu otomatik olarak hesaplar ve pencerenin sağ tarafında gösterir.

Grafiği .photon, .png, .gif, .bmp, .jpg formatında bilgisayara kaydedebilirsiniz.

  • Programı indir.
  • Programı indir (alternatif indirme linki).
  • Lisans: Ücretsiz.
  • İşletim sistemi: Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8, Windows

İlginizi Çekebilir


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası