yaşlandırma app / Yüz değiştirme uygulaması FaceApp, hem App Store hem de Google Play Store'da rekor kırdı - Webrazzi

Yaşlandırma App

yaşlandırma app

Gençleştirme ve Yaşlandırma: Y

Kullanıcı puanları ve yorumlar

phone_androidTelefon

tablet_androidTablet

Döndü Çolak

Bnm puanım 1 neden 1. Çünkü hep reklam göfunduszeue.info kazanmak için elinden gelenleri yapıyorlar.O yüzden o uygulamayı kimse indirmesin. Belki o oyunda dolancırılık olabilir, arkadaşlar AMANN DİKKAT!!

60 kişi bu yorumu faydalı buldu

Bunu yararlı buldunuz mu?

Dear user, we are sad to hear that you didn't like our app. We are constantly working on improving the app and if you have any suggestions for us to improve, please let us know at [email protected]

Resul Dadak

Yaptığınız uygulamayada Sizede sahtekarlar . Bide video izletip açılmayan . Parayla abuk subuk teklif eden iğrenç bir uygulama. 1 yıldız bile çok sana

60 kişi bu yorumu faydalı buldu

Bunu yararlı buldunuz mu?

Google kullanıcısı

Her saniye reklam geliyor ve İnternetsiz çalışmıyor, asla tavsiye etmiyorum.

42 kişi bu yorumu faydalı buldu

Bunu yararlı buldunuz mu?

NaveedZafar

19 Haziran

Your feedback helps us to get better. We shall look into this issue and hope to resolve it promptly and accurately if you could share more details about this problem at [email protected]

iPhone Ekran Görüntüleri

Açıklama

Yaşlı halinizi görmek ve cinsiyetinizi eğlenceli filtrelerle değiştirmek istiyorsanız FaceLab tam size göre, hemen indirin! FaceLab fotograf düzenleyici en iyi ücretsiz cinsiyet değiştirme ve yaşlandırma programıdır! Yüz düzenleyici, en iyi deneyim ve doğru yaşlandırma için AI teknolojisiyle desteklenmektedir. Kullanımı kolay, harika yaşlı yüz filtreleriyle kendinizi yaşlandırmak çok eğlenceli. FaceLab, gelecekteki halinizi mükemmel bir şekilde tahmin eder. FaceLab, komik Instagram postları ve eski/yeni halinizi kıyasladığınız fotograf kolajları yaratmak için harika. Çarpıcı fotoğraf kolajınızı Instagram, Facebook, Whatsapp, Snapchat, TikTok, VK ve Pinterest'te paylaşarak çok fazla beğeni alabilirsiniz.

İNANILMAZ YÜZ YAŞLANDIRMA PROGRAMI:
FaceLab, sizi yaşlandırmak için muhteşem fotoğraf filtreleri sunar! Yüz düzenleyici sizi saniyeler içinde sevimli bir yaşlı adama veya yaşlı bir kadına dönüştürür. Önce fotoğraf galerinizden güzel bir resim seçin veya FaceLab selfie kamerasıyla selfie çekin. Gerçek hayatta yaşlanmadan gelecekte nasıl yaşlanacağınızı keşfedin. Sihirli yüz yaşlanma efekti mükemmel bir yüz yaşlanma tahmini sunar. Kendinizin sakallı, gri saçlı, kırışık yüz ile görmek size kahkahalara boğacak.

CİNSİYET DEĞİŞTİRME:
Yüz düzenleme uygulaması harika bir cinsiyet değiştirme filtresi sağlar, böylece anında karşı cins gibi görünebilirsiniz! Kendinizi bir erkek ya da kadın olarak görmek çok komik. Saniyeler içinde uzun saçlı güzel bir kadına veya havalı, sakallı bir erkeğe dönüşün! Yüz değiştirme efekti ve diğer tüm fotoğraf efektleri, deneyiminizi mükemmelleştirmek için AI tarafından desteklenmektedir.

MAKYAJ VE GÜZELLİK UYGULAMASI
Güzellik ve makyaj zamanı! FaceLab size mükemmel makyajı yapmasına izin verin. Bu güzellik uygulaması ile çil filtresi ve gözlük filtresi ile kolayca havalı bir tarz yaratabilirsiniz. Makyaj filtresi ile tek dokunuşla makyaj ve çilleri ekleyebilir, sivilce ve lekelerden kurtulabilirsiniz. Ama unutmayın ki siz her halinizle güzelsiniz!

SAÇ VE SAKAL DEĞİŞTİRİCİ
Sakalınız veya bıyığınız çıkmıyorsa FaceLab yüz düzenleyicideki havalı sakal efekti tam size göre. Ayrıca sizin için uzun saç, koyu saç ve saç kesimi için harika şekillendirme filtrelerimiz var! Bu uygulama birbirinden farklı saç modelleri içeriyor. Dene ve kendine en yakışan saç modelini seç! Yeni saç modelinizin size çok yakışacağına eminiz! FaceLab yüz düzenleyiciniz varsa, başka herhangi bir fotoğraf düzenleme uygulamasına ihtiyacınız yoktur.

MUHTEŞEM YÜZ FİLTRELERİ:
FaceLab ile istediğiniz kadar gençleşebilirsiniz. Kırışıklıklardan kurtulmak ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak için hemen 18 yaşına dönün. Gençlik filtresi, zinde ve kusursuz görünmenizi sağlar. Etkileyici sonuçlar için bu filtreyi aile büyüklerinde deneyin! Efsanevi genç kamera filtresiyle en az 10 yaş gençleşin! Fotoğraflarınızı Joker makyajı, karikatür filtresi ve zombi filtresi ile rötuşlayın, kendinizi bir rönesans resminin içine koyun ve kendi memoji ve animoji nizi oluşturun.


FaceLab PRO:
FaceLab'deki tüm eğlenceli ve sürekli yenilenen filtrelere, reklamsız olarak tam erişim sağlamak için üye olabilirsiniz.

Abonelikler otomatik olarak yenilenir ve abonelik planına bağlı olarak seçilen oranda aylık veya yıllık olarak faturalandırılır.

Otomatik yenileme, cari dönemin bitiminden en az 24 saat önce kapatılmadığı sürece abonelik otomatik olarak yenilenir. Cari dönemin bitiminden 24 saat önce hesabınızdan yenileme ücreti alınacaktır. Ödeme, satın alma onayı ile iTunes Hesabınızdan tahsil edilecektir. Abonelikler yönetilebilir ve satın alma işleminden sonra iTunes Hesap Ayarlarından otomatik yenileme kapatılabilir. Ücretsiz deneme süresinin kullanılmayan herhangi bir kısmı, kullanıcı uygulama için bir üyelik satın aldığında kaybedilecektir.


- Kullanım Şartları: funduszeue.info
- Gizlilik Politikası: funduszeue.info

Bugfixes and visual improvements

Oylar ve Yorumlar

👍🏽👍🏽👍🏽

Harika olmuş❤️

Amazing Face Filters 😍

Love it!!! This app has many funny filters to get old and change gender. Turning myself into a zombie was also so much fun. Definitely recommended 🎉

Ücretsiz deneme ve abonelik

3 gün ücretsiz deneme için aldığım uygulamayı bir iki fotoğrafla denedikten 5 dk aonra aboneliklerimden iptal etmeme rağmen yıllık ödeme alındı ve operatörümden fatura limit mesajı geldi. Bu hatanın düzeltilmesini istiyorum. Eğer iptal etmeme rağmen benden ücreti tahsil edecekseniz 3 gün deneme diye insanları kandırmayın.

Merhaba! Bunu duyduğumuz için üzgünüz, aboneliğinizle ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorsanız, rehberlik için lütfen [email protected] aracılığıyla bizimle iletişime geçin. Uygulamamızı sürekli güncelliyoruz, dilerseniz bize destek olmak için puanımızı tekrar gözden geçirin 😊 İyi günler!

Etkinlikler

Lyrebird Studio adlı geliştirici, uygulamanın gizlilik politikasına göre verilerin aşağıda açıklandığı gibi işlenebileceğini bildirdi. Daha fazla bilgi için geliştiricinin gizlilik politikası bölümüne bakın.

Sizi İzlemek İçin Kullanılan Veriler

Şu veriler, diğer şirketlere ait uygulamalarda ve web sitelerinde sizi izlemek için kullanılabilir:

Sizinle İlişkilendiri­len Veriler

Şu veriler toplanabilir ve kimliğinizle ilişkilendirilebilir:

Sizinle İlişkilendiril­me­yen Veriler

Şu veriler toplanabilir ancak kimliğinizle ilişkilendirilmez:

  • Kullanıcı İçeriği
  • Tanılar

Gizlilik uygulamaları, kullandığınız özellikler veya yaşınız gibi faktörlere göre değişiklik gösterebilir. Ayrıntılı Bilgi

Bilgi

Sağlayıcı
LYREBIRD STUDIO FZE

Boyut
,6 MB

Kategori
Fotoğraf ve Video

Uyumluluk
iPhone
iOS veya üst sürümünü gerektirir.
iPod touch
iOS veya üst sürümünü gerektirir.
Mac
macOS  veya üst sürümünü ve Apple M1 veya üzeri çipe sahip bir Mac gerektirir.
Diller

Türkçe, Almanca, Arapça, Basitleştirilmiş Çince, Endonezce, Filipince, Fransızca, Geleneksel Çince, Hintçe, Japonca, Korece, Portekizce, Rusça, Tayca, İbranice, İngilizce, İspanyolca

Yaş Sınırı
4+

Telif Hakkı
© LYREBIRD STUDIO FZE

Fiyat
Ücretsiz

Uygulama İçi Satın Alımlar

  1. Weekly₺82,99
  2. Premium Subscription₺45,99
  3. Funny Filters for Photos₺,99
  4. Amazing Photo Filters₺,99
  5. Black Friday₺5,99
  6. Selfie'leri yaşlandırın₺,99
  7. Harika Fotoğraf Filtreleri₺,99
  8. Selfie'ler için Zombi Efekti₺,99
  9. Weekly₺82,99
  10. Komik Cinsiyet Değiştirme₺,99

Bu Geliştiricinin Diğer Uygulamaları

Diğer Beğenebilecekleriniz

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası