survivor 3 bölüm 2022 / Videolar - MASTERCHEF TÜRKİYE

Survivor 3 Bölüm 2022

survivor 3 bölüm 2022

Survivor All Star 3. bölüm fragmanı: Hikmet yaralandı!

Survivor All Star 3. bölüm fragmanı: Hikmet yaralandı!

seafoodplus.info

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor All Star 'de, ünlüler ve gönüllüler takımı haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geliyor.

Çekimleri Dominik'te yapılan Survivor All Star'ın 17 Ocak Pazartesi akşamı ekranlara gelecek 3. bölüm fragmanı yayınlandı.

Survivor'ın yeni bölümünde; su parkurunda mücadele edecek olan yarışmacılar, yine ellerinden gelen mücadeleyi gösteriyor.

Yayınlanan fragmanda, Hikmet'in oyun sırasında talihsiz bir sakatlık yaşadığı ve kaşının açılmasıyla büyük bir şok yaşadığı görüldü.

Oyuna devam etmek isteyen ancak doktor tarafından oynamaması yönünde karar verilen Hikmet'in gergin anları tanıtıma damga vurdu.

Öte yandan haftanın ikinci eleme adayı olarak sürgün kampına gönderilen Sercan'ın kabus görmesi ve bağırması dikkati çekti. İşte 17 Ocak Survivor All Star 3. bölüm tanıtımı

Survivor 3. Bölüm Fragmanı VİDEO

tv8

Google News ile Takip Et

TV8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her akşam da büyük bir beğeni toplayan Survivor yarışma programının 3. bölümü yayın bilgisi haberimizde. TV8 Survivor 3. bölümünü izleyemeyenler Survivor son bölüm izle! TV8 Survivor 3. bölüm izle! Survivor son bölüm full HD izle! gibi çeşitli araştırmaları yapmaya başlamış durumda. İşte Survivor yeni bölümde neler olacak bilgisi haberimizde

SURVİVOR 3. BÖLÜM

Akıl oyunlarının ön planda olacağı yarışma bu sezon ünlüler, fenomenler ve gönüllülerin kıyasıya rekabetine sahne olacak. Survivor sezonunun ilk bölümü 15 Ocak'ta başlayacak. Ünlüler, gönüllüler ve ınfluencer olmak üzere 3 ayrı tanıtım ile Survivor kadrosunda yer alacak isimler açıklandı.

INFLUENCER'LAR KADROSU

Alper Rende
Buse Plan
Halil İbrahim Göker
Elanur
Chaby Han
Kürşat Juan

GÖNÜLLÜLER

Aziz
Gizem Avcı
Aleyna
Asena
Osman Can
Özgür
Tunga

ÜNLÜLER KADROSU

Seçkin Piriler
Wilson
Zeynep Alkan
Aysu Keskin
Cansu Tuman
Yusuf Güney
Barış Telli
Murat Eken

Survivor 3. Bölüm izle

SURVİVOR YENİ BÖLÜM İZLE

Survivor 3. bölümünü izlemek için SURVİVOR 3. BÖLÜM İZLE 'ye tıklayınız.

Kaynak: Haber Global

survivor haberleriSurvivor Survivor 3. bölüm izleSurvivor 3. bölüm canlı izleSurvivor yeni bölüm izletv8 Survivor canlı izleSurvivor youtube17 ocak Survivor izleSurvivor izle tv8 canlı izletv8 izletv8 yayınSurvivor izle

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir