awox 3282 hd 32 inch 82 ekran led tv / AWOX LED TV 32 INC PLUS | Televizyon, LED TV | AYTUR CENTER ALIŞVERİŞTEKİ EVİNİZ

Awox 3282 Hd 32 Inch 82 Ekran Led Tv

awox 3282 hd 32 inch 82 ekran led tv

* 40 in st televizyonlarda, yetkili servis tarafından kurulum yapılması gerekmektedir.
* Ltfen yetkili servisten nce rn ambalaj ve kutusunu amayınız. Yetkili servis gelmeden kutuyu amanız durumunda rn garanti dışı kalacaktır.
* 40 in ve altı televizyonlarda ise kurulum gerekmemektedir.

Awox 32" 82 ekran HD LED ekran, hem monitr hem de televizyon zelliğine gereksinim duyan herkese hitap ediyor. Zarif tasarımıyla evin arzu edilen herhangi bir yerine konumlandırılarak değerlendirilebilen model, doğrudan doğruya monitr olarak kullanılabilmesiyle alışmalarını bilgisayarları zerinden srdrenler iin gzel bir alternatif haline geliyor. Teknik kabiliyetleriyle yeterlilik gsterirken zengin bağlantı noktalarıyla kullanıcıların esnek hareket edebilmelerine imkan tanıyan rn, yeni nesil televizyonların sunduğu multimedya oynatma becerilerini de beraberinde getiriyor. Geniş ekranı, uzaktan kumandası kullanımı kolay menleri ve gelişmiş yazılımıyla etkileyici bir televizyon deneyimi yaşatan cihaz, aktif kullanım esnasında dşk g tketerek bu yndeki beklentilere de yanıt veriyor.

Ultra Dynamic Contrast ile Mkemmele Yakın Grntler

· 32 in genişliğindeki ekrana sahip monitr zellikli televizyon ile TV yayınlarını receiver’larınız zerinden takibini sağlayabilir, modelin sunduğu gz alıcı grntlere tanıklık edebilirsiniz.

· Resim Sihirbazı ve Ultra Dynamic Contrast ile mkemmele yakın grntler oluşturan rnle multimedya ieriklerinizi en iyi şekilde izleyebilir, harikulade bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz

· Dahili hoparlrleri sayesinde ek bir ses birimine gerek kalmadan, işitsel ağırlık ierikleri ve TV yayınlarına ait sesleri duyabilir, eğlenceli saatlere yelken aabilirsiniz.

· Multimedya oynatma zellikleriyle mzik, resim ve video dosyalarınızı sorunsuz alıştırabilir, dilerseniz ilgili bağlantı noktaları zerinden optik ya da dijital medya oynatıcıları televizyona takabilirsiniz.

· Uzaktan kumanda ile televizyonun ayarlarını kişiselleştirebilir, renk, parlaklıki kontrast gibi grnt ayarlarını pratik şekilde gerekleştirebilirsiniz.

· Kk ekranlı monitrnz emekliye ayırıp televizyonun monitr zelliğinden yararlanarak alışmalarınızı geniş ekran zerinden srdrebilirsiniz.

Yeterlilik Gsteren Teknik Kabiliyetler

Ekran Genişliği: 32 in (81 cm)

Ekran znrlğ: x piksel (HD Ready)

Ekran Yenileme Hızı: 50 Hz

Ses ıkışı: 16 Watt (Stereo)

Enerji Verimlilik Sınıfı: A

Modern zelliklere sahip geniş ekranlı bir televizyona yatırım yapmak isteyen ancak bu doğrultuda yksek meblağlar harcamaktan kaınanların ynelebilecekleri Awox 32" 82 ekran HD LED ekran, teknik kabiliyetleriyle yeterlilik gsteriyor. Flat yapıdaki 32 inlik ekranıyla x piksel znrlğnde grntlere hayat veren model, Resim Sihirbazı başta olmak zere pek ok grnt iyileştirme tekniğiyle başarılı grseller sunuyor. Karanlık sahnelerdeki detayların daha iyi takip edilebilmesi adına Ultra Dynamic Contrast teknolojisiyle glendirilen rn, gncel ihtiyalara yanıt veren bağlantı noktalarıyla memnuniyet yaratıyor. İki adet USB, iki adet HDMI, bir adet komponent, bir adet kompozit, bir adet VGA ve bir adet SCART portu sunan cihaz, televizyonunu ok amalı kullanmak isteyenleri sevindiriyor. USB zerinden bağlanan USB bellek ya da harici disklerdeki multimedya ieriklerini, dosya formatları fark etmeksizin oynatabilen model, teknoloji tutkunlarının keyifli zaman geirebilmelerine olanak veriyor.

eşitli ses zcleriyle desteklenen stereo hoparlryle 16 Watt değerinde ses ıkışı sağlayarak TV yayınlarının ve multimedya ieriklerinin seslerinin eksiksiz şekilde işitilebilmesine imkan tanıyan rne, harici ses sistemleri de bağlanabiliyor. Mtevazı bir ev sinema sistemi oluşturmak adına monitr zellikli bir televizyon edinmeyi planlayanların alışveriş listelerine ekleyebilecekleri Awox 32" 82 ekran HD LED ekran, HDMI portları sayesinde AVR cihazlarıyla da değerlendirilebiliyor.

Fiyat-Performans Segmentinin İddialı rnlerinden

Şık dizaynı ve pek ok kullanıcı iin yeterlilik gsteren teknik becerileriyle fiyat-performans segmentinin iddialı rnlerinden biri haline gelen Awox 32" 82 ekran HD LED ekran, geniş boyutlu ekrana sahip monitr zellikli bir televizyon almak isteyenleri memnun ediyor. Awox’un diğer televizyon modellerinde de yer verdiği zellikleri beraberinde getiren cihaz, yeni kullanıcılarını bekliyor.


Awox 32" 82 Ekran HD LED Ekran

HDMI girişleri sayesinde HDMI arabirimine sahip diğer rnlerinizi televizyonunuza aynı anda kolaylıkla bağlayabilirsiniz. HDMI, yksek znrlkl dijital verilerin oklu cihazlardan doğrudan televizyonunuza doğru yksek hızla aktarımını sağlar.

USB bellek srcnz veya sabit diskinizi televizyonunuza takın ve filmlerin, fotoğrafların veya mziğin keyfini hemen ıkarın. Artık, evinizin rahatlığında televizyonunuzda geniş bir ierik eşitliliğini yaşayabilirsiniz.

AWOX 32 İNÇ 82 EKRAN HD LED TV - UYDU ALICISI+ASKI APARATI

Ana SayfaElektronikTelevizyon & Ses SistemleriTelevizyon AksesuarlarıAskı AparatlarıAWOX 32 İNÇ 82 EKRAN HD LED TV - UYDU ALICISI+ASKI APARATI

AWOX 32 İNÇ 82 EKRAN HD LED TV - UYDU ALICISI+ASKI APARATI

Bu ürüne henüz yorum yapılmadı.
Zuzima

Mağaza: Zuzima Mağaza Puanı: Yeni MağazaMağazaya Soru Sor

Bu ürün şu an satışa açık değildir. Diğer ürünleri incelemek için tıklayınız.

Kargo Bedava

Bu ürünün kargosundan ücret alınmayacak.

Toptan Fiyat İste

Ürünü 10 adetten fazla alacaksanız bizimle iletişime geçin

  • Ürün Açıklamaları
  • Ürün Yorumları (0)
  • Taksit Seçenekleri
  • AWOX 32 İNÇ 82 EKRAN HD LED TV - UYDU ALICISI+ASKI APARATI

  • Değerlendirme yapabilmek için bu ürünü satın almış olmanız gerekmektedir.

  • Taksit Seçenekleri

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası