reno mais manisa / İlk Renault Latitude’ler Manisa Yollarında

Reno Mais Manisa

reno mais manisa

funduszeue.info

Ordu Motorlu Araçlar San. Tic. A.Ş.

Renault-Mais Manisa Bölgesi Yetkili Satıcısı ve Servisi Ordu A.Ş.

Bölgesinde 46 yıllık firma deneyimi ve 26 yıllık Renault Bayiliği bilgi ve tecrübesi ile hizmet vermektedir.

Bu kapsamda merkezi Manisa olmak üzere eğitimli ve profesyonel personel yapısı ile Merkez plazada “satış- servis- yedek parça- funduszeue.info”,Turgutlu plazada “satış- servis- yedek parça- funduszeue.info” ve Akhisar showroomda “satış- funduszeue.info” hizmetleri verilmektedir.

Renault ve Dacia marka araç satışı gerçekleştirilen satış bölümlerinde ayrıca yerinde ziyaret ve satış işlemleri uygulayan bölge satış danışmanlarının bulunduğu aktif satış departmanı, organizasyonu Renault-Mais tarafından hazırlanmış “Renault Filo Kiralama” uygulaması ile de kurumsal kirlama hizmetleri sunulmaktadır. Türkiye’de sınırlı sayıda bayide uygulamaya konulan “Renault Profesyonel” de Ordu A.Ş.’de bulunan hizmetlerdendir. Bu kapsamda ticari araç müşterilerine satış ve satış sonrasında özel imkanlar tanınmaktadır.

Renault2 bölümünde ekspertiz ve 96 nokta kontrolü yapılmış garantili funduszeue.info araçlar kredi avantajları ile satılmaktadır.

Manisa ve Turgutlu plazalarında toplam m2 kapalı alanda kurulu servisleri hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti konularında ödül sahibidir. Satış sonrası hizmetlerin tümünün verildiği servislerde mekanik, kaporta, boya, yedek parça, yol yardımı, aksesuar, estetik, lastik satış ve montajı, egzoz emisyon ölçümü hizmetleri verilmektedir.

Satış Sonrası bölümüne bağlı olarak yedek parça ağı Manisa bölgesinde merkez ve ilçelerinde dağıtım kanalına sahiptir.

Ordu A.Ş.’nin yakın dönem planları dahilinde mevcut lokasyonları dışında diğer merkez ve ilçelerde de yapılanma hedefleri bulunmaktadır.

Ordu A.Ş. ayrıca bünyesinde Axa Sigorta, Aksigorta ve ING Emeklilik Acenteliği ile Lassa&Bridgestone Toptan ve Perakende Bayiliği, Honda Motosiklet Satış ve Satış Sonrası Bayiliği bulundurmaktadır.

Değerlerimiz: Ordu A.Ş. ‘nin ve temsil ettiği Türkiye’nin saygın markalarının kurumsal yasalarının temelinde yatan kalite en önemli değerimizdir.

Ordu A.Ş. ve çalışanları, müşterilerine, çevresine ve topluma karşı iş odaklı kaliteyi önemsemekte ve yasalara uygun uygulamalar ile kendisini doğrudan sorumlu gördüğü tüm konularda kuralcıdır.

Hedeflerimiz: Ordu A.Ş. ve çalışanlarının ortak hedefi temsil ettikleri tüm markaların hizmetlerini en iyi şekilde hedef kitleye taşımak, müşteri memnuniyetini korumak, ticari hedeflere ulaşmak, büyümeyi sürekli kılacak çalışmalar üretmek ve müşterilerinin tercih sıralamasında her zaman ilk sırada olmaktır.

RENAULT MAİS

MAİS Motorlu Araçlar İmal ve Satış A.Ş, 10 Ocak tarihinde OYAK Grup şirketi olarak kurulmuş ve ilk Renault marka otomobili tarihinde Türk tüketicisine sunmuştur.

MAİS, Renault ile Dacia otomotiv markalarının Türkiye Genel Distribütörü’dür. Sermayesinin %51’i OYAK Grubuna, %49’u Renault S.A.’ya aittir.

MAİS, Renault ve Dacia markalarının Türkiye’de binek otomobil, hafif ticari araç ve yedek parça satışı ve satış sonrası hizmetlerini sürdürmektedir. Şirket, bazı modellerin ithalatının yanı sıra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne araç satışı ve Türki Cumhuriyetlerine yedek parça ihracatı yapmaktadır.

Şirket Türkiye geneline yayılmış, satış ve servis noktaları ile en geniş satış ve satış sonrası ağına sahiptir. Ülke geneline yayılmış yetkili servisleri, en son teknoloji ürünü, ekipmanları ve eğitimli personeliyle Türkiye genelinde 4 şubesi (İstanbul – Boğaziçi, Ankara, İzmir ve Bursa), 76 yetkili satıcısı bulunan MAİS, Türkiye genelinde noktada satış ve noktada satış sonrası hizmeti vermektedir.

Otomobil pazarında sürekli yenilenen en geniş ve modern ürün gamına sahip, teknoloji ve güvenlik açısından en üst düzeydeki modelleri ile Renault 17 yıldır Türkiye binek otomobil pazarının lider markası konumundadır. MAİS’in satış ve servis hizmetlerini verdiği diğer markası olan Dacia da yine Renault Grubu’nun uzmanlığında ve MAİS güvencesinde yılından bu yana Türkiye pazarında marka sıralamasında hızla yükselerek konumunu güçlendirmektedir.

Renault Mais ile ilgili detaylı bilgi almak için lütfen tıklayınız.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası