mersin üniversitesi plastik cerrahi alper sarı / TPRECD Rinoplasti ve 5. Yüz Estetiği Kursu − Kongre Uzmanı

Mersin Üniversitesi Plastik Cerrahi Alper Sarı

mersin üniversitesi plastik cerrahi alper sarı

Mehmet Doğan

Mehmet Doğan

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi

Bay, Meslekte 30 yıl

Mehmet Doğan Hakkında

Mehmet Doğan, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanı olarak Mersin Yenişehir ilçesinde Mehmet Doğan Özel Muayenehanesi isimli sağlık kuruluşunda görev yapmaktadır.

İletişim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

Tıp Fakültesi: Uludağ Üniversitesi,

Uzmanlık: Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi,

Randevu Bilgileri

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanı Mehmet Doğan için () 27 33 nolu telefondan randevu bilgilerini alabilirsiniz.

Yakındaki Diğer Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Hekimler

Mersin'de görev yapan Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Hekimler

Mersin'de görev yapan 19 Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanı bulundu. Görmek için tıklayın.

Op. Dr. Volkan Işık Özel Muayenehanesi

Yıl, İstemihan Talay Cd.,

Haritada Gör

En yakın müsaitlik

Op. Dr. Vasfi Çelik Özel Muayenehane

Güvenevler Mahallesi, Sokak, No:1 Yenişehir / Mersin

Haritada Gör

En yakın müsaitlik

Hatice Bilkur Öztürk

Barbaros Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Emsal Hanım Apt. No İçkapı No: 2

Haritada Gör

En yakın müsaitlik

VM Medicalpark Park Hastanesi

Menderes, Gazi Mustafa Kemal Blv. No:

Haritada Gör

En yakın müsaitlik

Prof. Dr. Şakir ÜNAL Muayenehanesi

Güvenevler Mah. Sok Çalıkoğlu Apt. No: 2 Kat: 2 (Forum AVM yanı)

Haritada Gör

Adana HBT Estetik Kliniği

Kurtuluş Mah, - Ziyapaşa, Ramazanoğlu Apt Acblok Mithat Saraçoğlu Cd. Kat 3 No 5 ,

Haritada Gör

Mersin HBT Estetik Cerrahi Kliniği

Güvenevler mah. Cadde Forum AVM karşısı Global Ekinci İş Merkezi Kat:8 No

Haritada Gör

Op. Dr. Mehmet Doğan- Özel Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniği

Batıkent Mah. Ali Kaya Mutlu Cad.( Cad, 3. Çevre yolu), sokak, Hill Ofis No :2,Kat 2, D:7,

Haritada Gör

Burcu Altınok Parlak Muayenehanesi

yıl Mah Sok İndigo Kuzey No:2 4/8 Yenişehir, Mersin

Haritada Gör

Özel Muayenehane

GMK BULVARI BARBOROS MAH. SOK. NO (YENİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI YANI) MD CLINIC APT. K:3 YENİŞEHİR / MERSİN

Haritada Gör

Mersin Ün. Tıp Fak.h

Çiftlikköy, Mersin Ünv., Yenişehir/Mersin

Haritada Gör

Mersın Toros Devlet Hastanesı(S)

Yeni, Sokak., Cemalpaşa Cad., Akdeniz/Mersin

Haritada Gör

Özgeçmiş

Prof. Dr. Alper Sarı senesinde Ankara’da doğmuştur. Ortaokul ve liseyi Ankara Atatürk Anadolu Lisesi’nde okuduktan sonra senesinde Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesine başlamıştır. Tıp eğitimi esnasında cerrahiye ilgi duymaya başlayan Prof. Dr. Sarı seneleri arasında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimi almıştır.

arasında toplam 1 yıl süre ile Amerika Birleşik Devletleri, Cleveland, Ohio’da The Cleveland Clinic Foundation, Plastik Cerrahi Kliniğinde çalışmış ve “yüz naklinin” öncü araştırmalarını yapmakta olan Dr. Maria Siemionow’un ekibinde “Research Fellow” olarak yer almıştır.

senesinde Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı’nda Öğretim Üyesi olarak göreve başlayan Dr. Sarı senesinde “Doçent” ünvanını almış, yıllarında 1 yıl süre ile Anbilim Dalı Başkanlığı görevini de yürütmüştür.

Tezleri

Sari, A., “Perikondrium ve Periost Greftlerinin Kıkırdak Oluşturma Kapasitelerinin Karşılaştırılması ve Okside Selülozun Rejenerasyona Etkileri” Gazi Üniversitesi, , Danışman: Doç. Dr. Osman Latifoğlu

İdari Görevler

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı,Anabilim Dalı Başkanı (   )

Çalıştığı Kurumlar

Görev Unvanı

Görev Yeri

Yıl

Dr. Ar. Gör.  

 Tıp Fakültesi, Gazi  Üniversitesi

Research Fellow

 The Cleveland Clinic Foundation

Yrd. Doç.

 Tıp Fakültesi, Mersin Üniversitesi

Uz. Tabip Asteğmen

 Gülhane Askeri Tıp Akademisi, Ankara

Yrd. Doç.

 Tıp Fakültesi, Mersin Üniversitesi

Doç.

 Tıp Fakültesi, Mersin Üniversitesi

Prof.

Tıp Fakültesi, Mersin Üniversitesi

TPRECD Rinoplasti ve 5. Yüz Estetiği Kursu

KURS TARİHİ
09 Mayıs - 12 Mayıs
KURS ŞEHRİ
Mersin, Türkiye
KURS WEB SİTESİ
Kurs Bilgileri İçin Tıklayınız
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Derneğimizin XII. Rinoplasti ve V. Yüz Estetiği Kursları bu yıl Mayıs tarihleri arasında Mersin’de, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Kampüsü’nde gerçekleştirilecektir. Kursumuza Mersin Üniversitesi, Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı ev sahipliği yapacaktır.

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahinin ana uğraşılarından olan “Rinoplasti” ve “Yüz Estetiği” konularında bilgilerimizi tazelemek, güncel yaklaşımları gözden geçirmek ve aramızda görüş alışverişi yapmak temel hedefimizdir.

Kursumuzun ilk iki günü kadavra diseksiyonları, son iki gününde ise teorik bilgi paylaşımlarının yapılmasını planladık. Kurs katılımcıları sadece kadavra kursuna ya da sadece teorik kursa katılabilecekleri gibi her iki kursa da katılabilirler. Diseksiyonlar rinoplasti, yüz estetik cerrahisi ve anatomi konusunda deneyimli plastik cerrahların gözetiminde kursiyerler tarafından bizzat yapılacaktır. Taze kadavra üzerinde hem anatomi hem cerrahi teknikler detaylı olarak gösterilecektir. Kadavra kursu 20 kursiyerle sınırlıdır.

Kursun ilk gününde Rinoplasti Kadavra Diseksiyonu’nda, katılımcılar, rinoplastide insizyonlar, diseksiyon teknikleri, septum cerrahisi, kıkırdak grefti alma ve uygulama, sütür teknikleri, osteotomi teknikleri ve rinoplastide sık karşılaşılan sorunların çözümlerine ilişkin teknikleri, deneyimli meslektaşlarımızın rehberliğinde uygulama fırsatı bulacaklardır.

Kursun ikinci gününde yapılacak olan Yüz Estetiği Kadavra Diseksiyonu’nda, katılımcılar, yüz bölgesindeki insizyonlar, SMAS ve platismaya yönelik işlemler, diseksiyon teknikleri, sütür teknikleri, iple asma teknikleri ve yüz bölgesi estetik işlemlerde sık karşılaşılan sorunların çözümlerine ilişkin teknikleri, bu alanda deneyimli meslektaşlarımızın gözetiminde uygulayabileceklerdir.

Kursun teorik bölümünde ise çok sayıda video paylaşım oturumlarına yer verilecektir. İçerik olarak rinoplasti ve yüz estetiği anatomisi, klasik uygulama teknikleri, bu tekniklerin karşılaştırılması, sık karşılaşılan problemler için çözüm önerileri katılımcılara interaktif olarak sunulacaktır.

Katılımcılarımızın ve eğitmenlerimizin gün içindeki yorgunluklarını atabilmeleri ve katılımcıların alanında tecrübeli hocalar ile birebir iletişime geçebilmeleri için zengin bir sosyal program da hazırlanmaktadır.
Rinoplasti ve Yüz Estetiği Kurslarında, Mersin’de buluşmak dileği ile

Prof. Dr. Şükrü Yazar
Bilimsel İşler Sorumlusu

Prof. Dr. Şakir Ünal
Düzenleme Kurulu

Prof. Dr. Yavuz Demir
Düzenleme Kurulu

Prof. Dr. Alper Sarı
Düzenleme Kurulu

funduszeue.info veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

Kongre EkleEklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası