2017 okul boş kontenjanları / Millî Eğitim Bakanliği Okul Boş Kontenjan ve Taban Puan Bilgileri | funduszeue.info

2017 Okul Boş Kontenjanları

2017 okul boş kontenjanları



Okul Boş Kontenjan ve Taban Puan Bilgileri Öğrenmek için Tıklayınız

E Okul Nakil İşlemleri için Tıklayınız

Milli Eğitim Bakanlığı orta öğretim kurumlarında bu hafta oluşan boş kontenjanları açıklandı. Yeni kontenjanlara nakil başvuruları önümüzdeki hafta Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri e-okul üzerinden yapılabilecek. Öğrencilerin ve velilerinin okul ile ilgili her türlü ihtiyacını karşılayan E Okul sistemi okulla ilgili her konuda öğrencilerin sorularına cevap olmanın yanı sıra TEOG lise tercih işlemleri içinde öğrencilere kolaylık sağlıyor.

Binlerce öğrencinin merakla beklediği boş kontenjanlar hakkında detaylara aşağıda verdiğimiz linkten ulaşabilirsiniz. TEOG sonuçlarının ardından öğrencilerin en çok merak ettiği konulardan biri olan boş kontenjanlar MEB E-okul üzerinden açıklanacak. Hangi ilde boş kontenjan olduğunu bulabilirsiniz. İşte merak ettikleriniz MEB tarafından açıklanacak olan boş kontenjanları e-Okul üzerinden öğrenciler öğrenebilecek. e-okul lise okul kontenjanları açıklandıfunduszeue.info lise tercih işlemleri teog sonucu tercih işleminde bulunan ve bir orta öğretim kurumuna(fen lisesi,anadolu lisesi,düz lise,meslek lisesi) yerleştiği meb tarafından duyurulan öğrenciler e okul kayıt işlemlerini Ağustos ayında yapacaklar.

MEB OKUL BOŞ KONTENJAN VE TABAN PUAN BİLGİLERİ

Binlerce öğrencinin merakla beklediği boş kontenjanlar hakkında detaylara aşağıda verdiğimiz linkten ulaşabilirsiniz. TEOG sonuçlarının ardından öğrencilerin en çok merak ettiği konulardan biri olan boş kontenjanlar MEB E-okul üzerinden açıklanacak. Hangi ilde boş kontenjan olduğunu bulabilirsiniz. İşte merak ettikleriniz

  • funduszeue.info

TEOG kontenjanları: e-Okul lise taban puanları tercih listesi yayımlandı

Koordinatör Hatice Yılmaz'dan önemli açıklamalar. Yerleştirilen okulu istemeyen veya açık liseye kaydolan olan öğrencilerin nakil süresinde nelere dikkat etmeli sorusuna cevap veren Yılmaz, merak edilen sorulara cevap verdi. Açıkta kalan ya da yerleştiği okulu istemeyen öğrencileri yeni bir maraton bekliyor. Öğrenciler bu maraton içerisinde 3 kez tercih hakları bulunuyor. Tercih yapan öğrenci için, tercih yapacak lise için “açık kontenjan”ın olup olmaması önemli değil. Açık kontenjan görünmese dahi, o okuldan başka okula geçmek isteyen öğrenci olacağından ötürü, açık kontenjan kavramına dikkat edilmemeli. 3 kez başvuru yapılmasına rağmen öğrenci açıkta kalması durumunda il-ilçe nakil komisyonlarına başvurarak, o ilçedeki açık kontenjanlara yerleşme hakkı isteyebilir. 3 başvuruda yapılmayan şart 3 başvuru sonunda yapılacaktır: Puan denkliği!

MEB funduszeue.infoştirmeye Esas Nakil Başvuruları (14 - 18 Ağustos ) Tercih Listeleri için Tıklayınız

Başvuru yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli husus nedir? 

Ek yerleştirme takvimi (başvurular ve sonuçlar)

Bakanlık, ek yerleştirmeler olarak 3 kez başvuruları kabul edecek. İşte başvuru ve başvuru sonuçların açıklanacağı tarihler:

Tercih sonuçların ardından boş kontenjanların ilanı ne zaman MEB tarafında yayınlanacak?

11 Ağustos

 TEOG kontenjanları: e-Okul lise taban puanları tercih listesi yayımlandı

Ek kontenjan: Başvurular ne zaman başlıyor?

14 Ağustos – 18 Ağustos tarihleri arasında yapılacaktır. Son başvuru saati 18 Ağustos saat

Ek kontenjanda ilk başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

21 Ağustos

Ek kontenjanda ikinci başvurular ne zaman başlayacak?

21 Ağustos – 25 Ağustos tarihleri arasında ikinci başvurular yapılacaktır. Son başvuru saati 25 Ağustos , saat

Tercih yaparken nelere dikkat etmek gerekiyor?

Ek kontenjanda ikinci başvuru sonuçları ne zaman başlayacak?

28 Ağustos

Son kontenjan başvuruları ne zaman başlayacak?

28 Ağustos - 06 Eylül arasında yapılacaktır. Son başvuru saati 06 Eylül , saat

Son kontenjan başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

08 Eylül

Nakil işlemleri bakanlık tarafından nasıl yapılacak?

Bakanlık, nakil işlemlerimde mezun olan 8’inci sınıf öğrencileri için hazırladığı prosedür şu şekilde gerçekleşecek: Öğrencinin YEP puan üstünlüğü baz alınacak ve okul kontenjanların durumuna göre nakil işlemleri yapılacak.

Bakanlık, sistemde yer alan bu öğrenci için “açık öğretim lise”ye yerleştirme kararı alacak.



MEB E Okul Nakil İşlemleri Boş Kontenjan ve Taban Puan Bilgilerine Ulaşmak için Buraya Tıklayınız

MEB e okul nakil işlemleri ek kontenjan listesi, Sınavla öğrenci alan ortaöğretim kurumlarında NAKİL işlemleri, 10,11, sınıf boş kontenjan ve taban puan bilgileri ile Ortaöğretime Geçiş Uygulaması kapsamında ortaöğretim kurumları 9.sınıf NAKİL işlemleri, boş kontenjan ve taban puanlarına ulaşmak için yukarıdaki ekrana tıklayınız

TEOG yılı itibariyle tercih ve yerleştirme işlemleri Temmuz (Saat ’ye kadar) tarihleri arasında alıfunduszeue.info TEOG e-Okul MEB Nakil İşlemleri Boş Kontenjan ve Taban Puan Bilgileri Ne Zaman ve Nereden Açıklanacak Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Uygulaması Tercih ve Yerleştirme e­-Kılavuzu yayımlandı.Takvim bilgilerine göre TEOG Nakil İşlemleri Boş Kontenjan ve Taban Puan Bilgileri Ağustos tarihinde ilan edilecek.

MEB e-Okul Nakil İşlemleri Boş Kontenjan ve Taban Puan Bilgilerine ulaşabileceğiniz adres:

Tercih işlemleri, Bakanlığımız funduszeue.info, funduszeue.info veya funduszeue.info internet adreslerinde yayımlanan tercih listelerinde yer alan okulların tercih kodlarına göre, öğrenci velisi tarafından Ağustos tarihleri arasında yapılacaktır.

Tercih ve yerleştirme ile ilgili tüm işlem ve bilgilendirmeler funduszeue.info, funduszeue.info ile funduszeue.info adreslerindeki veli bilgilendirme
sisteminden sürekli olarak yapılacaktır.

Ortaöğretim Kurumları Tercih ve Yerleştirme Takvimi İndir

  • funduszeue.info

TEOG Boş kontenjanlar belli oldu! MEB E-Okul nakil işlemleri nasıl yapılır?

MEB TEOG yerleştirme sonuçları açıklanmasının ardından boş kontenjanlar ve nakil işlemleri araştırılmaya başladı. Öğrenciler ve veliler TEOG e-okul nakil işlemleri nasıl yapılır merak ediyor. Haberimizden MEB e-okul nakil tarihlerine, işlemlerineve lise boş kontenjanlarına ulaşabilirsiniz. İşte TEOG e-okul nakil işlemleri rehberi

Yayınlanma:

TEOG Boş kontenjanlar belli oldu! MEB E-Okul nakil işlemleri nasıl yapılır?

TEOG kapsamında e-okul platformunda nakil işlemleri ne zaman başlayacak? Öğrenciler veliler MEB TEOG sonrası boş kontenjanları araştırıyor. Peki E-okul üzerinden nakil başvurusu nasıl yapılır, boş kontenjan tercih listeleri ve taban puanları nasıl görüntülenir? İşte Milli Eğitim Bakanlığı TEOG nakil işlemleri takvimi…

MEB'in TEOG takvimine göre llk nakil başvuru dönemi 14 Ağustos Pazartesi günü başlayacak. Haberimizin devamındaki resimli kılavuz ile nakil başvurusu, boş kontenjanlar ve taban puanları ile ilgili bilgilere erişebilirsiniz. Ayrıca MEB e-okul platformundaki nakil başvurusu ve boş kontenjanlarla ilgili bölümlerin direkt bağlantılarını da paylaştık. İşte TEOG nakil işlemleri ile ilgili detaylar…

NAKİL BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

BOŞ KONTENJANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

TEOG NAKİL İŞLEMLERİ TAKVİMİ

11 Ağustos Tercih Sonuçlarına Göre Boş Kontenjanların Açıklanması

Ağustos Yerleştirmeye Esas 1. Nakil Tercih Başvurularının Alınması

21 Ağustos Yerleştirmeye Esas 1. Nakil Sonuçlarının Açıklanması

Ağustos Yerleştirmeye Esas 2. Nakil Tercih Başvurularının Alınması

28 Ağustos Yerleştirmeye Esas 2. Nakil Sonuçlarının Açıklanması

28 Ağustos Eylül Yerleştirmeye Esas 3. Nakil Tercih Başvurularının Alınması

8 Eylül Yerleştirmeye Esas 3. Nakil Sonuçlarının ve Taban Puanlarının Açıklanması

TEOG yerleştirme sonuçları funduszeue.info adresinde! MEB TEOG sonucu sorgulama ekranı! (E-Okul giriş)İlginizi ÇekebilirTEOG yerleştirme sonuçları funduszeue.info adresinde! MEB TEOG sonucu sorgulama ekranı! (E-Okul giriş)

TE0G NAKİL İŞLEMLERİ REHBERİ

Nakil işlemlerinin ilk basamağı boş kontenjanların kontrolüdür. Nakil başvurusu okullardaki boş kontenjanlara göre yapılmaktadır ki MEB'in TEOG için yayımladığı boş kontenjan listelerine hemen yukarıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz. Söz konusu bağlantıda bulunan tercih listelerinden önce okul tipini seçmeniz gerekiyor. Okul tipini seçtikten sonra alt kısımdan il ve ilçe seçtiğinizde o konumda bulunan seçtiğiniz okul türündeki okulların boş kontenjan durumunu ve taban puanlarını görebilirsiniz. Ayrıca Yabancı Dil, Pansiyon Durumu ve Öğretim Şekli gibi bilgileri de alabilirsiniz. Konum listesinde il seçtikten sonra ilçe için tümü seçeneğini işaretlerseniz o ildeki bütün okulların boş kontenjan ve taban puan bilgilerine erişirsiniz.

e-okul-bos-kontenjanlar1

Boş kontenjanları inceledikten sonra nakil başvurusu yapacağınız okul veya okulların tercih kodunu not alın. Daha sonra yine haberimizin baş kısmındaki bağlantı ile erişebileceğiniz E-okul Nakil Başvuru ekranına gidin. Bu ekranda ekrandaki giriş kodunu, öğrenci T.C. kimlik numarasını, öğrenci okul ve güvenlik kayıt numarasını girerek sisteme giriş yapılması gerekiyor. Güvenlik kayıt numarası mezun olduğunuz ortaokul tarafından verilen SINAV SONUÇ BELGESİ'nde “Güvenlik Kayıt No” ibaresi ile yer almaktadır. Sisteme giriş yaptıkran sonra tercih kodu ile nakil başvurusu yapabilir ve TEOG 1. nakil döneminin nakil işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

nakil-basvurusu2

10, 11 ve SINIFLAR İÇİN NAKİL İŞLEMLERİ

Nakil işlemleri bu dönemde sadece TEOG kapsamında değil 10, 11 ve sınıflar için de başladı. Bu sınıflar için boş kontenjan bilgilerine aşağıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz. Söz konusu sayfadan genel müdürlük menüsündan istediğini okul türüne göre seçim yaptıkran sonra il, ilçe ve okul seçenekleri çıkacak. Burada da önce il ardından ilçe seçtikten sonra okul bölümünde seçtiğiniz konuma göre okullar menüden seçilebilir olacak. Bu işlem ile istediğiniz okulların 10, 11 ve sınıf boş kontenjanlarını görebilirsiniz.

e-okulmebMilli Eğitim Bakanlığınakil işlemlerinasıl yapılıröğrenciokulPazartesiseçimsözTEOGteog yerleştirmeTEOG yerleştirme sonuçları

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası