aksaray ortaköy hava / The Weather Channel

Aksaray Ortaköy Hava

aksaray ortaköy hava

Aksaray Ortaköy 15 Günlük Hava Durumu

Aksaray Ortaköy 15 Günlük Hava Durumu


Aksaray Ortaköy 15 günlük hava durumu meteoroloji uzmanları tarafından bazı ölçüm cihazları kullanılarak tespit edilir. Yapılan tüm tespitlere ve Aksaray Ortaköy yarınki hava durumu tahminlerine Mynet'ten erişilebilir.

Hava durumu araştırmaları yalnızca günlük ve haftalık tahminleri içermez. Değerlendirmeler sayesinde Aksaray Ortaköy 10 günlük hava durumu bilgisine de ulaşılır. Bu sayede gelecek günler için plan yapan kişiler hava durumu tahminleri ile nasıl bir günün kendilerini beklediğini bilerek hazırlık yaparlar.

Aksaray Ortaköy 15 günlük hava durumu raporları, uzun süreleri kapsayan gözlem ve çalışmalarla tespit edilir. Bu çalışmalar yapılırken Aksaray Ortaköy şehrinin coğrafi konumu da göz önünde bulundurulur.

Aksaray Ortaköy sakinlerinin en çok merak ettiği konulardan biri de yarın hava nasıl olacak sorusunun cevabıdır. İş ve okul hayatı, trafik durumu ve sosyalleşmek için yapılan tüm planlar Aksaray Ortaköy için hava durumu tahminlerini önemli kılar. Bunun tespiti için de çalışmalar yürüten meteoroloji uzmanları, Aksaray Ortaköy 2 haftalık hava durumu tahminleri ve 5 günlük hava durumu verilerinden yararlanarak kişilerin istedikleri cevaba ulaşmalarını sağlar.

Çetin Ortaköy Aksaray 15 Günlük Hava Durumu Tahmini

Şu Andaki Mevcut Hava Koşulları - Çetin

24 Haziran Cumartesi
16 ° C
Açık
Açık
Hissedilen Sıcaklık : 16 ° C
Nem Oranı : % 72
Basınç : mb
Rüzgar Hızı : 9 km/saat SSW
Görüş : 10 km
Yağış : mm
Bulut Olasılık (%) : 0

Çetin Bugün, Yarın ve 2 Haftalık Hava Durumu Tahminleri

Çetin Ortaköy, Aksaray için güncel 15 günlükhava durumu tahmini değerlerini bu sayfadan takip edebilirsiniz. 15 günlük Çetin için hava durumu tahminine göre günün en düşük ve en yüksek sıcaklığı, hava gece en düşük kaç derece ve gündüz en yüksek kaç derece olduğunu ayrıca o günkü neme göre havanın hissedilen sıcaklığı kaç derece olacak, o günün nem oranı ile birlikte beklenen hava durumu olayını öğrenebilirsiniz.

Çetin Ayrıntılı Saatlik 14 Günlük Hava Durumu Tahmini

14 Günlük Hava Durumu Ortaköy

Bu şema Ortaköy (Aksaray, Türkiye) için 14 günlük hava durumu trendini günlük hava durumu sembolleri, minimum ve maksimum sıcaklık, yağış miktarı ve olasılığı ile birlikte gösterir.

  • Anormallikler, sıcaklık grafiğinde renklendirilmiştir. Yükseliş veya düşüş ne kadar sert olursa, tahmin o derece belirsiz olur. Kalın çizgi en olası trendi belirtir.
  • Yağıştaki değişim “T” ile gösterilir. Bu belirsizlikler genellikle önümüzdeki günlerde tahmin sayısı arttıkça artar.
  • Bu tahmin „topluluk“ modelleriyle oluşturulur. Farklı başlangıç parametresine sahip birçok model, tahminin öngörülebilirliğini daha doğru bir şekilde değerlendirmek için hesaplanır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir