fesbuk neden açılmıyor / Facebook Çöktü Mü Haberleri - Son Dakika Facebook Çöktü Mü Haber Başlıkları

Fesbuk Neden Açılmıyor

fesbuk neden açılmıyor

Facebook çöktü mü? 14 Kasım Facebook sorun mu var? Facebook'a neden girilmiyor? Facebook neden açılmıyor?

Facebook çöktü mü? Dünyanın en çok tercih edilen sosyal medya platformlarından Facebook'da yaşanan problem sonrası vatandaşlar araştırma yapmakta. Facebook'ta ortaya gelen sorun sonucunda kullanıcılar Facebook çöktü mü? Facebook'a ne oldu? sorusunu araştırmaya başladı. Facebook'a neden girilemiyor merak konusu oldu. Peki, Facebook çöktü mü? 14 Kasım Facebook sorun mu var? Facebook'a neden girilmiyor? Facebook neden açılmıyor? Detaylar haberimizde

FACEBOOK ÇÖKTÜ MÜ?

Birçok kullanıcıda oluşan sorun sonucunda Facebook'un çöktüğü düşünüldü. Facebook'un uygulamasında dünya genelinde yaşanan Facebook'daki sorun ile alakalı olarak yetkililerden henüz bir açıklama gelmedi. Bugün Facebook için yapılan hata bildirimleri şu şekildedir:

Facebook çöktü mü? 13 Kasım Facebook sorun mu var? Facebook'a neden girilmiyor? Facebook neden açılmıyor?

14 KASIM FACEBOOK SORUN MU VAR?

Kullanıcı raporlarına göre sunucu bağlantısı yüzünden girişte sıkıntı yaşanmaktadır.

En çok bildirilen sorunlar:

61 % Sunucu Bağlantısı

22% İnternet Sitesi

17% Oturum Açma

Facebook MessengerFacebookGündemTeknolojiHaberler

Instagram, Facebook, WhatsApp &#;&#;kt&#; m&#;, neden a&#;ılmıyor? Instagram'da sorun mu var, neden yavaşladı?

G&#;NDEMseafoodplus.info

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

ABONE OL

Instagram, Facebook, WhatsApp çöktü mü, neden açılmıyor? Instagram’da sorun mu var, neden yavaşladı?

Instagram ve WhatsApp çöktü mü, neden açılmıyor? sorusunun yanıtı sorgulanan konular arasında yer alıyor. İddialara göre, Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, WhatsApp, TikTok ve daha birçok platform ve hizmete erişim sorunu yaşanıyor. Peki, Instagram ve WhatsApp çöktü mü, neden açılmıyor? Instagram'da sorun mu var, neden yavaşladı?

Instagram, Facebook, WhatsApp çöktü mü, neden açılmıyor? Instagram'da sorun mu var, neden yavaşladı? sorularının cevapları araştırılan konular arasında yer alıyor. Sosyal medya kullanıcılarının iddiasına göre bazı kullanıcılar platform ve hizmetlere erişim sıkıntısı yaşıyor. Peki, Instagram ve WhatsApp çöktü mü, neden açılmıyor? Instagram'da sorun mu var, neden yavaşladı?

INSTAGRAM, FACEBOOK, WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN AÇILMIYOR?

İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki Taksim İstiklal Caddesi'nde, saat sıralarında patlama meydana geldi.

Olay sonrası bölgeye çok sayıda; polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı meydana gelen patlamayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıklarken RTÜK, geçici yayın yasağı getirildiğini duyurdu.

Sosyal medya platformlarında bant daraltma uygulaması yapıldı

Öte yandan patlama sonrası ortaya çıkan basın etiğine aykırı görüntüler ve terör içerikleri için ilgili birimlerin talebi üzerine Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından, ülke geneli sosyal medya platformları için bant daraltma uygulaması yapıldı.

YARALILAR VAR

A Haber Yurt İstanbul Haber Müdürü Kerim Ulak bölgeden yaptığı bağlantıda aktardığı bilgide "Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki patlama sesi sonrasında yoğunluk yaşanmaya başladı.

Yaralıların sayısı ile ilgili çeşitli rivayetler var. Ancak arası yaralı görüşü şimdilik hakim. Sayının artabileceğini belirtelim" dedi.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir