selimpaşa turizm otelcilik / monash.pw - Türkiye Yerel Arama ve Firma Rehberi

Selimpaşa Turizm Otelcilik

selimpaşa turizm otelcilik

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

monash.pw - Cebindeki uygulamayla en nefis lezzetleri keşfet.monash.pw - Cebindeki uygulamayla en nefis lezzetleri keşfet.
Lise Kodu (ÖSYM)
Lise Adı / Adları Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Silivri Selimpaşa Anadolu Otel. ve Tur. Meslek Lisesi
Silivri Selimpaşa İMKB Otel. ve Tur. Meslek Lisesi (Anadolu Otelcilik Meslek)
Bulunduğu İlçe Silivri
Bulunduğu İl İSTANBUL

Lisenin Mezunları Hangi Üniversite ve Programlara Yerleştiler?

Sayfanın sonunda ise tabloların sütun açıklamaları bulunmaktadır.

Lisans Programları

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunları en çok sayıda Anadolu Üniversitesi (2), İstanbul Üniversitesi (2), Afyon Kocatepe Üniversitesi (1), Balıkesir Üniversitesi (1) ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (1) lisans programlarına girmişlerdir. Aşağıdaki tabloda lisenin mezunlarının bir önceki () sınav döneminde hangi üniversitelerin lisans programlarına (4+ yıllık) girdiklerini bulabilirsiniz.

Önlisans Programları

Aşağıdaki tabloda lisenin mezunlarının bir önceki () sınav döneminde hangi üniversitelerin önlisans programlarına (2 yıllık) girdiklerini bulabilirsiniz.

Benzer Liseler

Aşağıdaki tabloda Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile benzer programlara mezun gönderen 10 liseyi bulacaksınız. Araştırmanıza ilgili liselerden devam edebilirsiniz.

Tablo Açıklamaları

  • Üniversite: İlgili liseden mezun olan öğrencilerin girdikleri programın üniversitesinin adı.
  • Program: İlgili liseden mezun olan öğrencilerin girdikleri programın adı.
  • Puan Türü: İlgili programın puan türü. (#) ile işaretli olanlar Açıköğretim programlarıdır.
  • Başarı Sırası: İlgili programın başarı sırası (programa son sıradan giren adayın ilgili puan türünde sıralaması). (sadece lisans tabloları)
  • Liseden Yerleşen (Toplam): İlgili liseden mezun olup o programa son sınav döneminde () yerleşen toplam mezun sayısı. (Daha önceden mezun olup geçtiğimiz sınav döneminde programa girenler de dahildir.)
  • Liseden Yerleşen (Yeni Mezun): İlgili liseden o sınav döneminde () mezun olup programa yerleşen mezun sayısı. (sadece lisans tabloları)
  • YGS Puanı ile Yerleşen: İlgili liseden mezun olup o programa son sınav döneminde () YGS puanı ile yerleşen toplam mezun sayısı. (sadece önlisans tabloları)
  • YGS Başarı Sırası: Programa YGS puanı ile son sıradan yerleşen adayın ilgili puan türündeki sıralaması. (sadece önlisans tabloları)
  • Sınavsız Geçiş ile Yerleşen: İlgili liseden mezun olup o programa son sınav döneminde () sınavsız geçiş ile yerleşen toplam mezun sayısı. (sadece önlisans tabloları)
  • Sınavsız Geçiş En Düşük OBP: Sınavsız geçiş ile ilgili programa yerleşen en son adayın Ortaöğretim Başarı Puanı (OBP).

Uygulama Otelimiz

Uygulama Otelimiz

SELİMPAŞA BORSA İSTANBUL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ UYGULAMA OTELİ


                     Uygulama Otelimiz yılında hizmete girmiş olup otel ve diğer birimleri herkese açıktır. Otelimizde  4'ü süit oda olmak üzere toplam 30 odadan ibarettir. Uygulama otelinin içerisinde Restoran, Mutfak, Ruf bar, Çamaşırhane, Konferans salonu, Kahvaltı salonu, bayan kuaför ve erkek kuaför alanları bulunmaktadır. Tüm odalarımızda havalandırma sistemi, 24 saat sıcak su, TV, minibar ve internet bulunmaktadır. Otelimizdeki bütün hizmetler; idareci, öğretmen ve usta öğretici gözetiminde öğrenciler tarafından yapılmaktadır.

Oda satışlarımız kahvaltı dahil olarak yapılmakta olup, kişi kapasiteli restoranımızda sabah kahvaltısı verilmektedir.

UYGULAMA OTELİ İLETİŞİM: 0() 76 01

                                                0 44 01

ADRES: Selimpaşa Merkez Mah. araptepe Mevkii Sokak No:6             Silivri / İSTANBUL

Selimpaşa İMKB Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, Üsküdar, nerede, Otobüs ile nasıl gidilir?

Üsküdar şehrinde Selimpaşa İMKB Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi konumuna Toplu Taşıma

Üsküdar, Türkiye'deki Selimpaşa İMKB Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Selimpaşa İMKB Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Selimpaşa İMKB Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Selimpaşa İMKB Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Mehmet Akif Ersoy Caddesi - Büyükçekmece Yönü.

OtobüsCGA

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Selimpaşa İMKB Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi için yol tarifi alın.

Selimpaşa İMKB Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Üsküdar konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Selimpaşa İMKB Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi için Otobüs fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Konum: Üsküdar, İstanbul

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır