tarot doğru mu / Tarot Nedir? Tarot Falı Nasıl Bakılır? Tarot Kartları Ne Anlama Geliyor?

Tarot Doğru Mu

tarot doğru mu

Tarot Nedir ?

Tarot bir fal çeşidi değil, bilinçaltı okuma sanatıdır. Bu nedenle kesin ve doğru bilgiler verir.

Dünyada Tarot Reading ( tarot okuması) olarak geçen tarot yorumu dilimize her nasılsa Tarot falı olarak çevrilmiş ve öyle kullanılagelmiştir. Gerçek bir yorumcu ise kartların tercümanıdır, bilici bir medyum değildir.

Tarot kartlarını danışanın çekmesi en doğru olan yöntemdir. Kartlarla nasıl iletişim kuracağını ve nasıl temizleyeceğini bilemeyen kimi falcılar ( ben onlara falcı diyorum çünkü yorumcu değil falcıdır onlar) danışanlara “sakın kartlarıma dokunma” derler. Oysa danışan kadar soru konusuna iyi yoğunlaşacak, enerjisini kartlara aktaracak kim olabilir ki? Danışanın temizlenen kartlara dokunmasının hiçbir sakıncası yoktur. Yorum için kartları çeken danışan kendi geçmişini ve şimdiki düşüncelerini bildiği gibi bilinçaltının saklı bölümlerinde kendi geleceğini de biliyordur. Çektiği kartlarla yorumcuya soruya ait 3 zamanlı hikayeyi anlatır: geçmiş, şimdi ve gelecek. Ancak pandemi nedeniyle kartları yorumlarken online çalışıyoruz ve özel bir teknik kullanarak uzaktan yorum yapıyoruz ve son derece başarılıyız. Yine de bu konunun detaylarını bilmenizi istedim.

İyi bir yorumcu bu hikayeyi danışana aktarır yani kartları tercüme eder. Burada tercümanlıktan fazlaca yapılan şey soru hakkındaki gerçek hikayeyi görebilmek ve yorumlayabilmektir. İşte muhakeme yeteneği, bu noktada çok önemli ve gereklidir. Sıradan biri sizin yaşam hikayenize hakim olamaz, anlatamaz. Kişilerin dünyaları kendi yaşamları kadardır. Yorumcunuzun eğitimi, yaşam biçimi, yaşı ve yaşadıkları bu noktada önem kazanır. Hayatı boyunca liseden daha üst seviyede bir eğitim almamış, mahallesinden dışarı çıkmamış, en az 1 ülke görmemiş falcısına “hisleri kuvvetli her söylediği çıkıyor” duyumuyla giden, ağır şeyler duyduğu için hayatı kararan insan sayısı öyle çok ki. Kanser olacaksın, kocan aldatacak, boşayacak seni gibi söylemleri ” gerçekleşmemesi” umuduyla bize bildirenlere üzülmekten başka elden bir şey gelmiyor.

Kartlarla kendi kendine tanışanlar genellikle doğru yorum yapamazlar. ( Tarot eğitimlerimiz kesintisiz devam ediyor, katılım için bireysel randevu da alabilirsiniz)

Kartların yanına kahve falını ekleyenler her şeyi bilen üstün kişiler değil, tam tersine tarotun tek başına en büyük, en kadim gelecek öngörü sanatı olduğunu henüz kavramamış olanlardır. Kahve faldır, tarot bilinçaltı okuma sanatıdır. İkisi yan yana olamaz.

Tarot yorumu almak istediğinizde; anne adı, anne kızlık soyadı, doğum tarihi gibi bilgileri kesinlikle hiçbir yorumcuya vermemelisiniz. Yorumlama için asla bu bilgilere ihtiyaç yoktur.

Tarot kartları kiminle evleneceğinizi ve evlilik tarihinizi anlatamaz. Kartların bu tür anlamları yoktur bu nedenle biri size isim ve tarih veriyorsa tarot yorumunu bilmediğinden, uydurduğundan emin olabilirsiniz.

Tarot kartlarıyla en azından “kısa dönemli amatör kurs” alarak tanışırsanız falcılarla yorumcuları ayırt etmeniz daha kolay olduğu gibi, kendi kararlarınızda veya sevdiklerinizle ilgili kritik dönemlerde tarot danışmanlığına başvurabilirsiniz. Ben en önemli kararlarımda mutlaka kartlara danışırım. Bunu belirttiğimde her zaman aynı soruyla karşılaşırım: insan kendi kendine bakabilir mi? Evet kendi yorumunuzu kendiniz yapabilirsiniz. Tarot bir fal olsaydı kendinize yorum yapamazdınız ama kendi bilinçaltımı okumanız imkansız değildir.

12 yılı aşkın bir zamandır tarot eğitimleri veriyorum, danışanlarıma tarot yorumu yapıyorum. Öğrencilerim her meslekten, her yaştan kişiler oldular ve tarot kartlarıyla tanıştıktan sonra asla fal baktırmak istemediklerini mutlaka söylediler. Falcıdan falcıya koşuyor hem zaman hem para harcıyorsanız kendi kart takımınızı alın ve hemen kısa dönem amatör veya profesyonel olmak isterseniz uzun dönem profesyonel eğitimimize başlayın. Pandemizden dolayı eğitimler online. Aslına bakarsanız kent dışı ve yurt dışı katılımcı her zaman daha fazla olduğu için online eğitimlerimiz yıllardır sürüyor.

Her koşulda öğrenme garantisi veriyoruz.

Ben önce bir yorumumu alayım bakayım nasıl bir şeymiş diyorsanız iNSTAGRAM HESABIMIZ @sukarakus ve DM ile çok hızlı ulaşabilirsiniz. 

Veya [email protected] a yazıp bilgi isteyebilirsiniz. Kadim bilgilerden biri olan tarot sizin onu seçtiğiniz gibi sizi seçiyorsa bir gün bir yerde buluşuruz nasıl olsa.

Su Karakuş

Tarot Eğitmeni

İletişim: [email protected]

 

Tarot Nedir? Tarot Falı Nasıl Bakılır? Tarot Kartları Ne Anlama Geliyor?

Haberler

Yaşam

Astroloji

Tarot Falı

Tarot Nedir? Tarot Falı Nasıl Bakılır? Tarot Kartları Ne Anlama Geliyor?

Çoğu insan gibi siz de tarot kartlarına muhtemelen aşinasınızdır. Peki tarot falı ne anlama geliyor, biliyor musunuz? Gizemli havasıyla dikkat çeken tarot kartları yüzyıllardır eğlence, kehanet ve kendini gerçekleştirme gibi amaçlarla kullanılıyor. Kökleri erken Rönenans’a dayanan tarot, bugüne dek pek çok değişiklik geçirdi. Günümüzde standart hale gelen tarot destesi ise 1910’da Pamela Colman Smith tarafından resmedildi. Peki, tarot nedir? Tarot falı nasıl bakılır? Tarot kartları ne anlama geliyor? İşte merak edilen tüm detaylar...

Tarot Nedir?

Tarot Nedir?

Tarot Falı Nasıl Bakılır?

Tarot Falı Nasıl Bakılır?

Tarot Kartları Anlamları

Tarot Kartları Anlamları

Tarot Falı Ne İşe Yarar?

Tarot Falı Ne İşe Yarar?

Tarot Falı Bakmak için Gerekenler

Tarot Falı Bakmak için Gerekenler

Tarot Falına Bakmanın Yöntemleri

Tarot Falına Bakmanın Yöntemleri

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır