cahit bağcı azerbaycan / Son Dakika Cahit Bağcı Haberleri - Cahit Bağcı Son Dakika

Cahit Bağcı Azerbaycan

cahit bağcı azerbaycan

Eski AK Parti Milletvekili Cahit Bağcı Azerbaycan Büyükelçiliği&#;ne atandı

ÇORUM - Resmi Gazete'de dün gece yay&#;mlanan kararlara göre 13 ülkeye yeni büyükelçi atand&#;. Azerbaycan Büyükelçisi Erkan Özoral merkeze al&#;n&#;rken yerine eski AK Parti Milletvekili Cahit Ba&#;c&#; getirildi.

Ba&#;c&#;, bu karar sonras&#; Twitter hesab&#;ndan payla&#;t&#;&#;&#; te&#;ekkür mesaj&#;nda, "Say&#;n Cumhurba&#;kan&#;m&#;z&#;n tensipleri ile Türkiye Maarif Vakf&#; Mütevelli Heyeti Daimi Üyeli&#;i görevinden dost ve karde&#; ülke Azerbaycan’&#;n ba&#;kenti Bakü’ye Büyükelçi olarak atand&#;m. Bizi bu onurlu ve &#;erefli görevlere lay&#;k gören Say&#;n Cumhurba&#;kan&#;m&#;za &#;ükranlar&#;m&#; arz ederim. Destekleri için D&#;&#;i&#;leri Bakan&#;m&#;z say&#;n Mevlüt Çavu&#;o&#;lu ‘na çok te&#;ekkür ederim. Köklü dostluk ve karde&#;lik ruhuyla ve a&#;k ile bir i&#;çi ar&#; gibi çal&#;&#;aca&#;&#;z" ifadelerini kulland&#;.

Say&#;n Cumhurba&#;kan&#;m&#;z&#;n tensipleri ile Türkiye Maarif Vakf&#; Mütevelli Heyeti Daimi Üyeli&#;i görevinden dost ve karde&#; ülke Azerbaycan’&#;n Ba&#;kenti Bakü’ye Büyükelçi olarak atand&#;m.
Bizi bu onurlu ve &#;erefli görevlere lay&#;k gören Say&#;n Cumhurba&#;kan&#;m&#;za &#;ükranlar&#;m&#; arz ederim.+

— Cahit Ba&#;c&#; (@CahitBagci) April 2,

CAH&#;T BA&#;CI K&#;MD&#;R?

25 Haziran 'te Çorum’un Osmanc&#;k ilçesinde do&#;an Ba&#;c&#;, Orta Do&#;u Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nü bitirdikten sonra yüksek lisans&#;n&#; ODTÜ Sosyoloji Bölümü'nde, Doktoras&#;n&#; &#;ngiltere'nin Manchester Üniversitesi'nde tamamlad&#;. 23'üncü, 24'üncü ve 25'inci dönem AK Parti Çorum Milletvekili&#;i yapan Ba&#;c&#;, bir süre AK Parti'de Ekonomi &#;&#;lerinden Sorumlu Ba&#;kan Yard&#;mc&#;s&#; olarak da görev yap&#;yordu. 

 

’te Çorum Osmancık’ta doğdu. ’te Çorum İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu. ’de Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Sosyoloji Bölümü’nü bitirdi. yılları arasında Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) Sosyal Planlama Başkanlığı’nda çalıştı yılında ODTÜ Sosyoloji bölümünde yüksek lisansını tamamladı.

yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Eğitim Fakültesi’nde Araştırma Görevlisi oldu. ’da YÖK burslusu olarak Manchester Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde doktoraya başladı. Manchester Üniversitesi Türk Öğrenci Derneği (Turkish Society)’nin kurucusu ve genel sekreterlik görevini yürüttü.

yılı sonunda Doktora derecesi alarak YYÜ’ndeki görevine geri döndü. yılında Yardımcı Doçent oldu ve Fen-Edebiyat ve Eğitim Fakültelerinde lisans ve yüksek lisans dersleri verdi tez yöneticiliği yaptı. YYÜ Öğrenci Toplulukları (kulüp) akademik koordinatörü olarak görev yaptı.

yılları arasında Van İli Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri İzleme Kurulu Üyesi ve Raportörü olarak görev yaptı.

Mayıs ’de geçici görevlendirme ile Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı(DPT)’nda çalışmaya başladı. AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi'nde (Ulusal Ajans) yetişkin eğitimi, örgün eğitim (Erasmus-Commenius-LdV) ve mesleki eğitim alanlarında program koordinatörü ve genel koordinatör olarak çalıştı. AB mali prosedürleri, hibe yönetimi ve müktesebat, üye ülke deneyimleri, AB yapısal ve genişleme fonları (IPA), proje planlaması, tasarımı, uygulaması, değerlendirilmesi, raporlandırılması alanlarında hem yurt içinde hem de yurtdışında (Brüksel, Kopenhag, Den Haag, Amsterdam ve Bologna) staj, sertifika ve eğiticilerin eğitimi vb. programlarına katıldı.

yılında DPT Müsteşarlık Müşaviri olarak atandı. Bölgesel kalkınma programlarının uygulanmasını koordine etti ve Kalkınma Ajanslarının kuruluş çalışmalarında katılarak ikincil mevzuat düzenlemelerinde bulundu.

yılları arasında Hazine Müsteşarlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi (MFİB)’nde Bölgesel Kalkınma Programları ve AB Hibe Programları hizmet alımı ihaleleri değerlendirme komisyon başkanı ve üyesi olarak görev yaptı. 22 Temmuz yapılan Milletvekili Genel Seçimlerinde AKPARTİ Çorum Milletvekili olarak seçildi.

yılları arasında, ve Dönem Çorum Milletvekili olarak TBMM’de görev yaptı. TBMM’de Plan ve Bütçe Komisyon üyesi, AB Uyum Komisyonu Başkan Vekili ve NATOPA Türk Grubu üyesi olarak Parlamento ve yasama çalışmalarında bulundu. Macaristan, Çin, Kanada, İngiltere, Moldova Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Yönetim Kurulu üyesi ve Burkina Faso Dostluk Grubu Başkanı görevlerinde bulundu.

Ekim Mart yılları arasında AKPARTİ Genel Merkezinde Sosyal İşler ve Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve AR-GE Danışma Kurulu üyesi olarak görev yaptı. Mart Eylül tarihleri arasında Başbakan Başmüşaviri olarak görev yaptı.Hükümet Programının uygulanması ve Kamu Yatırım İzleme Sisteminin kuruluşu çalışmlarını koordine etti.

14 Kasım ’de Doçent unvanını aldı.

1 Eylül tarihinde Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Daimi Üyesi olarak seçildi. (Karar No: /89)

2 Nisan tarihinde Bakü'ye Büyükelçi olarak atandı.

Çok iyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası