trabzon sinop kaç saat sürer / Sinop Trabzon Otobüs Bileti - Bilet.com

Trabzon Sinop Kaç Saat Sürer

trabzon sinop kaç saat sürer

Sinop ile Trabzon Arası Kaç Km?

Sinop Trabzon Kaç Km

Sinop ile Trabzon arası kaç km? yaklaşık olarak toplam 486 Kilometre mesafededir. Sinop Trabzon arası kaç saat sürer sorusunun yanıtı ise; yolculuk süresi arabanız ile yaklaşık 6 saat 49 dakika sürecektir. Yani şimdi yola çıkarsanız saat varış saatiniz bugün 19:25 olacaktır.

Sinop Trabzon Km Yakıt Hesaplama

Sinop ile Trabzon yol güzergahında benzinli bir araç kullanıyorsanız 486 Km mesafede 31,6 Litre yakıt tüketirsiniz. Size maliyeti de ₺759 olur. Dizel bir aracınız varsa 26,7 Litre yakıt tüketimi yaparsınız. Yakıt maliyetiniz ise ₺636 olur. Şayet LPG takılı bir araçla yol alıyorsanız ₺326 ortalama yakıt maliyetiniz oluşacaktır.

BenzinMotorinLPG
₺759₺636₺326

NOT: , 25.06.2023 tarihli illerin ortalama yakıt fiyatları baz alınarak yapılmıştır. Benzin: 24.02 TL, Motorin: 23.8 TL, LPG: 10.59 TL'dir. Benzinli aracın 100 Km'de 90 km/s hızında ortalama 6.5 Litre, dizel aracın ise ortalama 5.5 Litre yakıt tükettiği varsayılmıştır. Yakıt maliyetiniz aracınızın hızına, yol koşullarına veya bulunduğunuz ilin yakıt fiyatlarına göre değişiklik gösterebilir.

Sinop Trabzon Yol Tarifi

Sinop Trabzon Yol Tarifi almak için "Yol Tarifi" butonuna basabilirsiniz. Bu sayede yol haritasına ulaşabilir, yol tarifi ile trafik durumuna bakabilirsiniz. Ayrıca "Google Navigasyon" butonunu kullanabilirsiniz. Web yada uygulamayı açabilir, yol tarifi alabilirsiniz. Sinop hava durumu veya Trabzon hava durumu nasıl görmek için sayfayı aşağıya kaydırabilirsiniz.

Sinop şehrinden Trabzon şehrine otobüs

Önceliğimiz Sağlık

Sizler ve çalışanlarımız için tedbirlerimizi alıyor, konforlu bir seyahat için tüm imkânlarımızı hizmetinize sunuyoruz.

Temizlik sürecimiz

Konforlu Seyahat

Tüm seferlerimiz ücretsiz wi-fi, host hizmeti, ikram çeşitleri ve daha fazlası ile sizleri bekliyor!

Hizmetlerimizi incele

Güvenli Seyahat

Seyahat öncesi, esnası ve sonrası kontrollerimiz düzenli olarak yapılmaktadır.

Detaylı bilgi

Kampanyalar

Avantajlı kampanyalarımızdan haberdar olmak ve fırsatı kaçırmamak için tıklayın!

Kampanyaları İncele

Bu sayfada


Otobüs peronları: Sinop

Unutma: Biletin en güncel adres bilgilerini içerecektir.

Otobüs peronları: Trabzon

Unutma: Biletin en güncel adres bilgilerini içerecektir.

Online ödeme

Evet

Mesafe

396 km

Doğrudan bağlantı

Evet

Çevre dostu seyahat mi?

Evet

Sıkça Sorulan Sorular

Sinop - Trabzon Arası En Uygun Fiyatlı Otobüs Biletini Bulun

Kamil Koç’un ülke çapında geniş bir sefer ağı vardır, Trabzon varış noktasına ulaştıktan sonra da Kamil Koç ile farklı şehirlere seyahat etmeye devam edebilirsiniz. Sinop - Trabzon arası uygun fiyatlı otobüs bileti mi arıyorsunuz? Kamil Koç sizin için burada. Bu hat için biletler ortalama 355.00 TL tutarındadır. Sinop ile Trabzon arasındaki mesafe 520kms km'dir ve yolculuk en az 8 saat 40 dakika saat sürer.

Peki en uygun fiyatlı otobüs bileti nasıl bulunur? İnternet sitemizden veya Kamil Koç Mobil Uygulaması üzerinden biletinizi alabilirsiniz.

Sinop - Trabzon Arası Seyahat

Kamil Koç ile seyahat etmek sadece konforlu değil, aynı zamanda ekonomiktir. Sinop ile Trabzon arası seyahat bileti için en az 310.00 TL tutarında bir ödeme yapmanız gerekir. Diğer ulaşım yöntemler ile seyahat etmeye kıyasla bütçeniz için bu büyük bir tasarruf olacaktır!

Sinop Kalkışlı Seyahat

Her gün Sinop, kalkışlı yapılan 64 seferle Kamil Koç yolcularını ülke genelinde sayısız güzergaha ulaştırmaktadır.

Trabzon Varışı

Sinop kalkışlı seferler ile Kamil Koç yolcularına ülke çapında ekonomik ve konforlu seyahat seçenekleri sunar. Her gün Trabzon yönüne giden 146 seferden birini seçebilirsiniz.

Sinop - Trabzon Arası Yolculuk Ederken Kamil Koç Seyahatinden Neler Bekleyebilirsiniz

Güvenli ödeme yöntemlerimizden birini kullanarak Kamil Koç Mobil Uygulaması üzerinden otobüs biletinizi satın aldıktan sonra, sadece bilet olarak kullanmak için telefonunuzu - ve tabii ki bagajınızı getirmeniz gerekiyor. Bagajınızı dert etmenize ise hiç gerek yok. Seyahatinize bagaj ve araç içinde beraberinizde taşıyabileceğiniz bir el bagajı getirebilir, yolculuğunuzun tadını çıkartabilirsiniz.
Otobüste favori koltuğunuzu mu almak istiyorsunuz? Biletinizi alırken oturacağınız koltuğu istediğiniz şekilde seçebilirsiniz. Harika bir manzara için cam kenarı ya da ön sırada bir koltuk, yalnız seyahat etmek istiyorsanız ise tekli koltuklardan birini alabilirsiniz.
Bavulunuzu yerleştirip yerinize geçtikten sonra arkanıza yaslanın ve ücretsiz hizmetlerimiz ile yolculuğun tadını çıkarın. Kamil Koç otobüslerinde Wi-Fi, koltuk arkası eğlence sistemi, USB girişleri ve priz dahil olmak üzere yolculuğunuz için gereken tüm ihtiyaçlarınız bulunmaktadır. Seyahatiniz sırasında e-posta göndermek, dinlenmek veya yolculuğun tadını çıkarmak istiyorsanız merak etmeyin çünkü bunların hepsini sizin için düşündük.

Daha popüler bağlantıları keşfedin



Otobüs içi hizmetler mevcut olmasına bağlıdır

Sinop - Trabzon Otobüs Bileti

Otobüs Seyahati Hakkında

Otobüs Seyahati İpuçları

Yurtdışındaysanız bulunduğunuz yerlerin yerel dillerine çalışın. Sadece Sinop - Trabzon otobüs yolculuğu boyunca faydalı olması için değil aynı zamanda kendi dillerini konuşma çabanıza değer veren ana dilini konuştuğunuz insanlara karşı da sevimli olmuş olacaksınız.

Sinop - Trabzon otobüsü, sizi bir şehirden başka birine götüren bir otobüsden çok daha fazlasıdır. İneceğiniz durağa gidene kadar en çarpıcı manzaralarla karşı karşıya kalacaksınız.

Diğer ulaşım araçlarıyla karşılaştırılınca otobüs en az karbon ayak izi oluşturandır. Sinop - Trabzon otobüslerinin uçakla seyahatte görmenizin imkansız olduğu manzaralar keşfetmenize olanak sağlayacağından bahsetmiyoruz bile.

Güzel manzaralarla kilometrelerin sonunda şımarırken Sinop - Trabzon otobüs yolculuğunda en iyi müzik listenizin en iyi parçalarını duymazlıktan gel.

Biliyor muydunuz?

Ortalama 32 yolcusu olan bir otobüs, en az 30 arabanın yerini alabileceği anlamına gelmektedir.

Avrupa'da karadan yolcu taşımacılığının %9,2'si otobüs ile, %74'ü trenle yapılmaktadır.

Dünya üzerindeki çılgın otobüs seferlerinden biri Lima - Cusco otobüs seferi olup 27 saat sürer. Bu güzergah yerli halk ve sırt çantalı gezginler tarafından günlük olarak kullanılır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir